Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

τι ειναι τα infraction points;
Το καινούργιο σύστημα του Τσαρουχά............στα 40 infraction points το σύστημα σε banάρει αυτόματα.......

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Re: Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

τι ειναι τα infraction points;
Παράσημα ανδρείας! :happy_5:

Τελικά η πιο μεγάλη βρισιά είναι το "γραφικός"...:crazy_1:

GTX

Reaction score
39
Μπορείτε να τον Banαρετε να ησυχάσουμε???

Έλεος...αφού το ζητάει ο οργανισμός του.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μόνο το ψέμα που είπες πριν συνεχίζοντας αυτή την γελοία αλλά μαζική επίθεση εναντίων μου φτάνει.

Αν θες το συνεχίζω κιόλας να σου πω τους λόγους που τα κάνεις... αλλά να μην προσβληθείς μετά και με κάνεις ban , έτσι?
Όσο και να προσπαθείς εμείς σε θέλουμε κοντά μας και δεν πρόκειται να σε τιμωρήσουμε...

Να πας αλλού αν θες να γίνεις ήρωας...

Reaction score
0
Συγχαρητήρια για τις πράξεις των ατόμων που αφήνουν τα ψέματα και τις βρωμιες για κάποιον χρήστη, και τον τιμωρούν όταν δεν κρατάει την ψυχραιμία του και απαντάει.

Δυστυχώς δεν μπορώ να πέσω σε αυτό το βρωμερό επίπεδο για να πω ανάλογα ψέματα για εσάς και τις πράξεις σας εδώ, στην δουλειά σας ή δεν ξέρω τι ...

Reaction score
0
Όσο και να προσπαθείς εμείς σε θέλουμε κοντά μας και δεν πρόκειται να σε τιμωρήσουμε...

Να πας αλλού αν θες να γίνεις ήρωας...
Όταν έχεις την δυνατότητα να συκοφαντείς κάποιον και να αφήνεις τους άλλους να κάνουν το ίδιο, τις περισσότερες φορές είναι περιττό το ban.
(όλοι φεύγουν αηδιασμένοι.... με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πετυχαίνεις τον βρώμικο σκοπό σου)

Reaction score
5
Συγχαρητήρια για τις πράξεις των ατόμων που αφήνουν τα ψέματα και τις βρωμιες για κάποιον χρήστη, και τον τιμωρούν όταν δεν κρατάει την ψυχραιμία του και απαντάει.

Δυστυχώς δεν μπορώ να πέσω σε αυτό το βρωμερό επίπεδο για να πω ανάλογα ψέματα για εσάς και τις πράξεις σας εδώ, στην δουλειά σας ή δεν ξέρω τι ...
ξέρεις τι κάνω εγώ στην δουλειά μου και τα γράφεις αυτά;

Ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια... Δεν είναι ταλέντο αυτό που έχω. σε σχολή το απέκτησα. εκεί που έχουν και την προτομή σου :happy_5::happy_5::happy_5:

Ρε Βασίλη... ελεος... τι ψέμματα είπαμε. Αφού ότι διαβαζεις στα άλλα γράφεις γι'αυτό το κωλοps3 πια... αν δεν το ειχα αγοράσει ήδη, δεν θα το αγόραζα εξαιτίας σου γιατί μας εχεις ζαλήσει με το πόσο φοβερο και τέλειο είναι.

Και σου γράφω οτι ΔΕΝ το αμφισβητώ! ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΙΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ SOFTWARE ΝΑ ΤΟ ΞΕΓΥΜΝΩΣΕΙ;

μιλαγαμε για Physics καποτε. και κάποιος ανέβασε ενα βιντεάκι απο ενα παιχνίδι με βάση το Star Wars και είχε επειδηξη απο τα physics.
του βγάζω το καπέλο!

ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ; θα ΑΝΤΕΧΕΙ να το παίζει στα 1080p; ή θα ειναι στα 720p και μετά θα γινεται upscale απο τους 1080p εξοπλισμους;

ΔΕΝ ξερουμε ΠΟΛΛΑ ακόμα για το PS3 που τόσο ενθερμα υπερασπίζεσαι και αυτό προσπαθω να σου εξηγησω με ηρεμο τρόπο πλέον καθώς δεν υπάρχει νοημα ουτε για ban ούτε για ignore lists.

αφού εχεις νοημοσύνη να αντιγράφεις τα άλλα site έχει και να καταλαβαίνεις αυτά που σου λέω.

Reaction score
0
Ρε Βασίλη... ελεος... τι ψέμματα είπαμε.
Οταν καθόσουν και έγραφες πως με κάνουν ban από τα forum ακόμα και τα gaming και ότι με δουλεύουν οι κάτοχοι ps3 τι σκεφτόσουν???
Οτι ακούγεται ωραία στον άσχετο που δεν ξέρει και θα πιάσει η λάσπη ???

Το ίδιο και για τον MOD .... σκεφτόταν ότι θα φανεί ωραία το δικό του ψέμα και ο κόσμος θα νιώσει κάτι εναντίων μου , σωστά?

Ξέρετε τι είναι αυτό το πράγμα ? έχετε συναίσθηση τι κάνετε ή όχι?
(δεν δικαιολογείται επειδή είπα πως το ps3 είναι καλό BR , έχει καλά downloadables κλπ)

ΥΓ
Παρακαλώ τον κόσμο ξανά να αγνοήσει ότι μπούρδα ακούει εδώ εναντίων μου , γιατί δεν μπορώ ούτε έχω την διάθεση να απολογούμαι και να ξεσκεπάζω όλες τις γελοιότητες.... μιλάμε για ποσότητα δηλαδή, και δεν είναι κάτι που μπορώ να το κάνω με ευχαρίστηση.

Reaction score
5
ενα insomnia.gr που είσαι banned μπορώ να στο αναφέρω έτσι για αρχή...

κι ας μην πούμε για τους τίτλους "Υπουργος Πληροφοριών Sony" που έχει λάβει σε άλλα forums.
Τον οποίο τίτλο τον βρήκα φοβερά αστείο. Αν μου εβαζαν τέτοιο τιτλο εμενα αλλά αντί για Sony να γράφει Nintendo ή κανα mmorpg fanboy αλήθεια λέω, θα γελούσα...

Εδώ τον Unforgiven του έχουμε βάλει τίτλο Troll και δεν έχει πει τίποτα. προφανώς γιατί ειναι troll αλλα τέσπα :happy_5: :happy_5:

Reaction score
164
Εδώ τον Unforgiven του έχουμε βάλει τίτλο Troll και δεν έχει πει τίποτα. προφανώς γιατί ειναι troll αλλα τέσπα :happy_5: :happy_5:
Ολόκληρος γλόμπαλ, εμένα ζήλεψες; :happy_5:

GTX

Reaction score
39
Blizard συνέχισε έτσι και θα πάρεις κι από μένα infraction points και δε θα προλάβεις να κάνεις edit αυτή τη φορά (ξέρεις καλά τί λεω...).

Reaction score
5
Ολόκληρος γλόμπαλ, εμένα ζήλεψες; :happy_5:
σε ζηλεύω γιατί έχεις πολλές γυναίκες! θέλω να γίνω unforgiven στην θέση του unforgiven! αν παρω 360 θα έχω κι εγώ;;; :happy_5::happy_5:

Reaction score
14
Blizard, έχοντας πάει μια κατάσταση τελείως στα άκρα και όταν σε ένα group ανθρώπων/ συνομιλητών το 95% είναι τελείως αντίθετοι μαζί σου ( δικαίως ή αδίκως δεν έχει καμία σημασία ), κάποιος με ελάχιστη αξιοπρέπεια αν πίστευε πως θίγεται θα είχε αποχωρήσει...
Αν δεν το έκανε θα δημιουργούσε ερωτηματικά για τον ρόλο που επιλέγει να παίξει μέσα σε αυτό το forum ανταλλαγής απόψεων..
Εγώ δεν σε συμβουλέυω να φύγεις...
Αλλά αν το κλίμα δεν σε σηκώνει για τον λόγο ότι είσαι "γραφικός" , "κολλημένος" , "ηλίθιος" ή για τον λόγο ότι όλοι οι υπόλοιποι είναι "καραγκιόζηδες" , " βρώμικοι " , "ανήθικοι" θα έπρεπε να αποχωρήσεις...Βρες κάτι που να σου ταιριάζει..Το internet δίνει άπειρες δυνατότητες επικοινωνίας..
Έχεις δεν έχεις δίκιο είναι τουλάχιστον θλιβερή η παρουσία σου κάπου που είσαι , όχι δυσάρεστος , αλλά trouble maker..
Και αυτό είναι δεδομένο.
Η ψυχραιμία έχει χαθεί και η προσβλητική συμπεριφορά μπορεί να γίνει ΠΟΛΥ προσβλητική...είναι εξαιρετικά άσχημο αυτό...
Σκέψου λίγο ώριμα για το τί θα κάνεις..

Reaction score
0
ενα insomnia.gr που είσαι banned μπορώ να στο αναφέρω έτσι για αρχή...

κι ας μην πούμε για τους τίτλους "Υπουργος Πληροφοριών Sony" που έχει λάβει σε άλλα forums.
Τον οποίο τίτλο τον βρήκα φοβερά αστείο. Αν μου εβαζαν τέτοιο τιτλο εμενα αλλά αντί για Sony να γράφει Nintendo ή κανα mmorpg fanboy αλήθεια λέω, θα γελούσα...

Αυτά είναι 2 .... από ένα έχω φύγει χρόνια μαζί με πολλούς άλλους, και το τι έκαναν εκεί είναι γνωστό.
(πολύ μεγαλύτερη βρώμα από αυτή που αναφέρετε σε άλλο topic και έχετε θυχτεί)

Το "υπουργός" ήταν στο forum που ανέφερα.... επεκτάθηκαν οι έξυπνοι από εκεί και έκαναν διαφήμιση στο avsite ως αντικειμενικοί αρθογράφοι .... σε ένα topic μόνο έγραψα.

Αλλά επειδή πρέπει να ξέρεις και άλλα για να λες ότι το insomnia είναι απλά η αρχή, να ακούσουμε.... δεν πιστεύω να ήταν απλά ψέμα και αυτό έ ?

Reaction score
5
Εχεις φύγει μόνος σου; τότε μάλλον έκανα λάθος. συγνώμη αλλα αυτά τα PS-FAN forums γράφουν ολο ανακρίβειες... :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
0
Blizard, έχοντας πάει μια κατάσταση τελείως στα άκρα και όταν σε ένα group ανθρώπων/ συνομιλητών το 95% είναι τελείως αντίθετοι μαζί σου ( δικαίως ή αδίκως δεν έχει καμία σημασία ), κάποιος με ελάχιστη αξιοπρέπεια αν πίστευε πως θίγεται θα είχε αποχωρήσει...
Αν δεν το έκανε θα δημιουργούσε ερωτηματικά για τον ρόλο που επιλέγει να παίξει μέσα σε αυτό το forum ανταλλαγής απόψεων..
Η δύναμη του λόγου είναι μεγάλο πλεονέκτημα του forum αυτού .... ότι "αλητεία" και να πουν εναντίων σου μπορείς να απαντήσεις και να τους ξεφτιλίσεις στα μάτια όσων δεν είναι ηλίθιοι.

Σχεδόν μόνο σε αυτό το forum γίνεται , και είναι απλά ηλίθιο να φύγεις έτσι.
Μην νομίζεις ότι μπορείτε να δουλεύετε πολύ κόσμο για μεγάλο χρονικό διάστημα.... αν δεν κόψετε αυτή την παντελός απαράδεκτη συμπεριφορά , μάλλον πιο πολλά ερωτηματικά δημιουργούνται για το ρόλο που παίζουν μερικοί από εσάς.

Reaction score
14
Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις αλλά ο μόνος που "ξεφτιλίζεις" όπως λές είναι ο εαυτός σου..
Και δεν νομίζω πως είναι αυτό που θές για εσένα..
Κλείνω εδώ την παρέμβασή μου. Οι εκτιμήσεις και η αποφάσεις δικές σου..

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Ολα αυτά είναι ψέματα και χαζές συκοφαντίες που τολμάνε να λένε εξαιτίας της ανοχής ή και "υποστήριξης" μερικών MOD.

ΥΓ
Παρακαλώ τους χρήστες αν είναι δυνατόν να μην δίνουν σημασία στις γελοιότητες τους...
Και γω παρακαλώ τον κόσμο να αγνοήσει την οποιαδήποτε συκοφαντία γράφει για τους συντονιστές και για το φόρουμ ο bliz.
Αρκετά.
Διαβάζω τοση ωρα και περιμένω επιτέλους να σταματήσεις την κατηφόρα αλλα εσυ δεν καταλαβαίνεις τιποτα.
Χαριν τον εντυπώσεων κατηγορείς ότι θέλουμε να σου απαγορεύσουμε να ποστάρεις review από αλλα foroum.
Ψεμα βέβαια που το εχεις επαναλάβει στο παρελθόν και στην ουσια το λες για να κρύψεις αυτό που πραγματικά κανεις σε κάθε τοπικ και εντέλει το ρημάζεις.

Βγαίνει κάποιος και γράφει πολύ καλο αυτό το μηχάνημα.
Απαντάς εσυ από κατω .

Ναι αλλα το ps3 κανει τους ταδε παπάδες ( το γράφει και ο ταδε)
Συνεχίζεις με υπερβολές και τελικα … μούσκεμα το τοπικ.

Βγαίνει κάποιο άλλο μελος και γράφει κατι που δεν του αρέσει στο ps3 και συ απαντας.
Μα πως είναι δυνατον να μην σου αρέσει. Είναι το καλύτερο και το πιο υπέροχο . Ενώ αντιθέτως η MS εχει βυζιά είναι σατανική και εχει μέτοχο τον Μητσοτάκη.
Μούσκεμα ξανα το τοπικ

Βγαίνει κάποιος άλλος παλι να ρωτησει κατι για τον καιρό και συ παλι ξεκινάς περι της κακής ms και της υπερ-sony.

Ε ελεος ποια και Ελβετός να είναι κάποιος δεν μπορει να μην αντιδράσει στα γραφομενα σου.( και εδώ είναι Βαλκάνια)

Ασε και κανενα τοπικ .
Νομιζεις πως κάνεις καλό σε καποιον με αυτήν την τακτική;
Εντέλει εάν δεν σε ενδιαφέρει να προσφέρεις στο φόρουμ ( γιατι με τον σύστημα που ακολουθείς όχι μονο δεν προσφέρεις αλλα καταστρέφεις) τουλάχιστον σεβάσου τον εαυτο σου .

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Και γω παρακαλώ τον κόσμο να αγνοήσει την οποιαδήποτε συκοφαντία γράφει για τους συντονιστές και για το φόρουμ ο bliz.
Αρκετά.
Διαβάζω τοση ωρα και περιμένω επιτέλους να σταματήσεις την κατηφόρα αλλα εσυ δεν καταλαβαίνεις τιποτα.
Χαριν τον εντυπώσεων κατηγορείς ότι θέλουμε να σου απαγορεύσουμε να ποστάρεις review από αλλα foroum.
Ψεμα βέβαια που το εχεις επαναλάβει στο παρελθόν και στην ουσια το λες για να κρύψεις αυτό που πραγματικά κανεις σε κάθε τοπικ και εντέλει το ρημάζεις.
Oποιος θέλει να κοιτάξει αυτό το topic και θα καταλάβει μόνος του ποιοί το ρημαζουν και μάλιστα με ξεκάθαρο τρόπο .
http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=523626&postcount=241

Είπα ότι το ps3 βγάζει άριστη ποιότητα σαν BR player(πράγμα που όλοι το ξέρετε , το έχετε πει και οι ίδιοι ενω είναι και εύκολο να σας φέρω link) και δείτε την απάντηση του συντονιστή !!!!

Είπαμε να είμαστε αυστηροί εδώ, και ο τύπος άρχισε ένα σωρό άσχετα και αηδίες...
Από το να μην αναφέρω ξανά τέτοια "κακά" πράγματα (αν είναι δυνατόν για ελεύθερο forum!!! ), μέχρι για τα παιχνίδια που έχω να παίξω και δεν ξέρω τι.

Αυτό είναι σύνηθες βιολί μερικών ,και επειδή δεν υπήρχαν χρήστες τώρα να κάνουν την απαράδεκτη δουλειά αναλάβετε εσείς....
Η συνέχεια και η υποστήριξη-κλιμάκωση αυτής της συμπεριφοράς βέβαια ,όταν δέχτηκα την τιμωρία μου για κάτι που είπα, είναι όλα τα λεφτά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas