To MM project εξελίσσεται...

Status
Not open for further replies.

Reaction score
11.759
Πρώτα απ' όλα πρέπει να κάνεις μια αίτηση στον Ιδρυτή, μετά στον υποϊδρυτή, μετά στο ΜΗ, μετά στον ΗΜΙ, μετά στον ψαρά (καιρό έχω να ακούσω νέα του), μετά στο γιατρό (ομοίως) και τέλος στον S. Μετά θα σχηματιστεί επιτροπή που θα εξετάσει την αίτηση και θα λάβει αποφάσεις.
Αν σε αφήσουν να φύγεις, έχει καλώς.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.191
Κατσε εδω, που θα πας...που θα βρεις αλλους να μαλωνεις καλυτερα!!

Κ αν θες κ πιο...ωραιες καταστασεις, μερες που ναι, ελα μια βολτα κι απ τα..πολιτικα να γουσταρεις κι εσυ!

:D:p

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.705
Εννοώ να μην περιλαμβάνομαι στα μέλη-έξοδο από το φόρουμ, μην κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε...
Όταν γράφτηκες στο AVSite, μάλλον δεν διάβασες τους όρους χρήσης.

Διάβασε τους και θα δεις ότι εσύ δεν κατάλαβες την σωστή απάντηση του διαχειριστή Zizik.

http://www.avsite.gr/forum/help/terms

Reaction score
55
Once to avsite, always to avsite...:rolleyes: :D
Ετσι λέτε; Να δούμε τι θα πει και η δικαιοσύνη επ΄αυτού! Ήδη έχω τα τηλέφωνα και τα ονόματα 2 ακόμα "μελών" που δεν ...μπορούν να φύγουν.
Ρωτώ λοιπόν για να μην πάμε παρακάτω: πως φεύγει κανείς από αυτή την αθλιότητα; Όσο για τους όρους χρήσης, η αδυναμία να φύγει κανείς είναι καταχηρστικός όρος και δεν ισχύει. Ετσι δεν είναι Δημήτρη Ζιζίκ;

Reaction score
55
Ετσι λέτε; Να δούμε τι θα πει και η δικαιοσύνη επ΄αυτού! Ήδη έχω τα τηλέφωνα και τα ονόματα 2 ακόμα "μελών" που δεν ...μπορούν να φύγουν.
Ρωτώ λοιπόν για να μην πάμε παρακάτω: πως φεύγει κανείς από αυτή την αθλιότητα; Όσο για τους όρους χρήσης, η αδυναμία να φύγει κανείς είναι καταχηρστικός όρος και δεν ισχύει. Ετσι δεν είναι Δημήτρη Ζιζίκ;
Αν δεν πάρω απάντηση ΑΜΕΣΩΣ τη Δευτέρα είμαι στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος... Αλήτες!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Αν δεν πάρω απάντηση ΑΜΕΣΩΣ τη Δευτέρα είμαι στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος... Αλήτες!
Να πας πρωί , για να μην έχει ουρά.
Μην ξεχάσεις , ο τι μας είπες αλήτες.

Τα πράγματα είναι απλά , ανώνυμε χρήστη και ουσιαστικά φιλοξενούμενε.
Αν δεν σ αρέσει μην ξαναγράψεις.

Οι nima είναι αμέτρητοι!

Reaction score
55
Να πας πρωί , για να μην έχει ουρά.
Μην ξεχάσεις , ο τι μας είπες αλήτες.

Τα πράγματα είναι απλά , ανώνυμε χρήστη και ουσιαστικά φιλοξενούμενε.
Αν δεν σ αρέσει μην ξαναγράψεις.

Οι nima είναι αμέτρητοι!
ΟΚ Λοιπόν! Τα λέμε πολύ σύντομα... τέως ιδιοκτήτη αυτής της αθλιότητας!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
ΟΚ Λοιπόν! Τα λέμε πολύ σύντομα... τέως ιδιοκτήτη αυτής της αθλιότητας!
Ποτέ δεν ήμουν ιδιοκτήτης.
Αυτό το είδες όταν έκανες register?

http://www.avsite.gr/forum/help/terms....Δυνατότητα αυτοδιαγραφής ή διαγραφή μετά από αίτηση ενός λογαριασμού δεν υπάρχει, ούτε και διαγραφή θεμάτων ή μηνυμάτων κατ'επιλογήν. Χρήση του AVsite από τα μέλη προϋποθέτει απόλυτη και εξ'ολοκλήρου αποδοχή των παραπάνω κανονισμών.

Reaction score
9.839
μετά τον γάτο τον ζούγκλα ήρθε η δική σειρά μου να κλάψω......κλαίω από τα γέλια:D

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.705
Πάω να πάρω ποπ κορν ,γιατί μου τελείωσε χθες. :)

Y

Yiannis_B

Guest
Μπορείς να αναφέρεις ονομαστικά ποιοι είναι οι αλήτες? Άντε γιατί πολλά μας τα έκανες.

Y

Yiannis_B

Guest
Μαζί σου (και το εννοώ), αν πιστεύεις ότι πρέπει να αφαιρεθούν μυνήματα που σε θίγουν προσωπικά- (όπως με θίγει προσωπικά το γενικό "αλήτες").

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo