WEISS DAC202 by avmentor

Reaction score
777
Άντε πάλι...βρε μή λες πράματα όπως σε βολεύει...πάρτο απο την αρχή...

όχι δέν είναι έτσι
ο καθείς γνωρίζει οτι με την λύση που λέτε θα φτάσουμε στο 80%.Απομένει το 20% το οποίο κρύβει εκπλήξεις και όλη τη μαγεία.Εκεί κρύβεται όλο το ζουμί απο αυτό το χόμπι και γι αυτό όλοι μας τρώμε ώρες με πειραματισμούς και πειράγματα.

Πράγματι, το οτι μία asus στέκεται κόντρα σε θηρία λέει πολλά για τη ροή της τεχνολογίας.
βλέπεις κάτι λάθος?διαφωνείς κάπου?

ναι ενώ στην περίπτωση των καλωδίων το να ακούς διαφορές είναι αρνητικό για το σύστημα...τί να πείς...

πραγματικά και εγώ αυτό πιστεύω.Οτι στα dac δέν υπάρχουν διαφορές που να δικαιολογούν τα ποσά.Ή μάλλον να το πώ καλύτερα είναι άσκοπη η dac-ολατρεία.Ουσιαστικά είναι ο τελευταίος κρίκος της αλυσίδας πρίν τα καλώδια.Βέβαια τα αποτελέσματα χρήματα-απόδοση είναι απογοητευτικά...
Διάβασε αυτό.Αν το διάβασες ξαναδιάβασε το.

Εντωμεταξύ το άλλο ενοχλητικό που παρατηρώ είναι οτι αν κάποιος άσχετος διαβάσει το σάιτ θα καταλάβει εμμέσως οτι τα dacs τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει άλματα.Αυτό βέβαια κατα την ταπεινή μου άποψη δέν ισχύει.Δέν ισχύει διότι δέν είναι τυχαίο που το medea είναι ακόμα και σήμερα στην κορυφή.Και είναι σχετικά παλιό dac.Τώρα αν θεωρείται το upsampling στα 192khz και την ανακάλυψη του jitter άλμα...οκ...πάω πάσο.εγώ το θεωρώ βήμα σε μία τεχνολογία που διατηρεί τις αρχές της στο φτηνό cd...ως πρώτη ύλη.
οκ...αφού θεωρείτε οτι έχουν γίνει άλματα στα ντακς πάω πάσο...Άλμα σημαίνει οτι είχα ασπρόμαυρη τηλεόραση και πήρα ψηφιακή έγχρωμη.Όχι οτι έγινε λίγο καλύτερο.Ήμαρτον!!!ή ασχολούμαστε με την τεχνολογία ή ψαρεύουμε...

Όχι...δέν πιστεύω στο τζίτερ.λυπάμαι που είμαι τόσο κάθετος...μου φαίνεται αστείο που υπάρχει κόσμος που πιστεύει.
Το στούντιο είναι άλλη υπόθεση.Υπάρχει πληθώρα και πολυπλοκότητα συσκευών οπότε εκεί χρειάζεται ένα κοινό κλόκ και γι αυτό παρουσιάζονται αυτά τα προιόντα.
Εδω λοιπόν...η έκφραση που χτυπήθηκε όσο καμία.Κώστα...
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ένα κάρο κινητά και το iphone.Πολλοί πιστεύουν με ακράδαντα στοιχεία οτι το iphone είναι το καλύτερο.Πολλοί το αντίθετο...Κοινώς...πήραν κάποια δεδομένα, τα ζύγισαν και κατέληξαν σε ένα συμπέρασμα.Αν σε ενοχλεί το πιστεύω αλλαξε το σε "νομίζω".
Πρόσεξε!!!δεν σου είπα οτι δέν υπάρχει.Αναφέρθηκα στο οτι μελέτησα το γεγονός και κατέληξα οτι το τζίτερ εν έτη 2010 δέν είναι ικανός παράγοντας να κρίνει την ακουστική ποιότητα μίας συσκευής.Αυτό το πιστεύω επειδή το έψαξα και το μελέτησα.Αν εσύ θές να χρησιμοποιήσεις αλλιώς την έκφραση κάντο.Έτσι κ αλλιώς μου το παίζεις θιγμένος απο τις ειρωνίες όταν σε άλλα θέματα εσύ ο ίδιος πετάς ειρωνικά σχολιάκια συνέχεια.

