Έχεις και εσύ κάτι απορίες βρε αδελφάκι μου... ναι υπάρχει περίπτωση.... όταν είναι καμένο το μίντ!Υπαρχει περιπτωση να μην εχει μεσαιες;
Απορια..

Έχεις και εσύ κάτι απορίες βρε αδελφάκι μου... ναι υπάρχει περίπτωση.... όταν είναι καμένο το μίντ!Υπαρχει περιπτωση να μην εχει μεσαιες;
Απορια..
Πως φαινεται ο χαιεντας..
Πως φαινεται ο χαιεντας..![]()
Ε,ναι.Φαντάζομαι εννοείς τον γάτο , έτσι?
Ωραια! Τοτε ρωτα αν εχει γλυκες μεσαιες, και συγκεκριμενα απο αυτες που σε αρεσουν!Σαφώς και υπάρχει μεχρι στιγμής απο 3 διαφορετικούς D -class που εχω ακούσει δεν εμεινα ευχαριστημένος δεν ειχαν γλύκα και μη με παρεξηγείς μιλάω μονο για DIY κατασκευές και Hi-fi εγω με Hi -end δεν ασχολούμε επειδή δεν υπαρχει το μαλλί και επειδή είμαι χομπίστας και γουστάρω κάθε ιδιοκατασκευή και ας είναι και κινέζικη.
Οπότε ναι οι γλύκα και η καθαροτητα με ενδιαφέρουν επειδή έτσι με αρέσει.
Οπότε ποια μισά λέω....αν πιάσω τα μισά θα μου έρθει κλητήρας. Λίγο πάνω από τα -30dB έχω πάει και ήταν καλά για πάρτυ!+3 db διαφορά, διπλάσια βατ.
-3 db διαφορά, μισά βατ.
Χμμμμ, αυτό υπολόγιζα και γω.....Τα -30db είναι περίπου 0,20W. Κάτι δεν μετράς καλά.
Υ. Γ. Με το τροφοδοτικό τι έκανες; Πως το έλυσες το πρόβλημα; Δεν μας κράτησες ενήμερους...
Κατάλαβα...Τι να είναι χ2?
Μέτρα στην έξοδο , έστω και χωρίς φορτίο για αρχή , αν έχεις στις μπόρνες 49v ac, είναι 300.w