WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Reaction score
0
Re: WD TV HD: OFFICIAL PRE-RELEASE firmware 1.02.08 (19/5/09)

Η εκδοση 1.02.07 σε μερικα MKV δεν συντονιζει ηχο με εικονα. πχ. Παγωμενο ποταμι.

Reaction score
0

Για να είμαι ειλικρινής, δεν μου έλυσε κάποιο σπουδαίο πρόβλημα η νέα αυτή vers.
Και να μην έβγαινε -προσωπικά-θα έμενα αδιάφορος.
Κρατάω την WDLXTV 0.5.3.2 για την συλλογή μου και την 1.01.02GR για παρακολούθηση με υπότιτλους.
Αναμένωμεν εκ της αλλοδαπής (Σιγά μην ιδρώσει τ' αυτί της εδώ αντιπροσωπείας για το πρόβλημα. Αυτοί πούλησαν. Το after sales service ειναι για τις .....εμπορίες αυτοκινήτων!!)

Reaction score
0
Απάντηση: Re: WD TV HD: OFFICIAL PRE-RELEASE firmware 1.02.08 (19/5/09)

Για να είμαι ειλικρινής, δεν μου έλυσε κάποιο σπουδαίο πρόβλημα η νέα αυτή vers.
Και να μην έβγαινε -προσωπικά-θα έμενα αδιάφορος.
Κρατάω την WDLXTV 0.5.3.2 για την συλλογή μου και την 1.01.02GR για παρακολούθηση με υπότιτλους.
Αναμένωμεν εκ της αλλοδαπής (Σιγά μην ιδρώσει τ' αυτί της εδώ αντιπροσωπείας για το πρόβλημα. Αυτοί πούλησαν. Το after sales service ειναι για τις .....εμπορίες αυτοκινήτων!!)
Για ένα χρήστη...ποια από τις δύο θα του έλεγες να βάλει και να κρατήσει μέχρι να δούμε ένα σοβαρό fw από την WD?
Επίσης έχω ένα ανεξήγητο πρόβλημα...μετέτρεψα το Lord of the Rings που έχω με DTS με το PopCorn με τις ρυθμίσεις που υπάρχουν εδώ μέσα, και ακόμα δεν ακούνε τίποτα τα αυτάκια μου!? Κουφάθηκα και δεν το ξέρω ή η τηλεορασή μου παίζει επιλεκτικά τον μουγγό!? :118:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: WD TV HD: OFFICIAL PRE-RELEASE firmware 1.02.08 (19/5/09)

Για ένα χρήστη...ποια από τις δύο θα του έλεγες να βάλει και να κρατήσει μέχρι να δούμε ένα σοβαρό fw από την WD?

Aν απλά θέλεςι να απολαύσεις μια ταινία χωρις να αισθάνεσαι πως δίνεις ταυτόχρονα εξετάσεις για το Lower και πρέπει να τα "ξέρεις νεράκι τα Αγγλικούλια" βάλε την 1,01,02.:102:

Αν θέλεις απ΄τη άλλη, να δημιουργήσεις μια όμορφη συλλογή έργων, με τις αφίσες τους και τα poster για εξώφυλλα και να μπορείς να την χαίρεσαι....πάρε άλλο μηχάνημα.:107:

Reaction score
3
Απάντηση: WD TV HD: OFFICIAL PRE-RELEASE firmware 1.02.08 (19/5/09)

Δοκίμασε κανείς την νέα 1.02.08? Αν ναι έχει προβλήματα με τους ελληνικούς υπότιτλους ή όχι?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: WD TV HD: OFFICIAL PRE-RELEASE firmware 1.02.08 (19/5/09)

Aν απλά θέλεςι να απολαύσεις μια ταινία χωρις να αισθάνεσαι πως δίνεις ταυτόχρονα εξετάσεις για το Lower και πρέπει να τα "ξέρεις νεράκι τα Αγγλικούλια" βάλε την 1,01,02.:102:

Αν θέλεις απ΄τη άλλη, να δημιουργήσεις μια όμορφη συλλογή έργων, με τις αφίσες τους και τα poster για εξώφυλλα και να μπορείς να την χαίρεσαι....πάρε άλλο μηχάνημα.:107:
Ε Γ Ρ Α Ψ Ε Σ ....:112:

