Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Κοίταζα το egreat ..32, καθώς έχω 100άδες dvd's με mkv και το συγκεκριμένο μοντέλο της egreat δέχεται και ενσωματώνει slim dvdrom , οπότε ταίριαζε με τον τρόπο αποθήκευσης που είχα επιλέξει μέχρι τώρα (*), αλλά:Τα Popcorn/Egreat/Istar κτλ τα έχεις δει; Ρίξε μια ματιά στα υπόλοιπα threads αλλά όχι ότι διαφέρουν και πολύ...
Κάτι μου λέει ότι δε σου φταίει το WD... Το πιξέλιασμα που λες είναι λογικό να υπάρχει σε 720p, ίσως ακόμα και σε 1080p από τη στιγμή που όλα αυτά τα mkv που κατεβάζουμε συνήθως είναι επανασυμπιεσμένα από το αρχικό υλικό (συνήθως BluRay) για να γίνουν από 30-40GB μόλις 8-9GB.
Το πρόβλημα μάλιστα μεγεθύνεται και τονίζεται αν στην τηλεόρασή σου παίζεις με τερματισμένα Sharpness (που το σωστό είναι, ειδικά σε ψηφιακό υλικό, να είναι μηδενισμένο). Ρίξε μια ματιά στο sharpness σου και δοκίμασέ το.
Δοκίμασες να βάλεις HTPC με τα ίδια αρχεία στην TV σου και ήταν καλύτερο το αποτέλεσμα; Δεν λέω ότι δεν μπορεί να είναι... από τη στιγμή που στο WD (και σε παρεμφερείς συσκευές) αναγκάζεσαι να περιορίζεται στον codec που έχουν ενώ σε ένα HTPC διαλέγεις όποιον θέλεις και έχεις εγκαταστήσει. Αλλά δε νομίζω ότι είναι τεράστιες οι διαφορές.
Συμφωνω κι εγω με τον loufjohnΕγώ πάλι testit θα διαφωνήσω μαζί σου. Από τον υπολογιστή μου και με player τον KMP βλέπω θαυμάσια σε SONY TV και 1080ι και 720p MKV αρχεία. Αλλά το ίδιο πολύ καλά βλέπω και από το WD χωρίς πιξέλιασμα. Μήπως φταίει κάποια ρύθμιση στην TV;. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι με τους υπότιτλους που σε φωτεινά πλάνα δεν διακρίνονται. Ελπίζω με καινούργιο firmware να διορθωθεί
Δεν έχει κάτι τόσο χρήσιμο...:
Ναι έχεις δίκιο, αυτό δείχνει πολλά θετικά στοιχεία από τη μεριά τους.Συμφωνώ μαζί σου αλλά δείχνει ότι χρονιάρες μέρες δουλεύουν...
Υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά που βοηθάνε στο να διακρίνουμε έγκαιρα αν κατεβάζουμε σαβούρα mkv;Ξερετε τωρα τι σαβουρα κυκλοφορει απο mkv στο internet.
Δεν αναφέρθηκα σε "σπασίματα" αλλά σε "πιξελιάσματα".Laptop στα 2,6 Ghz centrino duo με καρτα γραφικων intel 965 με dvi out, κι εγω ετσι παιζω στην TV samsung με dvi to hdmi και με KMP + MPCHC και μαλιστα σε 1080p...και παλι το laptop κανει κατι σπασιματα...
Καλα πλακα μας κανεις ?Δεν αναφέρθηκα σε "σπασίματα" αλλά σε "πιξελιάσματα".
Αλλάζει το νόημα της διαπίστωσης που καταχώρησα.
Το htpc μου είναι σε coreduo 3ghz, κάρτα γραφικών ΑΤΙ 3870 , 2 GB μνήμη, σε μητρική asus p5b premium edition (ή vista). Με αυτή τη σύνθεση όλα παίζουν χωρίς σπασίματα ή ζορίσματα.
Κλείνοντας, " 'νταξ", καλό είναι το wd-tv. Αλλά θέλει ακόμα κι άλλο για να γίνει καλύτερο.
Έϊ ψιτ, γίνεται συζήτηση για το wd-tv, τα θετικά κι αρνητικά του και το πως μπορεί να βοηθηθεί ο καθένας ώστε να λύσει τις απορίες του στη χρήση του, πιθανές ή απίθανες.Καλα πλακα μας κανεις ?
Νομιζεις οτι ολοι εδω περα εχουμε τη δυνατοτητα να κανουμε τη συνθεση που ανεφερες ??
Ολα αυτα κοστιζουν 500 με 600 euro..μη σου πω και παραπανω !
Και τι παει να πει "πιξελιάσματα" ? το φαινομενο αυτο, εγω το εχω βιωσει μονο οταν εχεις το contrast της TV στο 100% ή
οταν ο encoder που εχει χρησιμοποιηθει για το video ειναι για τα μπαζα και βεβαια ετσι (με πιξελιάσματα) θα παιζει παντου.
Τεσπα..το WDTV σε λιγο καιρο θα ειναι ισαξιο με την συνθεση που ανεφερες και με κοστος μολις 75 εως 80 euro το πολυ !
Επισης το WDTV δεν εχει ουτε windows (xp ή vista) ουτε και 500 services να τρεχουν απο πισω.
Τον sigma εχει ο οποιος μπαινει στα bluray και ριχνει την ισχυ του μονο στην επεξεργασια εικονας.
Αυτη τη στιγμη υπαρχει στην αγορα 1ΤΒ εξωτερικος δισκος 3,5" με 87 ευρω. Αυτο που βλεπω πολυ στο avsforum, ειναι οτι οσοι εχουν DVD συλλογη καθονται και τα κανουν rip και τα περνανε σε σκληρο δισκο για να τα παιξουν στο WD (γιατι προφανως τους βολευει περισσοτερο) - μαλιστα τους ενοχλει το οτι δεν υποστηριζει τα μενου των DVD και δεν δειχνει τα εξωφυλλα σε thumbnail.(*) ένας εξωτερικός δίσκος wd 2,5'' , 500gb χωράει περίπου 100 αρχεία mkv (dvd5) κοστίζει 120 ευρώ και θα κρατήσει περί τα 4 με 5 χρόνια. Στοιχίζει δηλαδή η αποθήκευση κάθε αρχείου mkv 1,2 ευρώ. Μια 100άδα 4,7 dvd+r κοστίζει 20 ευρώ, οπότε κάθε mkv αρχείο στοιχίζει 0,2 ευρώ, 6 φορές λιγότερο από τη λύση του εξωτερικού σκληρού δίσκου. Και με τα dvd+r να έχουν ίσως και διπλάσια διάρκεια ζωής από το δίσκο. Και με τον κίνδυνο ενός σκρατς του εξωτερικού σκληρού δίσκου -να καταστραφούν όλα τα 100 αρχεία, ενώ αν ξυθεί ένα dvd+r... να χάσεις μόνο ένα αρχείο.
Xaxaxaxaxaxaxax danielo Κουράγιο...Ούτε σε εξετάσεις - χρόνια πριν- δεν έκανα τέτοιο διάβασμα
Γυναίκα και αυτοκίνητο τα επέλεξα πιο γρήγορα απ΄ αυτές τις κινέζικες και όχι μόνο ................(δικό σας!!!!!!!!)