vlasis
Φωτογράφος!
- Reaction score
- 7.823
εισαι αρχοντας λεβεντη μου!!!!!!!!!!!!
ειλικρινα βρε φιλε......

ειλικρινα βρε φιλε......
http://www.avsite.gr/forum/threads/Η-λειτουργία-της-ακοής.66469/page-12#post-1789470ειλικρινα βρε φιλε......![]()

Για την Metric μόνο...?Αστα αυτα και ελα σπιτι να στησουμε-σεταρουμε την Metric !!!!!!!Για αλλη μια φορα respect για τα γραφωμενα σου mi amore!!!!!!!
![]()

τι?.......μου κανεις και ζηλιτσες τωρα?????Για την Metric μόνο...?![]()
![]()
![]()

Επειδή η Γενεύη πέφτει αρκετά χιλιόμετρα μακριά...από την Κόρινθο δεν προβλέπω να βρίσκεται για κάτι τέτοιο η κατάλληλη ευκαιρία.Αστα αυτα και ελα σπιτι να στησουμε-σεταρουμε την Metric !!!!!!!![]()

Να αλλάξεις ηχεία μήπως......Λοιπον......Ελβετε.......προτεινεις κατι αλλο???

Έχεις πsonyστεί τελείως.Να αλλάξεις ηχεία μήπως......![]()
![]()
Επειδή έφερνες διαρκώς...βόλτες Ελβετία-Γαλλία.και μετα εφυγα για το Ferney-Voltaire.........που ησουν και δεν σε ειδα μαστορα μου?????????![]()

Λοιπον......για το kick drum εχω δωσει 1,2 dbs στους 65 ....αυριο το πρωι λεω να τσεκαρω το αναλογο στους 80-85.....θελω το punch που να σου αλλαζει θεση στα πλευρα ρε παιδι μου!!!!!!!!!προτεινεις κατι αλλο??????//
ναι ναι α...αυτο ειναι....το εχω καταλαβει και γω....γιαυτο σου λεω ,,,,ελα μια βολτα απο δω και μετα ξαναξεκινα το ψαξιμο......για αλλα...................ΗΧΕΙΑ!!!!!!!Να αλλάξεις ηχεία μήπως......![]()
![]()

ναι, και μετά ξυπνάνε.....που αναβιβάζει τους καταξιωμένους μηχανικούς (pre)mastering σε καλλιτέχνες τουλάχιστον ισάξιους με τους δημιουργούς των κομματιών....[/spoiler]