Telllas 4Mbit (Should I?????)

Reaction score
4
Γιώργο, το χρονοδιάγραμμα που δίνει ο ΟΤΕ πλέον, είναι όντως ένας μήνας. Εχει καθυστερήσει η παράδοση του χώρου συνεγκατάστασης, όπως καταλαβαίνεις ΠΑΡΑ πολυ....
Δεν το λέω για να υπερασπιστώ την εταιρεία, απλά αυτό γίνετε...
Ο ΟΤΕ δίνει ένα χρονοδιάγραμμα στους παρόχους, με βάση αυτό προγραμματίζουν οι πάροχοι και ανακοινώνουν την διαθεσιμότητα. Δυστηχώς δεν υπάρχει καμμία πρόβλεψη για ποινές στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων αυτών (και να υπήρχαν θα ήταν τόσο μικρές σε σχέση με την απώλεια τζίρου που πάλι θα καθυστερούσε ο ΟΤΕ).

Το λάθος των εταιρειών κατα την γνώμη μου, είναι ότι διαφημίζουν διαθεσιμότητα χωρίς να έχουν πραγματικά παραλάβει τον χώρο. Σε μια τέτοια περίπτωση βέβαια, θα μάθαινες αν έχεις διαθεσιμότητα στην περιοχή σου μόνο 15 μέρες πριν.

(οι πληροφορίες λένε ότι το 1 μήνας είναι άκρως ρεαλιστικό, και όχι κάτι που το λέμε στους πελάτες για να ηρεμούν. Τουλάχιστον αυτό ήταν η απάντηση του πλέον κατάλληλου ατόμου στο κομάτι αυτό)

Επίσης πρέπει να σου πω ότι εμείς τουλάχιστον σαν Τελλάς έχουμε ήδη γεμίσει όλες τις διαθέσιμες πόρτες στα περισσότερα κέντρα.. Οπότε είμαστε ήδη πολύ φορτωμένοι....

Reaction score
4
Εγω παντως ειμαι σε απελπιστικη κατασταση πια. Μενω Ν Σμυρνη και δεν με καλυπτει κανενα μα κανενα δικτυο λες και ειμαι σε κανα βουνο, και πληρωνω 1024 που κατεβαζει με 30κ.
Την forthnet την βλεπω απεναντι απο το μπαλκονι μου και δεν με καλυπτει και λεει σε 5 μηνες.

ΒΟΗΘΕΙΑ!!

Reaction score
0
Εμένα σήμερα έγινε το 1ο βήμα μερά από 2+ μήνες.
Δεν έχω dsl σπίτι !
Επιτέλους !
Άντε να δούμε τώρα τι θα γίνει...τι συνέχεια θα έχουμε..

Reaction score
0
2 μήνες παρα 3 μέρες και ακόμα περιμένω το Zisto......

....ελπίζω μέχρι το πάσχα να έχω ξανά dsl.......γιατί δεν το μπορώ άλλο το 56ari το modem...:(

Reaction score
0
Μια απο τα ίδια κι εγώ!! Απο αρχές Νοεμβρίου χωρις DSL!! Περιμένω ελεύθερη πόρτα απο ΟΤΕ για να βάλω Zisto. Ελπίζω μόνο όταν ενεργοποιηθεί η υπηρεσία να μη λέω Svisto!!

Reaction score
0
Γεια σας παιδιά..."happy_1"
Μετά από τόσους μήνες αναμονής, έχω επιτέλους από προχθές την πολυπόθητη γραμμή των 4mbps σπίτι μου...:cool_4:
Τα νεύρα είχαν γίνει χαρτοπόλεμος, στο σπίτι καμία επικοινωνία από τις αρχές Ιανουαρίου με ίντερνετ, υπομονή πολύ...:mad_2:
Την δευτέρα τελικά μεταφέρθηκα από τον πΟΤΕ στην Τ(ρ)ελλάς κ από την τρίτη δουλεύει κ το dslέλι... Κανένα πρόβλημα με το τηλ ούτε με το ίντερνετ, δουλεύει ήδη η γραμμή μου στο τέρμα...χιχιχιχι...έχουμε κ δωρεάν εβδομάδα στο hdbits...!!!
Όποιος αποφασίσει να κάνει το βήμα με το δίκτυο της Τελλάς θέλει απίστευτη υπομονή κ μάλλον τύχη...
Η αδελφή μου μέσα σε ένα μήνα από την υπογραφή του συμβολαίου είχε την γραμμή σπίτι της, τηλ+ίντερνετ.
Εγώ από της 17-11-2006 είχα υπογράψει το συμβόλαιο κ ενεργοποιήθηκα την δευτέρα 19-3-2007...
Σημειωτέον δε ότι τα δύο σπίτια είναι στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο στο κέντρο του Πειραιά...
Το θέμα όμως είναι ότι αξίζει η αναμονή όπως φαίνεται κ από το μαύρο βελάκι στην φωτογραφία κάτω δεξιά...:crazy_1:

Attachments

Reaction score
4
Εχει δωρεαν εβδομάδα και δεν λές τίποτα!!!!
που να σου καεί το ....modem... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....
.
.
.
ΟΧΙ, ΟΧΙ, μην πάθει τίποτα γιατί δεν αντέχω να ξαναπεράσω τα ίδια....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Reaction score
0
Πρόσεξε Νίκο γιατί θα τρέχεις..........χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι.....

Έχει πάρει φωτιά η γραμμή....πολύ download βρε παιδί μου.....χιχιχιχιχι

Reaction score
620
Βρε θηρίο Μιχάλη σε ενεργοποιήσανε?

Την ίδια μέρα που εγώ ακύρωνα ΚΑΙ την ΟΝ.

Την Tellas την ακύρωσα κατά τις 18/1. Τότε που με διαβεβαίωνε η κυρία στο cc ότι σε ένα μήνα θα έχουν παρουσία στον Χολαργό.

Ακόμα βέβαια να έχουν παρουσία, αλλά ο ΟΤΕ θα φταίει......
Υπάρχει και απόφαση πανάκεια της ΕΕΤΤ για όλα τα προβλήματα των καλών εναλλακτικών της χώρας.... :)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.680
Members
38.729
Νεότερο μέλος
gvts