- Reaction score
- 6
Ελπίζουμε όλοι να μην λήξει άδοξα...!!! 8)
μακάρι καλέ μου φιλόσοφε!!!!!!!ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said:Ένα αισιόδοξο σενάριο αναφέρει ότι οι Γάλλοι του TPS δεν θα προλάβουν να αλλάξουν την κωδικοποίηση του πακέτου για το Mudial,άρα όλοι οι "Δράκοι" και λοιποί θα το φάνε λάχανο!!!
Με το Τυρανόσαυρο και τα λοιπά "αρπακτικά" γίνεατι ίσως κάτι πιό εύκολα ?Χρήστος Ακρατόπουλος said:Ενεργοποιείς την κάρτα στον ιδιοκησιακό δέκτη... μετά την βάζεις σε μόντουλα που παίζει NDS και στον Humax θα βλέπεις κανονικά... αν σου κλειδώσει κάποια στιγμή η κάρτα την ξαναβάζεις στον ιδιοκτησιακό και μετά από πολύ λίγο ξαναανοίγει την ξαναβάζεις στην μόντουλα και ξαναβλέπεις...moonprince said:Τί πατέντα?4. Sky Italia - Hotbird θέλει 1.2 m - Θέλει ιδιοκτησιακό δέκτη αλλά ΟΧΙ ξεχωριστή HD κάρτα... Άρα και με ειδική πατέντα το βλέπουμε στον Humax 2000
Μέχρι τον Σεπτέμβριο το Ιταλικό πακέτο δεν θα χρεώνει συνδρομή HD και τα HD κανάλια θα ανοίγουν κανονικά με την επίσημη κάρτα...
Ακόμα και το euro1080 αν δείξει το Mundial θα το δείξει σε mpeg4 άρα ο δέκτης σου δεν κάνει...Yiannis.Larissa said:να ρωτήσω και εγώ ??
Επειδή έτυχε (η βιασύνη της πρωτοπορίας, αγορά του μόλις βγήκε ... ) να είμαι κάτοχος του Quali-TV 1080IRCI με την καρτα του Euro1080 μεχρι το 2010, που παιζει μόνο HD-MPEG2 έχω καμμιά πιθανότητα να δώ το Mundial σε αυτό το format απο κανένα εύκολο δορυφόρο ?? και να γλυτώσω έτσι κανένα euro απο την αγορά νέου δέκτη HD, προς το παρόν βέβαια και μέχρι να ενηλικιωθούνε για να γλυτώσουμε και λίγο απο τις "παιδικές ασθένειες" με ότι αυτό συνεπάγεται σε "ψυχική ηρεμία" .....
ευχαριστώ
Τα TPS HD θα προβάλλονται με viacess 2.5 που σημαίνει ότι χρειαζόμαστε την κάρτα του TPS...lakiss51 said:ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ.
Και μια υπενθύμιση...
TPS = MULTIVISION![]()
![]()
Φιλε Σωκρατη με τον 5400Ζ ανοιγουν τα multi . Με τον HD θα ειναι ενταξει;. Αντε πες ΝΑΙ να τον παρουμε κι αυτον (ο...τριτος θαναι!)
lakiss51 said:ΧΡΗΣΤΟ: Ή ΤΟΝ T-REX;
Νομίζω ότι δεν κάνει... δεν το έχουν βρει ακόμα...lakiss51 said:вягсто: ╧ том T-REX;
Μα το euro1080, όταν τον αγόρασα τότε μαζί με την συνδρομητική κάρτα του, τον έδινε σαν το επίσημο δέκτη του .....Χρήστος Ακρατόπουλος said:Ακόμα και το euro1080 αν δείξει το Mundial θα το δείξει σε mpeg4 άρα ο δέκτης σου δεν κάνει...Yiannis.Larissa said:να ρωτήσω και εγώ ??
Επειδή έτυχε (η βιασύνη της πρωτοπορίας, αγορά του μόλις βγήκε ... ) να είμαι κάτοχος του Quali-TV 1080IRCI με την καρτα του Euro1080 μεχρι το 2010, που παιζει μόνο HD-MPEG2 έχω καμμιά πιθανότητα να δώ το Mundial σε αυτό το format απο κανένα εύκολο δορυφόρο ?? και να γλυτώσω έτσι κανένα euro απο την αγορά νέου δέκτη HD, προς το παρόν βέβαια και μέχρι να ενηλικιωθούνε για να γλυτώσουμε και λίγο απο τις "παιδικές ασθένειες" με ότι αυτό συνεπάγεται σε
"ψυχική ηρεμία" .....
ευχαριστώ
Εγώ θέλω την ΠΡΩΤΗ κάρτα που θα βγει από τη γραμμή παραγωγής Χρήστο.Αν όλα πάνε καλά έχω ήδη κανονίσει power-buy με ελάχιστα fees για κάρτες TPS HD και παράδοση σε 4 εργάσιμες!!!!