- Reaction score
- 4
Αυτα να τα βλεπουν μερικες μερικες ονοματα δεν λεμε........:happy_9:
Δηλαδή εγώ είμαι τυχερός που βάζω μόνο σκούπα!!!:happy_9:Ταγματάρχα μου, τα πιάτα τα έπλυνα, την κουζίνα την καθάρισα, έβαλα τα πλακάκια, παράγγειλα τα σποτάκια και σφουγγάρισα το υπνοδωμάτιο
:happy_9::happy_9::happy_9:
βάση του license, δεν μου επιτρέπετε να γράψω τίποτα ή να ανεβάσω screenshots :-(Τι εγινε τελικα ?
Τοσο μαπα ειναι το παιχνιδακι που δεν γραφουμε τιποτα??
Εδω εχουν βγει ενα καρο βιντεακια , τα screenshots μας πειραξανε?βάση του license, δεν μου επιτρέπετε να γράψω τίποτα ή να ανεβάσω screenshots :-(
θα χρειαστεί λίγη υπομονή. θα ενημερώσω :cool_4:
όσο για το αν είναι μάπα, θα σου πω το εξης. Αν η beta είναι ετσι, ανυπομονώ να δω ολόκληρο το παιχνίδι! :cool_1:
φωτιά θα πέσει να με κάψει αν το πω αυτό το πράγμα :happy_6:Πες οτι ειναι μαπα να τελειωνουμε..... :cool_11:
Εγώ; σε πήρα τηλέφωνο εγώ; Εγώ δεν εχω καν το νούμερό σου. Τι θες να πεις; Δεν σε καταλαβαίνω. Γίνε πιο σαφής.Ο άλλος εντωμεταξύ ακόμα δεν είπε για το παιχνίδι τίποτα......
)()()()()()()()()()()()()(
μόνο να παίρνει τηλέφωνα και να μας πριζώνει ξέρει
Ρε...ρεεεεεεεεε θα σε κρεμάσω..!Εγώ; σε πήρα τηλέφωνο εγώ; Εγώ δεν εχω καν το νούμερό σου. Τι θες να πεις; Δεν σε καταλαβαίνω. Γίνε πιο σαφής.
Ηλία, πάω να παίξω. Που να ακούσεις τον ήχο της login screen έτσι; θα πάθεις πλάκα :cool_11::cool_11:
επ! τι κανουμε; όλα καλά; εγώ περιμενω να κατεβεί φρέσκο patch.Ρε...ρεεεεεεεεε θα σε κρεμάσω..!
)()()(
Άσε, ο συγκεκριμένος έχει παίξει όλα όσα σοβαρά - ή στοιχειωδώς σοβαρά - mmorpg ξέρω, από εποχή Ultima Online μέχρι το WoW, καθώς και μία 10ρια άγνωστα (τα περισσότερα free) που δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους (και τα οποία δοκίμασε στην προσπάθειά του να ξεφύγει από το WoW μέχρι να έρθει το Warhammer... :cool_11: ). :cool_4:Πόσα παιχνίδια έχει παίξει ο φίλος σου και το είδε ως μεταφορά του WoW;
εννοώ πόσα mmorpg...
Έτσι εξηγείτε γιατί έκανες μια βδομάδα να κάνεις κάνα σχόλιο....παιδες θα έχουμε πρόβλημα...
δεν βγήκε για καλό αυτό σας λέω...
αν είναι κάποιος παντρεμένος/η και θέλει να παίξει καλά θα κάνει να βρει καλό δικηγόρο...
![]()