Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
6
xeri kanis vre pedia pos na kani tous ipotitlous ( aglikous ) na min exoun keno i dio grames.....diladi ektos tou oti ta fonts ine poli megala, pou trogete, iparxi mia keni grami anamesa stis dio sires ( otan o ipotitlos exi dio sires )...diorthonete afto?????
efxaristo prokatavolikaaaa
Δεν γράφεις ελληνικά , μπας και σε καταλάβουμε????
Πρώτα απ'όλα όμως , ρίξε λίγο διάβασμα εδώ:
http://www.avsite.gr/vb/faq.php?faq=vb_faq#faq_rules

Reaction score
0
Όποιος συγκρίνει τις δύο συσκευές, απλά δεν ξέρει τι κάνει η μία και τι η άλλη.
Καμία σχέση δεν έχουν τα ΝΜΤ με το WD. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Και κανένας δεν είναι σε αναμμένα κάρβουνα. Γιατί άλλωστε; Το WD απευθύνεται σε άλλη αγορά. Κοστίζει τα μισά χρήματα και έχει τις μισές δυνατότητες.
Και θα σε παρακαλούσα να μην προσπαθείς να ξεκινήσεις "πόλεμο", συγκρίνοντας μήλα με πορτοκάλια.
Εισαι υπερβολικος...
Κανεις δεν παει να ξεκινησει πολεμο, απλα φιλε μου οι εξτρα δυνατοτητες των NMT ειναι αχρηστες για το μεσο χρηστη (αν ηθελα αλλωστε να το κανω θα πηγαινα στο forum του popcorn να γραψω μερικα αρνητικα για να γινει flame). Ουτε εχω κανενα συμφερον να κανω διαφημιση στo WD . Ο μεσος χρηστης δεν ενδιαφερεται για κατεβασματα torrent (γιατι κατεβαζει απο το pc και ενδεχομενως οχι με torrent κιολας), δεν ενδιαφερεται για δικτυωση (δε θελει να απλωνει καλωδια, και μεσω wireless οι ταχυτητες δεν κανουν ακομη για HD streaming), εχει συνηθως ενα εξωτερικο δισκο για ταινιες (δεν τον ενδιαφερει να βαλει μεσα στη συσκευη σκληρο δισκο, στον οποιο να πρεπει να μπει απο pc μεσα για να κανει απλα πραγματα οπως unrar αρχειων γιατι δεν παιζει απο τα rar οπως εκανε π.χ. το XBMC) κλπ. Αυτα τα χαρακτηριστικα ενδιαφερουν κυριως τους reviewers και καποιους που την ψαχνουν - οι υπολοιποι πληρωνουν λιγο ακριβα ειναι η αληθεια για κατι που δε χρησιμοποιουν 100%. Αυτους τους αγοραστες, που ειναι και οι περισσοτεροι, θα παρει απο τα NMT. Η συσκευη της WD ειναι στοχευμενη αριστα να χτυπησει στο κενο που υπαρχει στην αγορα των HD player, που ειχε μονο overpriced-overfeatured-μη "επωνυμες"-οχι ιδiαιτερα "φορητες" συσκευες. Δεν ειναι τυχαιο που αυτη τη στιγμη π.χ. στην Αγγλια εχει ξεπουλησει ακομα και σε καταστηματα που το δινουν 120-130 ευρω, ακομα και με την χαλια απεικονιση των αγγλικων υποτιτλων. Εκτος ομως απο τα χαρακτηριστικα, μην ξεχναμε οτι ειμαστε και σε εποχη οικονομικης υφεσης παγκοσμια, οποτε ο φτηνοτερος εχει παντα πλεονεκτημα...