Δέν με νοιάζει ο καθείς να λέει ότι θέλει.Με ενοχλεί όταν δέν είναι σωστός...

Reaction score
4.419
Απάντηση: WEISS DAC202 by avmentor

Να κανω και γω μια ερωτηση, αν και η απαντηση μαλλον ειναι αυτονοητη. Ειναι εξελιξη η οχι, οταν εναν εκπληκτικο προιον το αγοραζαμε με 2-3000 ευρω και τωρα κανει 200-300 ευρω? teachertza περριμενω

Reaction score
777
Re: Απάντηση: WEISS DAC202 by avmentor

Να κανω και γω μια ερωτηση, αν και η απαντηση μαλλον ειναι αυτονοητη. Ειναι εξελιξη η οχι, οταν εναν εκπληκτικο προιον το αγοραζαμε με 2-3000 ευρω και τωρα κανει 200-300 ευρω? teachertza περριμενω
Εννοτείται οτι είναι το ανέφερα και παραπάνω.Πραγματικά χαίρομαι όταν βλέπω η asus να κλέβει καρδιές!!!

Αλλα δέν είναι τεχνολογικό άλμα.Τεχνολογικό άλμα σημαίνει οτι το playstation έπαιζε σαν κασέτα ενώ το νέο dac ώς έχει.Είναι έτσι?Όχι βέβαια!!!

Reaction score
4.419

Παντως προσωπικα δεν θεωρω εξελιξη αν ενα ντακ της ταξης των 15.000 ευρω αντικατεστησε και παιζει καλυτερα απο ενα αλλο που προυπηρχε. Ουτε θεωρω εξελιξη αν ενα ηχειο της ταξης των 100.000 αντικατεστησε και παιζει καλλυτερα απο ενα αλλο που προυπηρχε και ειναι της ιδιας ταξης χρηματων.

Μεσυγχωρειται αλλα κατα την αποψη μου αυτα ειναι για τους βαρεμενους η για μια χουφτα ανθρωπων που ανα την υφηλιο δεν ξεπερνανε του 40-50 (δηλαδη και παραπανω να ειναι, ειχα μια σκασιλα). Ομως στα ντακ πραγματι εχουμε την μεγαλυτερη εξελιξη απο οτιδηποτε αλλο στον ηχο.

Με πολυ λιγα χρηματα εχουμε απιστευτα καλο ηχο. Ακουμε τα φλακ και τα 24/96 με ποιοτητα που πριν μια πενταετια θα επρεπε να σκασεις του κοσμου τα λεφτα. Αυτο για μενα ειναι εξελιξη και εδω πιστευω οτι εισαι τελειως λαθος teachertza.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.797
Απάντηση: Re: WEISS DAC202 by avmentor

Δέν με νοιάζει ο καθείς να λέει ότι θέλει.Με ενοχλεί όταν δέν είναι σωστός...
:143::135::143:

Έτσι κ αλλιώς μου το παίζεις θιγμένος απο τις ειρωνίες
δε θίγομαι (ούτε το παίζω "θιγμένος", αντίθετα το διασκεδάζω αφάνταστα) με όσα και να γράψεις, τον πωπό σου κάτω να βαράς! :136:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.797

Εγώ δεν σου χώνω τίποτα όταν μιλάς έτσι
Φτου! Μου γκρέμισες τα όνειρα.... κι είχα τέτοιες προσδοκίες....:138:

Ειλικρινά πάντως, ευτυχώς που δεν έγινες δικηγόρος!:137:
ή γιατρός ή δικηγόρος ή καντηλανάφτης έλεγε ο χάρρυ κλυν, σ'αυτή τη ζωή σταμάτησα στο πρώτο, στην επόμενη να σε δω....
Στην μεθεπόμενη δε θα σε δω, δε σε βλέπω να πιστεύεις αρκετά...:142:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.049

"Δεν χρειάζεται να ξέρεις, αρκεί να ξέρεις αυτούς που ξέρουν".
Problem Solved.:137:
ή γιατρός ή δικηγόρος ή καντηλανάφτης έλεγε ο χάρρυ κλυν, σ'αυτή τη ζωή σταμάτησα στο πρώτο,στην επόμενη να σε δω....
Στην μεθεπόμενη δε θα σε δω,δε σε βλέπω να πιστεύεις αρκετά...:142:
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες,ο Ear έχει ήδη προμηθευθεί κι εκτρέφει στο ενυδρείο του απόγονο του περίφημου...χταποδιού γιά να προβαίνει σε αξιόπιστες εκτιμήσεις μεταξύ των διαφορετικών ψηφιοαναλογικών μετατροπέων ...:142:

Reaction score
777

Παντως προσωπικα δεν θεωρω εξελιξη αν ενα ντακ της ταξης των 15.000 ευρω αντικατεστησε και παιζει καλυτερα απο ενα αλλο που προυπηρχε. Ουτε θεωρω εξελιξη αν ενα ηχειο της ταξης των 100.000 αντικατεστησε και παιζει καλλυτερα απο ενα αλλο που προυπηρχε και ειναι της ιδιας ταξης χρηματων.

Μεσυγχωρειται αλλα κατα την αποψη μου αυτα ειναι για τους βαρεμενους η για μια χουφτα ανθρωπων που ανα την υφηλιο δεν ξεπερνανε του 40-50 (δηλαδη και παραπανω να ειναι, ειχα μια σκασιλα). Ομως στα ντακ πραγματι εχουμε την μεγαλυτερη εξελιξη απο οτιδηποτε αλλο στον ηχο.

Με πολυ λιγα χρηματα εχουμε απιστευτα καλο ηχο. Ακουμε τα φλακ και τα 24/96 με ποιοτητα που πριν μια πενταετια θα επρεπε να σκασεις του κοσμου τα λεφτα. Αυτο για μενα ειναι εξελιξη και εδω πιστευω οτι εισαι τελειως λαθος teachertza.

οκ...είσαι καλεσμένος να ακούσεις βινύλιο του 60 σε σύγκριση με κουρυφαίο ντάκ σήμερα.
Επίσης θα συγκρίνουμε δύο κινητά του 93 και του 2007.Μετά θα δείς τί σημαίνει εξέλιξη.
Οι αλλαγές είναι ποσοτικές και όχι τόσο ποιοτικές στον ήχο...

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Re: WEISS DAC202 by avmentor

Φτου! Μου γκρέμισες τα όνειρα.... κι είχα τέτοιες προσδοκίες....:138:

Καλά μην ξανοίγεσαι, η στραβή δεν αργεί να γίνει! Κάτσε να πιάσουμε καμιά συζήτηση για subwoofer και θα σιώσουμε! Αν και κατάλαβε τις διαφορές μας και σε αυτό το θέμα! Και οι δυο βάζουμε ένα pass filter στα 25Hz απλά εμένα είναι high κι εσένα low

ή γιατρός ή δικηγόρος ή καντηλανάφτης έλεγε ο χάρρυ κλυν, σ'αυτή τη ζωή σταμάτησα στο πρώτο, στην επόμενη να σε δω....
Στην μεθεπόμενη δε θα σε δω, δε σε βλέπω να πιστεύεις αρκετά...:142:

Πιστεύω αλλά πως να το πω ρε παιδί είμαι μεταξύ Battlestar Galactica Reincarnation και Supernatural φάση όπου μπορεις ν'ανόιξεις strip bar και στον παράδεισο αν γουστάρεις! Σαν το τραγουδακαι το δικό μας.....ε και στου παράααααδειειεισου την πόρτα, εφυτρώσανε δυο χόρτα...........

Reaction score
4.419
Απάντηση: Re: Απάντηση: WEISS DAC202 by avmentor

οκ...είσαι καλεσμένος να ακούσεις βινύλιο του 60 σε σύγκριση με κουρυφαίο ντάκ σήμερα.
Επίσης θα συγκρίνουμε δύο κινητά του 93 και του 2007.Μετά θα δείς τί σημαίνει εξέλιξη.
Προσωπικα εχω και πικαπ και σιντιπλευερ και ντακ. Απ ολα.

Αλλα ο Κωστας ΕΑΡ ειχε πει πριν απο καιρο ενα πολυ χαρακτηριστικο παραδειγμα. Μπορει μια σομπα που καιει καυσοξυλα να κανει πολυ καλη ζεστη και στον φουρνο της να μαγειρευουμε ενδεχομενως και καλλυτερα απο την ηλεκτρικη κουζινα. Ωστοσο η σομπα ψοφησε. Μονο στα χωρια την βρισκεις. Μια χαρα κανει την δουλεια της, ωστοσο ξεπεραστηκε.

Μια χαρα την βρισκω και με το πικαπ και με το σιντι, αλλα την μεριδα του λεοντος στις προσωπικες ακροασεις την εχει το ευτελες ντακ των 300 ευρω και ας κοστιζει μονο η κεφαλη του πικαπ σχεδον τα τριπλασια.

Τι να μου πεις για τα κινητα του 93. Που δεν χωρουσαν σε καμμια τσεπη? Αν σου επεφτε κατω και κατα τυχη στο ποδι ηθελες επειγοντως ορθοπαιδικο?

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: WEISS DAC202 by avmentor

Δυστυχώς στο παρόν θρεντ βρισκόμαστε στη σελίδα 28, για κάτι που ξεκίνησε στη σελ. 4! Μιλάμε, 24 σελίδες κατασπαταλήθηκαν επειδή κάπχιοι δεν ακούν διαφορές, λες κι είναι κάτι καινούριο!

Υποθέτω ότι πρέπει να πάρω μαθήματα από τον κεφάλα, ο οποίος απαντά με τρόπο που.... δε χωρά συζήτηση!
Kωστη προτεινα στον Σωτηρη να παρει να ακουσει το weiss202 μιας και το εχω ακουσει....και γνωριζοντας οτι ο Σωτηρης παιζει με μια καρτα με 200 ευρω θα παρει ενα πολυ καλυτερο αποτελεσμα......

Οταν βγαινει και λεει πως δεν ακουσε διαφορα νομιζω οτι τα υπολοιπα ειναι περιτα.....μαλιστα μου ειπε οτι και με το dac-1 παλι δεν υπηρχε διαφορα.......

Με λιγα λογια ολα παιζουν το ιδιο.....τουλαχιστον τα συγκεκριμενα dac....

Στον ηχο δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα...
η το ακους η δεν το ακους

Δεν μπορεις να δειξεις στον αλλον την διαφορα....και ειδικα οταν τα πραγματα ειναι κοντα.....

Οτι τεχνικο να πεις στον αλλον..αν δεν το ακουει ειναι σαν να τον κοροιδευεις......

Καλο βραδυ.....

ααααααα!!!!!!!

Οσον αφορα το συστημα του Γιαννη και καθε Γιαννη θεωρω οτι ειναι σινεματζιδικο ποιο πολυ..
Του Σωτηρη σαφως και ειναι ανωτερο απο ολες τις πλευρες εκτος πηγης και γι'αυτο προτεινα το dac αυτο,εχωντας ολη την μουσικη που εχει στους σκληρους να ακουει ποιο καλα...

Reaction score
2.248
Απάντηση: Re: Απάντηση: WEISS DAC202 by avmentor

οκ...είσαι καλεσμένος να ακούσεις βινύλιο του 60 σε σύγκριση με κουρυφαίο ντάκ σήμερα.Επίσης θα συγκρίνουμε δύο κινητά του 93 και του 2007.Μετά θα δείς τί σημαίνει εξέλιξη.
Είναι άδικο αυτό που θα κάνεις στα ντακ και το γνωρίζεις φίλτατε :102:

Reaction score
3.980

Στον ΗΧΟ Ιουλίου, αντιλόπη εναντίον 202. ωραία παρουσίαση-κοντρίτσα.

Reaction score
28

Στον ΗΧΟ Ιουλίου, αντιλόπη εναντίον 202. ωραία παρουσίαση-κοντρίτσα.
ναι και παρακαλω επι τη ευκαιρια αυτης της παρουσιασης του ηχου

οι επαιοντες να μας πουν τις αποψεις τους για το συγκριτικο!!

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: WEISS DAC202 by avmentor

Kωστη προτεινα στον Σωτηρη να παρει να ακουσει το weiss202 μιας και το εχω ακουσει....και γνωριζοντας οτι ο Σωτηρης παιζει με μια καρτα με 200 ευρω θα παρει ενα πολυ καλυτερο αποτελεσμα......

Οταν βγαινει και λεει πως δεν ακουσε διαφορα νομιζω οτι τα υπολοιπα ειναι περιτα.....μαλιστα μου ειπε οτι και με το dac-1 παλι δεν υπηρχε διαφορα.......

Με λιγα λογια ολα παιζουν το ιδιο.....τουλαχιστον τα συγκεκριμενα dac....

Στον ηχο δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα...
η το ακους η δεν το ακους

Δεν μπορεις να δειξεις στον αλλον την διαφορα....και ειδικα οταν τα πραγματα ειναι κοντα.....

Οτι τεχνικο να πεις στον αλλον..αν δεν το ακουει ειναι σαν να τον κοροιδευεις......

Καλο βραδυ.....

ααααααα!!!!!!!

Οσον αφορα το συστημα του Γιαννη και καθε Γιαννη θεωρω οτι ειναι σινεματζιδικο ποιο πολυ..
Του Σωτηρη σαφως και ειναι ανωτερο απο ολες τις πλευρες εκτος πηγης και γι'αυτο προτεινα το dac αυτο,εχωντας ολη την μουσικη που εχει στους σκληρους να ακουει ποιο καλα...

Ρε σεις θα με τρελάνετε! Ποιο είναι το dac-1 και πότε το άκουσα και πότε σου είπα πως δεν άκουσα διαφορά?

Κώστή μάλλον μπερδεύτηκες με άλλον άνθρωπο.

Το μόνο DAC που έχω δοκιμάσει είναι το 202.

Επίσης κώστα το σύστημα του Γιάννη μόνο σινεματζίδικο δεν είναι σε πληροφορώ κι αν το ακούσεις θ'αλλάξεις γνώμη!

Πάντως αυτά τα ή το ακούς ή δεν το ακούς δε νομίζεις ότι είναι λίγο γενικότητες? Η υπάρχει ή δεν υπάρχει κι εκτός κι αν είσαι κουφός, που δεν είμαι μιας και περσινό ακοόγραμμα έχω αλλά και 12 χρόνια πιάνο έκανα μαζί με θεωρία-αρμονία μουσικής και ντικτε με άριστα.

Γι'αυτό λοιπον θα πάω σε κάποιους που ακόύνε διφορές να τις ακούσουν μπροστά για να ξέρουμε τι λέμε κι αν δεν τις ακούσω κι εκεί τοτε δεν θέλουν τ'αυτιά μου να τις ακούσουν γιατί έχουν πισμώσει!

