Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Reaction score
19
Εγώ θέλω να προτείνω κάτι άλλο.
Πολλές φορές bliz επικαλείσαι αόρατους αναγνώστες για να δικαιολογήσεις τη "σταυροφορία" σου (το είπα ευγενικά). Πολλές φορές έχεις πει ότι γράφεις για να ενημερώνεις τον απλό κοσμάκη, μη την πατήσει και πάρει κανα 360 ή φάει την προπαγάνδα που κάνουμε εδώ πέρα.
Κοινώς θεωρείς ότι είσαι ο αντίλογος και χρήσιμος για μια μερίδα κόσμου που διαβάζει - το κοινό που λες ότι απευθύνεσαι.

Επειδή προφανώς όλοι αυτοί που νομίζεις ότι προστατεύεις είναι μόνο στη φαντασία σου, προκαλώ 5 (ΠΕΝΤΕ - και πολλούς λέω) από αυτούς να βγουν και να σε υποστηρίξουν. Να πουν ρε παιδί μου "κουλ ρε παιδιά, εμείς τα διαβάζουμε αυτά που λέει ο blizard και προβληματιζόμαστε, πιστεύουμε ότι καλά κάνει και τα λέει".

Μετράω...

Reaction score
0
Εγω τον υποστηριζω.:cool_3:
δεν βλεπω να λεει τιποτα κακο, απανταει σε αυτους που τον κατηγορουν.

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Είπα ότι το ps3 βγάζει άριστη ποιότητα σαν BR player(πράγμα που όλοι το ξέρετε , το έχετε πει και οι ίδιοι ενω είναι και εύκολο να σας φέρω link) .
Άντε παλι.
Νααα … Αυτά κανεις
Από πού μωρέ ολοι το ξέρουμε και συμφωνούμε ;
Επειδή ετσι θέλεις εσυ;
Εγω , ποιο πάνω δεν εγραψα στο μέλος που ζητησε μια γνώμη να προτιμήσει ένα άλλο player από το ps3;
Από πού στην ευχη βγαινει ότι ολοι συμφωνούμε με αυτά που γράφεις η όταν δεν συμφωνουμε με αυτά που γράφεις ότι ειμαστε τσάτσοι της ms και διαπλεκόμενοι;

Φιλε Bliz δεν θα θελα να κανω στα γραφομενα σου κανενα ignore list αλλα αν συνεχιζεις ετσι θα καταντήσω κάθε φορα που βλεπω μηνυμα σου να παίρνω μυωχαλαρωτικά χαπια.

Σε παρακαλω , και σε παρακαλω για τον εαυτο σου.
Μην διαλύεις αλλα τοπικ αλλα πολύ περισσότερο μην διαλύεις την εικόνα σου.

Reaction score
0
Λοιπόν ήρθε η ώρα να πώ τη γνώμη μου κι εγώ πάνω σε αυτό το θέμα.Αν και ναι είμαι υποστηρικτής της Sony και του ps3 ειδικότερα,κατακρίνω ευθέως όλα αυτά που συμβαίνουν.Και πραγματικά λυπάμαι γιατι πάνε χαμένα όλα τα θέματα που σκοπό έχουν καθαρά την πληροφόρηση και τον υγειεινό διάλογο και όχι την παρα-πληροφόρηση και την πραγματικά άσκοπη αντιπαράθεση που πάντα καταλήγει σε κλείσιμο του θέματος επιπλήξεις που πραγματικά δεν αρέσουν σε κανέναν.Φαίνεται πως τελικά blizard καταφέρνεις εσύ πάντα να χαλάς τα θέματα με την υπερβολική πάντα <<αγάπη>> που τρέφεις για την σόνυ και για το ps3 ειδικότερα.Πραγματικά όλα αυτά που λές ούτε υπάλληλος της σόνυ δεν θα τα έλεγε!Παρακολουθώ την αντιπαράθεση από σχετικές αποστάσεις γιατί απλά δεν μου αρέσει να συμμετέχω το οποιό είναι εντελώς λάθος και δεν αρέσει σε κανέναν.Είναι κρίμα γιατί καταστρέφεται εντελώς όλη η κατηγορία των παιχνιδιών με αποτέλεσμα να μην πληροφορούμε τον κόσμο όπως είναι και ο σκοπός αυτής της κατηγορίας να βριζόμαστε να καταλήγουμε σε απρεπείς χαρακτηρισμούς και μάλιστα προσωπικούς που υποβιβάζουν την νοημοσύνη των ανθρώπων.Όλα αυτά που κάνεις δείχνουν το χαρακτήρα σου.Ναι όλοι έχουν ξεφύγει από τα όρια κάποια στιγμή!Και πάλι είναι κατακρηταίες πράξεις!όμως γιατί συμβαίνει αυτό πάντα όταν μπαίνεις εσύ στην συζήτηση με τον φανατισμό σου?Είναι πραγματικά κρίμα που καταστρέφεται χωρίς λόγο η κατηγορία και όλα τα θέματα αχρηστεύονται σε αυτή την πραγματικά γελοία αντιπαράθεση μεταξύ των κονσολών παιχνιδιών!Αυτά γιατί ήθελα κι εγώ να τοποθετηθώ επί του θέματος

Reaction score
0
Εγώ θέλω να προτείνω κάτι άλλο.
Πολλές φορές bliz επικαλείσαι αόρατους αναγνώστες για να δικαιολογήσεις τη "σταυροφορία" σου (το είπα ευγενικά). Πολλές φορές έχεις πει ότι γράφεις για να ενημερώνεις τον απλό κοσμάκη, μη την πατήσει και πάρει κανα 360 ή φάει την προπαγάνδα που κάνουμε εδώ πέρα.
Κοινώς θεωρείς ότι είσαι ο αντίλογος και χρήσιμος για μια μερίδα κόσμου που διαβάζει - το κοινό που λες ότι απευθύνεσαι.
Δεν είναι καμία σταυροφορία... εσείς λέτε για μάρτυρες και ανάλογα, λές και θα μαρτυρήσω με μερικές βρισιές.
(αιχμή εναντίων μου είναι και αυτά βέβαια απλά ασήμαντα)

Γράφω αυτά που θεωρώ αλήθεια και την γνώμη μου , και όταν βλέπω κάτι στραβό δεν μου κάνει κανένα κόπο να το διορθώσω και να ενημερώνω όποιον ενδιαφέρετε.... έτσι δουλεύουν τα forum.
Δεν το βουλώσω αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι σταυροφόρος.... απλά είναι γελοίο παιδιά να σας "φοβάμαι" και να μην λέω αυτό που πρέπει σε ένα forum.
(το πολύ να μου κάνετε ban, σιγά τα αυγά, δεν μου απειλήσατε την οικογένεια)

Reaction score
0
Πραγματικά όλα αυτά που λές ούτε υπάλληλος της σόνυ δεν θα τα έλεγε!
Βρές μου ένα που είναι υπερβολικό ή λάθος .... πιστεύω ότι σε έχει επηρεάσει λίγο η @@λογία μερικών και έχεις βγάλει λάθος συμπεράσματα.
(βρές μου κάτι που είναι ξεκάθαρα λάθος και διαφωνείς εσύ που δεν είσαι xbot , και αν το καταφέρεις θα το παραδεχτώ)

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Δεν είναι καμία σταυροφορία... εσείς λέτε για μάρτυρες και ανάλογα, λές και θα μαρτυρήσω με μερικές βρισιές.
(αιχμή εναντίων μου είναι και αυτά βέβαια απλά ασήμαντα)

Γράφω αυτά που θεωρώ αλήθεια και την γνώμη μου , και όταν βλέπω κάτι στραβό δεν μου κάνει κανένα κόπο να το διορθώσω και να ενημερώνω όποιον ενδιαφέρετε.... έτσι δουλεύουν τα forum.
Δεν το βουλώσω αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι σταυροφόρος.... απλά είναι γελοίο παιδιά να σας "φοβάμαι" και να μην λέω αυτό που πρέπει σε ένα forum.
(το πολύ να μου κάνετε ban, σιγά τα αυγά, δεν μου απειλήσατε την οικογένεια)
Βρε δεν είπε κανείς να μην πείς την γνώμη σου.........:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: ......αλλά εσύ το μόνο που κάνεις είναι να μεταφέρεις γνώμες άλλων..........και το κάνεις και συνέχεια........και αυτό ενοχλεί μερικούς(είτε αυτοί είναι Συντονιστές είτε απλά μέλη).......δεν σου είπε κανείς να μας "φοβάσαι".........ban θα φας μόνο αν συνεχίσεις να βρίζεις.......

Βρές μου ένα που είναι υπερβολικό ή λάθος .... πιστεύω ότι σε έχει επηρεάσει λίγο η @@λογία μερικών και έχεις βγάλει λάθος συμπεράσματα.
(βρές μου κάτι που είναι ξεκάθαρα λάθος και διαφωνείς εσύ που δεν είσαι xbot , και αν το καταφέρεις θα το παραδεχτώ)
Ποιός είναι xbot(εγώ προσωπικά δεν έχω Xbox 360......ακόμα :happy_9:)?.........εγώ το μόνο xbot(και troll :happy_5:) που ξέρω είναι ο unforgiven. :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Άντε παλι.
Νααα … Αυτά κανεις
Από πού μωρέ ολοι το ξέρουμε και συμφωνούμε ;
Επειδή ετσι θέλεις εσυ;
Εγω , ποιο πάνω δεν εγραψα στο μέλος που ζητησε μια γνώμη να προτιμήσει ένα άλλο player από το ps3;
Δεν είπα να συμφωνείτε μαζί μου, είπα ότι άκουσα πως το ps3 είναι καλό player και θέλετε να το απαγορέψετε !!!!

Eσύ μεν πιστεύεις ότι δεν είναι , αλλά δεν το έχω ακούσει από άλλον ούτε έχω δει κάποιο review που να βγάζει ένα player πολύ καλύτερο του ps3, και μην ξεχνάς ότι η γνώμη σου δεν είναι Ιερή.

ΥΓ
Με την ευκαιρία να κάποιος από τον οποίο άκουσα αυτά τα "κακά" πράγματα που δεν πρέπει να αναφέρω .... βαράτε τον ψεύταρο.

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=509387&postcount=222

Reaction score
0
Συμφωνώ πώς σαν BR player είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε αυτά τα λεφτα!Το κύριο ζήτημα όμως το οποίο είναι και σκοπός της κονσόλας είναι τα παιχνίδια κάνω λάθος?Ναι ωραία όλα τα επιπλεόν καλούδια πολύ καλά του δίνουν μέλλον,αλλά από παιχνίδια τι γίνεται?Κατα την γνώμη σου τα παιχνίδια του ps3 τα τωρινά που κυκλοφορούν τώρα δεν είναι καλά εκτός από το resistance και λίγο το motorstorm και το f1(fan της f1).Σιγά σιγά ναι θα βγάλει καλά πράγματα(πολύ καλά και εξαιρετικά).Όμως για το τώρα δεν λέει και πολλά....Αλλά το κυριότερο από όλα είναι ο τρόπος υπεράσπισης της κονσόλας από σένα!Μόλις κάτι αναφερθεί που δεν σου αρέσει αρχίζεις την αντιπαράθεση και τσούπ πάει κια υτό το θέμα!Φυσικά δεν είσαι ο μόνος υπαίτος για όλα αυτά είναι και οι άλλοι αλλά η ουσία είναι μια.Καταστρέφεται ένα θέμα που σκοπό έχει την πληροφόρηση και την ενημέρωση να καταλήγει σε ρίνκ!Ναι ο κάθένας έχει το δικαίωμα να υπστηρίζει τη γνώμη του ξεκάθαρα αλλά πάντα σε λογικά πλαίσια!Ναι κατά τη γνώμη μου το ps3 είναι καλύτερο από το xbox αλλά πότε θα το αποδείξει?(θα γίνει στο μέλλον,ελπίζω σύντομα).Αφού βλέπεις ότι δεν αξίζει να είσαι τόσο φανατικός γιατί το κάνεις και βλάπτεις όλους?(αυτό απευθύνεται όχι μόνο σε σένα αλλά σε όλους όσους ευννοούν την άσκοπη αντιπαράθεση)

Reaction score
14
χαχαχα πλακα εκανες, ρε τον φλωρακο ειναι και πλακατζης.

Κοίτα "μάγκα" της Herb , πριν συμπληρώσεις καθυστερημένα την δεύτερη φράση στο πόστ της υποστήριξης και με δεδομένο το 360 στο όνομά σου πίστεψα ότι ειρωνεύεσαι και κάνεις πλάκα...έτσι έκανα και εγώ..
Εσύ προτίμησες να χαρακτηρίσεις και να αρχίσεις κόντρα στο άσχετο..
Σε γράφω στα φρύδια μου που λέει και ο Τσουκαλάς...
Κάνε το ίδιο...και συνέχισε το κάψιμο..

Reaction score
0
GeoGeoGeo , Εδώ έγινε πιο πολύ θέμα για το BR βέβαια, αλλά αν μπορείς πες μου κάτι συγκεκριμένα που είπα με post για να δω , ώστε να μην υπάρχουν παρερμηνείες.

Κάτι που να ήταν τόσο λάθος ώστε να προκαλέσει "δίκαια" αντιδράσεις από τους αντικειμενικούς φίλους μας που τρομάξανε μήπως παραπληροφορηθεί ο κόσμος...

Reaction score
0
Κοίτα "μάγκα" της Herb , πριν συμπληρώσεις καθυστερημένα την δεύτερη φράση στο πόστ της υποστήριξης και με δεδομένο το 360 στο όνομά σου πίστεψα ότι ειρωνεύεσαι και κάνεις πλάκα...έτσι έκανα και εγώ..
Κάνε το ίδιο...και συνέχισε το κάψιμο..
Δεν βλεπω καμια κοντρα..και γω στα δικα μου..το καψιμο? ααα πολυ ευχαριστως:crazy_10:

Reaction score
0
Απάντηση: Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Σταματήστε ρε παιδιά...........έλεος.........μην αρχίσετε εσείς τώρα.....

Reaction score
0
@ giorgio-n.

Σε πείραξε το avatar...
Κάνε το ίδιο...και συνέχισε το κάψιμο.
Γιωργο δεν ειναι ποστ αυτα .

Warning απο μενα .

Reaction score
0
GeoGeoGeo , Εδώ έγινε πιο πολύ θέμα για το BR βέβαια, αλλά αν μπορείς πες μου κάτι συγκεκριμένα που είπα με post για να δω , ώστε να μην υπάρχουν παρερμηνείες.

Κάτι που να ήταν τόσο λάθος ώστε να προκαλέσει "δίκαια" αντιδράσεις από τους αντικειμενικούς φίλους μας που τρομάξανε μήπως παραπληροφορηθεί ο κόσμος...
σου ξαναλέω πως συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενα σου σε σχέση με το BR.Δεν μπορώ άλλο να κάτσω πάω για ύπνο!Τα λέμε αυριο πρωί ξανά!:happy_4:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.974
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas