To Μundial σε HD

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
deliol said:
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Ανοιχτά και τα ΤF1 (δείχνει το ματς χωρίς ήχο...) και το ΤPS STAR HD (ταινία χωρίς ήχο...) και το ΤPS HD2 (την ίδια ταινία με το TPS STAR αλλά με ήχο...)

Φοβάμαι μήπως μας γλυκαίνουν την πρώτη μέρα...
Δεν ξανακάνεις ένα scan , γιατί είσαι σκέτη παραπληροφήρηση....;;;;; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ούτε TPS HD2 υπάρχει, ούτε TPS STAR στην 10834V .....
Μόνο το Μ6 και το ..... Arte !!!(σε HD έτσι...;)

Φυσικά και τα δύο ελεύθερα.... 8)
Σοβαρά μιλάς;;;; Να πειράξω κάτι που δουλεύει;;;;; Εγώ έχω 4 Γαλλικά ΗD κανάλια... και με 4 θα μείνω... δεν πειράζω τίποτα!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
14
finder said:
dream_GR said:
βρε μάστορες το hd του nilesat δεν είναι dvb-s αλλά dvb-s2?

κανείς με skystar2?
δεν ειναι dvbs2 αλλα dvbs ωστοσο ειναι h.264 και παιζει μονο με το viewer οπως και τα γαλικα που ειναι ανοιχτα αλλα ΑΚΟΥΩ μονο εικονα δεν εχω μου τη βγαζει πρασινη :x λες να ναι βαζελοι και μου κανουν πλακα :)
Οκ ευτυχώς το εχω αγοράσει!!!

Reaction score
14
ΟΚ έκανα scan και έχω ΑRTE - TF1 - M6 - TPS STAR...
μην αψηφάς την αρχή του δορυφορά

"if it working, ain't touch it"

:p :p :p :p

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
LINANTONIS said:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΡΓΑ
Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΤPS EINAI ΕΔΩ, ΑΝΟΙΓΟYN ΤΑ TPS STAR KAI ΗD FORUM AΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ HD2.
Η ΚΑΡΤΑ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕΣΩ ΓΝΩΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ ΤΟΥ TPS.
ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ HUMAX.
ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ,ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ HD2??
EXΩ KINHTO 1,20 KAI TRIPLE DRAGON ΕΠΙΣΗΣ.ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ Μ6 ΑΚΟΥΩ ΗΧΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΙΚΟΝΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ HD ΑΦΟΥ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ TPS ΕΙΝΑΙ 19,90 ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΥΝ 5 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ HD. ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ
ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ HD.
SORRY ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ
Αν εννοείς το ΤPS HD2 έχει μετονομαστεί σε ΑRTE... Πιστεύω έχει βρει τα Μ6 και ΤF1...

Reaction score
1
1. Ευχαριστώ finder.

2. Και το M6 ελεύθερο και HD, άκουσα καλά? Ποιό Μ6 - σε ποιό δορυφόρο?

3. Τα πρόσφατα updates του predator δεν κάνουν τίποτα για τα ΤΠΣ και τα ΤΑΚΙΛΑ! Μήπως κάνουν ακόμα τα παλιότερα?

Reaction score
0
exoume telika poly plaka..to kryfo sxoleio tou HD.
eida kai ego ta mach se hd ston nilesat.OMOS nomizo to dwro htan mono gia xthes..apo shmera o dekths mout o vgazei kleisto me to gnosto eikonidio dipla sto onoma tou chnl. :(
etsi tha enapothesoume tis eplides mas sto m6 pounai free(giati yparxei kai kleidomeno)kai an pali fame ton papa..tote tha thn vgaloume me f.t.a. germaniko h mexri apo evdomada na doume ti tha kanoume me kamia syndromh 6 mhnh tou art.
155 e gia 6 mhnes den einai asxhma me toso mudial brosta mas kai ch.l. proikrimatika etc.pou deixnoun oi araves+ta agglika etc.

Reaction score
1
Από την αρχή του, το Μ6 δείχνει τον αγώνα της Αγγλίας σε 1080 και 5.1 ΕΛΕΥΘΕΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
0
ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΕ HD
ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΣΩ TPS.ΑΠΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ HD ΚΑΝΑΛΙΑ.ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΝΕΙ
ΑΠΛΑ ΜΑΓΕΥΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ............ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
kompaiasi said:
exoume telika poly plaka..to kryfo sxoleio tou HD.
eida kai ego ta mach se hd ston nilesat.OMOS nomizo to dwro htan mono gia xthes..apo shmera o dekths mout o vgazei kleisto me to gnosto eikonidio dipla sto onoma tou chnl. :(
etsi tha enapothesoume tis eplides mas sto m6 pounai free(giati yparxei kai kleidomeno)kai an pali fame ton papa..tote tha thn vgaloume me f.t.a. germaniko h mexri apo evdomada na doume ti tha kanoume me kamia syndromh 6 mhnh tou art.
155 e gia 6 mhnes den einai asxhma me toso mudial brosta mas kai ch.l. proikrimatika etc.pou deixnoun oi araves+ta agglika etc.
To συγκεκριμένο κανάλι στον NILESAT είναι ανοιχτό κανονικά...

Εγώ δεν το πιάνω τώρα γιατί λόγω βροχής μου έπεσε η ποιότητα στον συγκεκριμένο δορυφόρο στο 13-14% από 55% που είχα στη λιακάδα... μάλλον θα αλλάξω lnb...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Τα τελευταία νέα είναι τα εξής:

Και με κάρτα απλή του c+ μπορείς να δεις το Mundial σε HD στο canal+ Hi Tech...

"Un dιmo non officiel HD MPEG4 (pour moi le PACE SD810XE)
- Module POWERCAM
- une carte d'abonnement canal+ canalsat non hd "

Επίσης και οι Γάλλοι βλέπουν το hd2 κανονικά...

Reaction score
0
Το Μ6 ακόμα ανοιχτό και θα δείξει και τον επόμενο αγώνα...

Το βράδυ το ματς της Αργεντινής είναι κανονικά στο ΤF1
Τώρα βλέπω ΤΡΙΝΙΝΤΑΤ - ΣΟΥΔΙΑ από τό M6 HD,σκεφτομαι τό ανχος καί τήν αγωνία πού ειχαμε τισ προηγούμενες μέρες στό πως θά δούμε τους αγώνες σέ HD ,πού θά κάνουμε συνδρομή καί αυτοί αυτοί μας τα δείχνουν ελευθερα καί τσάμπα.
Ειναι νά γελάει κανείς.

V

VIDEOMIX

Guest
Kρίμα που δεν αγόρασα δέκτη. Θα έβλεπα και εγώ κάτι ποιό ποιοτικό. :(

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
NikosR said:
πειτε μου καποιος που πιανετε το Μ6
Ελεύθερα μέχρι τώρα:

M6 HD
Hotbird 6 (13.0E)

10834.00 V - DVB-S - 27500 3/4 - NID: 176 - TID: 11600 - Txp: 116 (εμένα ο ΗUMAX 2000 μου δείχνει 10833.00)

ART World Cup HD
Nilesat 102 (7.0W)

12207.00 V - DVB-S - 27500 3/4 - NID: 2048 - TID: 32 - Txp: 26

Κωδικοποιημένο αλλά ανοιχτό για όλη την Ευρώπη με την κάρτα euro1080:

HD2
Eutelsat W3A (7.0E)

10880.00 V - DVB-S2 - 17360 3/4 - Txp: A10

Προσοχή: ΟΛΑ ΣΕ MPEG4

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Σήμερα ήρθε ο τεχνικός για την εγκατάσταση(άσχετο αλλά θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )

Του λέω λέω λοιπόν ότι θέλω ένα lnb στον Nilesat. Μου απαντάει: Ξέρεις αραβικά;;;

Έπρεπε να βλέπατε την όψη των 2 τεχνικών όταν είδαν το ξεκίνημα του αγώνα σε hd... :shock: :shock: :shock: :shock:

Κάναμε και δοκιμές αλλάζοντας σε NET από NOVA... Μάλλον την Τρίτη αγοράζει και αυτός Humax 2000!!! :D :D :D

GTX

Reaction score
39
M6 HD
Hotbird 6 (13.0E)

10834.00 V - DVB-S - 27500 3/4 - NID: 176 - TID: 11600 - Txp: 116 (εμένα ο ΗUMAX 2000 μου δείχνει 10833.00)
Παιδιά ας μου πει κάποιος που ξέρει για να φωνάξω να μου βάλουν πιάτο για Hotbird αμα είναι, το Μ6 θα παίζει με Skystar 2???

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7