Technics SL-1200 CLUB

Reaction score
250
Θα το πάς στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο στενό πριν από το βενζινάδικο (ΕΚΟ) στο ύψος του Πάρκου.
Ακης Κατσίπης λέγεται, θα σου βρω και τηλέφωνο.Είναι εξουσιοδοτημένο service, technics, πολλά χρόνια.
ξέρεις την διεύθυνση φίλε ??

Reaction score
250
Καλησπέρα.καταρχήν θα ήθελα να σας ευχ;ριστισω όλους.ξαναπήγε το πικάπ στον μάστορα ο οποίος μου τοποθέτησε τηνπλακετα-βαρυδακι στο headshell kαι τώρα παίζει μια χαρά και πολύ καθαρότερους ήχος από πριν,σε αυτό βέβαια παίζει ρόλο και ή κεφαλή/βελόνα της ortofon om10.με διαβεβαίωσε ότι δεν χρειάζεται να αλλάξω βραχίονα,και ότι δεν θα μου καταστραφούν οι δίσκοι από τις ρυθμίσεις που έχουν γίνει.σίγουρα δεν είναι όπως ο εργοστασιακό ς αλλά πολύ κοντα. Καλή συνέχεια.
ποσο στοίχισε το service φιλε

T

Tadakis

Guest
Αγαπητοί κύριοι, θα ήθελα τα φώτα σας καθότι είμαι σε κάπως κομβικό σημείο για το πως να προχωρήσω σε περαιτέρω επενδύσεις γύρω από το υπέροχο/α SL1200.

Είμαι κάτοχος ενός ζεύγους SL1200 που πρόσφατα ολοκλήρωσα ένα project refurbishment που περιλάμβανε ότι ήταν αναγκαίο για να γίνουν 'like brand new':
- Αλλαγή pitch fader ποτενσιόμετρων
- Αλλαγή καλωδίωσης στους βραχίωνες με Cardas
- Αλλαγή καλωδίωσης RCA με Mogami/Neutrik ακροδέκτες
- Βαφή όλη της καμπίνας σε original χρώμα
- Νέα καπάκια, ποδαράκια, λαμπάκια

Από βελόνες έχω μια Audio Technica 440mla και μια custom Stanton Trackmaster (που την έχω για παλαιά house βινύλια για να μη ταλαιπωρώ τη hi-fi βελόνα μου και αλλάζω συνέχεια ρυθμίσεις στο βραχίωνα). εξου και ζεύγος ώστε να μπορώ να έχω το κάθε πικάπ σεταρισμένο σωστά για να ακούω τη κάθε μουσική.

Θα ήθελα να πάω ένα βήμα παρακάτω και να αναβαθμίσω το hi-fi πικαπ με κάτι καλύτερο από τη 440. Τη προτάσεις έχουμε για κεφαλή/βελόνα και phono stage που θα ταίριαζε σε αυτό το πικάπ? το budget είναι σχετικά ευέλικτο. Ακούω κυρίως μαύρη μουσική με πολλά (και δυνατά χαμηλά), φωνητικά και γρήγορες αλλαγές (βλ. Soul, fun, jazz, blues).

(έρχονται και φωτογραφίες από τα λουλούδια μου)

I

iason

Guest
Δυστυχώς η ευτυχώς η ιστορία γράφεται μία φορά.
Μου θυμίζει λίγο την παροιμία πού λένε στο χωριό μου ,
(Χρεοκόπησε ο εβραίος και εψαχνε παλία τεφτέρια).

Reaction score
8.349
http://www.mixmag.net/read/the-new-technics-turntable-will-reportedly-set-you-back-4000-news/
[DOUBLEPOST=1452184220][/DOUBLEPOST]THE NEW TECHNICS TURNTABLE WILL REPORTEDLY SET YOU BACK $4000
θα βγάλουν ένα συλλεκτικό,νομιζω 1200 κομματια από το όνομα,που θαναι πολύ ακριβό και μετα θα βγάλουν ένα για το κοινό σημαντικα φθηνότερο απ οτι διάβασα.

Reaction score
250
θα βγάλουν ένα συλλεκτικό,νομιζω 1200 κομματια από το όνομα,που θαναι πολύ ακριβό και μετα θα βγάλουν ένα για το κοινό σημαντικα φθηνότερο απ οτι διάβασα.
το limited edition θα ειναι 1200 κοματια και θα κανει $4000 το ενα

Reaction score
8.349

T

Tadakis

Guest
Τα μωρά μου. Προτείνετε μου σας παρακαλώ κάποιες καλές λύσεις - ανάλογες των πικάπ για phono stage (φαντάζομαι κατά προτίμηση MM).
6tag_130116-001223.jpg

Reaction score
132
Τα μωρά μου. Προτείνετε μου σας παρακαλώ κάποιες καλές λύσεις - ανάλογες των πικάπ για phono stage (φαντάζομαι κατά προτίμηση MM). View attachment 55385
Καταρχάς αν δεν έχεις σκοπό να σκρατσάρεις με το δίσκο της Φρακλιν ή του Λούις Αρμστρονγκ που βλέπω στο βάθος, θα σου πρότεινα να αλλάξεις τις κεφαλοβελόνες με κάποιες πιο μουσικές.
Τώρα για το phono εξαρτάται από το budget σου αλλά και από το υπόλοιπο setup.
Από την άλλη, ένα phono της clearaudio, μεταχειρισμένο και σε καλή τιμή, ποτέ δεν έβλαψε κανέναν.

T

Tadakis

Guest
ΟΙ κεφαλές είναι Stanton TrackMaster με custom βελόνες για audio hifi. Θα κρατήσω σίγουρα τη μια για τα πιο dance βινύλια και έχω μια audio technical 440mla. Θα ήθελα για αυτή ένα καλό phono και μια καλή επιλογή για αναβάθμισή της στο κοντινό μέλλον.

Reaction score
7
Καλησπέρα. Γνωρίζετε κάποιον αξιόλογο τεχνικό στη Θεσσαλονίκη για SL1200-Μ5G; Ευχαιστώ εκ των προτέρων.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab