WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Reaction score
0
Re: WD TV HD: OFFICIAL RELEASE firmware 1.02.07 (1/5/09)

Μπορούμε να μαζέψουμε υπογραφές και να στείλουμε ένα γράμμα στην εταιρία καθώς και στην αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, με σκοπό να μας αποκαλύψει τι προτίθεται να κάνει για να λύσει τα όποια προβλήματα που ΔΕΝ έπρεπε να έχει η συσκευή. Εαν δεν δούμε ανταπόκριση, μαζευόμαστε έξω από Πλαίσιο, e-shop, κτλ ομαδικά και απαιτούμε επιστροφή χρημάτων. Μη σας φαίνεται παράλογο, έχουμε δικαιώματα ως καταναλωτές!

Αυτό θα 'πρέπε να ειναι το πρώτο βήμα.
Και με σαφές αιχμές περαιτέρω δράσης.
Ειναι όμως θέμα πρωτίστως νομικών η σύνταξή της.
Αν κάποιος γνωρίζει πως συντάσσεται μια τέτοια επιστολή ας ξεκινήσει..............

Reaction score
0
Απάντηση: Re: WD TV HD: OFFICIAL RELEASE firmware 1.02.07 (1/5/09)

Αυτό θα 'πρέπε να ειναι το πρώτο βήμα.
Και με σαφές αιχμές περαιτέρω δράσης.
Ειναι όμως θέμα πρωτίστως νομικών η σύνταξή της.
Αν κάποιος γνωρίζει πως συντάσσεται μια τέτοια επιστολή ας ξεκινήσει..............
USER's VOICEs

http://wdtv.uservoice.com/pages/17442-general

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: WD TV HD: OFFICIAL RELEASE firmware 1.02.07 (1/5/09)

Α, ναι. Τώρα "δέσαμε"!
......ρίξε μια ματιά στα comments. Τι άλλο να κάνω, να αρχίσω να τους βρίζω;:141:
Πας φιρί φιρί....

...γυρεύοντας τα ....

Υπομονή, ψυχραιμία και κάνε κάτι...

ΕΧΕΙΣ πολύ πλάκα...

...μια πολυεθνική σου παραχώρησε μια νέα τεχνολογία (με το σταγονόμετρο), κι εσύ θέλεις παραπάνω.

Αχάριστε νέο ΕΛΛΗΝΑ

είμαστε μαζί σου...

Reaction score
0
Re: WD TV HD: OFFICIAL RELEASE firmware 1.02.07 (1/5/09)

.......Απο την άλλη πάλι, φωνάζω μόνος μου. Θεστήκανε λοιπόν οι WDήδες για τη γκρίνια μου.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: WD TV HD: OFFICIAL RELEASE firmware 1.02.07 (1/5/09)

Πας φιρί φιρί....

...γυρεύοντας τα ....

Υπομονή, ψυχραιμία και κάνε κάτι...

ΕΧΕΙΣ πολύ πλάκα
Τι θα μου πρότεινες να κάνω;
υπομονή κάνω, δίκιο εχω (1000 δίκια) αλλά δεν μ' αρέσει και να με κοροιδευουν. Τόσο καιρό μάλιστα.
Το email μου το έχουν, τον κόπο να μου απαντήσουν ΔΕΝ τον κάνουν.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: WD TV HD: OFFICIAL RELEASE firmware 1.02.07

Τι θα μου πρότεινες να κάνω;
υπομονή κάνω, δίκιο εχω (1000 δίκια) αλλά δεν μ' αρέσει και να με κοροιδευουν. Τόσο καιρό μάλιστα.
Το email μου το έχουν, τον κόπο να μου απαντήσουν ΔΕΝ τον κάνουν.
Θα απαντήσουν (είμαι αισιόδοξος).

Στο δικό μου αίτημα~~~~~~ "απάντησαν"

Από τα δύο ζητήματα που τους έθεσα, έλυσαν το ένα (εντός της χρονικής προθεσμίας που είχαν υποσχεθεί)

Το εν λόγω αφορούσε την υποστήριξη των ελληνικών υποτίτλων,
στις πρώτες εκδόσεις του λογισμικού της συσκευής (οι προ χριστού χρήστες γνωρίζουν).

Reaction score
0
Re: Western Digital TV HD Media Player

http://wdtvforum.com/main/index.php?PHPSESSID=b47887a3bc5e0870ba50d9d1ac0b2efe&topic=812.msg5663#new

1.02.08

Change log:

--------------------------------------------------------------------------------
This is a prerelease version of the firmware. Feel free to install it but be aware this is beta firmware so use it at your own risk. If you are not comfortable with this, please wait for the final version.

Bugs fixed in 1.02.08:
-Some characters still missing from Greek font
-VC-1 MKVs playback poorly
-Audio out of sync during MKV playback
-10 Minute FF and REV doesn't work during MKV playback
-Audio clipping issues

source : http://twitter.com/srader
fw directlink : http://bit.ly/1apxkR

Reaction score
0

Μήπως την έχεις τεστάρει? Θα ήταν καλό κάποιο σχόλιο πριν παιδευτούμε πάλι ο καθένας μόνος του.....με αποτέλεσμα να διαπιστώνει στο τέλος ότι θα ξαναγυρίσει στην 1.01.02........

Reaction score
0

Μήπως την έχεις τεστάρει? Θα ήταν καλό κάποιο σχόλιο πριν παιδευτούμε πάλι ο καθένας μόνος του.....με αποτέλεσμα να διαπιστώνει στο τέλος ότι θα ξαναγυρίσει στην 1.01.02........
δεν την τεστάρισα, toxw gia ayrio sto pr;ogramma
αλλά ούτε και με την 1.02.07 συνάντησα κανένα σημαντικο πρόβλημα
με τους υπότιλους σε idx/sub

Reaction score
0

Aιντε να δούμε πάλι........
Εφτασα στο σημείο να μου λέει η γυναίκα μου πως:- "η ιστορία με το "κουτί" σου έχει γίνει...."love with a fairy tale":110:

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Διορθώθηκε το 'Α. Όχι το Θ (εξάλλου αυτό δεν θεωρείται bug, είναι θέμα της γραμματοσειράς)
Οι υπότιτλοι εξαφανίζονται γρήγορα όπως και πριν (για την ακρίβεια εμφανίζονται αργά και εξαφανίζονται στην ώρα τους).
Δεν λύθηκε το βασικό μας πρόβλημα αλλά τουλάχιστον φαίνεται οτι κάποιος ασχολείται.

Reaction score
0

Aιντε να δούμε πάλι........
Εφτασα στο σημείο να μου λέει η γυναίκα μου πως:- "η ιστορία με το "κουτί" σου έχει γίνει...."love with a fairy tale"
+1

Reaction score
0

.......Οι υπότιτλοι εξαφανίζονται γρήγορα όπως και πριν (για την ακρίβεια εμφανίζονται αργά και εξαφανίζονται στην ώρα τους)...........

αν καταλαβα καλα ο χρονος εμφανισης των υποτιτλων μεγαλωσε ΛΙΓΟ σε σχεση
με την 1.02.07?,ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ.
δηλ εχουμε ακομα δρομο μπροστα μας...................

Reaction score
6
Απάντηση: WD TV HD: OFFICIAL PRE-RELEASE firmware 1.02.08 (19/5/09)

Όποιος θέλει να δοκιμάσει την 1.02.08 μπορεί να την κατεβάσει από την γνωστή σελίδα της WD :

http://www.wdc.com/wdtvprerelease/

Reaction score
6

Προσθέσανε την κωδικοσελίδα "Windows -1253" και έτσι διορθώνονται τα τονισμένα ελληνικά που λείπανε.... Το "Θ" δεν διορθώνεται γιατί έτσι είναι στην γραμματοσειρά που χρησιμοποιεί το WD. Ίσως στο μέλλον βάλουν κάποια άλλη γραμματοσειρά (πχ Arial) που μας το διορθώσει και αυτό "οπτικά"
Κατά τα άλλα, το πρόβλημα με τους ελληνικούς (srt) υπότιτλους που αργούν να εμφανιστούν και εξαφανίζονται αμέσως δεν έχει λυθεί καθώς είναι θέμα εσωτερικής επεξεργασίας (χτυπάει 100% cpu για το rendering ταινίας ΚΑΙ υποτίτλων) , εκεί θα πρέπει να βελτιώσει (ή να παρακάμψει) κάποια από τις εσωτερικές μετατροπές που κάνει το WD για να μας δείξει τους υπότιτλους (ουσιαστικά μέχρι να επεξεργαστεί το υπότιτλο και να τον δείξει, έχει έρθει η ώρα να τον εξαφανίσει και να προχωρήσει στον επόμενο!)
Έχει διορθωθεί επίσης το audio clipping που είχε παρατηρηθεί στις προηγούμενες εκδόσεις, καθώς το WD πρόσθετε gain (ενώ δεν έπρεπε) στον ήχο, με αποτέλεσμα η ένταση του ήχου να χτυπάει ταβάνι (0db) και να κάνει clip...
Τέλος, υποστηρίζει πλέον OGG ήχο σε MKV !!!

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Διορθώθηκε το 'Α. Όχι το Θ (εξάλλου αυτό δεν θεωρείται bug, είναι θέμα της γραμματοσειράς)
Οι υπότιτλοι εξαφανίζονται γρήγορα όπως και πριν (για την ακρίβεια εμφανίζονται αργά και εξαφανίζονται στην ώρα τους).
Δεν λύθηκε το βασικό μας πρόβλημα αλλά τουλάχιστον φαίνεται οτι κάποιος ασχολείται.

Το πρόβλημα των υποτίτλων είναι σαν του 1.01.02 ή σαν του 1.02.07;

Reaction score
0

Σαν του 1.02.07
Τι πρόβλημα είχαν οι υπότιτλοι στο 1.01.02?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

.......Οι υπότιτλοι εξαφανίζονται γρήγορα όπως και πριν (για την ακρίβεια εμφανίζονται αργά και εξαφανίζονται στην ώρα τους)...........

αν καταλαβα καλα ο χρονος εμφανισης των υποτιτλων μεγαλωσε ΛΙΓΟ σε σχεση
με την 1.02.07?,ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ.
δηλ εχουμε ακομα δρομο μπροστα μας...................
Δεν άλλαξε τίποτα, μάλλον είναι ιδέα σου.

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.818
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos