vlasis
Φωτογράφος!
- Reaction score
- 7.823
αυτο λεω και γω βρε Τακη......να την σηκωσουμε την πο@τανα.......αυτο λεω ο μ@λ@κας!!!!!Σωκριατη αυτο που λες σηκωνει πολυ κουβεντα!!
Τοσο δυσκολο πια να την σηκωσετε?

αυτο λεω και γω βρε Τακη......να την σηκωσουμε την πο@τανα.......αυτο λεω ο μ@λ@κας!!!!!Σωκριατη αυτο που λες σηκωνει πολυ κουβεντα!!

Ε αντε πουλακι μου κατεβα.............να τα πουμε και να τα πιουμε κομματακι!!!!!!Harry Callahan: I know what you're thinking, punk. You're thinking "did he fire six shots or only five?" Now to tell you the truth I forgot myself in all this excitement. But being this is an "802 B&W, the most beautiful speaker" in the world and will blow you head clean off, you've gotta ask yourself a question: "Do I feel lucky?" Well, do ya, punk?
Γιάννης: Βλάσση φίλτατε, έως ότου έρθω μιά σταλιά κάτω απ' τ' αυλάκι να απολαύσω, να θυμάσαι 3 συχνότητες : 63, 2000, 20000. Να βάλεις μιαν ευθεία από +3 στους 63, 0db στους 2000 και -3 στους 20000. Αυτά όμως, να συνάδουν με μέτρηση δωματίου.
Harry Callahan: Well, opinions are like assholes. Everybody has one.
Συριστικά κυρίως. Αν θες να κόψεις το πιατίνι πρέπει να ανέβεις λίγο ψηλότερα.εδω μιλαμε για τα συριστικα μιας φωνης κατα μεσο ορο η για το χτυπημα σε ενα πιατινι για παραδειγμα?
Το de-esser δεν είχε ανακαλυφθεί ακόμα;Το σίγμα της είναι αρκετά συριστικό παντού.
ok Γιαννη λες οτι υπαρχει στην ηχογραφηση.
Καποιος αλλος γνωμη;;
Oι θεμελιώδεις τους είναι αυτές...
Όταν ανανεώθηκε η ΄΄Λειτουργία της Ακοής΄΄,τοποθετήθηκε στο παρόν μήνυμα διάγραμμα που επιτελεί διάκριση σε θεμελιώδεις και αρμονικές επί του ακουστού φάσματος.vlasis said:Μηπως να ψαξουμε να βρουμε και τον πινακα που αφορα(εμας) τους πιο σιτεμενους?
σε ευχαριστω φιλαρακι για την τοποθετηση σου.....το δε PDF......ακρως ενδιαφερον για μελετη !!!!Όταν ανανεώθηκε η ΄΄Λειτουργία της Ακοής΄΄,τοποθετήθηκε στο παρόν μήνυμα διάγραμμα που επιτελεί διάκριση σε θεμελιώδεις και αρμονικές επί του ακουστού φάσματος.
Εφόσον δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε λεπτομερώς σε ποιά επεξεργασία υποβλήθηκε δεδομένη μίξη από τον επιφορτισμένο με τη σύσταση του μάστερ μηχανικό ήχου,η επέμβαση μέσω ανωφερών ή κατωφερών shelving φίλτρων ή λυχνιακών αρμονικών στο δικό μας σύστημα και χώρο πιθανόν να οδηγούσε σε δυσμενέστερη αντίληψη ως προς την απόδοση ετέρων παραγωγών από τις αγαπημένες μας.
http://music-musictechnology.weebly.com/uploads/1/8/8/9/18893255/equalizing.pdf
οπως πχ. αν εχουμε παντου λαμπες?και αν αυτο Βλαση μου το αντιλαμβανομαστε οταν εμεις εχουμε booσταρει ολο μαζι το φασμα;;, τι ακριβως συμβαινει στα μηχανακια μας;;;;
βρε συ....το thread ανοιχτηκε για ολους.......γιατι θα πρεπει οποτε ανοιγω ενα θεμα να αφορα αποκλειστικα εμενα?Μιλάς για τώρα με τον κρελ ή το είχες και με τα κοκόρια;
Εγώ πάντως δεν το θυμάμαι έντονο...οκ,όχι όπως έχω συνηθίσει άλλα όχι έντονο..

Μην το λες...Πρώτα αποφασίστε με τι υλικό θα ελέγξετε τα συριστικά , και μετά με ποιες ηχογραφήσεις.
Πχ βινύλιο , flac, wav, hr. Μετά διαλέχτε ηχογραφήσεις.Την τάδε η την δείνα.
Εχω πάντως την εντύπωση , ότι σπάνια ο φταίχτης είναι στο σύστημα. Όχι ότι δεν μπορεί να είναι αλλά , αν δεν υπάρχει τονισμένο συριστικό στην ηχογράφηση , το πιο πιθανό είναι να μην ακουστεί κιόλας.
Παράδειγμα κλασσικό τα τραγούδια της άντζελας. Από τα Live της μέχρι και τα cd της. Το σίγμα της είναι αρκετά συριστικό παντού.
Εν αντιθέσει με άλλες τραγουδίστριες. Dianna Krall πχ , σίγμα πολύ στρωτό. Αλεξίου το ίδιο. Στανίση ανύπαρκτο.
απλα απο τις λαμπες τα συριστικα βγαινουν απο Ισπανο ενιοτε!βρε συ....το thread ανοιχτηκε για ολους.......γιατι θα πρεπει οποτε ανοιγω ενα θεμα να αφορα αποκλειστικα εμενα?
το θεμα αφορα πιστευω πολλους και απλα μου ηρθε σην κεφαλα βλεποντας στο διαδικτυο τον πινακα που ανεβασα και ετσι το ξεκινησα.......παπαπαπαπα....τι θα κανω με σας βρε σεις!!!!!!![]()
Μα βρε συ αν πχ.καποιος χρησιμοποιει EQ και μπουσταρει καποιες περιοχες σαφως και εχει την γνωση του τι εχει κανει.....εγω απλα μιλαω για την κατηγορια εκεινων των μηχανων και περισσοτερο για ηχεια οπου εκει μπορει να παρατηρηθει το φαινομενο των τονισμενων υψιλων συχνοτητων!Βλαση μου δεν μιλαω για λαμπες , τρανζιστορ, κ.λπ αλλα γενικα!!