Tesla

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
89.168
Πω ρε πως γύρισε τούμπα το πράγμα, εγώ να θέλω Tesla και ο Φαλάκρας να λέει πάρε Γερμανικό :roflmao:
Τώρα θα μπει και ο @alexis και θα πει "VW οπωδήποτε"

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.424
Από τις επιλογές που εσύ έχεις βάλει αν δεν φτιάξει το αστέρι σας τη χαζομάρα που έκανε τότε πάρε VW.

Αν όμως ρωτάς εμένα, η γνώμη μου δεν αλλάζει. Το καλύτερο αμάξι για σένα είναι το απλό Model 3.

Δεν άλλαξα κάτι, δεν κάνω τούμπες. Τα ίδια σου έχω πει τόσες φορές..

Dimifoot

Editor
Reaction score
89.168
Τώρα θα μπει και ο @alexis και θα πει "VW οπωδήποτε"
πάρε VW
Μάντης είμαι; :lolsign:

Τέλος πάντων, σήμερα προφανώς είναι μέρα δουλέματος... να σκεφτείτε λέω να αγοράσω cybertrack τελικά, και να φορτώσω πάνω μια αγελάδα Black Agnus να την χαρίσω στον Φαλακρό για να έχει να μου κόβει stakes για όλα τα στοιχήματα που θα χάσει στο μέλλον :tongue:. Μην τον βάζω σε έξοδα 8-)

Στα σοβαρά, υπάρχει και το σενάριο 2 οχημάτων, με την επιστροφή του προηγούμενου ID3 τον Αύγουστο 2026.
Πίεση για έξοδα για την εφορία δεν έχω φέτος, έκανα αρκετά, είμαι ΟΚ, μπορώ να περιμένω τον Ιανουάριο.
Οπότε έχουμε καιρό για σκέψη.

Μέχρι τότε ο Elon θα έχει γραφτεί στην ΚΝΕ.

alexis

Reaction score
32.424
Μάντης είμαι; :lolsign:
"'Όπως σε συμφέρει" είσαι αλλά σιγά, μη το κάνουμε και θέμα. :biggrin:

Άλλη μια.

Με τα δικά σου δεδομένα VW

Mε τα δικά μου, και μόνο αυτά με εκπροσωπούν, Model 3.

αν δεν το κατάλαβες,

Mε τα δικά μου, και μόνο αυτά με εκπροσωπούν, Model 3.
:biggrin:

Α και που είσαι.

ΚΟΚΚΙΝΟ

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.633
Το model Y LR είναι καλύτερη επιλογή του model 3 για πολλούς λόγους (βαριέμαι τις αναλύσεις), αλλά ακριβότερο.

Η καλύτερη επιλογή για την απόκτησή του, είναι αγορά με cash, κάτι που δεν παίζει στον ντιμιφουτ. Οι άλλες επιλογές απόκτησής του, είναι οικονομικά ασύμφορες.

Όποιος διαθέτει το cash, καλά θα κάνει να το αγοράσει, είναι αυτοκινητάρα, οι υπόλοιποι, κοιτάξτε κάτι άλλο, πιο προσιτό οικονομικά, εκτός κι αν διαθέτετε μεγαλύτερο μπάτζετ, οπότε μπαίνει σοβαρά στη λίστα το Model S LR, με τις ρυθμιζόμενες αεραναρτήσεις, κορυφαίο αυτοκίνητο και βεβαίως στην έκδοση plaid δε το πιάνει κανένα. 😎

Dimifoot

Editor
Reaction score
89.168
Όλοι οι επαγγελματίες έχουν leasing. Αυτά.

Το model Y έχει ένα πλεονέκτημα:
Μοχλό φλας :roflmao:

• Love
Reactions: TGD

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.633
Όλοι οι επαγγελματίες έχουν leasing. Αυτά.
Όταν το λες αυτό σε μένα, είναι έλα παπού να σου δείξω πως κάνουν τα παιδιά. 😂😁😜🤣

Φιλικά:
Στα ~60 σου, που ανακάλυψες το Λίζινγκ, μην πορώνεσαι τζάμπα κι άδικα. Είναι εξαιρετική επιλογή για αναπτυσσόμενες εταιρείες, όπου το κεφάλαιο του εταιρικού κέρδους πηγαίνει σε εταιρικές επενδύσεις, κι όχι στην αγορά ΙΧ. Εσύ τι είδους "εταιρικές επενδύσεις" του κεφαλαίου σου έχεις κατά νου; 😁😜😂🤣

Ναι, ναι, ξέρω, να αλλάζεις αυτοκίνητα. Α ρε παππού..😜😁😂🤣

alexis

Reaction score
32.424
Κάπου διάβασα πως ακυρώνουν την εγγύηση. Ισχύει;
Άλλοι λένε ναι άλλοι όχι. Η Tesla λέει πως ότι επεμβαίνει στο software χάνεται η εγγύηση. Οι δεύτεροι λένε πως δεν υπάρχει καμία επέμβαση στο software. Ένας μάλιστα στην Ολλανδία κάλεσε το modile service να του τα βάλει. Μόνο η Tesla μπορεί να απαντήσει στο θέμα. Αν έρθει η ώρα θα ρωτήσω.

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
11.109
Όταν το λες αυτό σε μένα, είναι έλα παπού να σου δείξω πως κάνουν τα παιδιά. 😂😁😜🤣

Φιλικά:
Στα ~60 σου, που ανακάλυψες το Λίζινγκ, μην πορώνεσαι τζάμπα κι άδικα. Είναι εξαιρετική επιλογή για αναπτυσσόμενες εταιρείες, όπου το κεφάλαιο του εταιρικού κέρδους πηγαίνει σε εταιρικές επενδύσεις, κι όχι στην αγορά ΙΧ. Εσύ τι είδους "εταιρικές επενδύσεις" του κεφαλαίου σου έχεις κατά νου; 😁😜😂🤣

Ναι, ναι, ξέρω, να αλλάζεις αυτοκίνητα. Α ρε παππού..😜😁😂🤣
Τον Αυτιά που υποστήριζε με πάθος ότι το λίζινγκ συμφέρει και τους ιδιώτες τον ξέρεις ή είστε απλή συνωνυμία;
Παίζει να έχω και Αλτσχάιμερ.
:dance:

Dimifoot

Editor
Reaction score
89.168
Η Tesla λέει πως ότι επεμβαίνει στο software χάνεται η εγγύηση. Οι δεύτεροι λένε πως δεν υπάρχει καμία επέμβαση στο software
Το θέμα είναι τι λέει η εταιρία. Τι θα κάνεις αν σου πουν πως δεν αναλαμβάνουν το έξοδο της Χ βλάβης επειδή χάθηκε η εγγύηση; Θα τους πας στα δικαστήρια; Σώθηκες.
Είναι εξαιρετική επιλογή για αναπτυσσόμενες εταιρείες, όπου το κεφάλαιο του εταιρικού κέρδους πηγαίνει σε εταιρικές επενδύσεις, κι όχι στην αγορά ΙΧ. Εσύ τι είδους "εταιρικές επενδύσεις" του κεφαλαίου σου έχεις κατά νου
Ας πούμε να αγοράσω ένα γραφείο/διαμέρισμα.
Και όχι μόνο.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, είναι και άλλα οφέλη, θα στα γράψω πάλι, θα γράψεις άλλα, θα σου βάλω στοίχημα, θα κερδίσω, θα πρέπει να σφάξουμε κι άλλες αγελάδες, δεν τις λυπάσαι;
Αστο.
:tongue:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.496
Members
38.456
Νεότερο μέλος
citizen$