Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Reaction score
164
Δεν διαβάζω πλέον τα όσα λέει ο Blizard, αλλά δυστυχώς τα βλέπω στα quotes.
Blizard, λες ψέματα ότι δεν έγραψες το κείμενο της υπογραφής μου. Υπάρχει σε quote ΕΔΩ. Επειδή έχω τον Blizard σε ignore list, παρακαλώ κάποιον να επιβεβαιώσει αν υπάρχει ακόμα στο post του ή αν πρόλαβε να το διορθώσει.
Πάντως, τότε το είχα δει εγώ ο ίδιος με τα μάτια μου.
Blizard, δεν μου είπε κανένας mod τι να κάνω σχετικά. Ή για να είμαι πιο σωστός, μου είπαν 2 να το βγάλω από την υπογραφή μου. Τα πράγματα δεν είναι όπως τα φαντάζεται το κεφάλι σου.
ΔΕΝ το βγάζω, από τη στιγμή που λες ότι δεν το είπες. Απλά αφαιρώ την αναφορά στο όνομά σου.

Reaction score
164
Με κάλυψαν οι προλαλήσαντες. Ευχαριστώ.

Εγώ πάντως πιστεύω ότι ο Blizard δεν το έγραψε. Και γι' αυτό και αφαιρώ το όνομά του από την υπογραφή. Να δούμε τι άλλο θα του φταίξει...

Reaction score
0
Ευχαριστώ πολύ φίλε... το εκτιμώ πραγματικά.
(αλλά να ξέρεις ότι ακόμα και να είχα γράψει κάτι τέτοιο κατά λάθος, δεν έπρεπε να το βάλεις στην υπογραφή σου για κανένα λόγο.)

Αηδιάζω πραγματικά για τους MOD που όχι μόνο έκαναν τις πάπιες, αλλά και το προκάλεσαν ... αυτό για εμένα είναι χειρότερο και από να τα είχατε πάρει από μια εταιρία για προπαγάνδα , είναι πέρα χρημάτων.

Reaction score
0
Πως μπορεί και έχει τόσο ισχυρή γνώμη, σίγουρη άποψη, βεβαιότητα για τα ψέμματα όλων των άλλων απόψεων πλην της δικιάς του την στιγμή που αναφέρει τι ειπώθηκε/γράφτηκε εδώ κι εκεί;

Πως μπορεί να μιλάει για την τέλεια κονσόλα όταν δεν ξέρουμε τα όριά της ακόμα; Πως μπορεί να μιλάει για physics την στιγμή που δεν έχει ιδέα τι είναι;

Οπως ξαναέγραψα δεν θελω να ξανατσακωθω μαζί του και δεν πρόκειτε. αυτό που προσπαθώ να του δώσω να καταλάβει είναι οτι ακομα και το γαμημένο το PS και η πουτάνα η Sony ΔΕΝ είναι τόσο τέλεια όσο φαντάζεται και έχουν τα μειονεκτήματά τους.

Είναι τουλαχιστον προσβλητικό για την νοημοσύνη μου και παραπληροφόρηση για όσους το ψάχνουν να γράφουμε πράγματα που δεν ισχύουν (όπως τα φοβερά Physics του motorstorm και τα πάρα πολλά παιχνίδια για να χαρείς το PS3 αυτη τη στιγμή...)
Ρε παιδί μου, δικαίωμά του είναι να το βρίσκει τέλειο και να το λέει. Είναι fanboy, δεν το κρύβει (και να ήθελε φαίνεται από τον τρόπο γραφής του) αλλά δεν πειράζει κανέναν, ούτε παραπλανά κανέναν (εκτός αν κάποιος έχει IQ -4 αλλά σ' αυτήν τη περίπτωση η ποιότητα των physics του Motorstorm δεν είναι ψηλά στη λίστα των προβλημάτων του).
Είναι αισιόδοξος για το PS3, τί να σου πω; Και εγώ είμαι. :happy_5:
Όλα τα flames έχουν ξεκινήσει από υπερβολικές αντιδράσεις σε αυτά που γράφει. Και αν δεν θέλει να καταλάβει αυτά που του λέτε τί έγινε δηλαδή; Για games μιλάμε όχι για την προέλευση του σύμπαντος...

Reaction score
0
Παιδιά αφήστε τώρα τι κάνω , τι γράφω και γιατί ... δεν έχουν σημασία και δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ και εγώ.

Reaction score
5
μα κι εγώ ειμαι αισιόδοξος για το PS3 αλλιώς θα το γεμίσω βαζελίνη και θα το βάλω... στην ντουλάπα.

καλά κανει και είναι fanboy (που δεν είναι κατα την δικιά μου γνώμη) αλλά το γεγονός οτι με αμφισβητούν χωρίς στοιχεία για το αντίθετο της γνώμης/αποψης μου με προσβάλει

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Παιδιά, έχει link κάποιος για αυτό το post μου ? δεν μπορώ αν το βρώ ... θυμάμαι ότι έγραψα κάτι τέτοιο αλλά οχι όπως το βλέπετε.
http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=524569&postcount=457
Το είχες γράψει.....το είχα δεί κι εγώ.....

Reaction score
0
τελικά δεν υπήρχε edit .... αυτό που λέω βγάζει άλλο νόημα αν το πάρεις ολόκληρο, αλλά αν το κόψεις βγαίνει η αηδία που ήθελαν,

θα κάνω ένα άλλο σχόλιο σε λίγο (αν δεν έχω γίνει ban μέχρι τότε) για αυτές τις πρακτικές...

Reaction score
0
Λέω ... έχω πει αρκετά, έχω μαζέψει ποινές και μπορεί να μην έχουν δει καμία.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

θα σου τις σβήσω εγώ ως μέγας γλόμπαλ moderator :happy_5: :happy_5: :happy_5:
:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: .............έχουμε βάλει τις ποινές να λήξουν σε 10 μέρες..........οπότε αν μέχρι τότε ο blizard δεν πεί τίποτα άλλο και δεν φάει το αυτόματο ban θα είναι σαν να μην έγινε τίποτα......

Reaction score
62
Θέλω να σου πω blizard οτι φυσικά και να εκθέσεις τις απόψεις και τις ενστάσεις σου και κανείς δεν θα σου πεί τίποτα, όυτε θα σε ΒΑΝάρει. Κανείς εξάλλου δεν έχει το αλάθητο. Αρκεί να το κάνεις σε κόσμια επίπεδα και να μην χαρακτηρίζεις. Ηρέμησε, σκέψου αυτά που θα γράψεις, δέξου και τον αντίλογο, και θα δείς ότι κανείς δεν θα έχει πρόθεση, ούτε να σε ειρωνευτεί, ούτε να σε χλευάσει...

Reaction score
2
Λοιπον, επειδη εχω βαρεθει τις παπαρολογιες, τις μανιες του καθενος και οτι κολλημα τραβαει γενικως, ας ξεκαθαρισουμε λιγο τα πραγματα.

Δεν με ενδιαφερει καθολου μα καθολου εαν ο blizard δεν μπορει να παραδεχτει τα λαθη του. Δεν τον τιμα καθολου (και ας προκειται για ενα απλο τυπογραφικο), αλλα εμενα δεν με αφορα καθολου. Με εκνευριζει ομως αφανταστα που βλεπει σκιες και φαντασματα και επειδη ειναι προκατειλημενος με μερικους mods τα ριχνει ολα πανω τους.

Με τη σειρα.

-Το ποστ του blizard με την επιμαχη φραση γινεται 21/7/2007 στις 17:47
-PM απο εμενα στον unfogriven στις 21/7/2007, ωρα 20:00
-Απαντηση στις 21/7/2007, ωρα 20:04
-Λιγα λεπτα μετα αλλαζει η υπογραφη
-Post απο τον Cinemusic στις 23/7/2007 (2 μερες μετα), ωρα 10:00 που στην ουσια λεει "O unfo αλλαξε υπογραφη"

Αντε γιατι και η συνομοσιολογια εχει ενα οριο.

Οσο για τον παραλληλισμο του στρατου με τον ανδρισμο, ας μην το σχολιασω καλυτερα...

Reaction score
164
Όχι ότι είμαστε υποχρεωμένοι να δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν αλλά, έτσι για την ιστορία να συνεχίσω το πιο πάνω log:
-παίρνω 3 τουλάχιστον pm από χρήστες που βρίσκουν την υπογραφή μου υπερβολικά... αστεία. Κάποιος μάλιστα την παρομοιάζει με ατάκα του Αρκά.
-Σήμερα το πρωί παίρνω 2 pm από συντονιστές που μου ζητούν ευγενέστατα να κάνω κάτι με την υπογραφή μου για να μην διαμαρτύρεται ο Blizard.
-Αμέσως, σεβόμενος την επιθυμία τους, αφαιρώ την αναφορά στο Blizard.

Reaction score
0
Από αυτό το σχόλιο κάτω από quote του Blizard "Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η αξιοπιστία μου" ή κάτι τετοιο

Βλέπω τον unforgiven με νεα υπογραφή.
-Post απο τον Cinemusic στις 23/7/2007 (2 μερες μετα), ωρα 10:00 που στην ουσια λεει "O unfo αλλαξε υπογραφη"

Αντε γιατι και η συνομοσιολογια εχει ενα οριο.
Εσύ αυτό κατάλαβες;

Υπάρχει θέμα με συγκεκριμένους mods που αντί να κάνουν moderation ξεκινούν/επιτείνουν flames και μετά δεν είδαν - δεν άκουσαν. Την προηγούμενη φορά με τον Cinemusic το θέμα είχε φτάσει στο σχολιασμό αλλά και πάλι τίποτα, πλήρης αδιαφορία.

Να τα λέμε όλα, όχι μόνο ό,τι μας συμφέρει.

Reaction score
164
Το θέμα δηλαδή είναι η υπογραφή μου;
Μου φαίνεται ότι προσπαθούν ορισμένοι μάταια να υπερασπιστούν τον Blizard και όλο κάτι τους φταίει.
Εγώ την έβαλα την υπογραφή, δεν μου είπε κανένας. Κανένας δεν με ενθάρυνε. Αντίθετα, μου ζήτησαν να την αφαιρέσω.
Παίζεται θέατρο του παραλόγου εδώ μέσα... Στην αρχή ο Blizard φωνάζει ότι δεν είπε κάτι τέοιο και τον ενοχλεί η υπογραφή μου. Στη συνέχεια αποδικνύεται περίτρανα ότι το είπε και κάνει την πάπια, αντί να ζητήσει συγγνώμη. Αφαιρώ την αναφορά στον Blizard και μετά μας φταίνει οι mods...
Αντί να γιαουρτώσετε τον Blizard που αποδεδειγμένα λέει ψέματα, βγάζετε σενάρια...
Ο Ανδρέας απλά επεσήμανε τη νέα μου υπογραφή. Λάδι στη φωτιά είναι αυτό; Έχουμε εδώ έναν που τα βάζει με όλους και με όλα βρίζοντας και απολαμβάνοντας την ασυλία που του ποροσφέρεται ενώ ο ίδιος προσπαθεί να banαριστεί για να το παίξει μάρτυρας της αλήθειας (όπως το έπαιξε με το insomnia όταν τον πέταξαν κλωτσηδόν έξω), και μας φταίει ο ένας και ο άλλος... Όποιος πει κάτι κατά του Blizard ρίχνει λάδισ τη φωτιά...

Reaction score
2
Εσυ παλι, αυτο καταλαβες? Για ξαναδιαβασε.

H αλητεία βλέπω συνεχίζετε με την υπογραφή του unforgiven... Την οποία όμως τώρα εσείς προκαλέσατε σαν MOD 100% ουσιαστικά καλώντας τον λίγο πριν να το κάνει, σωστά ?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.976
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas