WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Reaction score
0
Απάντηση: WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Επιτέλους, ήρθε στα "ίσα" του με το Pre-Release firmware 1.02.10.

Όλα παίζουν όπως θα έπρεπε. :622: σε όλους που με τις ενέργειές τους, τα γραψίματά τους στα διάφορα φόρουμ και την "γκρίνια" τους συνέβαλαν στο ευχάριστο αποτέλεσμα.
Αυτονόητο δεν είναι τπτ στη ζωή φίλτατε (άλλο αν θα έπρεπε να ήταν πολλά). Γιατί εάν δεν ήταν τα παιδιά απο τα ελληνικά φόρουμς να πιέσουν την κατάσταση και να υποδείξουν τις ατέλειες στην εταιρεία και εάν δεν είχε τη θέληση η εταιρεία, σιγά μην ασχολιόντουσαν με το 0,05% της μερίδας των πωλήσεων τους...
Συμφωνώ απόλυτα. Ας μην είμαστε μηδενιστές κι ας το χαρούμε, επιτέλους! :126:

Reaction score
0
να ρωτήσω σε τι διαφέρει η 1.02.10 απο τις 1.01.02
Αν έχω καταλάβει καλά μπορεί πέρα από τους ελληνικούς υπότιτλοι δείχνει και εικόνες από
τις ταινίες? και αν ναι τι πρέπει να κάνω ? να τις κατεβάσω και να τις βάλω στους αντίστοιχους φακέλοι ή όχι????

GTX

Reaction score
39
Ας απαντήσει κάποιος ρε παιδιά, με το τελευταίο firmware παίζει και ενσωματωμένους υπότιτλους??

Reaction score
0
Απάντηση: Re: WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Ας απαντήσει κάποιος ρε παιδιά, με το τελευταίο firmware παίζει και ενσωματωμένους υπότιτλους??
Ναι, ναι και ναι! :126:

Reaction score
1
να ρωτήσω σε τι διαφέρει η 1.02.10 απο τις 1.01.02
Αν έχω καταλάβει καλά μπορεί πέρα από τους ελληνικούς υπότιτλοι δείχνει και εικόνες από
τις ταινίες? και αν ναι τι πρέπει να κάνω ? να τις κατεβάσω και να τις βάλω στους αντίστοιχους φακέλοι ή όχι????
ΝΑΙ!!! Αυτό ακριβώς!!!

Reaction score
0

Θα κλάψω απ'τη συγκίνηση! Δουλεύουν όλα καλά; Πάω να δοκιμάσω κι εγώ! Είχα φτιάξει thumbnails για όλες μου τις ταινίες και δεν έβαλα καμία από τις 1.02.χχ λόγω των προβλημάτων που διάβαζα ότι έχει. Το περίμενα πως και πως.

Reaction score
0

Τέλεια, έβαλα το firmware κι έχω να πω ότι οι υπότιτλοι είναι άμεσοι σε χρονισμό, δηλαδή καλύτεροι από του 1.01.02.
Τα thumbnails είναι οκ αλλά αργούν να φορτώσουν και γενικά κάνουν το σύστημα κάπως αργούτσικο στην περιήγηση στα μενού και στους φακέλους.
Τα ελληνικά δείχνουν σωστά, ενώ γενικότερα οι υπότιτλοι έχουν αυξημένο spacing σε σχέση με το 1.01.02 το οποίο προτιμώ.
Τέλος η επιλογή Thin/Thick στους υπότιτλους είναι σαν να μην υπάρχει, αφού το πάχος των υποτίτλων στο thick είναι τόσο μικρό που τα πλάνα ανταρκτικής/πιγκουίνων/πουλιών σε ντοκυμαντέρ δυσκολεύουν την ανάγνωση υποτίτλων όσο και στο thin, όσο δηλαδή και στην 1.01.02 firmware.
Εκτός από την αισθητική άποψη των υποτίτλων, δεν βλέπω να υστερεί σε τίποτα το νέο firmware σε σχέση με το 1.01.02 και θα το κρατήσω.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Τα thumbnails είναι οκ
Τα thumbnails ειναι όπως ήταν και πρίν.
Μόνο στη WDLxTV vers. τα thumbs στρετσάρονται ωστε να καλύπτουν όλη την επιφάνεια του πάνελ που τα "φιλοξενεί".

Reaction score
0

Εμένα μου φαίνεται ότι δουλεουν μια χαρά σε κάποια βιντεο τα αλφα κεφαλαίο με τόνο δεν εμφανίζεται

η κίνηση έχει βελτιωθεί σε σχέση πάντα με 1.01.02 έκδοση.

περιμένουμε λοιπόν τις επόμενες εκδόσεις οι οποίες θα βελτιώσουν την απόδοση του μαύρου και την απόδοση σε 1080P που εκεί παραμένουν κάποια προβλήματα

Reaction score
0
παιδια φιλος που δοκιμασε το 1.02.10 αναφερει το εξης προβλημα

"Όταν σε ταινίες που έχουν μαύρες μπάρες και πάνω κάτω, ολισθήσεις την εικόνα προς τα πάνω ώστε οι υπότιτλοι να πέφτουν μέσα στην κάτω μαύρη μπάρα, τότε σταματά η εμφάνισή τους".

Reaction score
0

Έτσι που τα έχουν απλώσει όμως τα γράμματα, ίσα που χωράει μια κανονική σειρά με 40άρια. Αν επιλέξουμε μεγαλύτερα γράμματα δε θα σπάσουν σε 3 ή 4 σειρές οι υπότιτλοι;

Reaction score
0
Εμένα μου φαίνεται ότι δουλεουν μια χαρά σε κάποια βιντεο τα αλφα κεφαλαίο με τόνο δεν εμφανίζεται
Πρέπει να επιλέξεις γραμματοσειρά Greek Windows 1253 (ή κάπως έτσι).

παιδια φιλος που δοκιμασε το 1.02.10 αναφερει το εξης προβλημα

"Όταν σε ταινίες που έχουν μαύρες μπάρες και πάνω κάτω, ολισθήσεις την εικόνα προς τα πάνω ώστε οι υπότιτλοι να πέφτουν μέσα στην κάτω μαύρη μπάρα, τότε σταματά η εμφάνισή τους".
Ισχύει και καλό θα ήταν να διορθωθεί. Αν κάποιος γνωρίζει κάποια προσωρινή λύση ας μας την πει.

Reaction score
0

Μπορεί κάποιο καλό παιδί να περιγράψει τον τρόπο με τον οποίο βάζουμε τις εικόνες στους φακέλους βήμα βήμα?

Reaction score
0

Κατεβάζεις ένα εξώφυλλο bluray (ή μια εικόνα γενικά) και της δίνεις ίδιο όνομα με την ταινία, όπως κάνεις δηλαδή με τους υπότιτλους. Μέσα στο φάκελλο δηλαδή έχεις filename.mkv, filename.srt και filename.jpg και για την ταινία σου δίνει thumbnail το jpeg που όρισες.

Reaction score
0

Παιδιαα μια βοηθεια χθες πηρα εναν εξωτερικο δισκο 3.5 με δικη του τροφοδοσια western digital elements 1 terra....τον συνδεσα στο υπολογιστη τον ειδε και μολις πηγα να του βαλω μια ταινια mkv 007 quantum of solace που ηταν μεγαλυτερη απο 4 γιγα μου εβγαλε το μηνυμα ο υπολογιστης οτι δεν μπορει να μπει λογου μεγεθους...διαβαζοντας παλιοτερες σελιδες και απο τα 2 forum εμαθα οτι επρεπε να του κανω format se file system ntfs...απο εχθες περιπου στις 23.30 μεχρι και τωρα ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ....τι γινεται ρε παιδια τοσες ωρες χρειαζετε? η μπαρα που ενημερωνει που βρισκεται το format einai τωρα στο περιπου 70-75%...ααα επισης να σας πω οτι οποιος θελει για πρωινο αυγα να ερθει και να τα τοποθετησει πανω στον εξωτερικο δισκο.......ΚΑΙΕΙ!!!!..βοηθεια παιδια......

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88