Technics SL-1200 CLUB

Reaction score
1
Απάντηση: Technics SL-1200 CLUB

Κάντο λίγο πχιό αριστερά 'βλογημένε το πικάπι...έτοιμο να στραβαρμενήσει τόχεις το τσαμένο...αμααάν!!
Είναι παλιές οι φώτο από το προηγούμενο και καλά ρακ :142:

Τώρα είναι στα σωστά του το σύστημα :610:

Reaction score
29.739

Δεν πας καλά εσυ. Τη μια ακούς το πικαπάκι σου σαν sl, την άλλη μας λες οτι καβαλάς σοβαρά μηχανάκια, τώρα μας λες οτι εχεις και σοβαρό ρακ.:204:
Ελεος , δεν μπορώ άλλο , εχω πέσει κάτω απο τα γέλια:626::618::611:

Reaction score
1

Είσαι παππούς και δεν μπορείς να καταλάβεις εμάς τους φερέλπιδες νέους.Υπάρχει χάσμα γενεών γερομπαμπαλή :204::204::204:

:619:

Reaction score
29.739

Χιχιχιχιχι , ελα απο δω μικρό μου πόνυ να τα πιούμε κατ ιδίαν , τέκνο μου...........

Reaction score
3.972

Είναι παλιές οι φώτο από το προηγούμενο και καλά ρακ :142:

Τώρα είναι στα σωστά του το σύστημα :610:

Με συγχωρείς, σείχα παρεξηγήσει!!:204:

Reaction score
0

Technics SL-1210MK2 Turntable. by Pagedown1975, on Flickr Να ευχαριστησω τον Geovaz για τις συμβουλες του πανω στις ρυθμισεις της κεφαλης ο ανθρωπος κοβει τη γη στα δυο,με την προσθηκη του shell weight το αποτελεσμα ειναι σαφως καλυτερο!!!!!!!

Reaction score
169

Παιδιά έχουμε κάπου κατάλογο με τους κωδικούς των ανταλλακτικών? Ενδιαφέρομαι για τον καινούριο βραχίωνα του SL1200 με το βελτιωμένο bearing.

Σήμερα-αύριο φεύγει και παραγγελία για Cardas set για ανακαλωδίωση
Συγκεκριμένα ένα ζευγάρι rca Cardas SLVR SS, 4x Cardas Rhodium pins και 1μιση μέτρο Cardas 33awg x4 shielded litz καλώδιο
ενώ και οι κολήσεις θα γίνουν με Cardas Quad Eutectic κόλληση.

Κανένα σχόλιο ή αντιπρόταση?

Reaction score
12

Μετά την αλλαγή βελόνας και αντικατάσταση του Arm lift (σπασμένος οδηγός για τον βραχίωνα), τα δύο ηχεία δεν παιζουνε ακριβώς το ίδιο.
Ειδικά στις ψηλές υπάρχει μiα διαφορα, όχι ιδιαίτερα εμφανής αλλα με προσοχή γίνεται αντιληπτή (δοκιμάστηκαν διαφορετικοί δίσκοι).

Διάβασα ότι μπορει να φταιει η κλήση της βελόνας επάνω στον δίσκο, ή κάποιο από τα 4 χρωματιστά καλώδια με τα οποία συνδέεται η κεφαλή να μη κάνει καλή επαφή.

Σε πρώτη φάση θα αλλάξω τα ηχεία το αριστερά σε δεξιά για να δω αν η διαφορά της χροιάς θα πάει από το ένα ηχείο στο άλλο.

α) Το εξάρτημα με 4 τα χρωματιστά καλώδια προτείνεται να αντικατασταθεί με νέο μανίσιο (27 ευρώ κόστος)? ή υπάρχει καποιο καλύτερο after market?

β) Το κλιπς που σφραγίζει τον βραχίωνα (arm rest) έχει μια βίδα από κάτω. Πως μπορεί να ξεβιδωθεί χωρίς να διαλυθει το picκup για την αντικατάστασή του?

Reaction score
1.293

Μα καλά , απο πού αγοράζεις τα ανταλλακτικά σου και είναι ΤΟΣΟ ακριβά ???
Ψάξε μάθε τους κωδικούς της Technics και παρέγγειλε τα ΜΟΝΟ από την επίσημη αντιπροσωπεία !
Τιμές ΤΣΑΜΠΑ ! Ποιό ΤΣΑΜΠΑ και από το ebay !

ryk

Reaction score
925

Μα καλά , απο πού αγοράζεις τα ανταλλακτικά σου και είναι ΤΟΣΟ ακριβά ???
Ψάξε μάθε τους κωδικούς της Technics και παρέγγειλε τα ΜΟΝΟ από την επίσημη αντιπροσωπεία !
Τιμές ΤΣΑΜΠΑ ! Ποιό ΤΣΑΜΠΑ και από το ebay !
Για ποιον λες?

Reaction score
1.293

Για τον dimitris2003

SFPCC31001K τιμή αντιπροσωπείας 12,25 € +φπα

ryk

Reaction score
925

Για τον dimitris2003

SFPCC31001K τιμή αντιπροσωπείας 12,25 € +φπα
Καλά έχω στραβωθεί τελείως μιλάμε....2 σελίδες έψαχνα να βρω που λέει τιμή:140:
Σίγουρα? Έχεις ρωτήσει πρόσφατα? Είχα ρωτήσει και γω, αλλά δεν τα θυμάμαι απ'έξω. Όταν πάω σπίτι θα βρω το σκονάκι μου!

Reaction score
5.893

Ενδιαφερομαι και εγω για ενα δευτερο headshell SFPCC31001K. Mπορουμε να σιγουρεψουμε τιην τιμη? Εκτος αντιπροσωπειας το βρισκω γυρω στα 40 ευρω σε διαφορα καταστηματα.

Reaction score
29

Πράγματι η τιμή της αντιπροσωπείας είναι πολύ χαμηλότερη σε σχέση με ebay και διάφορα άλλα καταστήματα που έχουν headshell για το SL-1200. Εγώ συγκεκριμένα αγόρασα 2 headshells τον Αύγουστο έναντι 30 ευρώ (24,5 ευρώ χωρίς ΦΠΑ). Συνεπώς το 1 headshell πρέπει να είναι γύρω στα 15 ευρώ τελική τιμή. Τα παρήγγειλα τηλεφωνικά, σε 2 ημέρες με ενημέρωσαν ότι τα είχαν διαθέσιμα και τα παρέλαβα.

Reaction score
0

και γω θέλω 2 χ headshell αλλά και τις βίδες. Που μπορώ να βρώ ?

Reaction score
29

Εγώ τα headshells τα αγόρασα όπως είπα πριν στην αντιπροσωπεία της Panasonic / Technics. Είναι η Intertech, ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ 24, ΕΛΛΗΝΙΚΟ 16777, ΤΗΛ: 210-9692300 .
Tα headshells δεν περιλαμβάνουν τις βίδες (από όσο ξέρω αυτές τις έχει η κεφαλή). Το headshell περιλαμβάνει μόνο τα 4 μικρά καλώδια που συνδέονται στην κεφαλή.

ryk

Reaction score
925

Καλά έχω στραβωθεί τελείως μιλάμε....2 σελίδες έψαχνα να βρω που λέει τιμή:140:
Σίγουρα? Έχεις ρωτήσει πρόσφατα? Είχα ρωτήσει και γω, αλλά δεν τα θυμάμαι απ'έξω. Όταν πάω σπίτι θα βρω το σκονάκι μου!
Τελικά για καπάκι (35€), ποδαράκια (10€ έκαστο), και slipmat (20€) είχα ρωτήσει, αλλά θέλω και ένα headshell για δοκιμές.

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.116
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON