Συγκρίνοντας τα δύο Players, δηλαδή το WD και το Popcorn, χωρίς να λάβω υπόψιν τη δυνατότητα δικτύου και το DTS Downmix του PCH-Α110, παρατήρησα το εξής. To WD δέχεται μόνο εξωτερικούς υπότιτλους και δεν βλέπει εσωτερικούς στα mkv. Yποστηρίζει tags στα αρχεία srt που σημαίνει ότι μπορεί να βλέπει πολλούς εξωτερικούς υπότιτλους. Το PCH υποστηρίζει το αντίθετο. Βλέπει εσωτερικούς υπότιτλους αλλά μόνο έναν εξωτερικό υπότιτλο. Αν έχετε π.χ. σε έναν φάκελλο: movie.mkv, movie.En.srt, movie.Gr.srt, movie.Fr.srt κ.τ.λ. δεν "βλέπει" κανένα υπότιτλο. Θα έβλεπε μόνο το movie.srt. Σωστά ή μήπως κάνω λάθος; Αυτό προσωπικά το θεωρώ χαζό bug που δεν θα έπερεπε να υπάρχει.
Επειδή τα έχω δοκιμάσει και τα δύο θα πω τα εξής. Και τα δύο έχουν ακριβώς την ίδια ποιότητα εικόνας. Απλώς το WD δεν τα πάει καλά με τους υπότιτλους και λένε πως θα το φτιάξουν με το νέο firmware. Μερικά αρχεία που δεν παίζουν στο Egreat και στο Popcorn, δηλαδή παίζουν με "κονφετί", αυτά τα τετραγωνάκια, επίσης δεν παίζουν και στο WD. Θα μπορούσε να μου πει κάποιος ποιο συγκεκριμένο mkv δεν έπαιξε στο WD και έπαιξε στο Pοpcorn;
Επειδή τα έχω δοκιμάσει και τα δύο θα πω τα εξής. Και τα δύο έχουν ακριβώς την ίδια ποιότητα εικόνας. Απλώς το WD δεν τα πάει καλά με τους υπότιτλους και λένε πως θα το φτιάξουν με το νέο firmware. Μερικά αρχεία που δεν παίζουν στο Egreat και στο Popcorn, δηλαδή παίζουν με "κονφετί", αυτά τα τετραγωνάκια, επίσης δεν παίζουν και στο WD. Θα μπορούσε να μου πει κάποιος ποιο συγκεκριμένο mkv δεν έπαιξε στο WD και έπαιξε στο Pοpcorn;