Technics SL-1500C vs SL-1200GR

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.719
Στην αναζήτησή μου, αρχικά για το GR, βρήκα ένα ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ στην Ελλάδα σε πολύ καλή τιμή. Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου στείλει PM για λεπτομέρειες.

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.719
Ήλθε, σαν καινούργιο. Ο προηγούμενος δεν είχε χρησιμοποιήσει το headshell και το ματ. Κατά τα άλλα, είναι σε άψογη κατάσταση. Παρακάτω και στημένο.
Πρώτες εντυπώσεις, άλλο πράγμα. Το κατάλαβαν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας (η κόρη μου ακούει περισσότερο τους δίσκους μου από εμένα...)
Ευκρινέστερη και ευρύτερη σκηνή. Πρακτικά βουβό στα αυλάκια που δεν έχει γραμμένο ήχο. Στακάτο μπάσο φανταστικά μεσαία, πρίμα για σεμινάριο. Απομονωμένο από ότι άλλο υπάρχει ή γίνεται γύρω του.
Είναι το τέλος του ταξιδιού; Θα δείξει...μάλλον είναι.
Γιάννης

Attachments

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.804
καλές ακροάσεις .
.....ποιά κεφαλή του έβαλες πάνω και πόσες ώρες εχει γραμμένες η συγκεκριμένη .

Reaction score
29
Καλές ακροάσεις ! Η κεφαλή μοιάζει με AT-440 τοποθετημένη με Baerwald protractor. Θα μας το διευκρινήσει ο κάτοχος….

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.719
Καλημέρα. Σωστά, η κεφαλή είναι αυτή
AT440MLb νέα κεφαλή στην οικογένεια... | AVsite
Νομίζω ότι είναι η καλύτερη που έχω δοκιμάσει σε αυτά τα χρήματα. Ίσως κάποιοι την βρουν περισσότερο λαμπρή, ίσως λίγο "συγκρατημένη" στην κάτω περιοχή του φάσματος αλλά τελικά είναι αυτό που αρέσει στο αυτί μου, με βάση τα μηχανήματά μου πάντα.
Τοποθετήθηκε με χρήση του εξαρτήματος overhang που ήλθε με το πικάπ. Επίβεβαιώθηκε με τον δίσκο Strobe it της Project.
Έχει μείνει ακόμα μια δοκιμή, να τοποθετήσω την Nagaoka MP500 που περιμένει εδώ και πολύ καιρό υπομονετικά στο κουτί της.
Stay tuned...

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.804
....πρίν μπεις στην διαδικασία αλλαγής πρόσεξε το πλάτος και βάθος της at .
H Nagaoka είναι αξιόλογη αλλά κάπου ακούγετε ...σαν μονοφωνική .

Πρόσεξε τον διαχωρισμό σε κομμάτια πιάνου - που κατ εμένα - ίσως είναι λίγο καλύτερα στο Audio Technica .
Θα συνέχιζα με την Audio Technica ....αλλα περι ορεξεως ...μπάμιες .

-

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.719
Το καλό είναι ότι έχω 3-4 headsshells οπότε μπορώ εύκολα να δοκιμάσω.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.882
Members
38.514