Shepherd
Μόνιμος
- Reaction score
- 11.474
Πάντως στα αεροπλάνα οι πιλότοι δεν έμειναν άνεργοι.
Δεν καταλαβαίνω τι "οδηγική απόλαυση" μπορεί να έχει κανείς από το καθημερινό σπίτι δουλειά δουλειά σπίτι, μου ακούγεται αστείο, ειλικρινά.Το αυτοκίνητο το έχω για να πηγαίνω φορτωμένος (με ανθρώπους ή ογκώδη πράγματα) από Α στο Β. Με το ζόρι κρατάω το τιμόνι να μη με πάρει ο ύπνος. Γι' αυτό και ανυπομονώ για το FSD.
Για οδηγική απόλαυση έχω τη μοτοσυκλέτα.
Είναι κάτι που προλάβαμε εμείς οι παππούδεςΚαι εγώ πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει η επιλογή οχήματος που να προσφέρει "οδηγική απόλαυση"

----> οπότε ---->Και εγώ πραγματικά δεν καταλαβαίνω
Δηλαδή επειδή εσύ δεν καταλαβαίνεις κάτι, το FSD είναι μονόδρομος;το FSD είναι μονόδρομος

Θα πλήρωνες 8Κ για να βάλεις στο δικό σου;Σήμερα όμως; Θα αντάλλαζα σήμερα το αυτοκίνητό μου για ένα Tesla με FSD; Κατηγορηματικά ΟΧΙ
Δηλαδή επειδή εσύ δεν καταλαβαίνεις κάτι, το FSD είναι μονόδρομος;

Προσωπικά όχι, δεν θα έδινα τέτοιο ποσό.Θα πλήρωνες 8Κ για να βάλεις στο δικό σου;
(Εάν υπήρχε δυνατότητα)
Και εσύ γιατρό θεςάρα δεν με νοιάζουν οι συνθήκες οδήγησης εκεί![]()

Ε, πες κι εσύ λοιπόν: "δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι δεν απολαμβάνουν την οδήγηση"Και εγώ δεν κατεβαίνω στην πόλη με το αμάξι… άρα δεν με νοιάζουν οι συνθήκες οδήγησης εκεί![]()
Νομίζω κάπου στα 3-4Κ θα τα έδινα.Προσωπικά όχι, δεν θα έδινα τέτοιο ποσό.
Μα δεν πάω στο κέντρο με το αμάξι λέμε. Με κανένα αμάξι.Άκου δεν το νοιάζουν. Τον νοιάζει με τι αμάξι θα πάει και όχι σε τι συνθήκες θα οδηγεί.![]()
Σήμερα, το FSD δεν είναι πλήρως λειτουργικό στην Ευρώπη (και στη χώρα μας), οπότε προσωπικά το θεωρώ "τζάμπα λεφτά".Σήμερα όμως; Θα αντάλλαζα σήμερα το αυτοκίνητό μου για ένα Tesla με FSD; Κατηγορηματικά ΟΧΙ.
Δλδ και μαύρα μεσάνυχτα με βροχή και γυαλισμένους δρόμους γυρνούσες από Αθήνα , Σαρωνίδα , με μηχανή ?Αμάν έκανα να φύγω από εκεί. Και τότε κυκλοφορούσα μόνο με μηχανή. Ότι καιρό και να είχε
Σε βαριά βροχή, με νερολακούβες και περιορισμένη ορατότητα στη διαδρομή Αθήνας Θεσσαλονίκης, νύχτα, το Τέσλα οδηγεί βούτυρο.Δλδ και μαύρα μεσάνυχτα με βροχή και γυαλισμένους δρόμους γυρνούσες από Αθήνα , Σαρωνίδα , με μηχανή ?
Αυτό και αν είναι μαρτύριο .
Το έχω κάνει πολλές χιλιάδες φορές , οχι το δρομολόγιο αυτό , και ήταν εφιάλτης.
Μαύρα μεσάνυχτα δεν έχω κάνει. Οδήγηση όμως με βροχή τη νύχτα πολλές φορές και ήταν απόλαυση. Άλλου είδους απόλαυση. Η περίπτωση να μην ήταν απολαυστική θα ήταν μόνο όταν βιαζόμουν. Μου αρέσει πολύ ο δρόμος που γυαλίζει και καθρεπτίζει το περιβάλλον και τα φώτα. Πολύ φωτογραφικό - κινηματογραφικό σκηνικό. Πάω χαλαρά και το απολαμβάνω.Δλδ και μαύρα μεσάνυχτα με βροχή και γυαλισμένους δρόμους γυρνούσες από Αθήνα , Σαρωνίδα , με μηχανή ?