Western Digital HD TV unofficial versions

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TVHD unofficial versions

Χαιρετω ολους.

Μολις επέστρεψα απο επαγγελματικο ταξιδι και ειδα οτι υπαρχουν διαφορες ερωτησεις αλλα και παρερμηνειες.

Για να ξεκακαθαρισουμε κατι , τα αρχεια που χρειαζετε να ειναι στο usb stick για να γινει η αναβάθμιση ειναι 2 το wdtv.bin που ειναι το firmware και το wdtv.ver που <λεει> την εκδοση.
Τωρα αν θελουμε αλλο OSD πρεπει στο wd να εχουμε οταν μπουταρει ενα περιβαλλον οπως αυτο που εχω βαλει στο zip που ανεβασα δηλαδη το osdModv021.app.bin αν δεν το εχουμε μεσα οταν μπουταρει απλα δεν εχουμε αυτο το OSD αλλα το κλασικο του brad με φοντο σαν δαπεδο απο ξυλινο πατωμα.
Επιπλεον τωρα και οταν μπουταρει το WD μπορουμε να εχουμε και αλλα καλουδια οπως ειναι η παραπανω εικονα που δεξια επανω δειχνει τον καιρο. Μονο που για να δουλεψει αυτο ενοειται οτι χρειαζετε να εχει προσβαση στο Internet για να αντλησει τα στοιχεια του καιρου ή rss feeds κλπ πραγμα που σημαινει οτι πρεπει να εχουμε καποιο usb/ethernet ή usb/wifi .
Επειδη θα εχω αρκετη δουλεια αυτον τον καιρο και δεν ειναι κατι που περιγραφετε απλα το θεμα του δυκτιου θα παρακαλουσα αν θελει ο mfilos να το περιγραψει αναλυτικα γιατι περα απο τα mount και τα config χρειαζετε και NAS στο PC για να βλεπτε απο τους δισκους του.
Θα επανερθω μολις βρω λιγο χρονο.

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TVHD unofficial versions

Φυσικά και δεν βλέπετε το παρών UI...
Το συγκεκριμένο δεν έχει το official firmware της WD (1.0.x) αλλά ένα από τα Unofficial firmware (το WDXLTV 0.5.3.2 του b-rad).
Εκτός αυτού στο συγκεκριμένο WD έχουν εγκατασταθεί:
- Extra addon πακέτα (Optware)
- Webserver πακέτο (Disco's Webserver) καθώς και
- Extra πακέτο RSS and Weather addon
Όλα αυτά φυσικά χρειάζονται setup, και μερικές ρυθμίσεις μέσω telnet εφόσον έχετε συνδέσει USB-->Ethernet dongle και είστε στο δίκτυο.

Reaction score
0
Re: Western Digital TVHD unofficial versions

Επιπλέον, bootάρω με το stick/HDD το οποίο περιέχει την vers πάνω στο WDHD.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Western Digital TVHD unofficial versions

Χαιρετω ολους.

Μολις επέστρεψα απο επαγγελματικο ταξιδι και ειδα οτι υπαρχουν διαφορες ερωτησεις αλλα και παρερμηνειες.

Για να ξεκακαθαρισουμε κατι , τα αρχεια που χρειαζετε να ειναι στο usb stick για να γινει η αναβάθμιση ειναι 2 το wdtv.bin που ειναι το firmware και το wdtv.ver που <λεει> την εκδοση.
Τωρα αν θελουμε αλλο OSD πρεπει στο wd να εχουμε οταν μπουταρει ενα περιβαλλον οπως αυτο που εχω βαλει στο zip που ανεβασα δηλαδη το osdModv021.app.bin αν δεν το εχουμε μεσα οταν μπουταρει απλα δεν εχουμε αυτο το OSD αλλα το κλασικο του brad με φοντο σαν δαπεδο απο ξυλινο πατωμα.
Επιπλεον τωρα και οταν μπουταρει το WD μπορουμε να εχουμε και αλλα καλουδια οπως ειναι η παραπανω εικονα που δεξια επανω δειχνει τον καιρο. Μονο που για να δουλεψει αυτο ενοειται οτι χρειαζετε να εχει προσβαση στο Internet για να αντλησει τα στοιχεια του καιρου ή rss feeds κλπ πραγμα που σημαινει οτι πρεπει να εχουμε καποιο usb/ethernet ή usb/wifi .
Επειδη θα εχω αρκετη δουλεια αυτον τον καιρο και δεν ειναι κατι που περιγραφετε απλα το θεμα του δυκτιου θα παρακαλουσα αν θελει ο mfilos να το περιγραψει αναλυτικα γιατι περα απο τα mount και τα config χρειαζετε και NAS στο PC για να βλεπτε απο τους δισκους του.
Θα επανερθω μολις βρω λιγο χρονο.

Για να καταλάβω ... καλύτερα, όταν μπουτάρει το WD έχω ήδη μέσα , "χύμα" στο USB/Stick το συγκεκριμένο αρχείο ...osdModv021.app.bin (μαζί βέβαια με το wdtv.bin που ειναι το firmware και το wdtv.ver που <λεει> την εκδοση και του οποίου έχει γίνει η χρήση.)

Αλλά δεν αλλάζει κάτι.
Να ξαναμπουτάρω χωρίς τα wdtv.bin που ειναι το firmware και το wdtv.ver που <λεει> την εκδοση, (μιας και έχει γίνει χρήση), μόνο και μόνο με το συγκεκριμένο αρχείο ...osdModv021.app.bin;

Τα αρχεία caratulas_covers που περιέχονται στο zip, που τα χρησημοποιώ;
Επίσης το welcome_background_bg.jpg που υπάρχει στο zip, είναι το κλασικό μπλέ (γαλάζιο).

Μήπως μαζί με το αρχείο osdModv021.app.bin θέλει και το αρχείο S00custom-options "χύμα" στο USB/Stick;

***μπας και σώσουμε το κορμί πατριώτη***

Reaction score
0

Για να καταλάβω ... καλύτερα, όταν μπουτάρει το WD έχω ήδη μέσα , "χύμα" στο USB/Stick το συγκεκριμένο αρχείο ...osdModv021.app.bin (μαζί βέβαια με το wdtv.bin που ειναι το firmware και το wdtv.ver που <λεει> την εκδοση και του οποίου έχει γίνει η χρήση.)

Αλλά δεν αλλάζει κάτι.
Να ξαναμπουτάρω χωρίς τα wdtv.bin που ειναι το firmware και το wdtv.ver που <λεει> την εκδοση, (μιας και έχει γίνει χρήση), μόνο και μόνο με το συγκεκριμένο αρχείο ...osdModv021.app.bin;

Τα αρχεία caratulas_covers που περιέχονται στο zip, που τα χρησημοποιώ;
Επίσης το welcome_background_bg.jpg που υπάρχει στο zip, είναι το κλασικό μπλέ (γαλάζιο).

Μήπως μαζί με το αρχείο osdModv021.app.bin θέλει και το αρχείο S00custom-options "χύμα" στο USB/Stick;

***μπας και σώσουμε το κορμί πατριώτη***

Ο αριθμός της vers θεωρώ πως ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ μεγαλύτερος απο οτι συνήθως (εγώ π.χ. τον ονοματίζω 1.20.07 για σιγουριά) και κάνω boot ΒΓΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ (και αυτό για σιγουριά.)
Για checkαρέτο....

"Επίσης το welcome_background_bg.jpg που υπάρχει στο zip, είναι το κλασικό μπλέ (γαλάζιο)."

Το κλασσικό μπλέ ειναι αυτο της μαμάς. Το άλλο που λέμε εμείς ειναι....γαλάζιο! Προς αποφυγήν συγχύσεως.

Reaction score
1

Ο αριθμός της vers θεωρώ πως ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ μεγαλύτερος απο οτι συνήθως (εγώ π.χ. τον ονοματίζω 1.20.07 για σιγουριά) και κάνω boot ΒΓΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ (και αυτό για σιγουριά.)
Για checkαρέτο....

"Επίσης το welcome_background_bg.jpg που υπάρχει στο zip, είναι το κλασικό μπλέ (γαλάζιο)."

Το κλασσικό μπλέ ειναι αυτο της μαμάς. Το άλλο που λέμε εμείς ειναι....γαλάζιο! Προς αποφυγήν συγχύσεως.
Το ξαναέκανα boot αφού το έκλεισα τελείως, το έβγαλα και από την πρίζα, ξαναέβαλα το FWupdate ξανά αφού μετονόμασα 1.20.07 για σιγουριά, και όλα καλά, δηλαδή πάλι το ίδιο με πρίν.

Έχεις δίκαιο το background είναι το γαλάζιο. όχι αυτό που υπάρχει και στο welcome_background_bg.jpg στο zip, αλλά όχι και αυτό....

http://img37.imageshack.us/img37/4532/screeniea.jpg

ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ; είναι το ερώτημα!!!

***'οχι ότι .... "φαγώθηκα" με αυτό, αλλά για το ... γαμώτο!!!***

Reaction score
0
Eχμμμ......αυτό με τον "καιρό" και τα RSS....δεν ειμαι ο πιο κατάλληλος (χρειάζεται usb/net)

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital HD TV unofficial versions

@babisfire71
Αυτό ρε παιδιά επαναλαμβάνω (μιας και είναι δικό μου screenshot)... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το firmware το official με την μικρή παρέμβαση... Αλλά το unofficial firmware του b-rad WDXLTV 0.5.3.2

Reaction score
0
Καλησπερα guys! Λοιπον, εγω ειχα την εκδοση 1.02.07 και ειπα να βαλω την patched εκδοση 1.01.02. Οι υποτιτλοι ειναι μια χαρα τωρα, αλλα μου παρουσιαζει το ιδιο προβλημα που μου παρουσιαζε οταν ειχα τη "μαμισια" 1.01.02 παλιοτερα, κολλανε δηλαδη οι ταινιες στα 24Hz. Στα 60Hz δεν μου κολλανε παντως. Ξερει κανεις αν θα πατσαριστει η 1.02.07 και μπορει καποιος να μου πει ποια η διαφορα 24, 50 και 60Hz και τι πρεπει να διαλεγουμε?
Σε αυτη την εκδοση (1.01.02) κολλανε σε αλλον οι ταινιες στα 24Hz??
Ευχαριστω παιδια για τον χρονο σας.

Reaction score
0

Καλησπερα.

Εχουμε εξελίξεις στο θεμα και νομιζω οτι ειμαστε ενα κλικ πριν το

<κλεισουμε> το θεμα με τα firmwares.

O Bra-d γυρισε (επιτελους) απο τις διακοπες του και τοβαλε κατω και

το ξεσκισε το 1.02.10...:107:

Οποτε πλεον εχουμε ολα τα καλουδια με κανα 2 αλλαγες ... για να

μην τα γραφω ολα περαστε απο εδω
Code:
http://b-rad.cc/wdlxtv
και δειτε οτι νεο εχει κανει ο μαγκας.

Ειμαι σε επικοινωνια και με τον Rezmus ο οποιος μου επε με την

πρωτη ευκαιρία θα βγαλει και εκεινος το patch του οποτε μαλλον ξεμπερδεψαμε με το θεμα firmware για μενα.

Υπαρχουν καποια προβληματακια που τα λυνει ομως, διαβαστε στο site του περισσοτερα.

Το εβαλα και το δοκιμαζω και εγω σημερα μαζι με πολλα αλλα καλουδια οσο αναφορα poster κλπ...

παρτε μια γευση
Code:
http://wdtvforum.com/main/index.php?topic=1229.0
τελος παρακατω οτι ανεπισημο κυκλοφορει....

Code:
http://wdtvforum.com/main/index.php?topic=1217.0

Reaction score
0

@BillyVan
Όντως είναι φοβερό το νέο firmware του Brad. Εκτός του ότι λύθηκαν όλα τα προβλήματα που περιμέναμε τόσο καιρό... δουλεύει άψογα, γρήγορα, άσε που σε δοκιμή με το USB-->Ethernet (NFS shares) μέσω του Fileserver μου με Ubuntu, είχα αύξηση κατά 6-7mbit (~53mbit τώρα και χωρίς Jumbo Frames... το ψάχνω τώρα).

WDXLTV+AppleTrailerFS+LaurentG osd μαζί με screenies από ταινίες μέσω "TViXiE" ή "Movie GUI Builder" = full of win!

Ελπίζω να είδες το υπερ-pack Webplay που ετοιμάζει ο Redindian (σε συνεργασία με τον Elmarweb) και θα έχουμε σύντομα :)

ΔΥΝΑΜΗ!

Reaction score
0

Ετσι ακριβώς ειναι.

Πεσαμε σε καλη ομάδα.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital HD TV unofficial versions

Billyvan
μπορεις να μου πεις ποιο wireless usb χρησιμοποιεις;

Δυστυχως δεν εχω ασυρματο μονο ενσυρματο και συκγκεριμενα εχω το 1000αρι usb to lan της Level One το αγορασα απο εδω (Ελλάδα) καπου 40 ευρω.

Για ασυρματα ριξε μια ματια παρακατω εχει αρκετα που παιζουν καλα.

Code:
http://wiki.wdtv.org/doku.php?id=usb_wireless_dongles_table_page
εδω ενα προχωρημενο how to (για να περασεις τους drivers σε δικο σου firmware αν αυτο δεν υποστιιζετε)

Code:
http://wdtvforum.com/main/index.php?topic=1232.0

και εδω σχετικα μηνυματα

Code:
http://wdtvforum.com/main/index.php?topic=1029.0
παντως ειναι λιγοι αυτοι που ειδαν 1080 ασυρματα χωρις προβλημα λογω του μικρου σχετικα bandwith...

Reaction score
0
μηπως μπορει ο Πορτογαλος φιλος να προσθεσει 2 ακομα χαρακτηριστικα
(που υπαρχουν και στο PC -110) στο 1.02.10GR?
1.οταν βλεπεις την ταινια πατωντας μενου μπορεις να συγχρονισεις τους υποτιτλους αν τρεχουν ή ερχονται λιγο ποιο αργα.
2.παλι βλεποντας την ταινια μπορεις να αλλαξεις το χρωμα και το παχος
των υποτιτλων.

Reaction score
0

Εβαλα το WDLXTV 0.5.5 fw. Εχω ενα προβλημα. Οταν προσπαθω να φορτωσω srt απο mkv που βρισκεται στο DVD-Rom και αυτο εχει εσωτερικους subs μεσα στη matroska τοτε δεν μου βλεπει καθολου το εξωτερικο srt παρα μονο τους εσωτερικους... Υπαρχει καμια λυση για αυτο? Σε αντιστοιχες ταινιες με εσωτερικους και εξωτερικους υποτιτλους απο HDD δεν εχω το ιδιο προβλημα....

Reaction score
0
Μολις ολοκληρωθουνολα πειτε μας τι ακριβως να περασουμε σε ενα usb για να κανουμε ολοι την αναβαθμιση. Σας ευχαριστω

Reaction score
0
Λόγω της απουσίας μου για κάποιο διάστημα, "έχασα" όπως φαίνεται το 1.02.10 GR.
Mπορεί να το "δώσει" κάποιος παρακαλώ;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster