video clips from 80's

Reaction score
4.396
dream_GR said:
jimdamian said:
exoun vgei diamantia afti tin dekaetia pou akougonte mexri simera aneta .
sigkekrimena ton perasmeno mina mia ksaderfoula mou me rotise an exo ena tragoudi apo ena neo kalitexni opos mou eipe !!!
eides i neolaia den kserei kanena apo 80s
pios itan o kalitexnis ??    o rick astley  :) mou zitise an exo to never gonna give u up   :D
ta akouei kai i nea genia afta !!!
Ακούστε..!!! Αν πάρεις το maxi single 45RPM της Kylie Minogue (I should be so lucky) και το βάλεις στις 33 στροφές να πάιξει ακούς τον Rick Astley. Επίσης αν βάλεις το album του Rick Astley στις 45 στροφές ακούς την Kylie!!!!!!!

Βλέπετε ο Stock Atiken & Watermann (PWL Productions) είχαν καλές ιδέες, Rick Astley, Kylie, Jason Donovan, Sonia, Big Fun, Mandy Smith, Bananarama, Donna Summer, όλα με το λεγόμενο "galloping beat" και τα διάσημα Simmons Drumms, Yamaha DX7 strings, Moog Bass sound, είχαν ενα χρώμα ίδιο αλλά που τότε με είχε συνεπάρει. Ειχαν φέρει ενα νέο αέρα στην χορευτική μουσική, κατηγορήθηκαν όσο κανέις άλλος για κλοπές, και για βιομηχανία τυποποιημένης εμπορικής μουσικής, όμως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι δημιούργησαν μια cult ηχητική και έδωσαν το έναυσμα για την progressive house που άρχιζε να ξεμυτάει.

Δεν ξέρω αν σας φαίνονται κινέζικα αυτά, αλλά όσοι τα θυμούνται ας μας πούν την γνώμη τους.

Σίγουρα ο ήχος ήταν χαρακτηριστικός! για χορό, όμως, αυτά τα τραγούδια ήταν ό,τι χρειαζόταν!!!!

Άσχετο αλλά μ' αυτή την κουβέντα θυμήθηκα την κασέτα :) "True Blue" της Madonna όπου τα τραγούδια είναι γραμμένα στα ελληνικά :

Γουέρς δε πάρτυ :mrgreen:

Πάπα ντοντ πριτς   :lol: :lol: :lol:

κτλ...

Reaction score
14
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Ημουν πολυ μικρος τοτε και δεν θυμαμαι :lol:
εσύ γεννήθηκες "γκρίζος"... χικ χικ χικ!!!

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
dream_GR said:
Δεν θέλω να περιαυτολογήσω αλλά εχω συλλεξει:

800 clips 80's (όλα Mpeg2 streams απο δορυφόρο) 77Gb
424 clips ITALO DISCO (20% Mpeg2 streams απο δορυφόρο, και το 80% σπάνια απο internet και MIRC σε καλή ποιότητα) 22Gb

Αν θες όποιος είναι fan και τα εκτιμά του τα κοπιάρω, όχι τίποτε άλλο αλλά να πιάσουν και τόπο τα καημένα!!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Πες μου τι θες και θα το εχεις!!!! (Μονο τον Μποπουτσανα μη μου ζητησεις.Αυτον τον εχω... αποκλειστικοτητα!!! :lol: :lol: :lol: :lol:) Απο 80'ς εχω περι τα 1000 κομματια, αλλα κλιπακια ελαχιστα και με αισχρη ποιοτητα!!!! :(

Reaction score
0
Stock Atiken & Watermann: ο Φοίβος της εποχής...και όποιος ακολουθούσε αυτονομιστικά ρεύματα (βλ. Rick Astley) τον έτρωγε η μαρμάγκα.

Reaction score
59
iparxei sto play com mia poli kali sillogi i opoia apoteleitai apo 2 cd kai 1 dvd . to dvd periexei ola ta videoclips pou exoun ta 2 cd kai einai 32 !!

ti periexei ?

deite !!!! :D

Disc 1

I Want To Break Free (Queen)
Addicted To Love (Robert Palmer)
Money For Nothing (Dire Straits)
Don't Stand Soo Close To Me (The Police)
China Girl (David Bowie)
I'm Still Standing (Elton John)
Cloudbusting (Kate Bush)
Fade To Grey (Visage)
Close To Me (The Cure)
Cry (Godley And Creme)
Do You Really Want To Hurt Me (Culture Club)
Golden Brown (The Stranglers)
Vienna (Ultravox)
Stand And Deliver (Adam And The Ants)
Nothing Compares 2 U (Sinead O'Connor)

Disc 2

Rio (Duran Duran)
Don't You Want Me (Human League)
Sowing The Seeds Of Love (Tears For Fears)
Suicide Blonde (INXS)
It Must Be Love (Madness)
(You Gotta) Fight For Your Right (To Party) (Beastie Boys)
19 (Paul Hardcastle)
Wouldn't It Be Good (Nik Kershaw)
To Cut A Long Story Short (Spandau Ballet)
Come On Eileen (Dexy's Midnight Runners)
Video Killed The Radio Star (Buggles)
The Look Of Love (Part 1) (ABC)
Relax (Frankie Goes To Hollywood)
Pull Up To The Bumper (Grace Jones)
Girls Just Want To Have Fun (Cyndi Lauper)
Rockit (Herbie Hancock)
Land Of Confusion (Genesis)

to link gia na to paraggeilete opios thelei einai to parakato

http://www.play.com/Music/CD/4-/629299/Rewind_The_Best_In_Music_Video/Product.html

Reaction score
14
Λοιπόν εφτιαξα 4 σετάκια των 21 DVD το καθένα.

Το πρωτο πάει Δευτέρα πρωί ταχυδρομικά στον jimdamian και απο εκεί όποιος Σύντεκνος θέλει μπορεί να κάνει αναπαραγωγή. (Λευτέρη ακούς?)

Στέλνω επίσης και στον Θοδωρή Ραδιώτη (στείλε μου διευθυνση)

Μετά εχω τον Γιατρό μας, και την giota που τα ζήτησαν. Videomix εσύ? (δεν εχω διέυθυνση απο κανέναν οπότε φροντίστε το)

Απο εκεί και ύστερα όποιος τα θέλει ας γίνει ένα sharing τοπικό και απο όσους τα στείλω ώστε να μήν πέσει επάνω μου όλο το βαρος και ο κοπος του κοπιαρίσματος γιατι 21 είναι καιι θέλουν 8-12 λεπτά το ένα!!!

Αν κάποιος εχει να προτείνει άλλη λύση, εδώ είμαι.

Reaction score
14
Αστον τον "Sakis" ακόμα μετράει πόσους ξένους έχουμε!!!!

:p :p :p :p :p :p

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Υπάρχει περίπτωση να έχω κι εγώ; Αν όχι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, σέβομαι την έλλειψη χρόνου και τον κόπο που απαιτείται. Αν ναι, αν σε αντάλλαγμα μπορώ να διευκολύνω με περαιτέρω κοπιάρισμα ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, πολύ ευχαρίστως..

V

VIDEOMIX

Guest

Μόλις παρέλαβα. Με συγκίνησες πανάθεμά σε. Μου θύμισες τα νειάτα μου. Εποχές που τα συγκεκριμένα κλίπς τα έβλεπα στο "ΜΟΥΣΙΚΟΡΑΜΑ".
Ομως τα dvd σου έχουν πολύ καλή ποιότητα ήχου εν σχέση με τα κλιπάκια όπως τα βλέπαμε τότε.
Ο τραγουδιστής των m.talking είναι πιό αρρενωπός τώρα. 8)

Ευχαριστώ. :)

Reaction score
59
videomix xairome pou s aresan

einai kommatia pou akougonte aneta kai simera !!!

des to "win the race" ton modern talking einai apsogo !!!!! ( 16o track )

enjoy !!!

Reaction score
4.396
VIDEOMIX said:

Μόλις παρέλαβα. Με συγκίνησες πανάθεμά σε. Μου θύμισες τα νειάτα μου. Εποχές που τα συγκεκριμένα κλίπς τα έβλεπα στο "ΜΟΥΣΙΚΟΡΑΜΑ".
Ομως τα dvd σου έχουν πολύ καλή ποιότητα ήχου εν σχέση με τα κλιπάκια όπως τα βλέπαμε τότε.
Ο τραγουδιστής των m.talking είναι πιό αρρενωπός τώρα. 8)

Ευχαριστώ. :)

"ΜΟΥΣΙΚΟΡΑΜΑ"..........

Τί μου θύμησες............. :(

Reaction score
59
re pedia iremiste oloi

eimaste neoi akoma

ti mou thimises o enas ti mou tihimises i alli les kai exoun perasei aiones !!!

ema !!

eimaste orima niata !!!!!!

kai apo tin alli na xaireste pou zisame tin epoxi ton 80's . itan iperoxi epoxi !!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

V

VIDEOMIX

Guest
Άκουγε η μάνα μου πρίν λίγο τα "αναστημένα" ηχεία και το τέλειο bit, όχι σαν την μ@λακία την σημερινή, αυτό το βουητό που επικρατεί στην μουσική, και μου έλεγε για το τι ωραίος και καθαρός ήχος ειναι αυτός!!! Θυμήθηκε φυσικά και τα τραγούδια!!! 8)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.930
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv