TO TELOS TOY HD-DVD...H WARNER ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ BLU-RAY!!!

Reaction score
0
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟΨΕ...ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΜΑΙΟ Η WARNER ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ BLU-RAY ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ HI-DEF FORMAT...ΙΔΟΥ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΗΜΟ SITE
http://www.timewarner.com/corp/newsr...700383,00.html

+META AΠO AYTO SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ....
ΤΟ S300 BLU-RAY ΣΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΤΙΜΗ 429€!!!!!
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977495&product=1017551

ΜΕ ΔΩΡΟ ΤΡΙΛΟΓΙΑ SPIDERMAN + ΤΡΙΛΟΓΙΑ PIRATES OF THE CARIBBEAN!!!!
OLE...OLE...GO SONY...ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ!!!!!!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
αλλα λεει το avrev
τωρα το ποιος δουλευει ποιον δεν το συζηταμε

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Re: Warner Pulls Support For HD DVD and Backs Blu-ray
Here's Toshiba's response

TOKYO, Jan. 4 /PRNewswire/ -- Toshiba is quite surprised by Warner Bros.' decision to abandon HD DVD in favor of Blu-ray, despite the fact that there are various contracts in place between our companies concerning the support of HD DVD. As central members of the DVD Forum, we have long maintained a close partnership with Warner Bros. We worked closely together to help standardize the first-generation DVD format as well as to define and shape HD DVD as its next-generation successor.

We were particularly disappointed that this decision was made in spite of the significant momentum HD DVD has gained in the US market as well as other regions in 2007. HD DVD players and PCs have outsold Blu-ray in the US market in 2007.

We will assess the potential impact of this announcement with the other HD DVD partner companies and evaluate potential next steps. We remain firm in our belief that HD DVD is the format best suited to the wants and needs of the consumer.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
τι να λεμε το βιντεο κλαμπ της γειτονιας μου
εβαλε απο εξω ταμπελα που γραφει μπλου ρει κλαμπ
και αρχισε να βαφει τα δισκακια μπλε και ψαχνει θυματα
οσοι πιστοι προσελθετε
ο πολεμος τελειωσε ψωνιστε αφοβα
το πολυ πολυ να σας μεινει
πρωτη φορα θαναι

Reaction score
1
Based on the timing of the Warner Home Video announcement today, the HD DVD Promotional Group has decided to cancel 1:1 press meetings at CES, in addition to the press conference that was scheduled for Sunday evening. We apologize for any inconvenience this may cause…

Άντε να τελειώνουμε..

Reaction score
62
Όταν η Paramount και η Dreamworks πήγαν με το μέρος του HDDVD, λέγαμε τα ίδια απο την ανάποδη. Επειδή μυρίζομαι εμπορικά τρύκ πίσω απο όλα αυτά, και επειδή η κίνηση της WB είναι αψυχολόγητη την προκειμένη περίπτωση (όπως και την Paramount και Dreamworks), μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα. Αύριο μεθαύριο μπορεί να πέσει κι άλλο τούβλο απο άλλη εταιρία υπέρ του HDDVD. Το κοινώς αποδεκτό είναι ότι μας δουλεύουν. Και στο κάτω κάτω ας αποκτήσουμε επιτέλους τα αυτονόητα, δηλ ελληνικούς υπότιτλους, και μετά να πανυγηρίζουμε υπέρ του ενός ή του άλλου...

Reaction score
0
Φασαρια να γίνεται!!! Σήμερα αυτό αυριο κατι άλλο..
Τα 2 αυτα φορμα θα τα εχουμε για καιρο ακόμα, το μονο σιγουρο !!:happy_9:
κανένα ελληνικό υπότιτλο θα δούμε????? αυτό εχει σημασία!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
δεν τον ειδατε
το τελος του hdvd
μιλαμε για ταινιαρα 12,2 ddlpus dts shd και καδρο αναμορφικο στα 2,40 με το φπα
αντε θυμα
αντε ψωνιο
αντε συμβολο αιωνιο
τρεχτε να προλαβετε πριν εξαντληθουν γιατι δεν θα ξαναβγουν:happy_9:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
δεν τον ειδατε
το τελος του hdvd
μιλαμε για ταινιαρα 12,2 ddlpus dts shd και καδρο αναμορφικο στα 2,40 με το φπα
αντε θυμα
αντε ψωνιο
αντε συμβολο αιωνιο
τρεχτε να προλαβετε πριν εξαντληθουν γιατι δεν θα ξαναβγουν:happy_9:
Μιλάς εσύ αλλά ποιός ακούει;! :cool_4:

Reaction score
62
Την πάτησα γμτ...Το EP35 μου πέθανε σήμερα....το Samsung BD-P1400 δεν είναι profile 1.1, και δαρμένος και μλκς είμαι δηλαδή...:crazy_1: :crazy_1:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
και συ?
οχι δε γμτ
ποπο τι ατυια ειναι αυτη( ναι ατυια οχι ατυχια)
πανω που ηθελα να αλαξω συσκευη
επιτελους εχω μια καλη δικαιολογια
η κηδεις γινεται στο πρωτο νεκροταφειο με κρατικη δαπανη
χυμηξτε

Reaction score
0
Την πάτησα γμτ...Το EP35 μου πέθανε σήμερα....το Samsung BD-P1400 δεν είναι profile 1.1, και δαρμένος και μλκς είμαι δηλαδή...:crazy_1: :crazy_1:
Υπερβολές, μην του κάνεις κηδεία ακόμα...
Πάντως τα 1.1 commentaries θα μπορείς να τα βλέπεις κανονικά ως ξεχωριστά extras με το Samsung, αυτό που θα χάνεις θα είναι το PIP.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: TO TELOS TOY HD-DVD...H WARNER ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ BLU-RAY!!!

Ουφ, πάλι καλά δηλαδή που δεν το πήρα κι εγώ......lol......"happy_1" :crazy_3: "happy_1" :crazy_3: "happy_1"......μια χαρά είναι και το E1 μου........το 1400 μπορεί να αναβαθμιστεί αργότερα σε profile 1.1..........:prof:

Δεν ξέρω ποιο στούντιο υποστηρίζει πoιο format, για μένα πάντως hd-dvd rules......:happy_4:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis