Tripath?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.843
Σαφώς και υπάρχει μεχρι στιγμής απο 3 διαφορετικούς D -class που εχω ακούσει δεν εμεινα ευχαριστημένος δεν ειχαν γλύκα και μη με παρεξηγείς μιλάω μονο για DIY κατασκευές και Hi-fi εγω με Hi -end δεν ασχολούμε επειδή δεν υπαρχει το μαλλί και επειδή είμαι χομπίστας και γουστάρω κάθε ιδιοκατασκευή και ας είναι και κινέζικη.
Οπότε ναι οι γλύκα και η καθαροτητα με ενδιαφέρουν επειδή έτσι με αρέσει.
Ωραια! Τοτε ρωτα αν εχει γλυκες μεσαιες, και συγκεκριμενα απο αυτες που σε αρεσουν!:D

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.843
Εμενα παντως μου αρεσουν οι πικρες μεσαιες.
Δε θελω γλυκες και σαλιαριζματα γω.
Αντρικια πραματα ωρε! :p

ryk

Reaction score
925
Ρε λίγο έλειψα.....:smg: (πουτ@να τα κάνατε!:p)
Για την ιστορία, απ'όλα έχει ο μπαξές, ψηλά, χαμηλά, μεσαία, το μόνο θέμα που έχει προκύψει είναι ότι επειδή και τα μπάσα αναβαθμίστηκαν, πρέπει μάλλον να "βουλώσω" μία από τις 2 bass reflex των ηχείων γιατί μπουμάρουν λίγο. Δυστυχώς τα ηχεία δεν γίνεται να μετακινηθούν - είναι 35cm από τον πίσω τοίχο, υπό γωνία βέβαια.

ryk

Reaction score
925
Και επιτέλους το τελικό αποτέλεσμα!
Ήχος: crystal clear! Γκάζι: ατελείωτο (επειδή όμως δεν θέλω να με διώξουν δεν έχω φτάσει ούτε μέχρι τη μέση).
Α, ερώτηση: Αν στα 0dB έχουμε 300W, πως πάει η κλίμaκα προς τα κάτω; (-10, -20, -30 dB κτλ. σε σχέση με τα Watt?)

Attachments

ryk

Reaction score
925
+3 db διαφορά, διπλάσια βατ.
-3 db διαφορά, μισά βατ.
Οπότε ποια μισά λέω....αν πιάσω τα μισά θα μου έρθει κλητήρας. Λίγο πάνω από τα -30dB έχω πάει και ήταν καλά για πάρτυ!

Reaction score
7.982
Τα -30db είναι περίπου 0,20W. Κάτι δεν μετράς καλά.:)

Υ. Γ. Με το τροφοδοτικό τι έκανες; Πως το έλυσες το πρόβλημα; Δεν μας κράτησες ενήμερους...

ryk

Reaction score
925
Τα -30db είναι περίπου 0,20W. Κάτι δεν μετράς καλά.:)

Υ. Γ. Με το τροφοδοτικό τι έκανες; Πως το έλυσες το πρόβλημα; Δεν μας κράτησες ενήμερους...
Χμμμμ, αυτό υπολόγιζα και γω.....
Ο ενισχυτής θέλει 1,5V για να δώσει τα 300W. To σήμα στην είσοδο διακλαδίζεται και πάει στον ενισχυτή και στην πλακέτα των VUmeters.Με λάπτοπ έδωσα 1,5V στην είσοδο στα 400Hz και ρύθμισα στα 0 dB (έτσι έλεγε ο κατασκευαστής).

Με το τροφοδοτικό δεν έκανα κάτι, επικοινώνησα με τον κατασκευαστή και αυτό που μου είπε είναι ότι ανέφερα πιο πάνω στο #95 http://www.avsite.gr/forum/threads/tripath.118703/page-5#post-1760612
οπότε δεν έχω κάποιο θέμα.

Reaction score
29.725
Τι να είναι χ2?
Μέτρα στην έξοδο , έστω και χωρίς φορτίο για αρχή , αν έχεις στις μπόρνες 49v ac, είναι 300.w

ryk

Reaction score
925
Εχμμμμ, ξέχασα να αναφέρω ότι η κλίμακα δεν είναι λογαριθμική...:whistling: (ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται)
Πάντως με ~1,5V στην είσοδο παίρνω 36,6V στις μπόρνες (με 48V παροχή). Αφού το gain είναι 25x, καλά είμαστε.
:drinks:

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.107
Members
38.531
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON