WEISS DAC202 by avmentor

Reaction score
777
Re: Απάντηση: WEISS DAC202 by avmentor

συνοψίζω:

1. όλα τα ντακ ακούγονται το ίδιο. Αφού την ίδια δουλειά κάνουν, παίζουν την ίδια μουσική.
2. δεν υπάρχει τζίτερ. Είναι φαντασίωση ντιτζιταλοφρίκουλων.

καλό ΣΒΚ
και εγώ...
_όλα τα καλώδια ακούγονται το ίδιο.αφού την ίδια δουλειά κάνουν, παίζουν την ίδια μουσική.

Έλα να το πάμε έτσι...κάτι θα βγεί...:138:

μέχρι τότε πάρε ένα μεγάλο κλόκ να έχεις

Reaction score
1
Απάντηση: WEISS DAC202 by avmentor

Ακριβως.Εγω πιστευωoτι μονο οι πριζες και οι ασφαλειες ακουγονται διαφορετικα μεταξυ τους.Τα ντακ ειναι ολα τα ιδια.Με εξ. ρολοι ή χωρις.Εκτος φυσικα αν εχουν διαφορετικα φις.Εκει να δεις διαφορες.

Reaction score
777

Ακριβως.Εγω πιστευωoτι μονο οι πριζες και οι ασφαλειες ακουγονται διαφορετικα μεταξυ τους.Τα ντακ ειναι ολα τα ιδια.Με εξ. ρολοι ή χωρις.Εκτος φυσικα αν εχουν διαφορετικα φις.Εκει να δεις διαφορες.
καλώδια?αντικραδασμικά?racks?

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Re: WEISS DAC202 by avmentor

Κατ'αρχήν δεν υπάρχει λόγος να μιλάς επιθετικά χωρίς να σ'έχω προκαλέσει προσωπικά. Επίσης απαντάς επί προκλήσεων ανύπαρκτων προς το πρόσωπό σου δοθέντος ότι μιλούσα γενικά και κατα βάση έθετα απλά ερώτηματα. Ουδέ μια σχέση με θεωρήματα, απόψεις, κριτικές και συμπεράσματα.

Είσαι καταξιωμένο μέλος του φορουμ αλλά φαίνεται πως μερικών εδώ "τους έχουν βαρύνει πολύ" και τα παρκάρουν απ'έξω.....:137:

Αλλά ένα θα πω περί τουτου, πριν συνεχίσω.....

«`Εξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν»

Γιατί δεν υπάρχουν 2 μηχανάκια με ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά, με ίδιες μετρήσεις. Οι μετρήσεις των DAC είναι πολλές και περιγράφονται στο AES17.
Συμφωνώ! Είπα όμως εγώ πουθενά το αντίθετο? Το είδες πουθενά σε κάποιο μηνυμά μου? ΟΧΙ

Αβάσιμη εικασία Νο 1

εν ολίγοις, ναι, η δουλειά τους είναι "να αναπαράγουν το σήμα αναλλοίωτο" όπως απλοϊκά λες. Αλλά κανένα μηχάνημα δε το καταφέρνει αυτό. Όλα τα μηχανήματα έχουν τις δικές τους "αλλοιώσεις", πχ έχουν διαφορετική αρμονική παραμόρφωση σε συνάρτηση με την συχνότητα και την στάθμη του σήματος, όπως και διαφορετικό Jitter Susceptibility. Αν δε τις ακούς, υπάρχει κάπου κάπχιο πρόβλημα. Γιατί επιμένεις? Δε βαρέθηκες να λες τα ίδια;

Άντε πάλι! Σου είπε κανείς το αντίθετο ή το φαντάστηκες για να σου βγει η καινούρια ατάκα?

Αβάσιμη Εικασία Νο 2

Πολλά γίνονται κατά την αναπαραγωγή του "input material", όλα ακουστά και μετρήσιμα. Επαναλαμβάνω, δες το στάνταρ AES17.

Δε χρειάζονται χρυσά αυτιά (δε περιλαμβάνονται ούτε στο aes17).
Διαφορά υπάρχει γιατί τα μηχανήματα έχουν διαφορετικές επιδόσεις. Γιατί επιμένεις? Δε βαρέθηκες να λες τα ίδια;

Το μόνο που είπα είναι ότι δεν τις άκουσα και έθεσα ερωτήματα σε αυτούς που γνωρίζουν περισσότερα για να μάθω το γιατί. Εσύ βλέπω απαντάς με ειρωνία και τα γραφόμενα σου υπδηλώνουν πράγματα τα οποία δεν ΕΙΠΑ!

Αβάσιμη εικασία Νο 3

Έχουν απαντηθεί από πολλούς, γνώστες ή μη, αλλά δε δίνεις σημασία. Γιατί επιμένεις? Δε βαρέθηκες να λες τα ίδια;
Αντί να πουλάς πνεύμα θα σου πρότεινα είτε να απαντάς στις ερωτήσεις επικοδομητικά ή να τις αγνοείς. Το ότι έχουν απαντηθεί δεν σημαίνει ότι δεν μπορουν να απαντηθούν ξάνα και τα "φόρα" γι'αυτό το λόγο υπάρχουν.

Αβάσιμη εικασία Νο 4

Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα στο Hi-End. Ο καθένας λέει ότι θέλει. Εκεί είναι βασισμένο το πρόβλημα. Τα 6 δις ανθρώπων χωρίς τα απαραίτητα εφόδια (γνώσεις), ότι κ να λένε, ακόμα κι αν συμφωνούν όλοι μεταξύ τους, εντάσσεται στο ίδιο ακριβώς πλαίσιο:"ο καθένας λέει ότι θέλει".

Αν λες πως είναι σωστό να βασίζεσαι μόνο σε άτομα που είναι "αντικειμενικά αναγνωρισμένοι ως γνώστες στην επιστημονική κοινότητα", εσύ ο ίδιος δε το τηρείς, καθώς δεν βασίζεσαι σε αυτά που λεν κι αυτοί. Σου είπε κάποια πράγματα ο Θέμης. Έχει γράψει κατεβατά επί κατεβατών ο Σταματάκος. Εσύ βγάζεις και το Θέμη και το Σταματάκο άσχετους και τσαρλατάνους με τα γραφόμενά σου, εσύ δε τηρείς τη λογική σου να ακούμε τους "αναγνωρισμένους γνώστες στην επιστημονική κοινότητα", οπότε αποδεδειγμένα πλέον, λες και συ ότι θες, όπως όλοι αυτοί που δήθεν κατηγορείς γιατί λεν ότι θέλουν στο χώρο του ήχου. Γιατί επιμένεις? Δε βαρέθηκες να λες τα ίδια;

Δεν το έπαιξα ούτε ειδικός ούτε επιστήμονας επί του είδους και κυρίως δεν αναφέρθηκα σε κανένα άτομο συγκεκριμένα.

Το να γράφεις οτί βγάζω κάποιους αυτά που λες ενώ ΠΟΤΕ δεν έχω χαρακτηρίσει έτσι κανέναν από τους δυο είναι το λιγότερο ντροπή αλλά και ψέμα.

Ξεκίνησα να γράφω και ανφέρθηκα στο θέμη με τα καλύτερα λόγια διότι ο άνθρωπος είναι ευγενέστατος και από τι στιγμή που μου δανείζει ένα μηχάνημα για να κρίνω μόνος μου αν μου κάνει μόνο τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί δεν του ταιριάζουν.

Αβάσιμη εικασία Νο 5

Δες εδώ ρε συ τι κάνει το Weiss, δες από αυτούς που ξέρουν. Δε το ακούς; ε, καλύτερα, να μη χρειάζεται να το αγοράσεις. Το γιατί δε το ακούς είναι δικό σου πρόβλημα. Αν δε μπορείς να το λύσεις μόνος σου, φώναξε κάπχιον ειδικό. Αν δε σε ενδιαφέρει, αν περνάς καλά και σου αρέσει ο ήχος σου, σταμάτα να ασχολείσαι. Αλλά να καταλήγεις μετά από δεκάδες σελίδων τρολιάσματος στο ερώτημα "τι κάνει το Weiss" είναι σα να απαξιώνεις οτιδήποτε έχει ως τώρα γραφτεί, σα να μη μπήκες ποτέ στο site του Weiss 202 να δεις τι κάνει το ρημάδι. Δε ξέρεις τι κάνει το ένα και τι κάνει το άλλο και γιατί ακούγονται διαφορετικά; μπες εδώ και διάβασε και μάθε γιατί ακούγονται διαφορετικά, δες και πόσο διαφορετικές μετρήσεις έχουν. Μέχρι και αρχεία ήχου φτιάχνει πλέον ο Σταματάκος με το τασκαμ, που φαίνεται σαφώς η διαφορά στον ήχο τους, από οποιοδήποτε σύστημα χωρίς πρόβλημα. Γιατί επιμένεις? Δε βαρέθηκες να λες τα ίδια;

Συνεχίζεις λοιπόν τους χαρακτηρισμούς (μέχρι και τρολ με είπες) προς το πρόσωπο μου με στοιχεια έχεις βγάλει out of your ass που λένε και στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, αγνοώντας τελείως το γεγονός ότι ΑΠΛΑ ΡΩΤΗΣΑ για να δω τι φταίει και δεν ακούω κι εγώ αυτές τις διαφορές.

Ειλικρινά απορώ!

Και συγνώμη γι'αυτό που θα πω πάντα στα πλαίσια του ιδίου πνεύτος και χαβαλέ που λες κι εσύ αλλα στο κάτω κάτω της γραφής για πες μου ρε Κωστα για να ξέρω:

Εσένα τι σε βάλαμε εδώ πέρα? Τσολιά στ'α......α μας?:137:

D

Deleted member 8307

Guest
Παιδιά απ' ότι βλέπω έχει ζέστη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αφήστε τις
προσωπικές αντιπαραθέσεις και απολαύστε το καλοκαίρι με τις οικογένειες και τους φίλους σας.

Reaction score
29.999

Θεωρώ οτι οι ειρωνίες του τα πα΄ντα ωρώ και γνωρίζω κωστααυτιά , δεν θα έπρεπε να εχουν θέση εδω μέσα.Εαν ήμουν στην θέση του jargon gr , που εν μέρει είμαι , και εν μέρει οχι , θα είχα πολύ πιο δύστροπη αντίδραση , απο οτι ο Σωτήρης προς τον κύριο ξερόλα.
Πάντα μέσα στα πλαίσια της πλάκας και του χαβαλέ , και των ιπτάμενων πισώπλατων στιλέτων.Ρε δεν ντρεπόμαστε λιγάκι λεω εγω? Που θα ανοίξουμε και κουβέντα , και θα αιτιολόγήσουμε το τι ακούμε και τι δεν ακούμε?
Οτι γουστάρουμε ακούμε , και οτι δεν γουστάρουμε το αφήνουμε απέξω , γιατί είμαστε αμόρφωτοι , και άξεστοι και αγνοούμε τους γκουρού του high end και θα τους αγνοούμε στον αιώνα τον άπαντα γιατί ετσι γουστάρουμε.
Οι άσχετοι αστοιχείωτοι που δεν γνωρίζουν ορια και κοινότητες .
Αντε τώρα ακλό βράδυ και απο δευτέρα με τον κηδεμόνα σας στον γιατρό.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.049

Τα περσινά ζητήματα γιά το ΄΄δρόμο της λογικής΄΄ και την ΄΄ενασχόληση του πρωτάρη με το βινύλιο΄΄ διαβάζονταν πάντως πιό διασκεδαστικά...:142:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.049

«`Εξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν»
...
Εσένα τι σε βάλαμε εδώ πέρα? Τσολιά στ'α......α μας?:137:
Θεωρώ οτι οι ειρωνίες του τα πα΄ντα ωρώ και γνωρίζω κωστααυτιά , δεν θα έπρεπε να εχουν θέση εδω μέσα.Εαν ήμουν στην θέση του jargon gr , που εν μέρει είμαι , και εν μέρει οχι , θα είχα πολύ πιο δύστροπη αντίδραση , απο οτι ο Σωτήρης προς τον κύριο ξερόλα.
Πάντα μέσα στα πλαίσια της πλάκας και του χαβαλέ , και των ιπτάμενων πισώπλατων στιλέτων.Ρε δεν ντρεπόμαστε λιγάκι λεω εγω? Που θα ανοίξουμε και κουβέντα ,και θα αιτιολόγήσουμε το τι ακούμε και τι δεν ακούμε?
Οτι γουστάρουμε ακούμε , και οτι δεν γουστάρουμε το αφήνουμε απέξω , γιατί είμαστε αμόρφωτοι , και άξεστοι και αγνοούμε τους γκουρού του high end και θα τους αγνοούμε στον αιώνα τον άπαντα γιατί ετσι γουστάρουμε.
Οι άσχετοι αστοιχείωτοι που δεν γνωρίζουν ορια και κοινότητες .
Αντε τώρα ακλό βράδυ και απο δευτέρα με τον κηδεμόνα σας στον γιατρό.

H ανωτέρω γελοιογραφία έχει πισω της ένα αληθινό περιστατικό...
Στην περίφημη συναυλία του Μίκη Θεοδωράκη που έγινε στο Θέατρο ΄΄Κεντρικόν΄΄ τον Μάρτιο του 1961,ο Σερ Μπιθι ξεκίνησε να τραγουδάει το "Σε πότισα ροδόσταμο" αλλά μετά την πρώτη στροφή το ΄΄τρακ΄΄ δεν του επέτρεψε να συνεχίσει(το ενσταντανέ είναι κιόλας ηχογραφημένο).Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος που ακολούθησε,ο Αλέκος Αλεξανδράκης του έδωσε να πιεί ένα "ειδικό χάπι από το εξωτερικό" (στην πραγματικότητα ήταν συμπιεσμένη ψίχα από ψωμί-φαινόμενο placebo) κι έτσι ο τραγουδιστής συνήλθε.Ο Μποστ δίνει τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα,σε μια εξαίρετη παρωδία των στίχων του Επιταφίου...
Το αντίθετο του ΄΄placebo΄΄ ορίζεται ως φαινόμενο ΄΄nocebo΄΄...:612:

http://psi-gr.tripod.com/myst_pla.pdf

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.823

out of your ass.... Εσένα τι σε βάλαμε εδώ πέρα? Τσολιά στ'α......α μας?
έτσι λες? Αυτό είναι το συνολικό συμπέρασμά σου από όλα αυτά που μπήκα στον κόπο να γράψω για το πρόβλημά σου? :137:

(πρόβλημα= "τι φταίει και δεν ακούω κι εγώ αυτές τις διαφορές")

Θεωρώ οτι οι ειρωνίες του τα πα΄ντα ωρώ και γνωρίζω κωστααυτιά , δεν θα έπρεπε να εχουν θέση εδω μέσα....τον κύριο ξερόλα.
ο ξερόλας ξαναχτυπά Νο3! Λες να τα ξέρω όλα τελικά? Μα τα πάντα όλα? Ρε λες? :137:

---------------------------------------------------

μου αρέσει πολύ ο εποικοδομητικός σας διάλογος, όπως και τα επιχειρήματά σας. :143:

Ειλικρινά, χάρη σας κάνω που σας τα λέω τα πράγματα όπως έχουν, χάρη γιατί δε σας αφήνω έτσι, στο κενό, χωρίς να σας δώσω σημασία, και χάρη γιατί ξεβολεύομαι από τη θέση του "καλού" και "συγκαταβατικού", για χάρη σας... Δυστυχώς, δε το αξιολογείτε όπως θα έπρεπε αυτό, δε το εκτιμάτε. Και πάντα σας απευθύνομαι με επιχειρήματα, με λογική, με σκέψη, με παραδείγματα, όχι αβάσιμα ούτε επιπόλαια. Σπαταλώ τον χρόνο μου για χάρη σας, χωρίς να έχω να κερδίσω κάτι, πέραν της αντίδρασής σας όπως βλέπω, ενώ προσπαθώ (ειλικρινά) να σας ανοίξω τα μάτια. Δεν είπα τίποτα χωρίς να το στηρίξω με απόλυτα λογικά και αναμφισβήτητα επιχειρήματα.

Ακόμη και το ότι βγάζετε τσαρλατάνους τους Σταματάκο και Θέμη, το στήριξα σε απόλυτα λογικά επιχειρήματα. Μήπως θέλετε να επαναλάβω τα γραπτά σας? Ευτυχώς, όλα καταγράφονται εδώ...

Το ότι δήθεν "θίγεστε" είναι αστειότητα. Αν δε μπορείτε να απαντήσετε με επιχειρήματα, κι όχι με αστειότητες και ανόητες επιθέσεις επί προσωπικού, που ούτε για πλάκα δε με θίγουν ούτε στο ελάχιστο, καλύτερη είναι η σιωπή.

Πολύ πολύ φιλικά (με παρεξηγήσατε προφανώς),
Κώστας.

Ο άσχετος-είρων-ξερόλας ...φίλος σας. :126:

-----------------------

ΥΓ Γειά σου βρε μπούτια με τα ωραία σου!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.823

Τα περσινά ζητήματα γιά το ΄΄δρόμο της λογικής΄΄ και την ΄΄ενασχόληση του πρωτάρη με το βινύλιο΄΄ διαβάζονταν πάντως πιό διασκεδαστικά...:142:
οπότε ισχύει το γνωστό ρητό: κάθε χρόνο και χειρότερα! χαχαχαχαχαχα:142::135::143:

Reaction score
3.980

Ένα γειά πέρασα να πώ, στην παρέα...
Τι γίνεται?
Πως πάει?

:137::138::135:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.823

Ένα γειά πέρασα να πώ, στην παρέα...
Τι γίνεται?
Πως πάει?

:137::138::135:
όλα καλά, όλα ανθηρά! Μέλι! :135:

(συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια - μέχρι και στο βλάσσαρο - το φίλαράκι μου- του τη σπάω, είμαι τελικά παλιοχαρακτήρας )

Reaction score
3.980

Ά, γειά σου ντέ!
Είπα κ γώ ότι φύγαν όλοι...

Ζέστη τρελλή σημερα, περιστατικό στις 05.00..ωραία!

Το κακό είναι ότι μου στεναχωριέστε αμφότεροι κ χαλιέστε.:117:

Reaction score
3.980

Συνέβη σε χωριό της Καρδίτσας την προηγούμενη εβδομάδα. Στην προσπάθεια των ανθρώπων του γραφείου τελετών να μεταφέρουν το φέρετρο με τον αποβιώσαντα για τη νεκρώσιμη ακολουθία, βοήθησαν και δύο συγγενείς της οικογενείας. Ο ένας εξ’ αυτών είχε το κινητό του τηλέφωνο στην ...
τσέπη απ’ το πουκάμισό του και σκύβοντας πάνω από το φέρετρο του έπεσε μέσα! Όταν ο συγκεκριμένος αντιλήφθηκε την απώλεια του τηλεφώνου παρακάλεσε τη σύζυγο του να τον καλέσει από το δικό της κι εκείνος βγήκε από την εκκλησία για να το ψάξει. Το αστείο και συνάμα μακάβριο της υπόθεσης δεν είναι ότι ένας ήχος ακούστηκε μέσα από το φέρετρο, αλλά το ringtone που είχε επιλέξει ο κάτοχος του: «Μάγισσες φέρτε βότανα…» και αντιλαμβάνεστε τι επικράτησε μέσα στον Ιερό Ναό...
Καρδίτσα Αθάνατη!!
Off topic full, καληνύχτα!:142:

Reaction score
460

Την τεταρτη θα περεβρεθουμε σπιτι μου η παλιοπαρεα.Θα κανουμε και καποια συγκριτικα,την πεμπτη θα σας πω τις εντυπωσεις μου.Οχι οτι ενδιαφερει πολλους,αλλα θα ειναι καποια γνωμη ακομη.Δεν νομιζω παντως οτι τετοιου ειδους αντιπαραθεσεις ωφελουν κανεναν,αλλα νομιζω οτι αμφοτερα ριχνουν το επιπεδο.

Reaction score
150

έτσι λες? Αυτό είναι το συνολικό συμπέρασμά σου από όλα αυτά που μπήκα στον κόπο να γράψω για το πρόβλημά σου? :137:

(πρόβλημα= "τι φταίει και δεν ακούω κι εγώ αυτές τις διαφορές")

ο ξερόλας ξαναχτυπά Νο3! Λες να τα ξέρω όλα τελικά? Μα τα πάντα όλα? Ρε λες? :137:

---------------------------------------------------

μου αρέσει πολύ ο εποικοδομητικός σας διάλογος, όπως και τα επιχειρήματά σας. :143:

Ειλικρινά, χάρη σας κάνω που σας τα λέω τα πράγματα όπως έχουν, χάρη γιατί δε σας αφήνω έτσι, στο κενό, χωρίς να σας δώσω σημασία, και χάρη γιατί ξεβολεύομαι από τη θέση του "καλού" και "συγκαταβατικού", για χάρη σας... Δυστυχώς, δε το αξιολογείτε όπως θα έπρεπε αυτό, δε το εκτιμάτε. Και πάντα σας απευθύνομαι με επιχειρήματα, με λογική, με σκέψη, με παραδείγματα, όχι αβάσιμα ούτε επιπόλαια. Σπαταλώ τον χρόνο μου για χάρη σας, χωρίς να έχω να κερδίσω κάτι, πέραν της αντίδρασής σας όπως βλέπω, ενώ προσπαθώ (ειλικρινά) να σας ανοίξω τα μάτια. Δεν είπα τίποτα χωρίς να το στηρίξω με απόλυτα λογικά και αναμφισβήτητα επιχειρήματα.

Ακόμη και το ότι βγάζετε τσαρλατάνους τους Σταματάκο και Θέμη, το στήριξα σε απόλυτα λογικά επιχειρήματα. Μήπως θέλετε να επαναλάβω τα γραπτά σας? Ευτυχώς, όλα καταγράφονται εδώ...

Το ότι δήθεν "θίγεστε" είναι αστειότητα. Αν δε μπορείτε να απαντήσετε με επιχειρήματα, κι όχι με αστειότητες και ανόητες επιθέσεις επί προσωπικού, που ούτε για πλάκα δε με θίγουν ούτε στο ελάχιστο, καλύτερη είναι η σιωπή.

Πολύ πολύ φιλικά (με παρεξηγήσατε προφανώς),
Κώστας.

Ο άσχετος-είρων-ξερόλας ...φίλος σας. :126:

-----------------------

ΥΓ Γειά σου βρε μπούτια με τα ωραία σου!

Καμία ανάφορά δεν έκανα στις γνώσεις σου και καμία κριτική οπότε άσε τα άσχετος κτλ.

Το όλο "κράξιμο" έχει να κάνει με το γεγονός ότι αφήνείς να εννοηθεί πως είπα πράγματα που δεν είπα όπως τσαρλατάνοι, άσχετοι κτλ.

Το μόνο που είπαμε είναι ότι δεν ακούσαμε διαφορές σε δυο συγκεκεριμένα συστήματα! Τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω κι ευτυχώς που τα γραπτά μένουν.

Που γράψαμε ως γενικό συμπέρασμα ότι μιας και δεν τις ακούμε δεν υπάρχουν σε κανένα σύστημα? Πουθενά! Αλλά εσύ αφήνεις να εννοηθεί με αυτά που γράφεις το αντίθετο και συγνώμη μια βίδα μόνο έχω χαλασμένη! Να μου λένε ότι είπα άλλα απο αυτά που πραγματικά έχω πει.

Το ότι ρωτάω τι φταίει και δεν ακούω τις διαφορές που ακούτε εσείς μάλλον το αντίθετο δείχνει και τελευταία φορά, η αντίδρασή μου δεν έχει να κάνει με το τεχνικό μέρος αλλά με τον τρόπο που μου απάντησες και μόνο.

Επίσης εντελώς πληροφοριακά, αν κοιτάξεις πιο πίσω γράφω στο Θέμη ότι θα ήθελα να πάω την πηγή μου εκεί να δούμε τι γίνεται σε ένα άλλο σύστημα και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να παραδεχτώ διαφορές αρκεί να τις ακούσω. Δηλαδή τι θα έπρεπε να πω ότι τις άκουσα για να είμαι κι εγώ στη μόδα?

Όσο για το τελευταίο μέρος του τελευταίου μυνήματος σου ένα πράγμα έχω να σου πω γιατί δεν έχει νόημα αυτή κουβέντα:

"Get off your high horse"

Reaction score
460

Σωτηριε την τεταρτη θα τα δουμε ολα.Φερε τα εργαλεια και θα τα δουμε ολα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.588
Members
38.577
Νεότερο μέλος
anquan