Reaction score
0

Δυστηχως αργησα να γραφτω στο foroum και δεν ειχα δει τα προβληματα αυτα που βγαζει και το αγορασα.Πραγματικα εχω φρικτα παραπονα απο το μηχανημα.Ειδικα το μενου για τις ταινιες ειναι απελπιστικο.Για να το φτασω με ff στο 40ο λεπτο πρεπει να περασουνε 20 λεπτα και απ'οτι καταλαβα δεν διορθωνεται αυτο.Κριμα.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: WD TV HD: OFFICIAL PRE-RELEASE firmware 1.02.08 (19/5/09)

Προσθέσανε την κωδικοσελίδα "Windows -1253" και έτσι διορθώνονται τα τονισμένα ελληνικά που λείπανε.... Το "Θ" δεν διορθώνεται γιατί έτσι είναι στην γραμματοσειρά που χρησιμοποιεί το WD. Ίσως στο μέλλον βάλουν κάποια άλλη γραμματοσειρά (πχ Arial) που μας το διορθώσει και αυτό "οπτικά"
Κατά τα άλλα, το πρόβλημα με τους ελληνικούς (srt) υπότιτλους που αργούν να εμφανιστούν και εξαφανίζονται αμέσως δεν έχει λυθεί καθώς είναι θέμα εσωτερικής επεξεργασίας (χτυπάει 100% cpu για το rendering ταινίας ΚΑΙ υποτίτλων) , εκεί θα πρέπει να βελτιώσει (ή να παρακάμψει) κάποια από τις εσωτερικές μετατροπές που κάνει το WD για να μας δείξει τους υπότιτλους (ουσιαστικά μέχρι να επεξεργαστεί το υπότιτλο και να τον δείξει, έχει έρθει η ώρα να τον εξαφανίσει και να προχωρήσει στον επόμενο!)
Έχει διορθωθεί επίσης το audio clipping που είχε παρατηρηθεί στις προηγούμενες εκδόσεις, καθώς το WD πρόσθετε gain (ενώ δεν έπρεπε) στον ήχο, με αποτέλεσμα η ένταση του ήχου να χτυπάει ταβάνι (0db) και να κάνει clip...
Τέλος, υποστηρίζει πλέον OGG ήχο σε MKV !!!
Εκείνο που δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά...είναι το εξής: Το rendering στο firmware 1.01.02 ήταν διαφορετικό? ΟΧΙ !! Απλά από τότε - απ'ότι το φτωχό μυαλό μου καταλαβαίνει κι αν είναι αλλιώς διορθώστε με - έχουν φορτωθεί στην CPU δραστηριότητες οι οποίες επιβαρύνουν την χρήση και προφανώς την αντοχή της. Αλλιώς δεν εξηγείται ... Πως γίνεται πριν να ηταν όλα ΟΚ και μετά την πρόσθεση τόσων προσθετων αναβαθμίσεων να ιδρώνει η CPU να κάνει το rendering? Αρα....μετράμε τις αντοχές της CPU στο βαθμό που ικανοπιούνται όλοι οι καταναλωτές ....κι αν θέλουμε κι άλλα καλούδια να κάνει ....βγάζουμε το WDTV2 με μαγαλύτερη CPU. Ετσι έπρεπε να κάνουν ....Σωστά ?

Reaction score
0

Δυστηχως αργησα να γραφτω στο foroum και δεν ειχα δει τα προβληματα αυτα που βγαζει και το αγορασα.Πραγματικα εχω φρικτα παραπονα απο το μηχανημα.Ειδικα το μενου για τις ταινιες ειναι απελπιστικο.Για να το φτασω με ff στο 40ο λεπτο πρεπει να περασουνε 20 λεπτα και απ'οτι καταλαβα δεν διορθωνεται αυτο.Κριμα.
Μάλλον δεν διάβασες ότι μπορείς να προχωράς με 10λεπτα πατώντας FF και μετά NEXT.

Reaction score
0

δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό με την cpu γιατί το WD TV HD έχει την ίδια cpu με τα egreat και popcorn. Προφανώς δεν έχει προγραμματιστεί σωστά. Πιστεύω ότι θα διορθωθούν τα προβλήματα με τα ελληνικά και θα πρέπεινα περιμένουμε λίγο. Όσον αφορά με το dts decoding μάλλον δεν θα προστεθεί. νομίζω ότι θα ήτανε καλύτερα να βελτιωθεί η απόδοση στα reframes στα mkv όπως και σωστά λενε στα λεγόμενα wd tv hd user voices. κατεβάζω την τελευταία έκδοση firmware και θα ποστάτω εντυπώσεις.

Reaction score
0

Μάλλον δεν διάβασες ότι μπορείς να προχωράς με 10λεπτα πατώντας FF και μετά NEXT.

R.T.F.M.:102:

Πατώντας το ff (π.χ. Χ2) και ενώ αυτό "τρέχει" μπροστά, αμέσως μετά πατάς το ΝΕΧΤ ( Ι>>). Προχωράει κάνα 20λεπτο (χρόνος ταινίας).
Eπιμένω πάντως: RtFM

Reaction score
0

A)δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό με την cpu γιατί το WD TV HD έχει την ίδια cpu με τα egreat και popcorn. Προφανώς δεν έχει προγραμματιστεί σωστά. Πιστεύω ότι θα διορθωθούν τα προβλήματα με τα ελληνικά και θα πρέπεινα περιμένουμε λίγο......................................................................... B) κατεβάζω την τελευταία έκδοση firmware και θα ποστάρω εντυπώσεις.

A) +1!
B) .......εγώ θα πήγαινα να παίξω καμιά μπαλίτσα καλύτερα!!:102:

Reaction score
0

Πατας πρωτα την γρηγορη κινηση και μετα το FF. Μια χαρα δουλευει το μηχανακι.

Reaction score
5

το θέμα υπότιτλοι flashing ισχύει και για mkv με υπότιτλους στο container? (όχι εξωτερικό srt)

δεδομένου ότι όλες οι ταινίες μου σε Mkv έχουν ενσωματωμένους (container) υπότιλους, να κάνω το βήμα από το 02 στο 08?

Reaction score
0

Μόλις έβαλα κι εγώ την 1.02.07 και ναι μεν λύνει το πρόβλημα με τους υπότιτλους που δεν φαινότανε σε ανοικτό background αλλά εμφανίζει για παρα πολυ μικρο χρονικό διάστημα τους υπότιτλους. Είναι να τρελαίνεσαι.
Επειδή διάβασα τα προηγούμενα posts αν κατάλαβα καλά αυτό το πρόβλημα λύνεται με 2 τρόπους.
1) Με ενσωμάτωση υποτιτλων.
2) Με μετατροπη απο srt se idx/sub

Είναι αλήθεια??

Reaction score
0

καλησπέρα
προς τον φίλο μου τον Nikats
έβαλα 3 γκολ και τα αφιέρωσα σε εσένα
όσον αφορά το νέο firmware
δεν αλλάξανε πολλά πράγματα
το πρόβλημα με τα ελληνικά παραμένει
δεν παίζουν ματρόσκες με aac ενσωματωμένο ήχο, δηλαδή η εικόνα
υπάρχει αλλα ο ήχος βουβός
καμμιά ιδέα για τον aac ήχο?

Reaction score
0

καλησπέρα
προς τον φίλο μου τον Nikats
έβαλα 3 γκολ και τα αφιέρωσα σε εσένα

όσον αφορά το νέο firmware
δεν αλλάξανε πολλά πράγματα
το πρόβλημα με τα ελληνικά παραμένει
δεν παίζουν ματρόσκες με aac ενσωματωμένο ήχο, δηλαδή η εικόνα
υπάρχει αλλα ο ήχος βουβός
καμμιά ιδέα για τον aac ήχο?
......:107:TNX!
Οπότε και κρατάμε την 1.01.02 Gr.

Reaction score
0

Ρε παιδιά χαλαρώστε λιγάκι και σκεφτείτε σε πόσα αντικείμενα των 100 ευρώ είχατε παρόμοια αντιμετώπιση σε after sales service.

Έχω το μηχάνημα αρκετό καιρό με την έκδοση του 1.01.02 και έχω παρακολουθήσει πάνω από 50 ταινίες απροβλημάτιστα. Τώρα αν καθόμουν να πειραματιζόμουν με την κάθε καινούργια έκδοση κάθε τρεις και λίγο ίσως βρισκόμουν σε παρόμοια εκνευριστική θέση με ορισμένους από εσάς. Δεν το έκανα και δεν πρόκειται να το κάνω. Χαλαρώστε βάλτε την έκδοση που δεν έχει το πρόβλημα και απολάυστε τις ταινίες.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Μια χαρα ειναι το μηχανακι, τι το ανακατευετε; με τοσα που δωσαμε εχουμε ποιοτητα εικονας πολλαπλασιας αξιας!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.845
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo