WEISS DAC202 by avmentor

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: WEISS DAC202 by avmentor

Βρε παιδιά συγνώμη αλλα θεωρώ οτι είναι πραγματικά κρίμα να μαλώνουμε στα σοβαρά για ντάκς και καλώδια.
Π.χ. έγραψα ένα κειμενάκι ελαφρά μεγάλο.Αμφιβάλλω αν κανείς το διάβασε...η απάντηση που έλαβα ήταν...

[/[/B]QUOTE]

Αλλο ενα κορυφαιο ποστ :142::142::142::142:μεσα στα υπολοιπα απειρου καλλους
ενώ στον Κώστα φάνηκε η αδιαφορία του μή σχολιάζοντας καθόλου τα μερικά τεχνικά στοιχεία.Νταξει τί να κάνω...να μαλώσω?Ε όχι βαριέμαι!!!!

Οπότε μή μου πετάγεστε και μου λέτε εμείς σας φέρνουμε στοιχεία.Μπούρδες φέρνετε.Βλέπετε κάθε φορά την αλήθεια όπως σας γουστάρει.
Αν εγώ ακούσω καλώδια τότε θα γίνω ο γραφικός placebo.Αν εσύ ακούσεις το 0.1n με 0,8p διαφορά στο τζίτερ αμέσως έχεις δίκαιο.Ε όχι ρε φίλε.Έχω διατυπώσει πολλές φορές απόψεις για βινύλια, καλώδια και λοιπά...τις έχω στηρίξει με ακέραια επιχειρήματα και κανείς ποτέ δέν έχει σχολιάσει το παραμικρό.Επιμένετε σε 5 θεωρίες που διαβάσατε σε ένα σάιτ, ένα φόρουμ ή σε ένα επιστημονικό άρθρο χωρίς βέβαια να έχετε ποτέ σκεφτεί να τις εισάγετε στο όλο σύστημα και να τις δείτε σφαιρικά(ντάξει το παρατράβηξα).Επομένως ο κάθε ένας που νομίζει σε κάτι διαφορετικό είναι βλάκας γι αυτό το φόρουμ.
Τα λέω και θα τα ξαναπώ...Στο απέναντι φόρουμ υπάρχει τελείως διαφορετική αντιμετώπιση.Είναι πραγματικά κρίμα.

Το ακόμα πιο κρίμα είναι οτι πιστεύετε οτι αναλύσατε και αποδείξατε πλήρως κάτι ενώ δεν το κάνατε και πάτε με την παραμικρή ευκαιρία να πείτε οτι εμείς πιστεύουμε αυθαίρετα πράματα.
Κώστα...Μου βάζεις ένα στουντιά να έρχεται σε οργασμό με το κλόκ και όταν ο άλλος σου βάζει ριβιού που βγάζει κενά σε ψηφιακούς φεύγεις με ελαφρά πηδηματάκια...δηλαδή...τι να πώ...

Αυτά με αγάπη πάντα...τα λέω και τα ξαναλέω...δέν τα ακουτε αλλα ναι...δέν βαρέθηκα!!!

Reaction score
777
Επίσης προσωπικά τρέφω μεγάλη συμπάθεια στο Θέμη.Τον Σταματάκο δέν τον ξέρω αλλα πιστεύω οτι είναι εξαίρετος στη δουλειά του απο αυτά που διαβάζω.Ποτέ δέν είπα κάτι αρνητικό.Όπως και δέν διάβασα στο παρών θρέντ.
Αυτό που είπα είναι οτι θα δεχτώ τις πηγές σου όταν δεχτείς τις δικές μου....όχι όποτε γουστάρουμε ότι γουστάρουμε...

Reaction score
150

Βρε παιδιά συγνώμη αλλα θεωρώ οτι είναι πραγματικά κρίμα να μαλώνουμε στα σοβαρά για ντάκς και καλώδια.
Π.χ. έγραψα ένα κειμενάκι ελαφρά μεγάλο.Αμφιβάλλω αν κανείς το διάβασε...η απάντηση που έλαβα ήταν...

ενώ στον Κώστα φάνηκε η αδιαφορία του μή σχολιάζοντας καθόλου τα μερικά τεχνικά στοιχεία.Νταξει τί να κάνω...να μαλώσω?Ε όχι βαριέμαι!!!!

Οπότε μή μου πετάγεστε και μου λέτε εμείς σας φέρνουμε στοιχεία.Μπούρδες φέρνετε.Βλέπετε κάθε φορά την αλήθεια όπως σας γουστάρει.
Αν εγώ ακούσω καλώδια τότε θα γίνω ο γραφικός placebo.Αν εσύ ακούσεις το 0.1n με 0,8p διαφορά στο τζίτερ αμέσως έχεις δίκαιο.Ε όχι ρε φίλε.Έχω διατυπώσει πολλές φορές απόψεις για βινύλια, καλώδια και λοιπά...τις έχω στηρίξει με ακέραια επιχειρήματα και κανείς ποτέ δέν έχει σχολιάσει το παραμικρό.Επιμένετε σε 5 θεωρίες που διαβάσατε σε ένα σάιτ, ένα φόρουμ ή σε ένα επιστημονικό άρθρο χωρίς βέβαια να έχετε ποτέ σκεφτεί να τις εισάγετε στο όλο σύστημα και να τις δείτε σφαιρικά.Επομένως ο κάθε ένας που νομίζει σε κάτι διαφορετικό είναι βλάκας γι αυτό το φόρουμ.
Τα λέω και θα τα ξαναπώ...Στο απέναντι φόρουμ υπάρχει τελείως διαφορετική αντιμετώπιση.Είναι πραγματικά κρίμα.

Το ακόμα πιο κρίμα είναι οτι πιστεύετε οτι αναλύσατε και αποδείξατε πλήρως κάτι ενώ δεν το κάνατε και πάτε με την παραμικρή ευκαιρία να πείτε οτι εμείς πιστεύουμε αυθαίρετα πράματα.
Κώστα...Μου βάζεις ένα στουντιά να έρχεται σε οργασμό με το κλόκ και όταν ο άλλος σου βάζει ριβιού που βγάζει κενά σε ψηφιακούς φεύγεις με ελαφρά πηδηματάκια...δηλαδή...τι να πώ...

Αυτά με αγάπη πάντα...τα λέω και τα ξαναλέω...δέν τα ακουτε αλλα ναι...δέν βαρέθηκα!!!

Συμφωνώ μαζί σου και ειδικά στο θέμα του "τα βλέπουμε όπως μας συμφέρει έχεις απόλυτο δίκιο".

Τώρα όσον αφορά το μάλωμα θέλω να πιστεύω ότι είναι ψηφιακό και μόνο και τα έχουμε ξαναπεί αυτά αλλά δεν γίνεται να μην αντιδράσεις.

Τόσες "χάρες" μας κάνει ο Κωσταυτιάς να μην του ρίξουμε κι εμείς ένα χεσ...μο!:137:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437
Απάντηση: WEISS DAC202 by avmentor

Κοιτάξτε που αν αυτούς τους κλείσω σε ένα δωμά με κανα [RELIOPS="ψυγείο"]
[/RELIOPS] στο τέλος θα κάνουν και κουμπαριά..:137:

Reaction score
150
Re: Απάντηση: WEISS DAC202 by avmentor

Κοιτάξτε που αν αυτούς τους κλείσω σε ένα δωμά με κανα [reliops="ψυγείο"]

[/reliops] στο τέλος θα κάνουν και κουμπαριά..:137:
πάντως αν πιουμε όλες αυτές τις μπύρες και κουμπαριά θα κάνουμε και θα ακούσω και διαφορές με το weiss επιτέλους μιας και ως γνωστόν το αλκοόλ ρίχνει το τζίτερ και ακούς άλλα πράγματα!:138:

Reaction score
29.995
Απάντηση: WEISS DAC202 by avmentor

Με το δυνατό αλκοόλ ανεβαίνουν τα γράδα.Παίφτουν οι αντιστάσεις αλλάζουν και τα πικο νανο sec, και γίνεται της πόπης.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.049
Απάντηση: Re: Απάντηση: WEISS DAC202 by avmentor

...
Ο άσχετος-είρων-ξερόλας ...φίλος σας. :126:
...
"Get off your high horse"
To σημαντικό είναι να μην αναχθεί οποιαδήποτε αντιπαράθεση-γιά ένα ούτως ή άλλως αξιόλογο dac- στο γνωστό γνωμικό "Όσοι νομίζουν πως τα ξέρουν όλα,ενοχλούν βαθύτατα εμάς...που τα ξέρουμε!"
Όπως και να το δούμε,αφού κανένας από εμάς δεν τα ξέρει όλα,δεν υπάρχει λόγος να ενοχλούμαστε από αυτούς που...΄΄τα ξέρουν΄΄:612:

Reaction score
4.419
Απάντηση: Re: WEISS DAC202 by avmentor

Θα ήθελα λοιπόν να δούμε γιατί σε δυο σωστά υλοποιημένα μηχανάκια π.χ. Asus vs Weiss vs Α1 πρέπει να ακούμε διαφορές. Γιατί από τη στιγμή που η δουλειά τους είναι να αναπαράγουν το χ σήμα αναλλοίωτο κάτι πρέπει να συμβαίνει και να το αλλάζουν.

Με λίγα λόγια για να ακούμε διαφορές μιας και το input material είναι ίδιο, κάτι πρέπει να γίνεται κατά την αναπαραγωγή του.

Τι είναι αυτό? Αλλάγές έντασης σε διάφορα σημεία του frequency response curve? Τι αλλάζει? Τα decay times που είναι κατα βάση θέμα χώρου και αλλάζουν μόνο με EQ?

Για να υπάρχουν διαφορές όταν μετρηθούν με παλμογράφο πρέπει να υπάρχει διαφορά στο output αλλιώς τα χρυσά αυτιά ακούν ότι θέλουν. Αν υπάρχει εκεί διαφορά γιατί υπάρχει?

Ας απαντήσει κάποιος από αυτούς που κρίνουν και είναι γνώστες λοιπόν μπας και καταλήξουμε πουθενά.

Απλά σας ενημερώνω ότι σε αυτό τον πλανήτη των 6δις ανθρώπων υπάρχουν κι άλλοι γνώστες με άλλες απόψεις για αυτό καλό θα ήταν όταν δεν είμαστε αντικειμενικά αναγνωρισμένοι ως γνώστες στην επιστημονική κοινότητα να υποστηρίζουμε αυτά που λέμε με αναφορές στους αντικειμενικά ειδικούς. Αλλιώς ο καθένας λέει ότι θέλει.

Πάμε λοιπόν. Τι συμβαίνει στο σημά και ΠΡΕΠΕΙ να ακούγεται διαφορετικό? Τι κάνει το Weiss και τι τ'άλλα?
Φιλε Jargon, οντως απο τα γραφομενα σου υπηρξε ενα προβλημα στο γεγονος που δεν ακουσες (με την παρεα σου) διαφορες στον ηχο μεταξυ καποιων ντακ + καρτα ηχου. Απο την αλλη ομως, δεν εισαι χτεσινος στον χωρο. Καταλαβαινεις πολυ καλα (κατα την αποψη μου) οτι το προβλημα δεν ειναι στα αυτια αλλα ουτε και στα συγκρινομενα μηχανηματα. Οποτε δικαιολογημενα εξεθεσες την απορια σου.

Θεωρω ομως ερωτησεις σαν αυτη που εχω υπογραμισει οτι υποβιβασεις την συζητηση. Αν αρχισουμε την συζητηση στο τι κανει το WEISS σε αντιπαραθεση με αλλα ντακ και καρτες ηχων δεν θα τελειωσουμε ποτε. Ειναι σα να αρχιζουμε την ποδοσφαιρολολογια και ξεκιναμε με την φραση "αυτο το στρογυλο που βλεπουμε λεγεται μπαλλα." Νομιζω οτι καταλαβαινεις πολυ καλα οτι κατι αλλο δεν παει καλα και δεν ακους διαφορες.

Δε νομιζω να αμφισβητείς οτι περα απο τους ριβιου, ενα σωρο μελη των φορουμ εχουν κανει συγκριτικα και εχουν γραψει για διαφορες μικρες η μεγαλες που διαπιστωσαν μεταξυ των ντακ. Το γιατι να εχουν διαφορες ειναι αλουνου παπα ευαγγελιο που καλα ειναι να μην μπουμε σε τετοιες αναλυσεις. Ας δεχτουμε την επιστημονικη κοινοτητα του συγκεκριμενου αντικειμενου στην παρουσα φαση οτι εχει δικαιο. Αλλωστε διαφορες υπαρχουν και μεταξυ κορυφαιων σιντιπλευερ όπως και πικαπ παρολο που ολοι πασχιζουν για την τελειοτερη αναπαραγωγη. Δεχομαι επισης ότι η αλυσιδα μηχανηματων που περαν του (των) ντακ είναι εξαιρετικη.

Επειδη κατά καιρους γινονται από μελη των φορουμ συγκριτικα, μπορεις να πας σε καποιο συγκριτικο, η ακομη ποιο ευκολο σε καποιο καταστημα που εχει 2-3 ντακ και να διαπιστωσεις ότι οντως είναι ακουστες οι διαφορες μεταξυ των ντακ.

Είναι γεγονος ότι στα ντακ δυσκολα θα βρεις διαφορες τετοιες που να καταλαβεις γιατι οι εταιριες χρεωνουν τοσο μεγαλες διαφορες. Πιο συγκεκριμενα σε ένα τυφλο τεστ μεταξυ ενός καλου φτηνου ντακ και ενός πολύ ακριβου που δεν θα ηξερες την τιμη του, θα καταλαβενες καποια διαφορα αλλα πιθανονο να το αξιολογουσες για 300 εως 500 ευρω ακριβωτερο (βαρια – βαρια 1000), σε καμμια περιπτωση όμως 4-5.000 ευρω. Τον λογο τον ξερουμε ολοι.

Ο Teachertza γραφει οτι η πηγη στο ντακ εχει μικρη σημασια. Εχει εν μερει δικαιο. Στην συντριπτικη πλειοψηφια η πηγη παιζει ελαχιστη σημασια, υπηρξαν ομως καποιες περιπτωσεις που ακουστηκαν μεγαλυτερες διαφορες απ οσο επρεπε. Δεν ξερω γιατι (ουτε μ ενδιαφερει, ας το λυσουν οι επιστημονες!).

Reaction score
4.419
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: WEISS DAC202 by avmentor

:143::135::143:
Καλα ρε παιδες, ειδατε αλλον να τον "λουζουν" κι αυτος να γελαει? Ριχτε του κι αλλα μην τον κοιτατε. Απλα να σταματησετε την Κυριακη το βραδυ γιατι την Δευτερα παει στην δουλεια και θα εχει τις μαυρες:142:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.802

Καλα ρε παιδες, ειδατε αλλον να τον "λουζουν" κι αυτος να γελαει? Ριχτε του κι αλλα μην τον κοιτατε. Απλα να σταματησετε την Κυριακη το βραδυ γιατι την Δευτερα παει στην δουλεια και θα εχει τις μαυρες:142:
λούσου με ούλτρεξ! :137:

και δε θα πάω στη δουλειά, ξεκίνησε η άδεια! μετά το 15-αύγουστο δουλειά! 1 μήνα καθαρό τον έχω! :136:

Reaction score
150

Φιλε Jargon, οντως απο τα γραφομενα σου υπηρξε ενα προβλημα στο γεγονος που δεν ακουσες (με την παρεα σου) διαφορες στον ηχο μεταξυ καποιων ντακ + καρτα ηχου. Απο την αλλη ομως, δεν εισαι χτεσινος στον χωρο. Καταλαβαινεις πολυ καλα (κατα την αποψη μου) οτι το προβλημα δεν ειναι στα αυτια αλλα ουτε και στα συγκρινομενα μηχανηματα. Οποτε δικαιολογημενα εξεθεσες την απορια σου.

Θεωρω ομως ερωτησεις σαν αυτη που εχω υπογραμισει οτι υποβιβασεις την συζητηση. Αν αρχισουμε την συζητηση στο τι κανει το WEISS σε αντιπαραθεση με αλλα ντακ και καρτες ηχων δεν θα τελειωσουμε ποτε. Ειναι σα να αρχιζουμε την ποδοσφαιρολολογια και ξεκιναμε με την φραση "αυτο το στρογυλο που βλεπουμε λεγεται μπαλλα." Νομιζω οτι καταλαβαινεις πολυ καλα οτι κατι αλλο δεν παει καλα και δεν ακους διαφορες.

