To Μundial σε HD

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Σπύρος Μπλάτσιος said:
Λοιπόν μιας που το απόγευμα θα μου έρθουν και οι δικοί μου οι τυραννόσαυροι, πρέπει να προσέξω κάτι πριν την εγκατάσταση?

Απ' ότι μου είπαν θα έχει φορτωμένο επάνω το τελευταίο predator και δώρο μία "καλή κάρτα".

Το Cas3 συνδέεται σε θύρα usb?
Ακριβώς... ακολούθησε τις οδηγίες και όλα θα πάνε καλά... Καλό είναι να μάθεις και εσύ πως περνάς τα predator γιατί αλλάζουν συνεχώς...

Reaction score
1
ΟΛΟΙ ΣΤΟ Nilesat 102 (7.0W) - 12207.00 V - DVB-S - 27500 3/4 - NID: 2048 - TID: 32 - Txp: 26 - Δέσμη: Egypt (V) - ADD ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!

Reaction score
2
Έχω βρει όμως το πακέτο που περιέχει το ART WORD CUP HD στον Nilesat σε Irdeto II  δεν  μας  λες  και  τα  νουμερα  ρε  χρηστο  για  το  arte  hd  :wink: παντως  ο  nilesat  ειναι  πολυ  ευκολος, σιγουπα  τον  φορτωνει  το  πιατο  που  εχεις.Εδω  με  60  εισαι  ΟΚ.

Reaction score
2
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
To Κing of sat το λέει κλειδωμένο...
επαιζε κανονικα την εναρξη free δεν νομιζω οτι εχεις προβλημα με το πιατο σου. το TVSAT το δινει 1.2 βορεια οσο κατεβαινεις ειναι και πιο ευκολο . εδω κρητη με 0.6 το χεις. Παντως γνωμη μου ειναι να βαλεις στο ανα σου πιατο μοτερ με εξωτερικο positioner. :wink:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
finder said:
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
To Κing of sat το λέει κλειδωμένο...
επαιζε κανονικα την εναρξη free δεν νομιζω οτι εχεις προβλημα με το πιατο σου. το TVSAT το δινει 1.2 βορεια οσο κατεβαινεις ειναι και πιο ευκολο . εδω κρητη με 0.6 το χεις. Παντως γνωμη μου ειναι να βαλεις στο ανα σου πιατο μοτερ με εξωτερικο positioner. :wink:
Γιατί; Θα βάλω απλά το ένα πιάτο στον Nilesat...

Reaction score
2
Γιατί; Θα βάλω απλά το ένα πιάτο στον Nilesat Δεν προτιμας αντι να αλαζεις καθε φορα το πιατο να το κανεις απ τον καναπε με το κοντρολ σου 8) και καθε στιγμη βαζεις οποιο δουφορο γουσταρεις , βολευει και πιο πολυ στα feeds :wink:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
finder said:
Γιατί; Θα βάλω απλά το ένα πιάτο στον Nilesat Δεν προτιμας αντι να αλαζεις καθε φορα το πιατο να το κανεις απ τον καναπε με το κοντρολ σου 8) και καθε στιγμη βαζεις οποιο δουφορο γουσταρεις , βολευει και πιο πολυ στα feeds :wink:
1 πιάτο εκεί με diseq που έχω έτσι και αλλιώς...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Λέτε να είμαστε τόσο τυχεροί;;;;

Παρεπιπτόντως εγώ το βλέπω τώρα στο ZDF με εικόνα καταπληκτική αν και δεν είναι HD... Στην ΝΕΤ είναι εντελώς χάλια...

Reaction score
2
spilegou said:
ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΣΕ HD??? :shock: :shock: :( :(
προλαβενετε οσοι εχετε πανω απο 0.6 πιατο να το γυρισετε στο nilesat θα ειναι ελευθερο ολο το μουντιαλ σε hd :) αυτο δεν θελαμε ; παντως στην skystar παιζει με σπασιματα.

ΥΓ μπορει να μας πει ο deliol αν μια καρτα γραφικων με h.264 hardware σωνει την κατασταση ?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis