Velodyne vs Teufel vs SVSound vs ???

Reaction score
152
Απάντηση: Velodyne vs Teufel vs SVSound vs ???

Γιωργη,μπορεις να βαλεις ολο το ποστ σε παρακαλω;
σου εχω στειλει πμ,αλλα και εκει τα ιδια ...
δωσε μου ενα ε-μαιηλ...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.470

απο τοτε που ειχαμε πρωτοσυζητησει για αυτα καποια πραγματα αλλαξαν....
η εταιρια εβαλε νεους ενισχυτες και στα δυο,πιο δυνατους,και φυσικα οι τιμες τους πηραν τον ανηφορο...
παραλληλα τα καλυτερα ακουμε για το 13αρι οχι μονο απο τον jargon αλλα και απο τον stelioschrist00_ και τον zizik που ειναι ευτυχεις κατοχοι του....
το συγκεκριμενο το φοβαμαι λιγο οτι θα ειναι "too much" για μενα,κατι που ειχε πει και ο jargon,προτεινοντας τοτε το παλιο 12αρι με τα 525w bash....
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?74100-Velodyne-vs-Teufel-vs-SVSound-vs&p=984546#post984546
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?74100-Velodyne-vs-Teufel-vs-SVSound-vs&p=984558#post984558
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?74100-Velodyne-vs-Teufel-vs-SVSound-vs&p=984572#post984572

προχθες,ανοιξα εποικοινωνια με το τμημα πωλησεων της lsound και αφου τους εδειξα το χωρο μου ζητησα τη συμβουλη τους....
ξεκαθαρα μου προτειναν το νεο 13αρι με τα 1000w.....
---"In general, the PB12-Plus sounds as an Ultra, but the PB13-Ultra is about 50% more powerful. Your room is pretty large and a lot of space which will need to be filled. The larger the room the more powerful subwoofer you need - and of course the louder you will play."
---"Go for the PB13-Ultra if you want to be sure to get the best subwoofer on the market but the PB12-Plus is close for sure - with 50% less power and literally the same sound qualities."
---"I would recommend the PB13-Ultra as it is 50% stronger and a better overall subwoofer but the PB12-Plus shares alot of its sound qualities and it called "Ultra light"."

Να πω την αληθεια μου,ημουν υπερ του "λαΐτ" 12ριου,μιας και ηταν και 350ε φθηνοτερο,αλλα και για τι πιστευω οτι θα μου ταιριαζε περισσοτερο στο χωρο μου...
ολα αυτα μεχρι που αυτες τις μερες το ποντικι μου εδειξε και το 642e SB THX Select Powered Subwoofer της Atlantic Technology , που ως γνωστον διατιθεται απο την www.twindigital.gr του δικου μας Οppoστολη.....
Αυτό είναι το υπόλοιπο του μηνύματος του Σπύρου.
Για κάποιον ανεξήγητο λόγο δεν το εμφανίζει ολόκληρο στο αρχικό του post και ούτε εμένα μου τα εμφάνιζε κατόπιν επεξεργασίας.
Οπότε το αντέγραψα και vouilla.

Reaction score
152

αν τα συμαζευες και λιγο,με ενα κολλαζ θα σε κερασω παγωτο....:107:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.470

Σπύρο και στο pm σου εμφανίζονται μόνο όσα και στο post και όχι όσα δεν αναρτήθηκαν.

Reaction score
152

πρωτη φορα μου το εκανε αυτο....:613::613::613:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.470

Για ξανακοίτα το επίμαχο post.

Reaction score
152

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ....
σβησε τωρα ολα τα αχρηστα απο κατω....:107:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.470

Και για να μην μας κατηγορείτε ότι μένουμε μόνο σε γενικές συμβουλές,χωρίς να δίνουμε μια ξεκάθαρη απάντηση:
Θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για ό,τι και αν συμβεί+να μικρίνεις τις πιθανότητες μπουμαρίσματος;
Πάρε το atlantic.
Θες να γκρεμίσεις το σπίτι;
Πάρε το SVS.
Oύτως η άλλως και τα 2 θα σε αφήσουν ξερό με την απόδοση τους.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

το μονο αξιολογο συγχρονο <προιον> που πρωτοβαλε η βελο ειναι το ροχασελ.
Το προιον κατακευαζει η ολανδικη degusa παρακλαδι της belden , και στη συνεχεια μπηκε σε σαμπ της κλιπς,και τωρα η b&w.
Υπαρχουν πολλα αξιολογα σαμπακια.
Περα της
αποδοσης
αξιοπιστιας
θεωρω και την υποστηριξη που μπορει να εχεις μελλοντικα.

Reaction score
152

μια αλλη λυση που μου περασε για καποιες στιγμες απο το μυαλο,ηταν η δημιουργια ενος συστηματος απο ηχεια και σαμπ της JBL....
το σεναριο αυτο ελεγε οτι τοποθετουνται δυο και αργοτερα και ενα τριτο JBL LS 120P για παχυ μπασο,ενω τα δυο ακροβολισμενα σαμπ,σε συνδυασμο με ενα ζευγαρι JBL LS40 εδραζομενα σε βασεις τοιχου της Melides Productions, θα αναλαμβαναν το στερεοφωνικο κομματι,ισως με ενα Χαρμαν 990;;;......
περα απο 2-3 σαμπ δηλαδη θα ειχα και δυο ηχειαρες με 6.5" μοναδες,κορνες,και συνοδευομενα το καθενα απο 12αρι σαμπ σε στερεο ρυθμους......
που κολλαω;
οτι τα ls40 ειναι back reflex και η αποσταση απο τον τοιχο δεν ξεπερναει τους 10 ποντους....
και φυσικα με αυτη τη συνθεση θε θα βαλω ποτέ τα αγαπημενα μου Μιράζ σαν στερεο.....

πως σας φαινεται σαν συνθεση-σκεψη;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

το δευτερο λινκ δεν ανοιγει
το πρωτο σαμπ , τι κοστος εχει ?
γιατι απο ροπες ειναι λιγο, αλλα ας μαθουμε την τιμη του πρωτα

Reaction score
152

εφτιαξε....
790 το σαμπ,1200 τα ηχεια /ζευγος....

αουτς......

Αρβανιτακηηηηηηηηηηη,τι λες;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

http://www.odes.gr/index.php?page=s...ategory_id=976&option=com_virtuemart&Itemid=5

kaseri σε αλλα μαγαζια κατω απο 1000κο,
το ακουσα διπλα στο sunfire, τοξαναπα, καλυτερο ελαφρα το σαν, αλλα κανει και 2500+
αυτο θανατωνει καθε τι στο-1000.
Ισως το βρεις και ντεμο στο 700αρι......

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

τα ηχειονια ειναι σουπέρ (που λενε οι γαλλοι)

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.433

http://www.odes.gr/index.php?page=s...ategory_id=976&option=com_virtuemart&Itemid=5

kaseri σε αλλα μαγαζια κατω απο 1000κο,
το ακουσα διπλα στο sunfire, τοξαναπα, καλυτερο ελαφρα το σαν, αλλα κανει και 2500+
αυτο θανατωνει καθε τι στο-1000.
Ισως το βρεις και ντεμο στο 700αρι......
http://www.audioshow.gr/index.php?p...acturer_id=64&option=com_virtuemart&Itemid=65

ιδιο πραγμα! με αλλη τιμη!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

αυτο το μαγαζι πουλαγε το ντεμο του κατω απο 700 (αν θυμαμαι καλα), κατα τα αλλα μην τραβηξω ασο και ειναι καμενο χαρτι

Reaction score
152

and the winner is.........................................

642e SB THX Select Powered Subwoofer

γιατι:
οπως ειπε και ο Στριφτος,δε θελω να γκρεμισω το σπιτι με το svs....
γιατι:
ο Οπποστολης (χρονια πολλα φιλε) εχει κακκαλα και ριχνει τις τιμες :622:,σε δυσκολους καιρους και τετοιους φιλους τους βοηθαμε,ενω ξερω οτι θα εχω αμεση εξυπηρετηση αν χρειαστει....
γιατι:
το εν λογω σαμπ,ερχεται και καθεται κουφετο αναμεσα στα δυο μου επιπλακια,ενω θα μπορω να το τσιτωνω πιο ανετα απο το svs...

αναμενεται εντος των ημερων.....

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.392
Members
38.694
Νεότερο μέλος
ysl