Δε νομιζω να αμφισβητείς οτι περα απο τους ριβιου, ενα σωρο μελη των φορουμ εχουν κανει συγκριτικα και εχουν γραψει για διαφορες μικρες η μεγαλες που διαπιστωσαν μεταξυ των ντακ. Το γιατι να εχουν διαφορες ειναι αλουνου παπα ευαγγελιο που καλα ειναι να μην μπουμε σε τετοιες αναλυσεις. Ας δεχτουμε την επιστημονικη κοινοτητα του συγκεκριμενου αντικειμενου στην παρουσα φαση οτι εχει δικαιο. Αλλωστε διαφορες υπαρχουν και μεταξυ κορυφαιων σιντιπλευερ όπως και πικαπ παρολο που ολοι πασχιζουν για την τελειοτερη αναπαραγωγη. Δεχομαι επισης ότι η αλυσιδα μηχανηματων που περαν του (των) ντακ είναι εξαιρετικη.

Επειδη κατά καιρους γινονται από μελη των φορουμ συγκριτικα, μπορεις να πας σε καποιο συγκριτικο, η ακομη ποιο ευκολο σε καποιο καταστημα που εχει 2-3 ντακ και να διαπιστωσεις ότι οντως είναι ακουστες οι διαφορες μεταξυ των ντακ.

Είναι γεγονος ότι στα ντακ δυσκολα θα βρεις διαφορες τετοιες που να καταλαβεις γιατι οι εταιριες χρεωνουν τοσο μεγαλες διαφορες. Πιο συγκεκριμενα σε ένα τυφλο τεστ μεταξυ ενός καλου φτηνου ντακ και ενός πολύ ακριβου που δεν θα ηξερες την τιμη του, θα καταλαβενες καποια διαφορα αλλα πιθανονο να το αξιολογουσες για 300 εως 500 ευρω ακριβωτερο (βαρια – βαρια 1000), σε καμμια περιπτωση όμως 4-5.000 ευρω. Τον λογο τον ξερουμε ολοι.

Ο Teachertza γραφει οτι η πηγη στο ντακ εχει μικρη σημασια. Εχει εν μερει δικαιο. Στην συντριπτικη πλειοψηφια η πηγη παιζει ελαχιστη σημασια, υπηρξαν ομως καποιες περιπτωσεις που ακουστηκαν μεγαλυτερες διαφορες απ οσο επρεπε. Δεν ξερω γιατι (ουτε μ ενδιαφερει, ας το λυσουν οι επιστημονες!).
Δεκτά όλ'αυτά που λες και τα καταλαβαίνω αλλά τελικά μάλλον με την ερώτηση μου δεν έγινα αντιληπτός και ειδικά ως προς το πως την εξέλαβαν οι περισσότεροι. Σε κάμια περίπτωση δεν το έθεσα ειρωνικά το ερώτημα.

Απλά να σημειώσω ότι το όλο θέμα με το τζίτερ και το μέγεθος της επίδρασης του στο τελικό ηχητικό αποτέλεσμα είναι κάτι που έχει προκαλέσει και προκαλεί μεγάλεες συζητήσεις στην κοινότητα μας.

To "audibility of jitter......." δεν είναι βλασφήμια και για κάποιον που δεν έχει διαβάσει πολύ πάνω στο συγκεκριμένο θέμα είναι εύλογο ερώτημα ειδικά όταν μιλάμε για χαμηλά επίπεδα και το λέω αυτό διόι εκε΄πάει το θέμα.

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: WEISS DAC202 by avmentor

To σημαντικό είναι να μην αναχθεί οποιαδήποτε αντιπαράθεση-γιά ένα ούτως ή άλλως αξιόλογο dac- στο γνωστό γνωμικό "Όσοι νομίζουν πως τα ξέρουν όλα,ενοχλούν βαθύτατα εμάς...που τα ξέρουμε!"
Όπως και να το δούμε,αφού κανένας από εμάς δεν τα ξέρει όλα,δεν υπάρχει λόγος να ενοχλούμαστε από αυτούς που...΄΄τα ξέρουν΄΄:612:

"Δεν χρειάζεται να ξέρεις, αρκεί να ξέρεις αυτούς που ξέρουν".

Problem Solved.:137:

Reaction score
777

Δεκτά όλ'αυτά που λες και τα καταλαβαίνω αλλά τελικά μάλλον με την ερώτηση μου δεν έγινα αντιληπτός και ειδικά ως προς το πως την εξέλαβαν οι περισσότεροι. Σε κάμια περίπτωση δεν το έθεσα ειρωνικά το ερώτημα.

Απλά να σημειώσω ότι το όλο θέμα με το τζίτερ και το μέγεθος της επίδρασης του στο τελικό ηχητικό αποτέλεσμα είναι κάτι που έχει προκαλέσει και προκαλεί μεγάλεες συζητήσεις στην κοινότητα μας.

To "audibility of jitter......." δεν είναι βλασφήμια και για κάποιον που δεν έχει διαβάσει πολύ πάνω στο συγκεκριμένο θέμα είναι εύλογο ερώτημα ειδικά όταν μιλάμε για χαμηλά επίπεδα και το λέω αυτό διόι εκε΄πάει το θέμα.
Ε εντάξει γενικότερα οι βασικές διαφορές στα ντάκ δέν είναι στο
ξεπεράσουμε τα προβλήματα στην τροφοδοσία, στο τσίπ και στο αναλογικό στάδιο τότε μιλάμε για τζίτερ.

Απλά βρε παιδί μου αυτή η νέα γενιά άφησε τα φισάκια και έπιασε τα κλοκάκια.:142:

Reaction score
4.419

λούσου με ούλτρεξ! :137:

και δε θα πάω στη δουλειά, ξεκίνησε η άδεια! μετά το 15-αύγουστο δουλειά! 1 μήνα καθαρό τον έχω! :136:
Και μετα σου λενε "κριση"

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.802

Δυστυχώς στο παρόν θρεντ βρισκόμαστε στη σελίδα 28, για κάτι που ξεκίνησε στη σελ. 4! Μιλάμε, 24 σελίδες κατασπαταλήθηκαν επειδή κάπχιοι δεν ακούν διαφορές, λες κι είναι κάτι καινούριο!

Υποθέτω ότι πρέπει να πάρω μαθήματα από τον κεφάλα, ο οποίος απαντά με τρόπο που.... δε χωρά συζήτηση!

Ελα ρε Τζονι...αστο καλυτερα..

Μαλλον εκει ψηλα εχει πολυ βουητο και......
λογο κουφαμαρας....
Κι ο "χιούστον γουι χεβ ε πρόμπλεμ" είναι ...αποστομωτικός:

Γελάει ο κόσμος ρε παιδιά...
Ο Θέμης κατάλαβε πως δεν έχει νόημα να το συνεχίζει:

αφού όμως στο σύστημά σου δεν έκανε την διαφορά, δεν βλέπω το λόγο να το ψάξεις περαιτέρω
Το αρχικό πρόβλημα είναι ότι θεωρήθηκε πως το να μην ακους διαφορές είναι το σωστό, οπότε αυτομάτως το να ακούς διαφορές είναι λάθος, όμως το ουσιαστικό πρόβλημα που ακολούθησε, ήταν η δογματικότητα σε κάποιες απόψεις, που παρουσιάστηκε πασπαλισμένη με μπόλικη ειρωνεία, κάτι που προκάλεσε:

Γιατί πρέπει σώνει και καλά να ακούγονται διαφορετικά?
Γιατί πρέπει να υπάρχει πρόβλημα?
Καλά ο καθένας λέει οτι θέλει , τα είπαμε αυτά.
Και γιατί πρέπει σώνει και καλά να ακούς διαφορές? και να υπάρχει και πρόβλημα ρε νίκο?
Διαφορές μεταξύ dac's , ποτέ δεν ακούσαμε , εγω και κάμποσοι άλλοι.
Ακόμα και ανάμεσα σε φτηνιάρικα μηχανάκια κόντρα σε υπερμηχανήματα.
Δεν υπάρχουν ακουστές διαφορές.
όμως, να που κάπου βρίσκονται οι διαφορές (απορώ το γιατί... level matching έγινε?):

Πάντως διαφορά στο σύστημα μου μεταξύ των DAC του Onkyo και της Asus βλέπω και η Asus παίζει πολύ καλύτερα.
Η δογματικότητα που λέγαμε:

Γιατί ρε κωστάκη ? δλδ δεν μου φτάνει η δική μου η γνώμη?
Πρέπει να πάρω και συμβούλους?
ΚΑΙ εν πάσει πάση περιπτώσει αν θεωρούσα οτι ήθελα βοήθεια , ε , μάλλον θα την ζήταγα και δεν θα ντρεπόμουνα.
Ομως στην παρούσα φάση δεν ζητάω βοήθεια ούτε θεωρώ οτι εχω μπερδευτεί .
Γιατί πρέπει σώνει και καλά να είμαστε λάθος εμείς και οχι εσείς?
Γιατί είναι απλά άσκοπο να ψάχνεις διαφορές εκεί που δεν υπάρχουν .
Δεν ξέρω αν εσείς τις διαφορές τις φαντάζεστε , πράγμα πολύ πιθανό , αλλά η πράξη αυτό έδειξε.
Οπότε, από τα παραπάνω γραφόμενα είναι ένα και μόνο ένα το σαφές συμπέρασμα: διαφορές δεν υπάρχουν, όποιος τις ακούει είναι λάθος, τις διαφορές τις φαντάζονται όσοι λεν οτι υπάρχουν. Οπότε, συμπεραίνω πως κι ο Σταματάκος που λέει για διαφορές ανάμεσα στα ντακ, τις φαντάζεται και κάνει λάθος. Ομοίως κι ο Θέμης, κι αυτός τις φαντάζεται τις διαφορές που δεν υπάρχουν, κι είναι λάθος ο άνθρωπος. Αυτά είναι τα λογικά συμπεράσματα από τα γραφόμενά σας...

και στη συνέχεια γράφτηκε πως δεν ισχύει ούτε καν η βελτίωση με τα χρόνια και τις εξελίξεις της τεχνολογίας, στα ψηφιακά:

Εντωμεταξύ το άλλο ενοχλητικό που παρατηρώ είναι οτι αν κάποιος άσχετος διαβάσει το σάιτ θα καταλάβει εμμέσως οτι τα dacs τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει άλματα.Αυτό βέβαια κατα την ταπεινή μου άποψη δέν ισχύει.
Και συνεχίζει η ειρωνεία με άφθονα τα "κοσμητικά επίθετα":

Τους πατόκαφρους τους χαϊεντάδες που πουλάνε τις ντιβανοκασέλες ...ας πουλάνε ότι παπαριλίκι θέλουνε.

Αλλά μη μας τι λες κιόλας που φταίνε τα συστήματα μας μη χέσω και δεν έχεις αφήσει νεκρόκασέλα για νεκροκασέλα στην αγορά!
ενώ όταν αναφέρθηκαν κάποια μηχανήματα αναγνωρισμένης αξίας (ρολογάκια) εισέπραξα ειρωνικές φωτός με ρολόγια χειρός και ειρωνεία με το τσουβάλι (τα περί ξερόλα και καβάλα τ'αλογάκι και Out of my ass, δε τα κουοτάρω καν):

Πωπω μιλάμε ψάρωσα τώρα με τα ρολόγια , τις γαλβανικές απομονώσεις , τα πιάτα , τις αντιλόπες , τα λιοντάρια , και τα jitter.
Επι της ευκαιρίας , θα ήθελα να πω οτι η παπαρολογία περί jitter ξεκίνησε απο ενα ποστ , αυτουνού του αισχρού του αυτιά
Ενώ για καθαρά τεχνικά, χειροπιαστά θέματα, με πληθώρα επιστημονικών αναλύσεων επ'αυτών, τέθηκε κι έννοια της πίστης ως απαραίτητη προϋπόθεση παραδοχής της ...ύπαρξής τους!

Όχι...δέν πιστεύω στο τζίτερ....μου φαίνεται αστείο που υπάρχει κόσμος που πιστεύει.
----------------------------------

Λοιπόν νομίζω πως απέδειξα πως οι 24 στις 28 σελίδες αυτού του θρεντ είναι τρόλιασμα. Αυτό πιστεύω, ειλικρινά. Τι σχέση έχουν όλα τα παραπάνω με ένα νέο ντακ....

Όσο για το ότι δεν ακούν κάπχιοι διαφορές, είναι γνωστό. Παλιό νέο. Τι να κάνουμε, αυτά έχει η ζωή. Γι αυτό άλλωστε μου βγήκε και το παρατσούκλι "χρυσαυτιάς", διότι (αποδεδειγμένα) άκουσα τις διαφορές ανάμεσα σε πολλούς που δε μπορούσαν να τις διακρίνουν. Σε τυφλό τεστ, με "λέβελ μάτσινγκ". Ψάξτε να δείτε την ιστορία.

Φυσικά, για πολλά θέματα έχει πλέον γραφτεί και αποσαφηνιστεί γιατί ακούγονται διαφορές, πχ στους πυκνωτές γιατί δεν έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά, όπως και στα καλώδια. Κι είναι λογικό και επόμενο, ένα μόνο πυκνωτάκι να αλλάξει κανείς σε ένα ντακ, ακόμα κι αν αυτό είναι κάρτα ήχου, θα υπάρξει ακουστή διαφορά.

Τες πα, είναι ιδιαίτερα χαριτωμένα όλα αυτά.

Προσωπικά χαίρομαι για αυτή την εξέλιξη, διότι πιστεύω πως πολλοί που απλά διαβάζουν, ακόμα κι αν δε γράφουν, έχουν ήδη κερδίσει πολλά. Κι αυτό είναι το νόημα, να υπάρχει πρόοδος.

Φυσικά δε τίθεται κανένα προσωπικό πρόβλημα με κανέναν ανάμεσά μας, ιδίως από τη μεριά μου. Ξέρω πόσο πάθος έχει αυτό το χόμπι, και έχω άπειρη ελαστικότητα σε τέτχιες "χομπίστικες" δήθεν αντιπαραθέσεις απόψεων.

Το πάθος αυτό είναι πολύ χρήσιμο. Μπορεί πραγματικά να είναι κινητήριος δύναμη για εξέλιξη.

Χώστε μου τώρα λίγο "κατέβασμα", "λούστε" με που λέει κι ο βασίλης, κανένα πρόβλημα, αλήθεια! :142::137::143:

Χάρη θα μου κάνετε! :135:

Reaction score
150
Εγώ δεν σου χώνω τίποτα όταν μιλάς έτσι μιας και δεν έχει σχέση με το χθεσινό αλλά να κάνω μια διόρθωση:

Originally Posted by JargonGR

Τους πατόκαφρους τους χαϊεντάδες που πουλάνε τις ντιβανοκασέλες ...ας πουλάνε ότι παπαριλίκι θέλουνε.Αλλά μη μας τι λες κιόλας που φταίνε τα συστήματα μας μη χέσω και δεν έχεις αφήσει νεκρόκασέλα για νεκροκασέλα στην αγορά!

costas EAR

ενώ όταν αναφέρθηκαν κάποια μηχανήματα αναγνωρισμένης αξίας (ρολογάκια) εισέπραξα ειρωνικές φωτός με ρολόγια χειρός και ειρωνεία με το τσουβάλι (τα περί ξερόλα και καβάλα τ'αλογάκι και Out of my ass, δε τα κουοτάρω καν):

Απλά να σε ενημερώσω ότι ουδε μια σχέση με τη Weiss έίχε το σχόλιο μου και αναφερόμουν σε κατασκευαστές ηχείων. Οπότε μόνος σου εξέλαβες το σχόλιο έτσι γιατί στο είπα και πριν, όσον αφορά το τεχνικό μέρος της υπόθεσης δεν σου είπα τίποτα εκτός απο τα ερωτήματα.

Έτσι όπως τα βάζεις τα σχόλια πάντως δίνουν τελείως διαφορετικό νόημα και για άλλη μια φορά,(μου θυμίζεις τη γυναίκα μου σε καβγά) το out of your ass επίσης δεν ήταν για το τεχνικό μέρος της συζήτησης αλλά για τον τρόπο που με κάνεις quote.

Δεν παίρνουμε ένα σχόλιο από άσχετη συζήτηση και το εφαρμόζουμε όπου να'ναι χωρίς να προσέχουμε που αναφέρονται γιατί αλλάζει το νόημα.

Ειλικρινά πάντως, ευτυχώς που δεν έγινες δικηγόρος!:137:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.578
Members
38.576
Νεότερο μέλος
Eleni Sousani