WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Reaction score
0
Απάντηση: WD TV HD: OFFICIAL PRE-RELEASE firmware 1.02.08 (19/5/09)

@ testit & nikats:
Για όλα τα προβλήματα υπάρχουν λύσεις. Ακόμα και όταν δεν υπήρχαν καθόλου ελληνικά σε srt, είχε βρεθεί λύση να κάνουμε μετατροπή τα srt σε unicode srt.
Αν χαλάσει το αυτοκίνητό σου και δεν παίρνει μπρος η μια λύση είναι να πας στο συνεργείο και να στο διορθώσουν και η άλλη λύση είναι να βγάζεις ταχύτητα και να το σπρώχνεις όπου πας. Κάποια στιγμή θα φτάσεις. Δεν λέμε ότι δεν είναι λύση, απλά λέμε ότι δεν είναι η σωστή λύση. Έτσι και με την WD, δεν είναι λύση να μετατρέπουμε τα srt σε unicode srt και μετά σε όταν βγει νέο firmware να μετατρέπουμε σε sub/idx και μετά αν η WD κάνει κι άλλη βλακεία εμείς πάλι θα μετατρέπουμε;
Η λύση του testit είναι μια πάρα πολύ καλή λύση... προσωρινή, μπακάλικη και για τους βιαστικούς. Παραμένει όμως μια πάρα πολύ καλή λύση και τον ευχαριστούμε που μας την υπέδειξε. Αν ήθελα να δω αυτή τη στιγμή μια ταινία με τους καλύτερους υπότιτλους, θα ακολουθούσα τη συμβουλή του. Αλλά θα ήθελα πάνω απ' όλα να βρεθεί μια μόνιμη λύση από την WD, ώστε να φαίνονται σωστά οι srt μου, για να μπορώ κι εγώ να τους κάνω edit όποτε θέλω και να διορθώνω τα 500 ορθογραφικά λάθη που πολλές φορές υπάρχουν μέσα στα αρχεία υποτίτλων, χωρίς να χρειάζεται να μετατρέπω ξανά και ξανά σε sub ή οτιδήποτε άλλο, αλλά και επειδή πλήρωσα ένα προιόν που δείχνει ελληνικά και ο εγωισμός μου δε μου επιτρέπει να βγάζω εγώ το φύδι απ'την τρύπα.
Nikats, μη μαλώνετε, όλες οι λύσεις πρέπει να αναφέρονται εδώ.

Όταν αγόρασα ένα dvdplayer της samsung που διαφήμιζε ότι παίζει ελληνικούς υπότιτλους srt και το σύνδεσα στο σπίτι μου και είδα ότι δεν φαίνονται σωστά (το "μ" το έδειχνε σαν "o" και μετά από κάθε ελληνικό χαρακτήρα είχε κενό -- δηλαδή αντί για "καλημέρα" έδειχνε "κ α λ η ο έ ρ α"), πήρα τηλέφωνο τη samsung και δεν είχαν ιδέα τι τους έλεγα και αν θα βγει ποτέ αναβάθμιση. Την επόμενη μέρα το επέστρεψα και πήρα άλλη μάρκα. Το WD τουλάχιστον μας έδειξε μια καλύτερη αντιμετώπιση, γι αυτό το κρατήσαμε όλοι. Υπομονή λοιπόν. Και για τους ανυπόμονους: txt2sub

Reaction score
0
Re: WD TV HD: OFFICIAL PRE-RELEASE firmware 1.02.08 (19/5/09)

Έβαλα την 1.01.02
Τους ενωματωμένους υπότιτλοι δεν τους δείχνει, τους srt τους δείχνει. Καλά κάνει?

Reaction score
0

Έβαλα την 1.01.02
Τους ενωματωμένους υπότιτλοι δεν τους δείχνει, τους srt τους δείχνει. Καλά κάνει?
Κατι δεν κανεις σωστα. Με την 1.01.02 και το Ελληνικο patch το μηχανακι ειναι τελειο

Reaction score
0

έβαλα το 1.01.02 χωρίς το patch και δε μου παίζει τους ενσωματωμένοι υπότιτλοι, βάζοντας όμως υπότιτλοι srt το δείχνει μια χαρά. (μόνο πρόβλημα το Ά, ε καί τι έγινε...)
Το ρύθμισα να έχει έξοδο HDMI, GREEK ISO, το έριξα σε ένα προβολέα και με οπτική ίνα στο HI FI. Δε βλέπω τι έχω παραλήψει.

Παρεπιπτόντως... τι να την κάνω την 1.02.08 ή και όποια άλλη
έκδοση αν υπάρχει πρόβλημα με τους υπότιτλοι. Άμα βγεί κάποια άλλη που να τα κάνει όλα σωστά βλέπουμε...

Reaction score
1

έβαλα το 1.01.02 χωρίς το patch και δε μου παίζει τους ενσωματωμένοι υπότιτλοι, βάζοντας όμως υπότιτλοι srt το δείχνει μια χαρά. (μόνο πρόβλημα το Ά, ε καί τι έγινε...)
Το ρύθμισα να έχει έξοδο HDMI, GREEK ISO, το έριξα σε ένα προβολέα και με οπτική ίνα στο HI FI. Δε βλέπω τι έχω παραλήψει.

Παρεπιπτόντως... τι να την κάνω την 1.02.08 ή και όποια άλλη
έκδοση αν υπάρχει πρόβλημα με τους υπότιτλοι. Άμα βγεί κάποια άλλη που να τα κάνει όλα σωστά βλέπουμε...

Βάλε και το Ελληνικο patch και είσαι ΟΚ πρός το παρόν....:144:

Reaction score
1

Υπάρχει καποιο αλλο link για το patch ? Το παραπάνω έχει πρόβλημα δεν το βγάζει.
Μόλις το ξανακατέβασα....

Δουλεύει ΟΚ!

Πατάς στο .... clicl here to start download,

και μετά στο παράθυρο που ανοίγει ....

άνοιγμα του WDTV_FW_1_01_02_GR.zip

επιλέγεις .... αποθήκευση...

και αφού επιλέξεις πού θα το αποθηκεύσει το .... κατεβαζεις, το κάνεις αποσυμπίεση και έχεις το gr patch!!!

*mozilla έχω*

---------------------------------------------------------------------------------------

Αν για κάποιο λόγο ΔΕΝ.....

Τότε δες και ΕΔΩ!!

από το post του BillyVan!!!
--------------------------------------------------------------------------------------

Reaction score
0

Μόλις το ξανακατέβασα....

Δουλεύει ΟΚ!

Πατάς στο .... clicl here to start download,

και μετά στο παράθυρο που ανοίγει ....

άνοιγμα του WDTV_FW_1_01_02_GR.zip

επιλέγεις .... αποθήκευση...

και αφού επιλέξεις πού θα το αποθηκεύσει το .... κατεβαζεις, το κάνεις αποσυμπίεση και έχεις το gr patch!!!

*mozilla έχω*

---------------------------------------------------------------------------------------

Αν για κάποιο λόγο ΔΕΝ.....

Τότε δες και ΕΔΩ!!

από το post του BillyVan!!!
--------------------------------------------------------------------------------------
Thanks Μπάμπη :444:

Reaction score
0

Για να μη τα πολυλογούμε, ειδικά εσύ ΜΗ ΠΑΣ εδώ:

http://www.trustfm.net/divx/SoftwareTxt2Sup.php?b2=1

ΜΗ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ το txt2vosub
Μη το τρέξεις
Μη κάνεις κλικ στο load srt
Μη κάνεις κλικ στο generate Vosub

Όλοι οι άλλοι - οι με διάθεση να λύσετε το πρόβλημα, ας πάτε, ας κατεβάσευτε ας τρέξετε το txt2vosub, ας κάνετε κλικ.

ΥΓ. Ειδικά εσύ - και όσοι άλλοι του ίδιου στυλ, μη διαβάσεις και μην απαντήσεις στα γραφόμενά μου

Κατεβασα το πρόγραμμα απο το link που δίνεις αλλα δεν έχει generate Vosub αλλα generate sup

Reaction score
1

Ερώτηση για το txt2vosub.....

Κάνω Load srt,txt...

To Fps το αφήνω 25.000....

Language .... el GREEK...

Colors ..... όπως είναι....

Color options .... DVD ONLY...

Font name ... Arial....

Font Charset ..... GREEK...

Font Style ....Normal...

Font size ... 22....

Aligh .... center....

Offsets ..... 8 .... -2... (τέρμα κάτω)...(θα προτιμούσα και πιό κάτω, αλλά δεν γίνεται!!!)

Outline
.... 2...

Πατάω ... Generate Vobsub...

και δημιουργείται ο υπότιτλος
!!!

Κατά την αναπαραγωγή με το VLC. οι υπότιτλοι (συγκεκρημένα ...οι X-Men Origins Wolverine (2009) R5.sub ) πιό "χοντροί" από τους original ...X-Men Origins Wolverine (2009) R5.srt, αλλά και με μιά απόχρωση του ... POZ!!!

1000 φορές προτιμώ τους original που είναι πιό λεπτοί, άσπροι και πιο ... διακριτικοί!!! και διακρητέοι!!!

ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ;;;;:111:

Reaction score
1

Παραγωγη με KMP player υπεροχοι

Το δοκίμασα καο με KMP player!!!!

Τα ίδια ... χάλια!!!

**Μήπως φταίει κάποια ρύθμιση ή Γραμματοσειρά;**

Reaction score
0
Re: Απάντηση: WD TV HD: OFFICIAL PRE-RELEASE firmware 1.02.08 (19/5/09)

Κατεβασα το πρόγραμμα απο το link που δίνεις αλλα δεν έχει generate Vosub αλλα generate sup
Κάνε κλικ σε αυτό

Reaction score
75

Originally Posted by BillyVan
Καλημέρα σας.

Με τον resmus ολοκληρώθηκε και δοκιμαστηκε η 2η patched

έκδοση firmware για το wdtv .

Ειναι βασισμενη στην 1.01.02 που ειναι ΟΚ τα ελληνικά αλλα δεν

υπάρχουν thumbnails .

Εχει γινει μια τυπική μετάφραση στο μενου οποτε εχετε και επιλογή

ελληνικών στο μενου για οποιον το θελει.

Υπάρχει επιλογή για το μέγεθος των υπότιτλων απο 32-60

(συνάντησε κάποιο πρόβλημα και δεν έβαλε μεγαλυτερους)

Και υπάρχει και η επιλογή windows 1253 περαν του greek iso που

υπήρχε.

Το μόνο που δέν εχει διορθωθει ειναι το κεφαλαίο Θ και αυτο γιατι

απο οτι φαινεται ειναι περασμενο ετσι στα φοντς που έχει μεσα το

wdtv.

Παραθέτω οτι μου γραφει για την ενημέρωσή σας, καθώς και το

λινκ για να το κατεβασετε.

Του έχω ζητησει να περάσει το patch και στην 1.02.07 , μολις γίνει

θα επανέρθω.

Για να μην υπάρχουν προβλήματα και για οσους δεν το

<κατεχουν> ας μην προχωρήσουν στην δοκιμή του εν λόγω

firmware. Για αυτούς που θα το κάνουν ενοείται οτι το κάνουν με

δική τους ευθύνη.

here it is
Code:
http://www.mediafire.com/?t5oiwmmynku

there was a problem with font sizes and i couldn't solve it totaly.

prob was that with old fw 1.01.0x u have to manualy set text line

height, one for all font sizes. so if u set it too small with big fonts

the lines will mix, and if u set it too big on small font sizes distance

between subtitles lines will be very big. that;s why i left only sizes

between 32 and 60, and tried to set line height which should be ok

for all sizes.

so in this fw u have:

- your last greek translation
- greek windows-1253 added
- font size setting between 32 and 60

σν θέλετε να του πω κατι να αλλάξει ή να βελτιώσει στέιλτε μου

pm μη γεμίζουμε και το thread.

Ο άνθρωπος δεν δουλεύει για την WD είχε ομως την καλοσύνη να ασχοληθει και να μας βοηθήσει. Ας μη ζητήσουμε να κανει και καφε το wdtv.

Φιλε BillyVan σχετικα με την 1.01.02 που εχει και το μηχανημα μου.
Κατεβασα την εκδοση που αναφερεις καθως επισης και την αυθεντικη 1.01.02 απο την WD μηπως και χρειαστει.
Αφου αποσυμπιεσω το rar που εχει μεσα το bin kai to ver, τα εμφανιζει με εικονιδιο notepad.
Δεν εδωσα σημασια, τα εβαλα στο σκληρο, ανοιγω το μηχανημα και με βαση αυτα που εχω διαβασει στο εδω φορουμ αλλα και στο pdf της συσκευης θα επρεπε να βλεπω το εικονιδιο που σε παραπεμπει στην αναβαθμιση.
Δε βλεπω ομως τιποτα.
Ξαναβγαζω το δισκο και το συνδεω με το pc και τα δυο αυτα αρχεια ειχαν εξαφανιστει. Αυτο εγινε τρεις φορες και καθε φορα πουθενα εικονιδιο και τα αρχεια να λειπουν απο το σκληρο.
Μηπως εχει να κανει κατι με το οτι εμφανιζονται με εικονιδιο notepad (σημειωματαριο) και αν ναι πως διορθωνεται?

Reaction score
0

τελικα υπαρχει καποια ενημερωση απο την WD για το ποτε θα διορθωθει το προβλημα των ελληνικων υποτιτλων?
μαλλον αδικα περιμενουμε!

Reaction score
0

Να κανω μια ερωτηση?

Με την εκδοση αυτη απο τον Resmus που Βασιζεται στο 1.01.02 υπαρχει η υποστηριξει
οgg για τα mkv? Μου ειναι σημαντικο αυτο διοτι εχω βιντεακια σε τετοιο format...και δεν θελω να τα μετατρεπω σε avi (μιας και ειναι πολλα).

Ευχαριστω....

Reaction score
7

Παιδιά με το 1.02.08 πάω σε κάποιες 1080p ταινίες να κάνω fast forward και κολλάει όλο το σύστημα! Έλεος με τους ξεφτίλες πια! Δεν ξέρουν τι βγάζουν μου φαίνεται!

Reaction score
0

Καλησπερα guys! Λοιπον, εγω ειχα την εκδοση 1.02.07 και ειπα να βαλω την patched εκδοση 1.01.02. Οι υποτιτλοι ειναι μια χαρα τωρα, αλλα μου παρουσιαζει το ιδιο προβλημα που μου παρουσιαζε οταν ειχα τη "μαμισια" 1.01.02 παλιοτερα, κολλανε δηλαδη οι ταινιες στα 24Hz. Στα 60Hz δεν μου κολλανε παντως. Ξερει κανεις αν θα πατσαριστει η 1.02.07 και μπορει καποιος να μου πει ποια η διαφορα 24, 50 και 60Hz και τι πρεπει να διαλεγουμε?
Σε αυτη την εκδοση (1.01.02) κολλανε σε αλλον οι ταινιες στα 24Hz??
Ευχαριστω παιδια για τον χρονο σας.

Reaction score
0

Φαντάζομαι οτι για να σταματησατε να συζητάτε λαμβάνοντας υπόψιν
οτι το τελευταιο μήνυμα γράφτηκε πριν τρείς εβομάδες σχεδόν άσχημα
τα μαντάτα απο την wd σε σχέση με τα προβληματά μας...

Reaction score
6

Οχι, απλά περιμένουμε την WD να δώσει το νέο prerelease firmware ....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας