Imdb: User Rating: 9.7/10 (23,611 votes)
Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
συμφωνώ απόλυτα... η ταινία είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ. Στα μόνα αρνητικά που βρήκα εγώ είναι ίσως η μεγάλη διάρκειά του.Μακραν η καλυτερη ταινια με comic book hero και δεν ειναι απλα μια πολυ καλη ταινια Batman αλλα κατι πολυ περισσοτερο!!!
Οσο για την ερμηνεια του Heath Ledger.....ανατριχιαστικα ομορφη! :125:
Δεν μπορούσε να τα πεί καλύτερα ο κριτικός. Αυτή ακριβώς ήταν η αίσθηση που μου άφησε ο Heath Ledger βγαίνοντας απο την αίθουσα (θερινό ήταν αλλά τέσπα :143Και ο ψυχοπαθής Τζόκερ (με τον αδικοχαμένο Λέτζερ σε μια ερμηνεία θαυματουργής εξαφάνισης μέσα στον ρόλο) στέκει ως υπενθύμιση των πιο ανησυχητικών πτυχών της ανθρώπινης κατάστασης - μια φιγούρα απόλυτου και αναίτιου κακού που ενστερνίζεται το χάος και την αναρχία ως φιλοσοφία και οραματίζεται τον αφανισμό των πάντων ως την ύστατη φάρσα που μπορεί να απευθύνει σε έναν κόσμο για τον οποίο αισθάνεται μόνο περιφρόνηση.
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Κάθε φορά που την έβλεπα στην οθήνη ήθελα να την χαστουκίσω...:101:Το μόνο που μου τα χάλασε ήταν η επιλογή της αντιπαθέστατης Maggie Gyllenhaal που μόλις την έβλεπα μούτζωνα. :137:
Προτιμάς δηλαδή τα Batman του Joel Schumacher (Batman Forever & Batman with Nipples) από την πρώτη ταινία του Burton? :111::111::111:Ο Jack Nicholson πιστευω ειχε την ατυχια να παιξει στον χειροτερο batman με διαφορά,ουτε για δεκάχρονα δεν ηταν αυτη η ταινία.
Δεν συγκρίνουμε τον Λετζερ με τον Νίκολσον. Συγκρίνουμε Joker με Joker. Και πίστεψέ με... Ο νέος Joker είναι ΠΟΛΥ καλύτερος!Έ! μην συγκρίνουμε τώρα τα ασύγκριτα!!! τον Χιθ Λέτζερ, με τον Νίκολσον!!!
Aν βαζανε την connelly θα θρινουσαμε θυματα...Ειναι η κοπελα του HALK...:103:Tαινια μεστη και γεματη δραση.
Η μεγαλη διαρκεια της με κουρασε καπως αλλα αποζημιωνει η καλη σκηνοθεσια και οι σκηνες δρασης.
Ο ρολος του JOKER ηταν αψογα δοσμενος απο τον ledger αλλα με τιποτα δεν μου καθοταν ο ρολος της πρωταγωνιστριας !!!
Χαθηκε να εβαζαν την Jennifer Connelly !! :126: