To Μundial σε HD

Reaction score
1
Ένα αισιόδοξο σενάριο αναφέρει ότι οι Γάλλοι του TPS δεν θα προλάβουν να αλλάξουν την κωδικοποίηση του πακέτου για το Mudial,άρα όλοι οι "Δράκοι" και λοιποί θα το φάνε λάχανο!!!

Reaction score
14
ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said:
Ένα αισιόδοξο σενάριο αναφέρει ότι οι Γάλλοι του TPS δεν θα προλάβουν να αλλάξουν την κωδικοποίηση του πακέτου για το Mudial,άρα όλοι οι "Δράκοι" και λοιποί θα το φάνε λάχανο!!!
μακάρι καλέ μου φιλόσοφε!!!!!!! :p :p :p :p :p :p :p :p :p

Ετσι ακούω και εγώ και αρχίζω να ψάχνω skystar 2 dvb-s2

Reaction score
0
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
moonprince said:
4. Sky Italia - Hotbird θέλει 1.2 m - Θέλει ιδιοκτησιακό δέκτη αλλά ΟΧΙ ξεχωριστή HD κάρτα... Άρα και με ειδική πατέντα το βλέπουμε στον Humax 2000
Τί πατέντα?
Ενεργοποιείς την κάρτα στον ιδιοκησιακό δέκτη... μετά την βάζεις σε μόντουλα που παίζει NDS και στον Humax θα βλέπεις κανονικά... αν σου κλειδώσει κάποια στιγμή η κάρτα την ξαναβάζεις στον ιδιοκτησιακό και μετά από πολύ λίγο ξαναανοίγει την ξαναβάζεις στην μόντουλα και ξαναβλέπεις...

Μέχρι τον Σεπτέμβριο το Ιταλικό πακέτο δεν θα χρεώνει συνδρομή HD και τα HD κανάλια θα ανοίγουν κανονικά με την επίσημη κάρτα...
Με το Τυρανόσαυρο και τα λοιπά "αρπακτικά" γίνεατι ίσως κάτι πιό εύκολα ?

Reaction score
14
μενέλαε, όχι γιατι ολα τα SKY (Italia, UK) εχουν σαν σύστημα το NDS (Videoguard) που εχει την ιδιατερότητα να απαίτεί όχι μόνο νόμιμη κάρτα αλλά και δέκτη που να είναι δηλωμένος και παντρεμενος με την κάρτα.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Ανακοινωθέν νο 223 από το μέτωπο:

Αι ημέτερες δυνάμεις συνεχίζουν τον άνισο αγώνα! Δεν εγκαταλείπουμε! Η νίκη θα είναι δική μας!!!

Έχω μιλήσει με τόσους πολλούς στην Γαλλία που κρατάω σημειώσεις!!!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ.
Και μια υπενθύμιση...
TPS = MULTIVISION :) :) :)

Φιλε Σωκρατη με τον 5400Ζ ανοιγουν τα multi . Με τον HD θα ειναι ενταξει;. Αντε πες ΝΑΙ να τον παρουμε κι αυτον (ο...τριτος θαναι!)

Reaction score
0
να ρωτήσω και εγώ ??

Επειδή έτυχε (η βιασύνη της πρωτοπορίας, αγορά του μόλις βγήκε ... ) να είμαι κάτοχος του Quali-TV 1080IRCI με την καρτα του Euro1080 μεχρι το 2010, που παιζει μόνο HD-MPEG2 έχω καμμιά πιθανότητα να δώ το Mundial σε αυτό το format απο κανένα εύκολο δορυφόρο ?? και να γλυτώσω έτσι κανένα euro απο την αγορά νέου δέκτη HD, προς το παρόν βέβαια και μέχρι να ενηλικιωθούνε για να γλυτώσουμε και λίγο απο τις "παιδικές ασθένειες" με ότι αυτό συνεπάγεται σε "ψυχική ηρεμία" .....

ευχαριστώ

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Yiannis.Larissa said:
να ρωτήσω και εγώ ??

Επειδή έτυχε (η βιασύνη της πρωτοπορίας, αγορά του μόλις βγήκε ... ) να είμαι κάτοχος του Quali-TV 1080IRCI με την καρτα του Euro1080 μεχρι το 2010, που παιζει μόνο HD-MPEG2 έχω καμμιά πιθανότητα να δώ το Mundial σε αυτό το format απο κανένα εύκολο δορυφόρο ?? και να γλυτώσω έτσι κανένα euro απο την αγορά νέου δέκτη HD, προς το παρόν βέβαια και μέχρι να ενηλικιωθούνε για να γλυτώσουμε και λίγο απο τις "παιδικές ασθένειες" με ότι αυτό συνεπάγεται σε "ψυχική ηρεμία" .....

ευχαριστώ
Ακόμα και το euro1080 αν δείξει το Mundial θα το δείξει σε mpeg4 άρα ο δέκτης σου δεν κάνει...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
lakiss51 said:
ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ.
Και μια υπενθύμιση...
TPS = MULTIVISION :) :) :)

Φιλε Σωκρατη με τον 5400Ζ ανοιγουν τα multi . Με τον HD θα ειναι ενταξει;. Αντε πες ΝΑΙ να τον παρουμε κι αυτον (ο...τριτος θαναι!)
Τα TPS HD θα προβάλλονται με viacess 2.5 που σημαίνει ότι χρειαζόμαστε την κάρτα του TPS...

Reaction score
0
Εχω τον Sony VPL-PX40 που τον χρησιμοποιούσα παλιότερα για κάποιες επαγγελματικές παρουσιάσεις
Τώρα τον έχω στο ντουλάπι .......
"Μέρα" γίνεται το σαλόνι όταν τον στήνω για να δώ καμμιά ταινία .....

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Tα καινούργια νέα είναι τα εξής:

Όπως είπαμε και το Canal+ θα δείξει αρκετούς αγώνες σε hd... αλλά δεν προλαβαίνει να διαθέσει δέκτες... κατά συνέπεια με την απλή συνδρομή του Canal+ μάλλον θα μπορούμε να δούμε και εμείς...

Επίσης όπως έμαθα το ΤPS θα αλλάξει τα πακέτα του από 1η Ιουνίου... εκεί θα παρουσιάσει και το πακέτο HD με ξεχωριστή κάρτα... ο ανταγωνισμός με το Canal+ δίνει αρκετές πιθανότητες στο σενάριο αυτό...

Υπάρχουν ήδη πολλοί Γάλλοι που δεν έχουν προχωρήσει στην αγορά του δέκτη ΗD του TPS περιμένοντας τις εξελίξεις αυτές γιατί θέλουν έξτρα ci υποδοχές και για τα 2 κανάλια...

Ας περιμένουμε μέχρι τα μέσα της άλλης εβδομάδας...

Αν όλα πάνε καλά έχω ήδη κανονίσει power-buy με ελάχιστα fees για κάρτες TPS HD και παράδοση σε 4 εργάσιμες!!!!

Reaction score
0
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Yiannis.Larissa said:
να ρωτήσω και εγώ ??

Επειδή έτυχε (η βιασύνη της πρωτοπορίας, αγορά του μόλις βγήκε ... ) να είμαι κάτοχος του Quali-TV 1080IRCI με την καρτα του Euro1080 μεχρι το 2010, που παιζει μόνο HD-MPEG2 έχω καμμιά πιθανότητα να δώ το Mundial σε αυτό το format απο κανένα εύκολο δορυφόρο ?? και να γλυτώσω έτσι κανένα euro απο την αγορά νέου δέκτη HD, προς το παρόν βέβαια και μέχρι να ενηλικιωθούνε για να γλυτώσουμε και λίγο απο τις "παιδικές ασθένειες" με ότι αυτό συνεπάγεται σε
"ψυχική ηρεμία" .....

ευχαριστώ
Ακόμα και το euro1080 αν δείξει το Mundial θα το δείξει σε mpeg4 άρα ο δέκτης σου δεν κάνει...
Μα το euro1080, όταν τον αγόρασα τότε μαζί με την συνδρομητική κάρτα του, τον έδινε σαν το επίσημο δέκτη του .....

Δηλαδή με γειά μου .......

Reaction score
1
Αν όλα πάνε καλά έχω ήδη κανονίσει power-buy με ελάχιστα fees για κάρτες TPS HD και παράδοση σε 4 εργάσιμες!!!!
Εγώ θέλω την ΠΡΩΤΗ κάρτα που θα βγει από τη γραμμή παραγωγής Χρήστο.

Θα το δούμε το .... τιμημένο σε HD που θα πάει

Α! και βέβαια χιλιάδες ευχαριστίες για όσα κάνεις. :D :D :D

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Aυτό από το site του euro1080:

Infront Sports & Media AG has authorized Euro1080 to discuss and conduct negotiations with the rightsholder of the FIFA WC in your country to discuss the possibility of organizing HDTV transmissions on HD2.

Once Euro1080 reaches an agreement with your national broadcaster, we will add your country to the list below:

- Belgium

Ήδη σήμερα ανακοινώθηκε και επίσημα η συμφωνία με το Βέλγιο:

http://www.7sur7.be/hln/cch/det/art_209296.html?wt.bron=home_frHVDN

Εμείς να περιμένουμε από την ΕΡΤ??? Λέτε να κάνει κανένα θαύμα;;; μήπως χρειάζεται μέσο;;;

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef