Twisted Pear Buffalo (ESS Sabre DAC)

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Χμμ.. Υπάρχουν σίγουρα γιατί είχαμε δώσει τα 4 δικά μας όταν περάσαμε στα 32άρια αλλά δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να οργανωθεί ακρόαση.
Κάποια είναι προς Θεσσ/νίκη μεριά αλλά σίγουρα 1-2 είναι Αθήνα.

Σύντομα θα κυκλοφορήσει 32άρι Buffalo χωρίς στάδιο εξόδου οπότε εκεί θα μπορεί να γίνει πολύ παιχνίδι.
Ίσως αξίζει να γίνει και μία δοκιμή με μετασχηματιστές στο I/V αλλά θα βγάλουν και νέο βελτιωμένο Counterpoint οι της Twisted Pear.

Reaction score
1.772
Απάντηση: Twisted Pear Buffalo (ESS Sabre DAC)

μπας και υπαρχει και κανενα buffalo 24 με counterpoint που θα μπορουσαμε να ακουσουμε στην Αθηνα ?
πιθανον το 24αρι να σας αρεση καλυτερα.

αλλα δεν υπαρχη παρα μονο σε μεταχειρισμενο.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.353
Μερικές γενικές παρατηρήσεις...

Ο ιδιοκτήτης ενός συστήματος είναι αυτός που φυσιολογικά έχει το πρώτο λόγο σε μια συγκριτική ακρόαση που γίνεται σε αυτό.

Οι υπόλοιποι απλά δεν προλαβαίνουν στα στενά πλαίσια μιας δοκιμής, εκτός και αν γνωρίζουν πολύ καλά το σύστημα ή είναι πολύ έμπειροι ακροατές, να μορφώσουν άποψη για το χαρακτήρα και τις ιδιαιτερότητες του.

Είναι πολύ συνηθισμένο, και άπτεται της ανθρώπινης ψυχοσύνθεσης, ο καθένας να θεωρεί καλύτερο το δικό του.

Είπαμε και πάλι, τα συμπεράσματα αυτής της δοκιμής με ένα διαφορετικό set up μπορούν εύκολα να ανατραπούν.
Αν δεν έχουμε μια ποικιλία συστημάτων σαφή συμπεράσματα είναι δύσκολο να βγουν.

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Ο ιδιοκτήτης ενός συστήματος είναι αυτός που φυσιολογικά έχει το πρώτο λόγο σε μια συγκριτική ακρόαση που γίνεται σε αυτό.
Στο να εντοπίζει αλλάγες στο σύστημά του, σίγουρα.
Π.χ. θα πρέπει να είναι αυτός με το καλύτερο σκορ σε ένα ABX blind test όπου θα αφορά την αντικατάσταση μία δικής του συσκευής και μίας άλλης.

Αν πρέπει να το γενικεύσουμε και να συμπεριλάβουμε όχι μόνο εντοπισμό συσκευών και την αξιολόγηση αυτών θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε αν μιλάμε για αξιολόγηση με βάση το ποιό παίζει σωστότερα ή αξιολόγηση με βάση ποιό του αρέσει περισσότερο..
Έχει μεγάλη διαφορά.

Είναι πολύ συνηθισμένο, και άπτεται της ανθρώπινης ψυχοσύνθεσης, ο καθένας να θεωρεί καλύτερο το δικό του.
Ειδικά όταν το έχει χρυσοπληρώσει. :116:
Γενικές παρατηρήσεις προφανώς - μην το πάρει κανείς προσωπικά. :126:

D

deleted user 10898

Guest
To θετικό για εσάς είναι ότι δεν είστε αναγκασμένοι να ακούτε από ψωρο-συστήματα σαν του CostasEAR !
ξεφυγαμε λιγο ε?
τι σχεση εχει αυτο?
ποιοι ειμαστε εμεις? (quote εμενα εχεις...)
στο συστημα μου αρχικα επαιζε (με συμβουλες απο το gearslutz) imac->apogee dac->ice modules->ML υβριδικα. σε καλυπτει με βαση την προσεγγιση σου?
ποτε καποιος κριτικαρε αρνητικα το συστημα του εαρ? (αφου δεν το εχουμε ακουσει...)

τελος θα ηθελα να πω πως εβγαλα ενα συμπερασμα απο αυτα και μονο που διαβαζω εδω χωρις να εχω ακουσει το βουβαλι. η συγκριση και μονο με το bemchmark που ξερω μου δειχνει το τι να περιμενω...(δηλαδη οχι και πολλα πραγματα) αλλα ξαναλεω με βαση αυτα που διαβαζω.

Κώστας Φ.

Reaction score
895
ξεφυγαμε λιγο ε?
τι σχεση εχει αυτο?
Μα αφού διαφωνείς με όλα όσα λέει ο φίλος μας ο Κώστας πώς περιμένεις να παίζει καλά το σύστημά του;
Ο τύπος είναι άσχετος! :116:

τελος θα ηθελα να πω πως εβγαλα ενα συμπερασμα απο αυτα και μονο που διαβαζω εδω χωρις να εχω ακουσει το βουβαλι. η συγκριση και μονο με το bemchmark που ξερω μου δειχνει το τι να περιμενω...(δηλαδη οχι και πολλα πραγματα) αλλα ξαναλεω με βαση αυτα που διαβαζω.
Τότε πρέπει να δουλέψεις στο reading comprehension (εκτός αν μας δουλεύεις και γράφεις ό,τι να'ναι για να γίνεται κουβέντα). :126:

Reaction score
684
Απάντηση: Re: Twisted Pear Buffalo (ESS Sabre DAC)

Ειδικά όταν το έχει χρυσοπληρώσει. :116:
Γενικές παρατηρήσεις προφανώς - μην το πάρει κανείς προσωπικά. :126:
χα χα η κλασσικη ατακα για οσους εχουν ακριβα μηχανηματα τα οποια υπερασπιζονται απεναντι σε αλλα δηθεν giant killers αλλα εδω την πατησες Κωστα...

Δε το εχω χρυσοπληρωσει καθολου αφου το πηρα μεταχειρισμενο και σε εξαιρετικη τιμη... Ασε που αν μου αρεσε καλυτερα το Buffalo δε μασαγα καθολου να δωσω τα 600 Ευρω για να το παρω.

Αλλα ασε εμενα. Το θεμα ο αλλος που εχει ενα DAC Magic και ενα παλιο DAC της Goldmund γιατι δεν ξετρελαθηκε αν και ηταν ετοιμος να παραγγειλει το Buffalo? Για αυτο αλλωστε ηρθε, για να το ακουσει... Και ναι, ψαχνει για κατι πολυ καλυτερο του Benchmark...

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Μ'αρέσει που έκανες quote και τη δεύτερη πρόταση αλλά την αγνόησες.
Με την ίδια λογική πρέπει να παρεξηγηθεί κι ο Σωτήρης από το post του Petermeni γιατί τον φωτογραφίζει ενώ ο άνθρωπος έδειξε πολύ σεμνός και μετρημένος στο post και σίγουρα όχι ο τύπος που θα είχε τέτοια συμπεριφορά...

Ειλικρινά δεν έχω διάθεση να ασχοληθώ διότι με υποκειμενικές εκτιμήσεις δε βγαίνει άκρη..
Nα σου βάλω links κι από άλλες υποκειμενικές αξιολογήσεις (να γίνουμε πολλές, που λένε);
Να αρχίσω κι εγώ να σου λέω για άτομα που προτίμησαν το Musiland των 80 ευρώ (αυτό που εμείς έχουμε μόνο για USB transport) από το DACMagic και τι θα βγει;
Να σου βρω 6-7 ακροάσεις όπου το Buffalo πατάει το DAC1;
Να σου θυμήσω τι σου είπε ο back όταν τον ρώτησες με ποιά DAC συγκρίνεται το συγκεκριμένο Buffalo και να μου εξηγήσεις πώς από εκεί πήγες στο Orpheus και μετά στο Medea;

Να μαζευτούμε όλοι μαζί, να βάλουμε και σεντονάκι όπως έκαναν τα παιδιά στο άλλο test και μετά θα έχουμε να συζητάμε επί κοινής βάσης.
Μέχρι τότε ας απολαμβάνεις εσύ το Orpheus, o Σωτήρης το Buffalo κι ο φίλος σου το DACMagic του κι όλα καλά...

Reaction score
684

εισαι και συ ενας παρεξηγησιαρης!!!!

σιγα μη παρεξηγηθηκα. Απλα βαριεμαι να ακουω αυτη την ατακα του στυλ οποιος εχει ακριβο μηχανημα δε δικαιουται να μιλαει γιατι το εχει χρυσοπληρωσει και εξαιτιας αυτου δεν ειναι αντικειμενικος....

δεν ειναι ετσι καθολου... Εδω πουλιεται Grande Utopia στα 10000 Ευρω αν ηταν ετσι οπως τα λες ο κατοχος θα προτιμουσε να αυτοκτονησει αντι να παραδεχτει οτι δε του κανει... Αντιθετα το δινει οσο και οσο...

ο συνακροατης δεν προτιμαει το DAC Magic απο το Buffalo απλα θεωρησε οτι το buffalo δεν ειναι αυτο που ψαχνει αυτο σου ειπα... θελει κατι στα επιπεδα του Orpheus και ανω και ηλπιζε οτι το Buffalo θα ηταν η λυση...

Reaction score
684

Να σου βρω 6-7 ακροάσεις όπου το Buffalo πατάει το DAC1;
Να σου θυμήσω τι σου είπε ο back όταν τον ρώτησες με ποιά DAC συγκρίνεται το συγκεκριμένο Buffalo και να μου εξηγήσεις πώς από εκεί πήγες στο Orpheus και μετά στο Medea;
κατσε ρε φιλε τι μου τα λες εμενα αυτα? αμφιβαλλω μηπως οτι Buffalo ειναι καλυτερο απο το Benchmark? Και τι ειναι δηλαδη το benchmark ? Ενα DAC των 1000 Ευρω ειναι.
Εγω ειπα να το ακουσουμε με κανενα πιο μεγαλο DAC μπας και εχει γινει κανα θαυμα και παιζει εξισου καλα και σωθει ολος ο κοσμος... Εσυ προσπαθεις να μας πεισεις οτι οχι δεν ειναι ετσι, δεν ειναι απολυτως σιγουρο οτι δεν παιζει διπλα στο Orpheus γιατι καποιος ισχυριζεται οτι παιζει καλυτερα κλπ κλπ κλπ.

Ειπαμε εαν επαιζε τοσο καλα θα το παραγγελνα εγω και οι αλλοι δυο επιτοπου ετσι απλα. Τωρα εαν θελει ο οποιοσδηποτε να μας βγαλει κουφους no problem αλλα δεν ειναι εκει το θεμα.

Το θεμα ειναι να μου φτιαξεις ενα buffalo που να παιζει οπως πρεπει για να το παρει ο κοσμος και να σωθει... Το να παιξει καλυτερα απο το Benchmark για μενα και πολλους αλλους εδω μεσα δεν ειναι αρκετο για να το χαρακτηρισουμε giant killer.

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Re: Απάντηση: Twisted Pear Buffalo (ESS Sabre DAC)

θελει κατι στα επιπεδα του Orpheus και ανω και ηλπιζε οτι το Buffalo θα ηταν η λυση...
κατσε ρε φιλε τι μου τα λες εμενα αυτα? αμφιβαλλω μηπως οτι Buffalo ειναι καλυτερο απο το Benchmark? Και τι ειναι δηλαδη το benchmark ? Ενα DAC των 1000 Ευρω ειναι.
Εγω ειπα να το ακουσουμε με κανενα πιο μεγαλο DAC μπας και εχει γινει κανα θαυμα και παιζει εξισου καλα και σωθει ολος ο κοσμος... Εσυ προσπαθεις να μας πεισεις οτι οχι δεν ειναι ετσι, δεν ειναι απολυτως σιγουρο οτι δεν παιζει διπλα στο Orpheus γιατι καποιος ισχυριζεται οτι παιζει καλυτερα κλπ κλπ κλπ.
Ρε συ, κάτσε γιατί έχουμε χάσει τη μπάλα...

Όπως έχει γράφτει πολλές φορές (κι εδώ και σε ΠΜ) το καλύτερο DAC με το οποίο έχουμε κοντράρει εμείς το Buffalo είναι το DAC1...
[Το οποίο το είχε ξετρυπήσει (για να το πω απλά :116:) στην πρώτη δοκιμή το Buffalo το 24bit με το "ταπεινό IVY" (opamp based) output stage... O ιδιοκτήτης του Benchmark το έβαλε αγγελία την επόμενη ημέρα..]
Το 24άρι πήρε ακόμα περισσότερο με τα Counterpoint αντί του IVY.
Επίσης το 32άρι ήταν ακόμα καλύτερο.
Άρα σύγκριση με Benchmark απλά δεν υφίσταται!

Το βελτιωμένο DAC1 του Ηλία πρέπει να είναι σαφώς καλύτερο από το stock για να πλησιάζει το Buffalo και προφανώς ο Κος Δελφίνης ξέρει τι κάνει...
Φαντάζομαι θα παίζει με τελείως διαφορετικό στάδιο εξόδου.
Αλήθεια αν ξέρει κάποιος τι mods είχε ας μας πει..

Anyway, από τη χαώδη διαφορά που χωρίζει τα δύο DAC - ενώ το DAC1 είναι σαφώς ακριβότερο και θεωρείται καλή επιλογή στα λεφτά του - μας άνοιξε η όρεξη να δοκιμάσουμε κόντρα και με κάτι ακριβότερο...
Το δικό μας επόμενο σκαλοπάτι στις κόντρες ήταν το Minerva το οποίο θα ήμουν τρελά χαρούμενος αν το πλησίαζε...

Μάλιστα θα θυμάσαι ότι όταν είχες ρωτήσει τον back αν το Buffalo παίζει καλύτερα από το Orpheus ο ίδιος σου είχε πει ό,τι γράφω κι εγώ παραπάνω κι ότι δεν μπορεί να ξέρει σίγουρα αλλά φαντάζεται ότι παίζει στα επίπεδα του Minerva...

OK, είχατε εσείς το Orpheus εύκαιρο, ακόμα καλύτερα...
Το ότι τουλάχιστον ένας λέει ότι σε κάποιο σημείο είναι καλύτερο από το Orpheus είναι σίγουρα θετικό (και απρόσμενο) αλλά μόνο ως ένδειξη. Τώρα το θεωρώ ακόμη πιο πιθανό να μπορεί το συγκεκριμένο Buffalo να σταθεί δίπλα στο Minerva - αλλά "μέχρι εκεί"...
[Τα εισαγωγικά στο "μέχρι εκεί" γιατί μιλάμε για προϊόν πολύ πολύ φθηνότερο από το Minerva το οποίο με τη σειρά του είναι από τα καλύτερα - αν όχι το καλύτερο - της κατηγορίας τιμής του...]

Τώρα πώς εσύ από εκεί πήγες στο Medea κι στο ότι (και καλά) εμείς θέλαμε ή πιστεύαμε ότι θα ξεπερνάει το Medea ή ακόμα και το Orpheus, τι να πω.. Σηκώνω τα χέρια ψηλά!

Όσο για το:

Τωρα εαν θελει ο οποιοσδηποτε να μας βγαλει κουφους no problem αλλα δεν ειναι εκει το θεμα.
..το μόνο που έχω να πω είναι ότι μυρίζομαι derby στο ποιός είναι χειρότερος στην κατανόηση κειμένου... Κι εσύ και ο vet βάζετε τα δυνατά σας πάντως! :116:

Ξαναβάζω αυτό που έγραψα και παραπάνω, με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά θα συνεννοηθούμε:

Σχετικά με τη σύγκριση που κάνατε πραγματικά δε γνωρίζω αν δεν ψάξω (που δεν έχω χρόνο) κι αν δεν ακούσω (που δεν είχα την ευκαιρία) - απλά ήθελα να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα γιατί ήξερα ότι δεν είχαν ακουστεί όλες οι απόψεις από τη συγκεκριμένη ακρόαση ούτε και το ότι η σύνδεση του Buffalo δεν ήταν η ιδανική.
Τώρα που έγραψε ο Σωτήρης κι αναφέραμε και το θέμα των συνδέσεων πραγματικά δεν έχω κάτι να προσθέσω.

Reaction score
684

τελος παντων τσαμπα τσακωνομαστε και κυριως γιατι οι παρεξηγησεις ειναι ευκολες στα γραπτα ενος forum.

Εγω θελω να φτιαξετε ενα Buffalo που να παταει τα παντα εαν γινεται ανεξαρτητως κοστους και για αυτο ηθελα να το ακουσουμε διπλα στο Orpheus. Υπαρχουν πολυ καλυτερα DAC απο το Orpheus αλλα πρεπει να το κανετε να παιζει τουλαχιστον ετσι (εαν ειναι δυνατον) για να μπορει ο κοσμος να ακουει σωστα αγοραζοντας κατι σε καλη τιμη.

Ευχομαι με το νεο I/V σταδιο και ενα καλο clock να γινει αυτο αλλα χρειαζεται δουλεια ακομα. Χρειαζεται να βρειτε και ενα αλλο reference εκτος απο το Benchmark για να μπορειτε να ξερετε που πρεπει να καταληξετε αυτο λεω... Αντε καλη τυχη και περιμενω updates....

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: Twisted Pear Buffalo (ESS Sabre DAC)

Το θεμα ειναι να μου φτιαξεις ενα buffalo που να παιζει οπως πρεπει για να το παρει ο κοσμος και να σωθει... Το να παιξει καλυτερα απο το Benchmark για μενα και πολλους αλλους εδω μεσα δεν ειναι αρκετο για να το χαρακτηρισουμε giant killer.
Για εσένα μπορεί να μην υπάρχει είδηση όταν ένα DAC των 500 ευρώ είναι τουλάχιστον 2 κλάσεις επάνω από μία "value for money" λύση των 1000 ευρώ (ή όταν φαίνεται να προσεγγίζει λύσεις επιπέδου Minerva), για κάποιον άλλο μπορεί να υπάρχει...

Εγώ δεν προλαβαίνω να τελειώσω το δικό μου Buffalo (το έχω ακόμα σε χαρτόκουτα) και θέλεις να φτιάξω κι άλλο;!! :138:
Χομπίστες είμαστε κι εμείς που απλά είχαμε την τύχη να σταμπάρουμε το συγκεκριμένο DAC πριν την κυκλοφορία του, να φέρουμε τα πρώτα κομμάτια στη χώρα μας (και να μας πέσει το σαγόνι!)..
[Οι πρώτες εκδόσεις ήταν εξαιρετικά δυσεύρετες και είχε πέσει τρελό ξενύχτι πάνω από το πληκτρολόγιο για να προλάβουμε stock με το που έβγαιναν διαθέσιμα!...Thanks girls - you know who you are!]
Μετά ο "αγώνας" μας ήταν να μάθουν όσο γίνεται περισσότεροι γι'αυτό το νέο DAC και να μην πετάνε τα λεφτά τους σε κινέζικες μπούρδες από το eBay ή ακόμα και σε εμπορικά, αξιοπρεπή, αλλά όμως ακριβότερα μηχανάκια που δεν έπαιζαν όυτε το μισό από το Buffalo... Αυτό είναι όλο. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Ανάλογη τρέλα είχα πάθει με το σπιρτόκουτο της Trends όταν το είχα ανακαλύψει αλλά δυστυχώς τότε δεν είχε συγκινηθεί κανείς (ήταν και πιο "ιδιαίτερη" περίπτωση βέβαια με μεγάλο ατού την χώμα τιμή) παρά ξύπνησαν όλοι μερικά χρόνια μέτα που τον έφεραν και επισήμως στην Ελλάδα...

Anyway, υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι πλέον στη χώρα μας που έμαθαν για το Buffalo χάρη στο δικό μας "κόλλημα" και πρήξιμο και τώρα απολαμβάνουν καλό πολύ καλό ψηφιακό ήχο με μικρό, αναλογικά, κόστος.
Αυτή θεωρώ είναι και η μεγαλύτερη ικανοποίηση που μπορούμε να νοιώσουμε ως χομπίστες μέσα σε μία κοινότητα συναδέλφων.

Πάντως υπάρχουν λύσεις ώστε να γίνει πολύ καλύτερο από αυτό που ακούσατε αλλά δεν έχουμε βρει χρόνο να ασχοληθούμε.
Προφανώς και το κόστος ανεβαίνει ανάλογα.
Φαντάσου ότι οι τροφοδοσίες που συζητάμε κοστίζουν όσο κάνει έτοιμη η πλακέτα του DAC (και βάλε).. Έχουν και χρόνο αναμονής κανένα μήνα μέχρι να ετοιμαστούν (γιατί είναι built to order)..
Φυσικά υπάρχει και το ψάξιμο με το Tweaker's board και τα διάφορα στάδια εξόδου αλλά αυτό είναι can of worms!

Προσωπικά δεν έχω ούτε χρόνο ούτε υπομονή για κάτι τέτοιο..
2 χρόνια τώρα απολαμβάνουμε τα Buffalos μας αλλά όλο κάτι βελτιώνουμε, όλο κάτι νέο βάζουμε στο μυαλό μας, όλο κάτι περιμένουμε και ποτέ δεν έχει μπει σε κουτί... :141:
Θέλω μόνο να του κάνω κάτι τελευταίες αλλαγές, να το βάλω σε κουτί (μαζί με κάποιες extra ευκολίες) και να μην ασχοληθώ με DAC για κάμποσο καιρό! :140:

Reaction score
1.772

τελος παντων τσαμπα τσακωνομαστε και κυριως γιατι οι παρεξηγησεις ειναι ευκολες στα γραπτα ενος forum.

Εγω θελω να φτιαξετε ενα Buffalo που να παταει τα παντα εαν γινεται ανεξαρτητως κοστους και για αυτο ηθελα να το ακουσουμε διπλα στο Orpheus. Υπαρχουν πολυ καλυτερα DAC απο το Orpheus αλλα πρεπει να το κανετε να παιζει τουλαχιστον ετσι (εαν ειναι δυνατον) για να μπορει ο κοσμος να ακουει σωστα αγοραζοντας κατι σε καλη τιμη.

Ευχομαι με το νεο I/V σταδιο και ενα καλο clock να γινει αυτο αλλα χρειαζεται δουλεια ακομα. Χρειαζεται να βρειτε και ενα αλλο reference εκτος απο το Benchmark για να μπορειτε να ξερετε που πρεπει να καταληξετε αυτο λεω... Αντε καλη τυχη και περιμενω updates....
γιωργο εγω δεν ειμαι ουτε επαγγελματιας ουτε εχω τοσο χρονο

ωστε να κατσω να κανω τοσο ψαγμενες κατασκευες στον

καθε ενα.

απλα ειπα κοντα στις δικες μου κατασκευες να φτιαξω και μερικα

ακομα να μοιρασω τα εξοδα και να βγαλω και κατι.

απο την αρχη που με ρωτησες στο ξεκαθαρισα οτι δεν ξερω

σε ποιο επιπεδο μπορη να φταση και οτι αν αν παιξη οπως

το minerva θα ειναι καλα.

βεβαια μου ειπες οτι το θεωρης μετριο και ειναι δικαιωμα σου.

σου ειπα επισης οτι το εστειλα για να δουμε που στεκεται

και οχι για να σου πουλησω.

σιγουρα θα υπαρξουν πιο βελτιωμενα αλλα αυτο θα το κανω

πρωτα πρωτα για μενα γιατι εχω το μικροβιο και δεν ησυχαζω

ποτε και βεβαια οι οποιες βελτιωσεις θα περασουν και στα επομενα

που θα φτιαξω για οποιον θελη να τις πληρωση.

αυτο ομως που ζητας δεν μπορω να το κανω γιατι δεν εχω το

χρονο.

οσο για τον κοσμο δεν σωζεται με ενα dac γιατι ακομα και να

συναγωνιστη τα dac που λες παντα θα βρεθη καποιος αλλος

με μεγαλυτερες απαιτησεις.

για τους περισσοτερους ειναι αρκετο και οπως ειναι.

Reaction score
15

Ίσως ξέρετε ότι συνειδητά δεν γράφω (εδώ μέσα και γενικώς), δεν μπορώ όμως να μην ευχαριστήσω τον back για τις όμορφη ακρόαση που μας χάρισε η δημιουργία του.

Αν κάποιος θέλει ένα πολύ αξιόλογο dac και δεν θέλει να ξοδέψει τα διπλάσια ή τριπλάσια, τότε το buffalo κατά την άποψή μου αποτελεί μονόδρομο (τουλάχιστον για σήμερα επειδή κανείς δεν ξέρει τι του επιφυλάσσει το αύριο ειδικά στα ψηφιακά).

Θα ξέρετε επίσης ότι δεν πρόκειται ποτέ να έγραφα καλά λόγια για κάτι επειδή ο κατασκευαστής είναι φίλος. Ούτε θα έπαιρνα ποτέ κανέναν στο λαιμό μου γράφοντας αρλούμπες για να μου κάνει δόσεις κάποιος αντιπρόσωπος(...)

Αν βρει κάποιος dac στα 800 ευρώ και παίζει καλύτερα, απλά του το αγοράζω :138: .....

Back συγχαρητήρια για την κατασκευή !

Σωτήρη, σε ευχαριστώ πολύ που ήρθες και με τους υπόλοιπους φίλους μου περάσαμε ένα ευχάριστο βράδυ.

Χαιρετισμούς σε όλους, να περνάτε καλά

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Twisted Pear Buffalo (ESS Sabre DAC)

..το μόνο που έχω να πω είναι ότι μυρίζομαι derby στο ποιός είναι χειρότερος στην κατανόηση κειμένου... Κι εσύ και ο vet βάζετε τα δυνατά σας πάντως! :116:
εγω απλως διαβαζω "πισω απο τις γραμμες" :136:
τελος παντον, νομιζω οτι εισουν απολυτα αναλυτικος και προσπαθησες να υποστηριξεις στα μεγιστα αυτο που πιστευεις και ακους συχνα. εγω γενικα μου αρεσει να "τσιγκλαω" καποιους που κατεχουν για να βγαζω τα συμπερασματα μου που αλλοιως κανουν αμαν να μας πουν!! (βλεπε κεαρ κκ κλπ) επρεπε να το ηξερες ηδη.. :144:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Πρός το παρόν η μόνη περίπτωση να ''δούμε'' ποιά είναι τα,ενδεχόμενα,όρια του buffalo είναι αυτό.
Ενδεχομένως να ήταν καλή και μια αντιπαράθεση μεταξύ του diy και του simaudio για να δούμε πόσο χρησοχέρηδες είναι ο ΚΦ και ο back:126:

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Ενδεχομένως να ήταν καλή και μια αντιπαράθεση μεταξύ του diy και του simaudio για να δούμε πόσο χρησοχέρηδες είναι ο ΚΦ και ο back:126:
Ξέχασες τους sp502 και adelias.. :116:
Anyway, o Russ και ο Brian θέλεις να πεις...
Εμείς απλά συναρμολογούμε - άντε παρεμβαίνουμε και στις τροφοδοσίες. :136:

Κοίτα, εφόοσον φοράει τόσο καλό τσιπάκι, είναι από εταιρεία που γνωρίζει αρκετά καλά τα ψηφιακά και κοστίζει κι όσο κοστίζει, οφείλει να παίζει καλύτερα από τα δικά μας παιχνιδάκια..

Και θεωρητικά το Sim έχει το προβάδισμα διότι χρησιμοποιεί δύο τσιπάκια ενώ το Buffalo μόνο ένα (= 8 κανάλια per channel το ένα, 4 κανάλια per channel το άλλο).
Προφανώς δεν ξέρουμε τι κάνουν με ρολόγια, τροφοδοσία (αν και λένε για optional εξωτερικό τροφοδοτικό) και στάδιο εξόδου.
Γενικώς θα είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος - πολύ δυσκολότερος από άλλα που φοράνε ετοιματζήδικα DAC - και πιστεύω θα παίζει παπάδες (ειδικά με την extra τροφοδοσία γιατί το Sabre είναι υπερ-ευαίσθητο σε αυτό το κομμάτι :126:)..

Reaction score
684

Ξέχασες τους sp502 και adelias.. :116:
Anyway, o Russ και ο Brian θέλεις να πεις...
Εμείς απλά συναρμολογούμε - άντε παρεμβαίνουμε και στις τροφοδοσίες. :136:

Κοίτα, εφόοσον φοράει τόσο καλό τσιπάκι, είναι από εταιρεία που γνωρίζει αρκετά καλά τα ψηφιακά και κοστίζει κι όσο κοστίζει, οφείλει να παίζει καλύτερα από τα δικά μας παιχνιδάκια..

Και θεωρητικά το Sim έχει το προβάδισμα διότι χρησιμοποιεί δύο τσιπάκια ενώ το Buffalo μόνο ένα (= 8 κανάλια per channel το ένα, 4 κανάλια per channel το άλλο).
Προφανώς δεν ξέρουμε τι κάνουν με ρολόγια, τροφοδοσία (αν και λένε για optional εξωτερικό τροφοδοτικό) και στάδιο εξόδου.
Γενικώς θα είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος - πολύ δυσκολότερος από άλλα που φοράνε ετοιματζήδικα DAC - και πιστεύω θα παίζει παπάδες (ειδικά με την extra τροφοδοσία γιατί το Sabre είναι υπερ-ευαίσθητο σε αυτό το κομμάτι :126:)..
εχουμε καμια ιδεα ποσο θα πουλιεται το συγκεκριμενο?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.737
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab