Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
VG said:Θαύματα εγιναν λιγα,τα πιο πολλα εγιναν μεταξυ 0-30μ.Χ. ,εκτοτε είδαμε και την κατάκτηση του Euro απο την Ελλάδα,μην θέλουμε κι αλλα![]()
QUIZ:Χρήστος Ακρατόπουλος said:Aυτό από το site του euro1080:
Infront Sports & Media AG has authorized Euro1080 to discuss and conduct negotiations with the rightsholder of the FIFA WC in your country to discuss the possibility of organizing HDTV transmissions on HD2.
Once Euro1080 reaches an agreement with your national broadcaster, we will add your country to the list below:
- Belgium
Ήδη σήμερα ανακοινώθηκε και επίσημα η συμφωνία με το Βέλγιο:
http://www.7sur7.be/hln/cch/det/art_209296.html?wt.bron=home_frHVDN
Εμείς να περιμένουμε από την ΕΡΤ??? Λέτε να κάνει κανένα θαύμα;;; μήπως χρειάζεται μέσο;;;
Ωραίος...VG said:Θαύματα εγιναν λιγα,τα πιο πολλα εγιναν μεταξυ 0-30μ.Χ. ,εκτοτε είδαμε και την κατάκτηση του Euro απο την Ελλάδα,μην θέλουμε κι αλλα![]()
Ταυτόχρονα μιλάω και με Γαλλία...Χρήστος Ακρατόπουλος said:Πάντως μόλις μου απάντησαν για τις κάρτες TPS HD:
"Available now - prices will be anounced next week"
Μέχρι να τις δω βέβαια δεν είμαι σίγουρος για τίποτα... :roll: :roll: :roll:
Είμαστε σε αναμονή τιμών - διαθεσιμότητας...labri said:Τι εγινε ρε παιδια και οι επαιοντες σωπασαν;Θα το δουμε σε HD το μουντιαλ η οχι;
Απο σελίδα της Zotronics (www.zotos.biz)Χρήστος Ακρατόπουλος said:Mάλλον έχουμε θετικά αλλά ταυτόχρονα και "ακριβά" σε τιμή νέα για το TPS HD...
Περισσότερα την Τρίτη...
dream_GR said:Απο σελίδα της Zotronics (www.zotos.biz)Χρήστος Ακρατόπουλος said:Mάλλον έχουμε θετικά αλλά ταυτόχρονα και "ακριβά" σε τιμή νέα για το TPS HD...
Περισσότερα την Τρίτη...
Β. Από το πακέτο TPS.
Το μικρότερο πακέτο που έχει το BBC prime είναι το GRAND PUBLIC και έχει κόστος περίπου 335 ευρώ και περιλαμβάνει και άλλα 50 κανάλια.
Αν σας ενδιαφέρει το TPS στείλτε μας email.
210 6394553
Το πακέτο που λες το έχω ήδη βρει με 250 Ευρώ μαζί με τα μεταφορικά!dream_GR said:Απο σελίδα της Zotronics (www.zotos.biz)Χρήστος Ακρατόπουλος said:Mάλλον έχουμε θετικά αλλά ταυτόχρονα και "ακριβά" σε τιμή νέα για το TPS HD...
Περισσότερα την Τρίτη...
Β. Από το πακέτο TPS.
Το μικρότερο πακέτο που έχει το BBC prime είναι το GRAND PUBLIC και έχει κόστος περίπου 335 ευρώ και περιλαμβάνει και άλλα 50 κανάλια.
Αν σας ενδιαφέρει το TPS στείλτε μας email.
210 6394553
Χρήστο μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε ενα Power buy για την κάρτα συνδρομής σε κάποιο κανάλι ?Χρήστος Ακρατόπουλος said:..............................
Το πακέτο που λες το έχω ήδη βρει με 250 Ευρώ μαζί με τα μεταφορικά!
Θα ρωτήσω όμως αν μπορεί να φέρει TPS HD και σε τι τιμή...
Η όλη προσπάθειά μου είναι να πάρουμε μόνο την κάρτα και όχι και τον hd δέκτη μαζί...
Aκόμα δεν έχουμε επιβεβαιωμένα νέα ότι θα δούμε το Mundial σε hd...menelaos said:Χρήστο μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε ενα Power buy για την κάρτα συνδρομής σε κάποιο κανάλι ?Χρήστος Ακρατόπουλος said:..............................
Το πακέτο που λες το έχω ήδη βρει με 250 Ευρώ μαζί με τα μεταφορικά!
Θα ρωτήσω όμως αν μπορεί να φέρει TPS HD και σε τι τιμή...
Η όλη προσπάθειά μου είναι να πάρουμε μόνο την κάρτα και όχι και τον hd δέκτη μαζί...
11 και σήμερα μείνανε.....βιαστείτεεεεεεεεε![]()
![]()