Reaction score
0
Εισαι υπερβολικος...
Κανεις δεν παει να ξεκινησει πολεμο, απλα φιλε μου οι εξτρα δυνατοτητες των NMT ειναι αχρηστες για το μεσο χρηστη (αν ηθελα αλλωστε να το κανω θα πηγαινα στο forum του popcorn να γραψω μερικα αρνητικα για να γινει flame).
Προφανώς έχεις δει μια διαφήμιση στην τηλεόραση που μιλάει για μέσους όρους κλπ.. Κάτι τέτοιο μου θυμίζεις. Παίρνεις τις δικές σου τις ανάγκες-συνήθειες και λες είναι ο μέσος όρος. Λοιπόν δεν νομίζω ότι στέκει ειδικά σε αυτόν τον τομέα που ως γνωστό συνέχεια εξελίσσεται. Τώρα για το positioning της WD στην αγορά συμφωνώ μαζί σου ότι καλύπτει μια συγκεκριμένη αγορά. Μέχρι εκεί όμως χωρίς να ισοπεδώνουμε ούτε τα προς τα πάνω ούτε τα προς τα κάτω. Ότι πληρώσεις θα πάρεις.

Reaction score
164
Λογικό είναι να μην έχουν στην Αγγλία πρόβλημα με τους Αγγλικούς υπότιτλους! :142:
Όσο για το rar, μια χαρά κάνει Unrar με ένα σκριπτάκι οποιοδήποτε ΝΜΤ.
Το κακό με το WD, είναι ότι έχει μερικά χτυπητά μειονεκτήματα, απ' όσο έχω καταλάβει, διορθώστε με αν κάνω λάθος:
-Δεν παίζει Ελληνικούς υπότιτλους. Το αν θα βγει firmware δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά μάλλον θα βγει. Έμαθα όμως να μην αγοράζω ημιτελή προϊόντα για τις δικές μου ανάγκες, τα οποία ΘΑ βγάλουν firmware...
-Δεν παίζει 24fps.
-Δεν είδα να έχει ρύθμιση για PC/TV Levels. Για πολλούς έχει σημασία.
-Δεν παίζει τα νέα φορμά ήχου.
-Δεν παίζει με εσωτερικό δίσκο. Πολλοί δεν θέλουν άλλο ένα κουτί με καλώδια στα πόδια τους.
-Δεν συνεργάζεται με PC, που 99% υπάρχει στο σπίτι. Έτσι, πρέπει να μεταφερθούν σε εξωτερικό σκληρό πχ όλα τα MP3 για να παίξουν σε αυτό. Πολλοί έχουν πολλά GB με μουσική και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα. Το ίδιο ισχύει για τις φωτογραφίες.

Reaction score
52
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

τι ειναι αυτη η ρυθμιση που αναφερεις?
και για ποια νεα φορμα μιλας?:437:

Reaction score
0
Το πραγμα ειναι απλο, μην το κουραζετε: για τον πολυ κοσμο (τον μη ψαγμενο με την απολυτη εικονα και ηχο), αυτον που βολευοταν με ενα DVD-Divx player που επαιρνε dvd εγγραψιμα ή ειχε και μια εισοδο USB, τωρα που εχουν πεσει οι τιμες και οι HD τηλεορασεις εχουν γινει προσιτες, αρκει ενα HD player με μια USB εισοδο που να παιζει και υποτιτλους (εγω εχω να δω ταινια με υποτιτλους χρονια αλλα αλλοι δεν ξερουν τοσο καλα αγγλικα και τους ενδιαφερει παρα πολυ). Αν στο μελλον αυτο παιζει και blueray θα το προτιμησουν... Αυτοι ειναι οι πολλοι και οχι καποιοι που εχουν 20.000 post σε καποιο avforum (no offence). Δεκαρα δε δινουν για τα νεα φορμα ηχου true koloky8ia toumpana κλπ. Μη γραφετε λοιπον πραγματα οπως η WD δε θα βγαλει firmware για υποτιτλους, η WD θα παρατησει το προιον και θα βγει απο την αγορα, γιατι εδω θα ειμαστε και θα εκτεθειτε. Φιλικα παντα...

Reaction score
164
Το πραγμα ειναι απλο, μην το κουραζετε: για τον πολυ κοσμο (τον μη ψαγμενο με την απολυτη εικονα και ηχο), αυτον που βολευοταν με ενα DVD-Divx player που επαιρνε dvd εγγραψιμα ή ειχε και μια εισοδο USB, τωρα που εχουν πεσει οι τιμες και οι HD τηλεορασεις εχουν γινει προσιτες, αρκει ενα HD player με μια USB εισοδο που να παιζει και υποτιτλους (εγω εχω να δω ταινια με υποτιτλους χρονια αλλα αλλοι δεν ξερουν τοσο καλα αγγλικα και τους ενδιαφερει παρα πολυ). Αν στο μελλον αυτο παιζει και blueray θα το προτιμησουν...
Αν κάτι απευθύνεται στον πολύ κόσμο, δεν σημαίνει ότι δεν έχει ελείψεις. Και το WD έχει σε σχέση με τα ΝΜΤ, όπως και αυτά έχουν σε σχέση με τα HTPC. Κάποιος που βρίσκει βουνό το να κάνει streaming από το PC που ήδη έχει, δεν πρόκειται να ξέρει έτσι και αλλιώς ούτε backup να κάνει τις ταινίες του, ούτε mkv να κάνει, ούτε να τα βρίσκει, ούτε υπότιτλους να κατεβάζει. Οπότε...

Μη γραφετε λοιπον πραγματα οπως η WD δε θα βγαλει firmware για υποτιτλους, η WD θα παρατησει το προιον και θα βγει απο την αγορα, γιατι εδω θα ειμαστε και θα εκτεθειτε. Φιλικα παντα...
Αυτά που λες, τα διάβασες εδώ, ή τα φαντάστηκες;

Τέλος πάντων... Ο καθένας έχει τις ανάγκες του. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αντικειμενικές και ουσιαστικές διαφορές ή μεγάλοι περιορισμοί.

Reaction score
52
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Λογικό είναι να μην έχουν στην Αγγλία πρόβλημα με τους Αγγλικούς υπότιτλους! :142:
Όσο για το rar, μια χαρά κάνει Unrar με ένα σκριπτάκι οποιοδήποτε ΝΜΤ.
Το κακό με το WD, είναι ότι έχει μερικά χτυπητά μειονεκτήματα, απ' όσο έχω καταλάβει, διορθώστε με αν κάνω λάθος:
-Δεν παίζει Ελληνικούς υπότιτλους. Το αν θα βγει firmware δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά μάλλον θα βγει. Έμαθα όμως να μην αγοράζω ημιτελή προϊόντα για τις δικές μου ανάγκες, τα οποία ΘΑ βγάλουν firmware...
-Δεν παίζει 24fps.
-Δεν παίζει με εσωτερικό δίσκο. Πολλοί δεν θέλουν άλλο ένα κουτί με καλώδια στα πόδια τους.
-Δεν συνεργάζεται με PC, που 99% υπάρχει στο σπίτι. Έτσι, πρέπει να μεταφερθούν σε εξωτερικό σκληρό πχ όλα τα MP3 για να παίξουν σε αυτό. Πολλοί έχουν πολλά GB με μουσική και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα. Το ίδιο ισχύει για τις φωτογραφίες.
εμενα δεν μου απαντησες ομως...

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

εμενα δεν μου απαντησες ομως...
Για τα PC/video levels κάπου υπάρχει μια συζήτηση, αλλά δεν την βρίσκω. Θα το ψάξω και άλλο.
Με τα "νέα forma ήχου" εννοούσα τον 8κάναλο ήχο των Bluray/Hd-dvd, που νομίζω ότι δεν υποστηρίζει το WD.

Reaction score
52
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Για τα PC/video levels κάπου υπάρχει μια συζήτηση, αλλά δεν την βρίσκω. Θα το ψάξω και άλλο.
Με τα "νέα forma ήχου" εννοούσα τον 8κάναλο ήχο των Bluray/Hd-dvd, που νομίζω ότι δεν υποστηρίζει το WD.

οκ :444:

Reaction score
19
Μη γραφετε λοιπον πραγματα οπως η WD δε θα βγαλει firmware για υποτιτλους, η WD θα παρατησει το προιον και θα βγει απο την αγορα, γιατι εδω θα ειμαστε και θα εκτεθειτε. Φιλικα παντα...
Ρε φίλε δεν έγραψε κανείς ότι η WD θα παρατήσει το προϊόν, ξέρεις να διαβάζεις; Εγώ τους έχω στείλει ήδη αρκετό feedback με video, υπότιτλους, υλικό που παίζει corrupted και ότι άλλο μου έχουν ζητήσει και φαντάζομαι βοηθάει για να βγει το firmware μια ώρα αρχύτερα. Τι μας λες τώρα εσύ;

Reaction score
19
Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

τι ειναι αυτη η ρυθμιση που αναφερεις?
pc/video levels said:
xvYCC uses the full range of values (0 to 255 in an 8-bit space) to represent colors. In BT.601 and BT.709, RGB colors are represented only by 8-bit values from 16 to 235. This limited range was established to allow for undershoot and overshoot which were attributes of analog TV signaling. With digital TV signaling, there is no undershoot or overshoot, and the values from 0-15 and 236-255 can be used to represent colors. In order to maintain backward-compatibility with earlier standards, the red (R), green (G), blue (B) and white standard colors are still calculated at the same indices in the color space. The wider ranges of digital values allow representation of deeper greens, deeper reds, and deeper blues - and the intermediate colors previously beyond the boundary limit in the CCIR 601 color space.
Αυτή η ρύθμιση βρίσκεται στο μενού Setup -> Audio/Video -> Colorspace [16-235, 0-255]

Reaction score
0
παιδια αμα βγει κανα update μεχρι την δευτερα για τους υποτιτλους παρακαλω ειδοποιηστε γτ θα αναγκαστω να αγορασω το e-great να περασω τις διακοπες μου...

Reaction score
164
Αν βγει, θα το διαβάσεις εδώ.
Αλλά, αν θυμάμαι καλά, κάτι είχαν πει για Φεβρουάριο.

Reaction score
0
παιδια αμα βγει κανα update μεχρι την δευτερα για τους υποτιτλους παρακαλω ειδοποιηστε γτ θα αναγκαστω να αγορασω το e-great να περασω τις διακοπες μου...
Πιστεύω είχαν πει για Ιανουάριο, αλλά αργότερα μάθαμε ότι προσπαθούν να βγάλουν κάτι μέσα στον μήνα.

Reaction score
0
Προφανώς έχεις δει μια διαφήμιση στην τηλεόραση που μιλάει για μέσους όρους κλπ.. Κάτι τέτοιο μου θυμίζεις. Παίρνεις τις δικές σου τις ανάγκες-συνήθειες και λες είναι ο μέσος όρος. Λοιπόν δεν νομίζω ότι στέκει ειδικά σε αυτόν τον τομέα που ως γνωστό συνέχεια εξελίσσεται. Τώρα για το positioning της WD στην αγορά συμφωνώ μαζί σου ότι καλύπτει μια συγκεκριμένη αγορά. Μέχρι εκεί όμως χωρίς να ισοπεδώνουμε ούτε τα προς τα πάνω ούτε τα προς τα κάτω. Ότι πληρώσεις θα πάρεις.
Οσοι ασχολουνται με το χωρο του hitech (ηχος-εικονα-υπολογιστες-gadgets κλπ.) εχουν πληρωσει πολλες φορες φυκια για μεταξωτες κορδελες. Το θεμα ειναι να σταθμιζεις τις αναγκες σου και να μην παρασυρεσαι απο το hype. Π.χ. τι να την κανει καποιος που δεν εχει 7.1 συστημα ηχειων και ενισχυτη την αναλογη υποστηριξη στη συσκευη - για να λεει "εχω και g$#@ τις συσκευες"?

Αν κάτι απευθύνεται στον πολύ κόσμο, δεν σημαίνει ότι δεν έχει ελείψεις. Και το WD έχει σε σχέση με τα ΝΜΤ, όπως και αυτά έχουν σε σχέση με τα HTPC. Κάποιος που βρίσκει βουνό το να κάνει streaming από το PC που ήδη έχει, δεν πρόκειται να ξέρει έτσι και αλλιώς ούτε backup να κάνει τις ταινίες του, ούτε mkv να κάνει, ούτε να τα βρίσκει, ούτε υπότιτλους να κατεβάζει. Οπότε...
Μπορει απλα να μη θελει να απλωνει καλωδια δικτυου (αφου το wireless δε σηκωνει HD streaming) , δε μπορεις να το καταλαβεις?

-κατα τη γρηγορη κινηση μπρος πισω οταν πατησω παλι play για κανονικη αναπαραγωγη ποτε δεν παιζει εκει που το σταματησα αλλα
αρκετα μπρος η πισω.Γενικα δεν ειναι καθολου πρακτικο και αρκετα εκνευριστικο θα ελεγα.Μονο μπροστα μπορεις να πας.Δεν θαπρεπε
τουλαχιστον στα dvd να βγαζει κανονικα και το μενου.
Προφανως δεν ειχες ποτε συσκευη που να κανει forward και rewind μεσω software, και εισαι συνηθισμενος στα dvd player που ειναι πολυ καλυτερα λογω ειδικου hardware... Αν δεις το post στο http://www.networkedmediatank.com/ παραπανω, θα δεις οτι οι ιδιοι που βγαζουν το Popcorn κλπ. παραδεχονται οτι σε αυτο το χαρακτηριστικο το popcorn ειναι χειροτερο απο το WD (παρα τα 150 firmware που εχουν βγαλει)

Όποιος συγκρίνει τις δύο συσκευές, απλά δεν ξέρει τι κάνει η μία και τι η άλλη.
Καμία σχέση δεν έχουν τα ΝΜΤ με το WD. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Και κανένας δεν είναι σε αναμμένα κάρβουνα. Γιατί άλλωστε;
Ναι καλα, και τα στελεχη της Syabas στο link που εδωσα παραπανω δεν ειχαν πως να περασουν την ωρα τους, και πηραν απο ενα WD HD TV ο καθενας και το ξεψαχνιαζαν :135: (αμα δεις τα post μιλανε αναλυτικα για πολλα χαρακτηριστικα του, βαζω στοιχημα οτι το ανοιξαν κιολας για να δουν την υλοποιηση). Παντως ειναι χαρακτηριστικο το σημειο που αυτος της Syabas λεει οτι η WD πρεπει να εβγαλε τη συσκευη στο κοστος χωρις κερδος (το οποιο δεν αποκλειεται να ισχυει, αλλα μπορει η WD να ειχε καποιο μικρο κερδος αφου δεν αγοραζει υλικα στην ιδια κλιμακα με τους της Syabas κλπ., αρα ουτε με τις ιδιες εκπτωσεις)...

Reaction score
19
Άντε πάλι με τις εταιρίες και τα ενδοεταιρικά τους...
Εσύ λες δηλαδή αυτοί της WD να κρατάνε σκόρδα όταν βλέπουν τα nmt? Λες να μπαίνει κανείς στην αγορά χωρίς να εξετάσει ενδελεχώς τους ανταγωνιστές του;

Αλλά ειλικρινά, γιατί πρέπει να μας νοιάζουν όλα αυτά;;;;
Εδώ κρίνουμε δυο συσκευές που κυκλοφορούν και έχουν τα υπέρ και τα κατά τους.
Το πότε τρώνε, κοιμούνται, κατουράνε τα στελέχη από κάθε τμήμα r&d δεν μας νοιάζει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.856
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss