WD TV HD: Δοκιμές για το καινούργιο firmware (1.01.01)

Reaction score
0
Παιδια στα 24 Hz παιζει κανονικα γιατι εμενα μου κανει σπασιματα
Η TV σου υποστηριζει 24p?

οι ελληνικοι οι υποτιτλοι ειναι οκ?η τα βγαζει περιεργα?
Οι υποτιτλοι ειναι πλεον θεασιμοι - καμια σχεση με πριν (τα μονα ψεγαδακια ειναι αυτα που αναφερω παραπανω)

παδια τελικα με το dts downmix τι γίνεται? Εξακολουθουν να παιζουν ''μουγκά'' τα mkv. , μεσω Composite AV cable?
Δε θα το δωσουν μαλλον το DTS downmix, θα το ειχαν δωσει με την αγορα, ειναι θεμα licensing και τιμης του προιοντος...

Reaction score
0
Η TV σου υποστηριζει 24p?

Οι υποτιτλοι ειναι πλεον θεασιμοι - καμια σχεση με πριν (τα μονα ψεγαδακια ειναι αυτα που αναφερω παραπανω)

Δε θα το δωσουν μαλλον το DTS downmix, θα το ειχαν δωσει με την αγορα, ειναι θεμα licensing και τιμης του προιοντος...
Φυσικα υποστηριζει 24p αλλιως δεν θα μου εδειχνε τιποτα .
Το θεμα ειναι οτι και στο egreat Που εχω παλι μου κανει σπασιματα .
Και στα δυο μηχανακια η μονη ρυθμιση που μου παιζει σωστα ειναι 1080p 60 Hz.
Λετε να φταιει το καλωδιο ? (ειναι 2m και το πηρα 30 euro απο Plaisio)

Reaction score
0
Πόση ώρα διαρκεί η εγκατάσταση του νέου firmware διότι εγώ περιμένω περίπου μισή ώρα και δεν έχει τελειώσει ακόμη. Αν ξέρει κάποιος παρακαλώ ας απαντήσει. Ευχαριστώ.

Reaction score
0
Πόση ώρα διαρκεί η εγκατάσταση του νέου firmware διότι εγώ περιμένω περίπου μισή ώρα και δεν έχει τελειώσει ακόμη. Αν ξέρει κάποιος παρακαλώ ας απαντήσει. Ευχαριστώ.
5 λεπτα εκανε μαλλον σου κολλησε!

Απο μεγαλο ψιλογεματο σκληρο δισκο την εκανες? Καλυτερα απο αδειο φλασακι... Ετυχε και σε αλλους στο avsforum...

Δεν εχει νοημα να περιμενεις αλλο, αν δεν προχωραει κλεισε τη συσκευη και ξανανοιξε τη και αν δε μπουταρει σωστα, θα πρεπει να περασεις απο το service δυστυχως...

Reaction score
0
μια ερώτηση και απο εμένα...μιας και όλες τις εννοιες δεν τις ξέρω....οποιονδήποτε πολυκάναλο ήχο και αν έχει η ταινια τον περνάει από την HDMI στον ενισχυτή και πάίζει?(αν φυσικά τον υποστιρίζει ο ενισχυτής...π.χ. εγώ με τον H/K 255 θα έχω κανένα πρόβλημα με πολυκάναλο ή όχι....αν είναι στην τελική να πάω να πάρω κανα laptop να κάνω την δουλειά μου :) )

Reaction score
0
Μαλλον την πάτησα κι εγω... κόλλησε το $@%#$% και τωρα κολλάει στο Logo.

Καμμιά ιδέα για ρεσετ?

Reaction score
3.497
Μαλλον την πάτησα κι εγω... κόλλησε το $@%#$% και τωρα κολλάει στο Logo.

Καμμιά ιδέα για ρεσετ?
Καλύτερα να φορτώσεις το νέο firmware από ένα flash memory stick.
Το προβλημα με το σκληρό το είχα κι εγώ το πρωϊ, αλλα το ξεπέρασα με ένα sundisc stick.

Υ.Γ Υπάρχει κι ένα Η/W reset στο πλάι της συσκευής, αλλά δεν χρειστηκε να το δοκιμάσω.

Reaction score
0
Επαθα κι εγώ το ίδιο με τον φίλο batsi-batsi . Το WD TV έκανε συνεχώς επανεκκίνηση χωρίς να ξεκινάει να κάνει update. Νόμιζα ότι κόλλησε και τρελάθηκα!!! Εβαλα τα αρχεία σε άδειο φλασάκι , και αμέσως ξεκίνησε την εγκατάσταση! Τέλος καλό όλα καλά. Ο furious99 τελικά έχει δίκιο.

Reaction score
0
Καλύτερα να φορτώσεις το νέο firmware από ένα flash memory stick.
Το προβλημα με το σκληρό το είχα κι εγώ το πρωϊ, αλλα το ξεπέρασα με ένα sundisc stick.

Υ.Γ Υπάρχει κι ένα Η/W reset στο πλάι της συσκευής, αλλά δεν χρειστηκε να το δοκιμάσω.

Μα δεν προχωραει περα απο το logo... με ή χωρίς δίσκο συνδεμένο. και το hw reset δεν δειχνει να κάνει τίποτα
:( :(

Reaction score
0
Απάντηση: WD TV HD: Δοκιμές για το καινούργιο firmware (1.01.01)

Το πήρα χθες το μπιμπλικι και εκανα προσευχες να βγει σήμερα το update γιατί αύριο φεύγω για τας εξοχάς και τσουπ! Εισακούστηκαν! :) Όντως εμένα παίζει τα πάντα μετά το απιντέιτ... Όλα όσα δοκίμασα τουλάχιστον. Οι υπότιτλοι είτε ξεχωριστό αρχείο είτε ενσωματωμένοι δείχνουν μια χαρά... Και σε sd αλλά και σε hd ταινίες.
Σίγουρη πρόταση απο εμένα για όσους το σκέφτονται να το αγοράσουν!

Άντε και Καλέσε Γιορτέσε!

Reaction score
1
Δοκιμασε κανεις να παιξει iso αρχεια. Με το παλιο firmware επαιζαν και τωρα μου λεει unable to play....Ολα τα υπολοιπα καλα αλλα με αυτο τι γινεται;

Reaction score
0
Απάντηση: WD TV HD: Δοκιμές για το καινούργιο firmware (1.01.01)

ενα bug που βλεπω ειναι οτι στο video mode δεν μπορω να αλλαξω απο NTSC σε PAL. Καλα οχι τιποτε σπουδαιο αλλα ποτε δε ξερεις ποτε μπορει να το χρειαστεις, κατα τα αλλα ολα μια χαρα.....

Reaction score
1
Επειδή με ενδιαφέρει η συσκευή, να ρωτήσω....
Έχω 3 seagate HD (2x320gb + 1x500gb) σε NTFS και έναν fujitshu siemens 1TB. (σε FAT 32)

Λέτε να έχω κανένα πρόβλημα αναγνώρησης;

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος