Western Digital TV HD LIVE

Reaction score
3
Απάντηση: Western Digital TV HD2

Τελικά απ' ότι βλέπω δεν ξέρει κανείς για το εσωτερικό του μηχανήματος να μου απαντήσει.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Ξέρει κανείς τι στο καλό είναι η μαύρη θήρα στο εσωτερικό του μηχανήματος ή όχι?
Αγνώστων λοιπων στοιχείων.:108:
Επειδή μου κίνησε και εμένα την περιέργεια όταν είχα δει τη φωτο,έκανα την ψαχτική μου αλλά τζίφος.

Reaction score
3

Ναι εεε.. τι να πω ρε φίλε πάντως μοιάζει παρά πολύ με sata θήρα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Re: Western Digital TV HD2

Το ξέρω αλλά δεν έχω Βρει πουθενα αναφορες να χρησιμοποιείται.
Εκτός και αν είναι φασον η πλακέτα και την δουμε κανα αλλο media player που να πέρνει σκληρο.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

NEW WD TV LIVE HD Firmware OFFICIAL 1.01.12
http://www.wdc.com/wdproducts/updates/?family=wdfwdtv_live
Μην το βαλετε ακομη γιατι καποιοι λενε οτι εχει προβλημα.
Για να καταλάβω: Λέει ότι για να δουλέψουν σωστά τα επόμενα firmware πρέπει να βάλουμε πρώτα αυτό; Δηλαδή όταν με το καλό βγει η 1.03.00 θα πρέπει πρώτα να βάλουμε αυτήν και μετά την καινούργια; Δεν βρίσκω κάποια λογική αλλά το:

"It's important to install this update to ensure the reliability of all future software and firmware updates."

έτσι το εκλαμβάνω.

Reaction score
8

Το σιγουρο ειναι οτι καποιοι αντιπετωπισαν προβλημα, γι αυτο ας περιμενουμε.
Εξαλλου δεν δινει κατι παραπανω.

Reaction score
3

Ας το δοκιμάσει όποιος θέλει και μετά αν δεν του αρέσει μπορεί πολύ απλά αλλάζοντας το περιεχόμενο του αρχείου "wdtvlive.ver"

Από:
VERSION='1.01.12'
LOCATION='wdtvlive.bin'
PKG_LOCATION='wdtvlive.pkg'

σε
VERSION='2.01.12'
LOCATION='wdtvlive.bin'
PKG_LOCATION='wdtvlive.pkg'
Θα του συζητήσει και πάλι να κάνει αναβάθμιση γιατί θα βλέπει ότι το firmware που θα βάλουμε στο usb flash disk θα είναι ποιο νέο απ' αυτό που είδη θα έχει.

Οπότε μπορείτε άνετα να το δοκιμάσετε και αν δεν σας αρέσει γυρνάτε στο παλιό.

Συν ότι κι εγώ πιστεύω αυτό που λέει ο φίλος παρακάτω:
Για να καταλάβω: Λέει ότι για να δουλέψουν σωστά τα επόμενα firmware πρέπει να βάλουμε πρώτα αυτό; Δηλαδή όταν με το καλό βγει η 1.03.00 θα πρέπει πρώτα να βάλουμε αυτήν και μετά την καινούργια; Δεν βρίσκω κάποια λογική αλλά το:

"It's important to install this update to ensure the reliability of all future software and firmware updates."

έτσι το εκλαμβάνω.

Reaction score
0

Ετσι είναι απο οτι λέει στα αγγλικά,τα updates πρέπει να μπαίνουνε με την σειρά για να δουλέψουνε σωστά.
Νομίζω οτι μόνο αυτό κάνει το συγκεκριμένο γιατί αυτό λέει άλωστε οπότε είναι ενα special update που θα μας διασφαλίζει την σωστή εγκατάσταση των μελλοντικών.
Πάντος αν υπάρχει πρόβλημα νομιζω οτι το επαναφέρουμε στα αρχικά η στήν προηγούμενη version και κάνουμε αυτό που λέει ο Fits.
Οποιος το εχει δοκιμάσει πάντος αρκετά ας μας πει τις απόψεις του :403:

Reaction score
8

Παιδιά μην το βάλετε το λέω και πιο πάνω
ότι έχει πρόβλημα,κολλάει το μηχάνημα και δεν μπορείς
να γυρίσεις στο παλιό τουλάχιστον δεν
εχει βρεθεί τρόπος.

Reaction score
3

Παιδιά μην το βάλετε το λέω και πιο πάνω
ότι έχει πρόβλημα,κολλάει το μηχάνημα και δεν μπορείς
να γυρίσεις στο παλιό τουλάχιστον δεν
εχει βρεθεί τρόπος.
Social Εδώ έχεις ΜΕΓΑ λάθος γιατί επειδή μου κίνησες την περιέργεια με αυτά που λες δοκίμασα αφού του είχα περάσει την 1.01.12 να το γυρίσω πίσω στην 1.01.11 με τον τρόπο που είπα ποιο πάνω και γύρισε μια χαρά στην 1.01.11 οπότε ότι λες είναι απλά ΑΚΥΡΑ.

Καλό είναι λοιπόν αν δεν έχεις δοκιμάσει κάτι από μόνος σου να μην δίνεις λανθασμένες συμβουλές και παίρνεις στο λαιμό σου και άλλους.

Εγώ τώρα είμαι πάλι με την 1.01.12 και προς το παρόν το μηχάνημα μου δουλεύει μια χαρά και μπορώ να πω ότι είδα μια μικρή αύξηση ταχύτητας στο μενού σε σύγκριση με την 1.01.11 firmware version.

Reaction score
8

Δηλαδή όλοι αυτοί που έχουν πρόβλημα με το update είναι
ανιδεοι;Απλώς δεν συμβαίνει σε όλους και δεν ξέρω το γιατί.
Θεώρησα σωστό να ενημερώσω καθότι εγω ανεβασα το link.

Reaction score
3

Καλώς ok κανένα πρόβλημα απλά αναφέρω ότι εγώ δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα είτε με δίκτυο είτε με usb flash disk το εκανα.

Πάντως απ' ότι διάβασα κι εγώ ξένα φορουμς είναι αρκετοί που ενώ έκαναν την αναβάθμισή κυρίως από δίκτυο είχανε προβλήματα και κόλλησε το μηχάνημα τους.

Ακόμα δεν έχει βρεθεί λυση για όσους τους παρουσίασε αυτό το πρόβλημα αν και πιστεύω θα βγάλει ανακοίνωση η wd με τη λυση και το νέο fw που θα διορθώνει αυτά τα μεμονωμένα προβλήματα.

Reaction score
0

what the F! 58 σελίδες!
Επειδή θέλω να το παραγγείλω, μπορεί κανείς να μου πει τι πρόβλημα υπάρχει με τους υπότιτλους και αν υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα που θα έπρεπε να ξέρω?
Btw: Αν μπορεί κάποιος ας ανεβάσει μια pic να δω σε τι θέση είναι περίπου οι υπότιτλοι! (αν έχει ήδη ανεβάσει κάποιος ας μου πείτε σε ποιο post είναι γιατί γίνεται χαμός στο topic) :/

Reaction score
0

what the F! 58 σελίδες!
Επειδή θέλω να το παραγγείλω, μπορεί κανείς να μου πει τι πρόβλημα υπάρχει με τους υπότιτλους και αν υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα που θα έπρεπε να ξέρω?
Btw: Αν μπορεί κάποιος ας ανεβάσει μια pic να δω σε τι θέση είναι περίπου οι υπότιτλοι! (αν έχει ήδη ανεβάσει κάποιος ας μου πείτε σε ποιο post είναι γιατί γίνεται χαμός στο topic) :/
"what the F! 58 σελίδες!" ....ωραίο....

Νέος είσαι, έχεις χρόνο...Πάτησε "Αναζήτηση στο θέμα" και θα λύσεις τις απορίες σου, πολύ γρήγορα.

Reaction score
3

Claymore απλά είναι ποιο ψηλά απ' ότι πρέπει.
Αν τους ενσωματώσεις όμως στο κάθε mkv αρχείο τότε τους δείχνει κανονικά.

Όσο για φωτογραφίες αν πας μερικά ποστ ποιο πριν θα δεις και φώτος.

Reaction score
0

To αποσύρανε το update! καλά που δεν το έβαλα ( και καλά που κάποιοι το αναφέρανε)μήπως και ανήκαμε και μεις στο μικρό ποσοστό που θα είχε πρόβλημα.
Better safe than sorry :613:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.314
Members
38.540
Νεότερο μέλος
nchoulio