WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

kez

Reaction score
0
Re: WD TV HD: OFFICIAL RELEASE firmware 1.02.07 (1/5/09)

Η αστάθεια που λες φιλε μου ειναι πραγματι γεγονός ειδικά με τα ελληνικα.

Μαλιστα απο οτι φαινεται η WD άλλαξε απο την 1.01.02 και μετα απο ARPHIC's Bitmap font σε HiFont rendering engines.

λεπτομέρειες παρακάτω απο τον sda .

Code:
http://wdtvforum.com/main/index.php?topic=515.0
και εδώ για την επιβάρυνση που έχει η cpu με τα ελληνικά

Code:
http://wdtvforum.com/main/index.php?topic=345.0

Πραγματικά έχεις δίκιο. Τελικά «σκαλώνει» η CPU και έτσι σβήνονται οι υπότιτλοι γρήγορα ή έρχονται αργά. Από την 1.02.06 και μετά υπάρχει τρομερή αύξηση στην CPU με greeksubtitles on.

Χαρακτιριστικά η φράση Εγώ; Γιατί, εσύ;
- Εγώ δεν ξεχωρίζω όσο εσύ.

μεταφράζεται σε

- Ξ•Ξ³ΟŽ; Γιατί, εσύ;
- Ξ•Ξ³ΟŽ δεν ξεχωρίζω ΟŒΟƒΞΏ εσύ.

στο μηχάνημα και καταναλώνει την CPU.

Reaction score
8

Εχω ηδη βαλει ηδη δυο νεα θεματα USB drive power off και fix greek subtitles οποτε για να βλεπω συμμετοχη!

Reaction score
0

Απ΄οτι βλέπω "είμαστε δύναμη."
Γνωρίζει κάποιος λεπτομέρειες; (Πόσο καιρό ειναι on η σελίδα, αν "εφυγαν/διορθώθηκαν" παράπονα τις προηγούμενες μέρες κ.λ.π.)

Reaction score
0

"Support Greek WDTV comunity

We give you money too. Don't kick us!
comment | by anonymous | created on 05.06.2009"

Αυτό πάντως ΔΕΝ θα το ψήφιζα. Κακή επικοινωνιακή πολιτική.
Αν το πάρουμε έτσι, θέστηκαν για την ελληνική αγορά. Σιγά τα νούμερα των πωλήσεων.
Όσο για το να υποστηρίζεις ανώνυμα τη γνώμη σου, δεν το συζητάω.

Υ.Γ. Τα γράφω αυτά, σε μια προσπάθεια καλέσματος φίλων και γνωστών να μας υποστηρίξουν απ τον Η/Υ τους.

kez

Reaction score
0

Εγώ πάντως έδωσα 3 ψήφους σε fix greek 2 usb power off 3 ψήφους copy delete and transfert files directly from wdtv και 2 volume up down during playback. Το δικό μας είναι τέταρτο. Γνώμη μου είναι ότι αν πάει 1ο ή 2ο θα το δουν σίγουρα κάποια στιγμή. Ψηφήστε όλοι !!!! Δεν κοστίζει!

Reaction score
0

3 ψήφους copy delete and transfert files directly from wdtv
Aυτό ειναι ηδη χαρακτηρισμένο started νομίζω.πράγμα το οποίο σημαίνει πως μπορείς να αποσύρεις τους ψήφους σου και να τους δώσεις αλλού. Π.χ. "γρήγορη μετάβαση (ταχύτητα >16x)" ή οτι άλλο θες εσύ.:126:

Reaction score
0
Απάντηση: WD TV HD: OFFICIAL RELEASE firmware 1.02.07 (1/5/09)

Αν μετατρέψουμε τα αρχεία υποτίτλων σε UTF8 (όπως κάναμε πρωτού βάλουν υποστήριξη για Greek ISO) και απενεργοποιήσουμε στις έξτρα γλώσσες το Greek ISO, θα λυθούν όλα μας τα προβλήματα; (καθυστερήσεις, skipping, κολλήματα video, γρήγοροι υπότιτλοι;)
Ρωτάω γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενα η μετατροπή υποτίτλων στο wdtv και η χρήση 2ου charset φαίνεται να χρησιμοποιεί πολύ cpu και να δημιουργεί όλα τα υπόλοιπα προβλήματα.

Μπορεί να το δοκιμάσει κάποιος που έχει περασμένη την 1.02.07 και να μας πει;

kez

Reaction score
0

Aυτό ειναι ηδη χαρακτηρισμένο started νομίζω.πράγμα το οποίο σημαίνει πως μπορείς να αποσύρεις τους ψήφους σου και να τους δώσεις αλλού. Π.χ. "γρήγορη μετάβαση (ταχύτητα >16x)" ή οτι άλλο θες εσύ.:126:

Έχουμε κάτι που είναι πάνω από x16. Την ώρα που πατάς x2 x4 x8 ή x16 πατάς μια φορά το next και πάει 10 λεπτά μπροστά. Έβαλα τις ψήφους στα network support και positioning subtitles.

Reaction score
0

Έχουμε κάτι που είναι πάνω από x16. Την ώρα που πατάς x2 x4 x8 ή x16 πατάς μια φορά το next και πάει 10 λεπτά μπροστά. .
ΤΝΧ! Θα το δοκιμάσω.:107:

Reaction score
1.458

Αν μετατρέψουμε τα αρχεία υποτίτλων σε UTF8 (όπως κάναμε πρωτού βάλουν υποστήριξη για Greek ISO) και απενεργοποιήσουμε στις έξτρα γλώσσες το Greek ISO, θα λυθούν όλα μας τα προβλήματα; (καθυστερήσεις, skipping, κολλήματα video, γρήγοροι υπότιτλοι;)
Ρωτάω γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενα η μετατροπή υποτίτλων στο wdtv και η χρήση 2ου charset φαίνεται να χρησιμοποιεί πολύ cpu και να δημιουργεί όλα τα υπόλοιπα προβλήματα.

Μπορεί να το δοκιμάσει κάποιος που έχει περασμένη την 1.02.07 και να μας πει;
Το δοκίμασα εγώ,καμμία αλλαγή δυστυχώς!Εχει αρχίσει και μου σπάει τα νεύρα αυτό το wd tv hd.Εντελώς άχρηστο για την ελληνική αγορά μέχρι στιγμής.Κρίμα...

Reaction score
0

Στο uservoice, σχετικά με το θέμα των υποτίτλων, ο GuyWD έχει σημειώσει οτι είναι γνωστό πρόβλημα και οτι δουλεύουν πάνω σε αυτό ("This is a known issue that is being worked on")

Reaction score
7

Ναι και για όλα τα άλλα προβλήματα (dts down,dvd iso menu κλπ) μας λένε ότι δεν γίνονται και ότι θα βγάλουν καινούριο προιόν για αυτά. Χεστήκαμε βασικά, εγώ δεν παίρνω άλλο τους προιόν. Ας φτιάξουν αυτό...

Και κλασικά θα παρατήσουν το firmware update γι αυτό μόλις βγει το νέο προιον. Οπότε ότι φτιάξουν τώρα παιδιά...

Reaction score
0

Για το DVD ISO Menu δεν λένε οτι δεν γίνεται.
Αυτό που δεν γίνεται λόγω περιορισμών στο Hardware είναι το DTS Downmix και το USB power off.

Reaction score
8

Παει το DTS Downmix απο την λιστα.

Reaction score
0

Είμαι καινούριος στο φόρουμ αλλά έχω διαβάσει όλο το θρεντ!Εγώ έχω το 1,02,07 και αργεί να μου δείξει τους υπότιτλους όπως στο 1.01.02 χωρίς να κρατάνε κάτι milisec!Για την HDMI που αναφέρατε παραπάνω δεν κουνιέται σε μένα ούτε βγαίνει τόσο εύκολα!
Αυτό που είπατε ότι διαλέγουμε το φόντο δεν το βρίσκω, εκτός αν εννοείται αυτό που επιλέγεις μεταξύ του thin και thick!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Πάντως ότι και να λέμε, σε σχέση με άλλα προιόντα, το συγκεκριμένο έχει καλούτσικη υποστήριξη...

Μόνο το ότι έχουν τέτοιο site όπου ζητάς αναβαθμίσεις μετράει...

Νομίζω ότι σε 1-2 μήνες θα είμαστε πολύ καλύτερα...

Υ.Γ. Όσοι έχουν ζήσει την εμπειρία του Kiss με καταλαβαίνουν... άσχετα αν το Kiss το χρησιμοποιώ ακόμα ως απλό dvd player...

Reaction score
0

Πάντως ότι και να λέμε, σε σχέση με άλλα προιόντα, το συγκεκριμένο έχει καλούτσικη υποστήριξη...
Να μου επιτρέψεις να συμπληρώσω: "...άριστη αλλά και επιλεκτική...."

Reaction score
0

Παιδια και εγω εβαλα την εκδοση 1.02.07 και ειχα προβλημα με τους υποτιτλους οποτε την γυρισα πισω στην 1.01.02

Reaction score
0

Μέχρι αυτή την ώρα και αφού του έκανα γερό τεστ με πολλές ταινίες MKV και AVI κ.λπ. έχω τα εξής συμπεράσματα.

Βάλτε άφοβα την καινούργια έκδοση.

Με την βοήθεια των 2 προγραμμάτων για τους υπότιτλους των φίλων μας το μηχανάκι πετάει. Κανένα κόλλημα, άψογη εικόνα, σωστός ήχος DTS, καλλίτερη ανταπόκριση Remote control. Εάν στην μετατροπή των υποτίτλων σε SUB βάλετε την γραμματοσειρά VERDANA είναι καταπληκτική σε ευκρίνεια και η διάρκεια της μετατροπής δεν διαρκεί πάνω από 1-1.5 min.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.842
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo