UFO εχουμε δει κανενα?

Reaction score
0
Πλάκα +1 και από εμένα. Αν και τα άλλα όπως διατυπώνονται πάλι στην πλάκα καταλήγουν θέλωντας και μη. Τουλάχιστον αυτό έχει δείξει η στατιστική:happy_9: :happy_9: :happy_9:

Reaction score
0
Τώρα...μπορούμε να συνεχίσουμε την πλάκα, που γινόταν στο συγκεκριμένο θέμα μέχρι να αρχίσει κάποιος τις επιστημοφανείς μπούρδες του, ή να πιάσουμε στα σοβαρά το θέμα, οπότε να εκθέσουμε επιστημονικές θεωρίες, πειράματα και αποδείξεις, μπας και βγάλουμε άκρη.
Η στατιστική είναι επιστήμη ..... όταν δείς να έρχονται 1000 φορές εξάρες πχ, σε βοηθάει να υποθέσεις ότι πιθανόν το ζάρι έχει πρόβλημα.

Αν έχουμε πολιτισμούς μέσα σε μια πορεία απίστευτου βάθους που τυχαίνει να συναντιούνται τεχνολογικά, μέσα στο ίδιο "δευτερόλεπτο" του χρόνου, σε βοηθάει για να μπορείς να σκεφτείς ότι κάτι δεν κολάει σωστά.

ΥΓ
Βέβαια όποιος θέλει μπορεί να πιστεύει ότι υπάρχουν ufo, και ότι θα βρούμε και εξωγήινους όπως στο star trek.
(A, και μετά να κατηγορεί κάποιον άλλο ότι βλέπει πολύ τηλεόραση :) )

Reaction score
5
http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=518128&postcount=26

Regunistan? Δεν σε είδα να εχεις αμφιβολίες για οξωγήινους??
δεν μπορώ να ασχοληθώ με φωτομοντάζ άνευ χιούμορ...

αλλα θα σας πω το εξης

θα σας κανω ολους μικρα μικρα κομματάκια με το ζουπερτρονοικ-όπλο μου!
αθλιοι γηινοι!
μουαχαχαχαχαχαχα

θελω διακοπες ΑΜΕΣΑ!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: UFO εχουμε δει κανενα?

ΥΓ
Βέβαια όποιος θέλει μπορεί να πιστεύει ότι υπάρχουν ufo, και ότι θα βρούμε και εξωγήινους όπως στο star trek.
(A, και μετά να κατηγορεί κάποιον άλλο ότι βλέπει πολύ τηλεόραση :) )
Καλό.....:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.520
Οταν έχουμε πολιτισμούς μέσα σε μια πορεία απίστευτου βάθους και τυχαίνει να συναντιούνται τεχνολογικά μέσα στο ίδιο "δευτερόλεπτο" του χρόνου, σε βοηθάει για να μπορείς να σκεφτείς ότι κάτι δεν κολάει σωστά.
Επεκτείνοντας τη δική σου "στατιστική λογική" θα κολλούσε. Θα μπορούσαν να είναι τόσοι πολλοί οι πολιτισμοί ώστε η "σύμπτωση" να μην ήταν τόσο απίθανη.

Και όχι, δεν πιστεύω τις ιστορίες με τα εξωγήινα UFO.

Reaction score
5
UFO δεν ξερω αν υπάρχουν

UNFO υπάρχει και είναι ένας και μοναδικος! :respect:

Reaction score
4
Εγώ ψηφίζω 'πλάκα' πάντως. Τι λέτε;
Mα και εγω και το θεμα με τις γυναικες τα ταγιερ κτλ και το θεμα με τα UFO για πλακιτσα τα ανοιξα ετσι για να περασει η ωρα μου στην δουλεια και να γελασουμε λιγακι. :cool_4:

Χι χι χι χι χι :crazy_3:

Η νομιζετε οτι ημουν ερωτευμενος με την Ριτσα και ειπα να ανοιξω thread για τον ερωτα μου. "happy_1"

Αν ξερω να κανω κατι πολυ καλα ειναι να κανω ωραια πλακιτσα ετσι για να ξεφευγουμε λιγο απο την πιεση της δουλειας μας.
Για αυτο δεν ειναι η ΔΟΘ? Για να περναμε καλα?

Οχι οτι δεν θα συζηταμε και σοβαρα θεματα οπως κανουμε..
Αλλα και η πλακιτσα ειναι ωραια. :cool_4:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: UFO εχουμε δει κανενα?

Οχι οτι δεν θα συζηταμε και σοβαρα θεματα οπως κανουμε..
Αλλα και η πλακιτσα ειναι ωραια. :cool_4:
Μπράβο νεκρόφιλε. :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Reaction score
0
Επεκτείνοντας τη δική σου "στατιστική λογική" θα κολλούσε. Θα μπορούσαν να είναι τόσοι πολλοί οι πολιτισμοί ώστε η "σύμπτωση" να μην ήταν τόσο απίθανη.
Μα αν κάποιος άλλος είχε φτάσει στο δικό μας επίπεδο πχ πριν 900 χιλιάδες χρόνια, ή 900 εκατομμύρια χρόνια και συνέχιζε να υπάρχει, η πρόοδος του θα ήταν απίστευτη... είναι αστείο να μιλάμε ότι θα έστελνε ufo.
(πιθανότατα θα μπορούσε να βλέπει τα πάντα, με τον τρόπο σχεδόν που μπορεί ο θεός)

Reaction score
0
Μα αν κάποιος άλλος είχε φτάσει στο δικό μας επίπεδο πχ πριν 900 χιλιάδες χρόνια, ή 900 εκατομμύρια χρόνια και συνέχιζε να υπάρχει, η πρόοδος του θα ήταν απίστευτη... είναι αστείο να μιλάμε ότι θα έστελνε ufo.
Γιατί καλό μου παλικάρι να φτάσει στο ίδιο επίπεδο με το δικό μας πριν 900 εκατομμύρια χρόνια και όχι πριν 100 χρονάκια;

(πιθανότατα θα μπορούσε να βλέπει τα πάντα, με τον τρόπο σχεδόν που μπορεί ο θεός)
Πες μας τώρα πώς έχεις και αποδείξεις για την ύπαρξη ή όχι του Θεού να τρελλαθώ!!!!

Στατιστικά
πιστεύω πώς το topic παύει να είναι αστείο με κάτι τέτοια και φθάνει στα όρια του "σταματήστε την Γή, θέλω να κατεβω".

Reaction score
5
Στατιστικά πιστεύω πώς το topic παύει να είναι αστείο με κάτι τέτοια και φθάνει στα όρια του "σταματήστε την Γή, θέλω να κατεβω".
έλα τώρα κι εσύ... σταμάτα... είναι αστείο. αφού γραφει μάλιστα αντιπρόσωπός τους εδώ... είναι αστείο!

Ντρημογιαννεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Reaction score
4.829
Πες μας τώρα πώς έχεις και αποδείξεις για την ύπαρξη ή όχι του Θεού να τρελλαθώ!!!!
Μέχρι στιγμής όσο αποδείχτηκαν τα ούφο άλλο τόσο αποδείχτηκε και ο θεός.
Μακάρι και τα δύο να υπάρχουν θα είχε τρομερό ενδιαφέρον.

Reaction score
1
Δυστυχώς ή ευτυχώς, μπορεί ο καθένας να εκφέρει άποψη περί των θεμάτων αυτών, απλώς γιατί δεν υπάρχει ακόμα χειροπιαστή ή ανακοινωμένη απόδειξη για την ύπαρξη ή όχι νοήμονων όντων εκτός Γης.
Για το μόνο που μπορούμε να είμαστε σίγουροι είναι η Επιστημονική Μέθοδος, που μας έχει προσφέρει τόσα πολλά τις τελευταίες χιλιετίες, και που είναι ο μόνος τρόπος που έχουμε για να εξηγούμε τα φαινόμενα γύρω μας.
δηλαδη το δικο μου δεν ειναι χειροπιαστο? ολοκληρο σεξ εκανα!

πιθανότατα θα μπορούσε να βλέπει τα πάντα, με τον τρόπο σχεδόν που μπορεί ο θεός
απο το παραδεισο? πανω απο κανα φοινικοδεντρο? μεσα στα καταλευκα συννεφα? αναμεσα σε αγγελακια να παιζουν με την ''αρπα'' τους?

Βασικά μόλις το είδα και ψήνομαι να το αγοράσω.... http://www.telemarketing.gr/default.asp?pid=13&itm=9393&ct=137&la=2 Εσύ BANTAS σε αυτό είχες κάνει Sex? Ποιόν έβαζες να το χειρίζεται όταν ήσουν μέσα?
εσυ φιλαρακι μονο να ειρωνευσαι ξερεις!!! εγω σε αληθινο ουφο εκανα σεξ και μαλιστα σε συνθηκες zero g οπου δεν επρεπε να εντοπισω το σημειο για να επιφερω πολλαπλους οργασμους. αλλα ηταν αναποφευκτο και τελικα τους προσφερα!!!

Reaction score
5
εσυ φιλαρακι μονο να ειρωνευσαι ξερεις!!! εγω σε αληθινο ουφο εκανα σεξ και μαλιστα σε συνθηκες zero g οπου δεν επρεπε να εντοπισω το σημειο για να επιφερω πολλαπλους οργασμους. αλλα ηταν αναποφευκτο και τελικα τους προσφερα!!!
Μιλάμε για physics, ετσι; οχι μ@λ@κίες :happy_5::happy_5::happy_5::happy_5:

Reaction score
0
ναι αλλα παντα με προφυλακτικο!
Από αυτά τα εξωγήινα με τις τρείς...... εμ ...υποδοχές; (για τους Vorlon, ξέρετε τώρα, πολύ ραδιενέργεια ο πλανήτης τους):crazy_3::crazy_3::crazy_3::crazy_3::crazy_3:

Reaction score
5
Η στατιστική είναι επιστήμη ..... όταν δείς να έρχονται 1000 φορές εξάρες πχ, σε βοηθάει να υποθέσεις ότι πιθανόν το ζάρι έχει πρόβλημα.
Μπράβο blizard. Είναι ευχάριστο να υπάρχει κάποιος που να επισημαίνει τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.

Και για πες μας τώρα. Από ποιό αστρικό σώμα είσαι; Από πλανήτη; Μήπως είσαι από κομήτη; Μήπως από το μεσοαστρικό διάστημα;

Απ'όπου και νά'σαι πάντως, χαιρετισμούς να δώσεις βρε! :happy_5:

Reaction score
5
Μπράβο blizard. Είναι ευχάριστο να υπάρχει κάποιος που να επισημαίνει τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.

Και για πες μας τώρα. Από ποιό αστρικό σώμα είσαι; Από πλανήτη; Μήπως είσαι από κομήτη; Μήπως από το μεσοαστρικό διάστημα;

Απ'όπου και νά'σαι πάντως, χαιρετισμούς να δώσεις βρε! :happy_5:
ειναι απο τον ΠιΕσΜπότιους

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.578
Members
38.576
Νεότερο μέλος
Eleni Sousani