Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Τώρα θα μπει και ο @alexis και θα πει "VW οπωδήποτε"
Μάντης είμαι;πάρε VW
"'Όπως σε συμφέρει" είσαι αλλά σιγά, μη το κάνουμε και θέμα.Μάντης είμαι;![]()
ΣυμφωνώΤα χειρότερα χρώματα είναι γκρι και μπλε
Όταν το λες αυτό σε μένα, είναι έλα παπού να σου δείξω πως κάνουν τα παιδιά.Όλοι οι επαγγελματίες έχουν leasing. Αυτά.
Άλλοι λένε ναι άλλοι όχι. Η Tesla λέει πως ότι επεμβαίνει στο software χάνεται η εγγύηση. Οι δεύτεροι λένε πως δεν υπάρχει καμία επέμβαση στο software. Ένας μάλιστα στην Ολλανδία κάλεσε το modile service να του τα βάλει. Μόνο η Tesla μπορεί να απαντήσει στο θέμα. Αν έρθει η ώρα θα ρωτήσω.Κάπου διάβασα πως ακυρώνουν την εγγύηση. Ισχύει;
Τον Αυτιά που υποστήριζε με πάθος ότι το λίζινγκ συμφέρει και τους ιδιώτες τον ξέρεις ή είστε απλή συνωνυμία;Όταν το λες αυτό σε μένα, είναι έλα παπού να σου δείξω πως κάνουν τα παιδιά.
Φιλικά:
Στα ~60 σου, που ανακάλυψες το Λίζινγκ, μην πορώνεσαι τζάμπα κι άδικα. Είναι εξαιρετική επιλογή για αναπτυσσόμενες εταιρείες, όπου το κεφάλαιο του εταιρικού κέρδους πηγαίνει σε εταιρικές επενδύσεις, κι όχι στην αγορά ΙΧ. Εσύ τι είδους "εταιρικές επενδύσεις" του κεφαλαίου σου έχεις κατά νου;
Ναι, ναι, ξέρω, να αλλάζεις αυτοκίνητα. Α ρε παππού..![]()
Το θέμα είναι τι λέει η εταιρία. Τι θα κάνεις αν σου πουν πως δεν αναλαμβάνουν το έξοδο της Χ βλάβης επειδή χάθηκε η εγγύηση; Θα τους πας στα δικαστήρια; Σώθηκες.Η Tesla λέει πως ότι επεμβαίνει στο software χάνεται η εγγύηση. Οι δεύτεροι λένε πως δεν υπάρχει καμία επέμβαση στο software
Ας πούμε να αγοράσω ένα γραφείο/διαμέρισμα.Είναι εξαιρετική επιλογή για αναπτυσσόμενες εταιρείες, όπου το κεφάλαιο του εταιρικού κέρδους πηγαίνει σε εταιρικές επενδύσεις, κι όχι στην αγορά ΙΧ. Εσύ τι είδους "εταιρικές επενδύσεις" του κεφαλαίου σου έχεις κατά νου
Ε ναι, το είπα.Το θέμα είναι τι λέει η εταιρία.
Μόνο η Tesla μπορεί να απαντήσει στο θέμα