Reaction score
29.995

Αστο ρε μάναμ , δεν πρόκειται να πέισεις ούτε τον κεφάλα , ούτε κανέναν άλλον εδω μέσα , γιατί απλά εσυ και εγω είμαστε η κουφοί η ηλίθιοι.
Τι ψάχνεις τώρα να βρείς τι είπες και τι δεν είπες...........
Και ποιός να αλλάξει γνώμη και γιατί άλλωστε?
Γιατί εσυ και εγω αλλάζουμε γνώμη?
Αστο μάναμ είναι καμμένο χαρτί η ολη ιστορία , δεν πειράζει πάμε παρακάτω , δεν κουράστηκες να αποδεικνύεις οτι δεν είασι ελέφαντας?
Και άντε και το απέδειξες.Ε και? Πάλι κάτι άλλο θα βρεθεί για να πρέπει να αποδείξεις κάτι αντίστοιχο . Οχι ελέφαντας αυτή την φορά , ίσως ιπποπόταμος.......
Αστο να πάει που σου λέω. Ο καθένας ακούει οτι θέλει και οτι τον ευχαριστεί , εσυ τα δικά σου , εγω τα δικά μου , ο ear τα δικάτου , ο κεφάλας τα δικά του ο teachertza τα δικά του , ο houston τα δικά του και πάει λέγοντας. SORRY αν άφησα μερικά παιδιά απόξω , δεν έγινε εσκεμένα.Το ζουμί σε ολη αυτήν την ιστορία είναι να περνάμε καλά και να ακούμε την μουσική μας , να βλέπουμε και να ακούμε τις ταινίες μας (εγω και ο σωτήρης τουλάχιστον) και γενικότερα να περνάμε καλά και να λέμε καμμιά μαλακία να περνάει η ώρα.Που είσαι ΒΛΑΣΣΗ?
Οχι για να πείς καμμιά μαλακία , αλλά για να πείς κάτι να με φιάξεις......
Βλάσσούκο μην με παρεξηγήσεις λέω καμμιά μαλακία να περνάει η ώρα.
Αλλά ,φέρε μου το dac σου ρε να το σκίσω.............:116:
Εντάξει παίδες , χαρήκαμε πολύ που σας γνωρίσαμε , ανταλλάξαμε ιδέες , στο επανιδείν.
Τέλος για τοv κώστα ear , εντάξει φίλε κώστα οτι είπαμε - είπα ψωμί και αλλάτι.
Δεν θεωρώ οτι έχουμε καμμία κόντρα οι δυό μας , πως θα μπορούσαμε άλλωστε?
Ο καθένας πιστεύει τα δικά του , ε, μην το κάνουμε και θέμα .Δεν αξίζει καν τον κόπο.
Αυτά απο μένα , για σήμερα.

Reaction score
29.995

Kαι για να μην ξεχνιόμαστε , παλιοκωσταυτιά θα σου βγάλω τ'αυτιά ...:119:

Reaction score
3.980

Αμάν ρε John k συ!
Με τέτχοια ηχεία πούχεις θες ν ακούς κ διαφορές...
Άκου ηχεία κ@υλός!!!
Και μάλιστα 7.2 κ@υλοί!!!
Αυτό δεν είναι σύστημα...είναι ΟΜΑΔΙΚΟ!!

Την αγάπη μου κάπτεν:142:

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: WEISS DAC202 by avmentor

Ρε σεις θα με τρελάνετε! Ποιο είναι το dac-1 και πότε το άκουσα και πότε σου είπα πως δεν άκουσα διαφορά?

Κώστή μάλλον μπερδεύτηκες με άλλον άνθρωπο.

Το μόνο DAC που έχω δοκιμάσει είναι το 202.

Επίσης κώστα το σύστημα του Γιάννη μόνο σινεματζίδικο δεν είναι σε πληροφορώ κι αν το ακούσεις θ'αλλάξεις γνώμη!

Πάντως αυτά τα ή το ακούς ή δεν το ακούς δε νομίζεις ότι είναι λίγο γενικότητες? Η υπάρχει ή δεν υπάρχει κι εκτός κι αν είσαι κουφός, που δεν είμαι μιας και περσινό ακοόγραμμα έχω αλλά και 12 χρόνια πιάνο έκανα μαζί με θεωρία-αρμονία μουσικής και ντικτε με άριστα.

Γι'αυτό λοιπον θα πάω σε κάποιους που ακόύνε διφορές να τις ακούσουν μπροστά για να ξέρουμε τι λέμε κι αν δεν τις ακούσω κι εκεί τοτε δεν θέλουν τ'αυτιά μου να τις ακούσουν γιατί έχουν πισμώσει!
Eγω τωρα παω γιαμπανακι και μετα γιαουζακι.....:137:

Θυμησου τι ειπαμε στο τηλ οταν σου ειπα για το dac..
Μην ασχολουμαστε τωρα με σαχλαμαρες οι οποιες δεν βγαζουν πουθενα....δεν μπερδευω ανθρωπους..:112:

Μην προσπαθεις να με πεισεις για κατι το οποιο το εχω ακουσει και εχω αποψη....με αλλα ηχεια φυσικα.....

Οπως εσυ δεν ειδες διαφορες με το dac ετσι και εγω θεωρω το σετακι denon ποιο πολυ σινεματζιδικο.....νομιζω οτι μπορω να εχω αποψη.

Reaction score
15.548

Αστο ρε μάναμ , δεν πρόκειται να πέισεις ούτε τον κεφάλα , ούτε κανέναν άλλον εδω μέσα , γιατί απλά εσυ και εγω είμαστε η κουφοί η ηλίθιοι.
Τι ψάχνεις τώρα να βρείς τι είπες και τι δεν είπες...........
Και ποιός να αλλάξει γνώμη και γιατί άλλωστε?
Γιατί εσυ και εγω αλλάζουμε γνώμη?
Αστο μάναμ είναι καμμένο χαρτί η ολη ιστορία , δεν πειράζει πάμε παρακάτω , δεν κουράστηκες να αποδεικνύεις οτι δεν είασι ελέφαντας?
Και άντε και το απέδειξες.Ε και? Πάλι κάτι άλλο θα βρεθεί για να πρέπει να αποδείξεις κάτι αντίστοιχο . Οχι ελέφαντας αυτή την φορά , ίσως ιπποπόταμος.......
Αστο να πάει που σου λέω. Ο καθένας ακούει οτι θέλει και οτι τον ευχαριστεί , εσυ τα δικά σου , εγω τα δικά μου , ο ear τα δικάτου , ο κεφάλας τα δικά του ο teachertza τα δικά του , ο houston τα δικά του και πάει λέγοντας. SORRY αν άφησα μερικά παιδιά απόξω , δεν έγινε εσκεμένα.Το ζουμί σε ολη αυτήν την ιστορία είναι να περνάμε καλά και να ακούμε την μουσική μας , να βλέπουμε και να ακούμε τις ταινίες μας (εγω και ο σωτήρης τουλάχιστον) και γενικότερα να περνάμε καλά και να λέμε καμμιά μαλακία να περνάει η ώρα.Που είσαι ΒΛΑΣΣΗ?
Οχι για να πείς καμμιά μαλακία , αλλά για να πείς κάτι να με φιάξεις......
Βλάσσούκο μην με παρεξηγήσεις λέω καμμιά μαλακία να περνάει η ώρα.
Αλλά ,φέρε μου το dac σου ρε να το σκίσω.............:116:
Εντάξει παίδες , χαρήκαμε πολύ που σας γνωρίσαμε , ανταλλάξαμε ιδέες , στο επανιδείν.
Τέλος για τοv κώστα ear , εντάξει φίλε κώστα οτι είπαμε - είπα ψωμί και αλλάτι.
Δεν θεωρώ οτι έχουμε καμμία κόντρα οι δυό μας , πως θα μπορούσαμε άλλωστε?
Ο καθένας πιστεύει τα δικά του , ε, μην το κάνουμε και θέμα .Δεν αξίζει καν τον κόπο.
Αυτά απο μένα , για σήμερα.
Καλημερα Τζονι.....:126:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.578
Members
38.576
Νεότερο μέλος
Eleni Sousani