Weiss DAC202 @ Stereophile

Reaction score
5.635
Απάντηση: Re: Weiss DAC202 @ Stereophile

Το συμπλήρωσα στο προηγούμενο ποστ, και ίσως γι' αυτό πέρασε ασχολίαστο.

"Κι όσο για τις χάρες του 202, τις ακούω και από τα ακουστικά (Sennheiser HD800). Και είναι πολύ κοντά ο ήχος σε αυτό που ακούω από τα ηχεία στον αφρόντιστο χώρο μου."

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Weiss DAC202 @ Stereophile

Μια χαρά αρμόζει στο παρόν νήμα η κουβέντα για το 202. Μήπως τα περί Metric να πάνε σε άλλο νήμα; :102:
Ε να μη το κάνουμε εντελώς σαλάτα. Θα κοιτάξουμε να το σκουπίσουμε λίγο.
Άνοιξε ένα νέο thread, είναι πολύ ενδιαφέρον θέμα και δεν αφορά το 202 ή οποιαδήποτε συγκεκριμένη συσκευή.

...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437
Απάντηση: Weiss DAC202 @ Stereophile

Ετοιμαστείτε ψυχολογικά.
Θα ανοίξει νέο θέμα με την Lio8.

Ποιός;
Υπομονή:116:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845

Κάποιος πάει Τήνο αυτές τις μέρες.......
Αν δω κουτί ΜΗ στα τάματα...........θα πεθάνω:204::204::204:

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.569
Re: Απάντηση: Weiss DAC202 @ Stereophile

Το αστειότερο του αστείου σε αυτό το σκεπτικό, η αναρχοαυτόνομη κομμουνιστική απόλυτη δικαίωση των διαστρεβλωμένων σκέψεών μου, αυτό που είναι βέβαιο πως θα συμβεί, αυτό που θα κάνει μπαμ όπως το βρόντηγμα στου κουφού την πόρτα, η μεγάλη ανατριχίλα, κλπ κλπ κλπ, θα είναι οι μικρές αγγελίες μεταχειρισμένων που θα δεις (και θα δούμε) κάποιων που θα πουλάνε το 202 για περαιτέρω ηχητική ...αναβάθμιση. :135::138:
Εγώ πάντως ήδη αποταμιεύω για το 202+ :102: Δε θα βγάλει ο Herr Weiss βελτιωμένη έκδοση με το νέο διακριτό στάδιο; Θα βγάλει. Ελπίζω μόνο να παίρνουν αναβάθμιση και τα τωρινά 202 αλλά χλωμό το βλέπω...

Reaction score
460

Τι τις θελατε τις αναφορες για το 202.....μου τα εχει κανει ΜΠΑΛΟΝΙΑ ο μπατζανακης μου (iozan) που το εχει!
Απο το πρωι μου στελνει μυνηματα.......και ειδες το 202....και τετοια!!!Ελεοςςςς.....:623::411:

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.379

Ε καλά, μη δίνεις και σημασία. Για να διαπιστώσεις τις αρετές του 202 χρειάζονται σοβαρά ηχεία, όχι ντισκοτεκάδικα JBL... Να είχες B&W, ή έστω -στην ξεφτίλα- κανά Tidal, να πω μάλιστα...:105:

Reaction score
460

Τωρα Κωστα μου πρεπει να απαντησω???
Αφου δεν εχεις αποψη επι του συγκεκριμενου τι εκτιθεσαι????:136:
Δεν τσιμπαω παντως....9800 και ξερο ψωμι!!!!:135::602:
Οποιος ξερει αγοραζει οποιος δεν ξερει ...........:203:

Reaction score
460

Ε καλά, μη δίνεις και σημασία. Για να διαπιστώσεις τις αρετές του 202 χρειάζονται σοβαρά ηχεία, όχι ντισκοτεκάδικα JBL... Να είχες B&W, ή έστω -στην ξεφτίλα- κανά Tidal, να πω μάλιστα...:105:
Οσο αφορα τον μπατζανακη μου παιζει με ATC 50A......καπως ετσι τα λενε νομιζω αυτα,τα εχεις ακουσει???

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.379

Νννναι. Επισταμένως. Ξέρει τί κάνει το παιδί...

Ακούς εκεί JBL! Απορώ πώς σε κάνει παρέα... :105:

Reaction score
460

Νννναι. Επισταμένως. Ξέρει τί κάνει το παιδί...

Ακούς εκεί JBL! Απορώ πώς σε κάνει παρέα... :105:
Εγω πως τον κανω παρεα θες να πεις....ολο με ενα κοντρολ στο χερι ειναι,δεν σηκωνεται απο τον καναπε με τα ψηφιακα....θα ανοιξει στο τελος σαν τις γριες μετα απο ενα μηνα κατακλισης:142:.
Εσυ που τα εχεις ακουσει τα jbl??:201:
Δεν ειναι φαγητο ....μαρκα ηχειων ειναι!!
Μην ακους παιδι μου τι σου λενε οι αλλοι.

Reaction score
460

Γιατρε σε βλεπω...μεσα εισαι,προσεχε τι θα γραψεις γιατι το μαγικο βουνο θα το πιω μονος μου!!!!

Reaction score
2

αχ βρε αντώνη, νχτ-ώνη στων JBL σου την ολομαυρη ράχη. έχεις και αυτό το θλιμμένο βλέμμα στο σπίτι μου όλο με ρωτάει πώς το ακούς αυτό εκέινο?... ΚΚ με κάνει παρέα....δεν έπρεπε να πέι την γνώμη του? εδώ, αυτό το άτομο με τις κόρνες για το 202? τον έχω κάνει από το πρωί, turbo. AAAAA αντώνη χρειάζεσαι πάλι καλώδια....τα πήρες?

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.379

Ε καλά, με τα ATC τί ήθελες δηλαδή... Μόνιτορ είναι, εντελώς κλινικά, άψυχα, ψυχρά, μπρρρρρρρρ... :105:

Λοιπόν, για να παραμείνουμε στο θέμα, εγώ θέλω να ακούσω το 202 με λαμπάτα ενισχυτικά -single ended και χωρίς ανάδραση, όχι λαλακίες- και ντουντούκες, να δω τί χροιές έχει...

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.379

ΜΕΓΑΛΕΣ ντουντούκες ε; Όχι σαν αφτές του Αντώνη... Αφτές είναι για παιδιά του δημοτικού... :135:

Reaction score
2

βέλτιστα αποτελέσματα με το DAC 202, δοθείσης ευκαιρίας γιατί γράφω σπανιότατα και σας διαβάζω συχνότατα. τα ενεργά ηχέια με MAC-AMARRA-DAC 202 via firewire σκοτώνουν. σας ευχαριστω όλους γιατι ενημερώνομαι από σας και στο τέλος διακαιώνομαι...
καλή χρονιά
γιάννης

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.666
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@