Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
119
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Δοκιμασες να τα παιξεις με διαφορετικο τροπο συνδεσης με την tv (οχι HDMI);

Aν ειναι ευκολο-και επιτρεπεται- μπορεις να δωσεις το ονομα καποιου συγκεκριμενου αρχειου με προβλημα να το δοκιμασω στο Istar, ετσι απο περιεργεια;

Reaction score
2

Oριστε και ενα αρχειο απο αυτα που δεν παιζουν (quantum of solace - bluray) απο το mediainfo...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Oριστε και ενα αρχειο απο αυτα που δεν παιζουν (quantum of solace - bluray) απο το mediainfo...
Κανεις μεγαλο λαθος. Το παιζει θαυμασια. Ειναι με το Τζεημς Μποντ
Τωρα εχω σιγουρευτει απολυτα οτι κατι δεν κανεις καλα. Εκτος εαν εχει κατι το μηχανακι σου
Το WD TV ειναι θαυμασιο μηχανακι που με καινουργιο update θα γινει ακτυπητο

Reaction score
6

Σε 1080p/24 δεν παίζει σωστά (κάνει σπασίματα), έχει επισημανθεί και αναμένεται το firmware update που θα το διορθώσει...

Reaction score
2

Δεν υπαρχει "κατι δεν κανεις καλα"... δεν ειναι htpc για να εχει χιλιαδες ρυθμισεις (και ξερω αρκετα απο αυτα).
Ουτε και το egreat το παιζει.

Υποψην, οτι δεν ειναι απλο mkv... δες το bitrate , ειναι κοντα στα 30Mbit, και ολο το αρχειο ειναι 22 GB , το δικο σου ειναι ετσι ?

Reaction score
0

Υποψην, οτι δεν ειναι απλο mkv... δες το bitrate , ειναι κοντα στα 30Mbit, και ολο το αρχειο ειναι 22 GB , το δικο σου ειναι ετσι ?
Είναι πράγματι πολύ μεγάλο bit rate. Εγώ δεν έχω κανένα αρχείο αυτού του μεγέθους/bit rate. Αν το κατέβασμα γίνει εφιάλτης, άστο καλύτερα! Όλα τα ριπαρισμένα HD, σε οποιοδήποτε container τα παίζει μια χαρά, πάντως, με την εξαίρεση των .evo, όπως αναμενόταν.
Αν κάποιος έχει εμπειρία θηριώδους bit rate, ας την μοιραστεί μαζί μας. :203:

Reaction score
0
Αυτο το αρχειο δεν ειναι ενα scene release 1080p mkv, που εχει συνηθως bitrate 10-12 Mbps...Eιναι ενα m2ts bluray rip που του αφαιρεσαν ηχο και ολους τους υποτιτλους, πλην ενος stream DTS και μετα εκαναν την εξυπναδα να το βαλουν σε mkv container (το makemkv κανει μονο 1:1 bluray ripping χωρις μετατροπες). Εχω τη σοβαρη υποψια οτι αν το κανεις remux με το tsmuxer σε m2ts θα σου παιξει νερακι στο WD (τα 30Mbps τα εχει ανετα στα m2ts, το δικο μου m2ts του Dark Knight απο 1:1 bluray rip εχει overall bitrate 30,7 Mbps και παιζει αψογα... και μαλιστα και στα 1080/24p οπου το WD στα mkv εχει προβλημα)...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Και εγώ έχω ένα My Book Studio 500 , και πρόσφατα το άνοιξα και άλλαξα τον δίσκο με 1Tb ....
Μην ξεχάσεις να του κάνεις firmware update, το οποίο του διορθώνει ένα πρόβλημα που έχει όταν το συνδέεις με το WD TV:'

OK το εκανα κι αυτο - ευχαριστω

Furious99 ετσι το ειδα συγκρινοντας εικονα στα ιδια αρχεια και μεσα προβολης, τι να κανουμε; επιμενω ομως και παλι οτι το Egreat ειναι καλυτερη αγορα!

Reaction score
638

Μετα απο σαββατο κυριακατικη χρηση, ιδου οι εντυπωσεις:
Κατ΄αρχην εαν δεν εχετε ηδη εξωτερικο δισκο η αγορα του WD ειναι ασυμφορη. Ενδεικτικα: WD + USB (750gb)=125+137=262€ οταν ακριβως το ιδιο στοιχιζει το Egreat+640gb σκληρο εσωτερικο.

Υπαρχει και ο usb 2.0 seagate 1tb με 85 ευρω στο πλαισιο .
Αλλο ο εσωτερικος σκληρος και αλλο ο εξωτερικος ο οποιος ειναι και για αλλες χρησεις

Reaction score
0

Δεν υπαρχει "κατι δεν κανεις καλα"... δεν ειναι htpc για να εχει χιλιαδες ρυθμισεις (και ξερω αρκετα απο αυτα).
Ουτε και το egreat το παιζει.

Τοξότη, θέμα με το bitrate δεν έχει τεθεί απ' όσο ξέρω. Τσέκαρε τα reference frames, μήπως και προκύπτει από κει το πρόβλημά σου. Για να σ' το πω αλλιώς, το Sigma που φοράνε και τα δύο μηχανήματα είναι ο ίδιος επεξεργαστής που τρέχει και στα BR. Αν τα αγγλικά σου βοηθάνε, ψάξε κι εδώ να δεις...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Μετα απο σαββατο κυριακατικη χρηση, ιδου οι εντυπωσεις:
Κατ΄αρχην εαν δεν εχετε ηδη εξωτερικο δισκο η αγορα του WD ειναι ασυμφορη. Ενδεικτικα: WD + USB (750gb)=125+137=262€ οταν ακριβως το ιδιο στοιχιζει το Egreat+640gb σκληρο εσωτερικο.

Υπαρχει και ο usb 2.0 seagate 1tb με 85 ευρω στο πλαισιο .
Αλλο ο εσωτερικος σκληρος και αλλο ο εξωτερικος ο οποιος ειναι και για αλλες χρησεις
Το ξερω φυσικα, αλλα ηθελα και την υπολοιπη συνδεσμολογια για ταχυτητα

Reaction score
0
Αν δεν εχετε εξωτερικο δισκο και εχετε εσωτερικο, παρτε ενα κουτι με τροφοδοσια για το δισκο σας και τελος. Ξεφτιλα τα δινουν π.χ. http://global.ebay.com/35_USB_20_IDE_HDD_Hard_Disk_Drive_Case_Power_Adapter/260385592229/item

Αν θελετε εξωτερικους 3.5" http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=+1tb&cat_id=87 και σε 2.5" http://www.skroutz.gr/c/87/external_hdd.html?keyphrase=passport

Reaction score
1
Ρε παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς να δουλέψει εξωτερικό σκληρό δίσκο με usb switch (oxi hub)? Δηλαδή ο δίσκος πάνω στο switch, και το switch συνδεδεμένο με το wd tv και κάποιο pc/laptop. Σίγουρα δεν θα παίζει ταυτόχρονα αφου το switch ουσιαστικά ενεργοποιεί κάθε φορά μια πόρτα, αλλά τουλάχιστον θεωρητικά γλυτώνεις το βάλε βγάλε του καλωδίου. Όταν θέλω να μεταφέρω κάτι στο δίσκο απλά αλλάζω στο switch την πόρτα να βλέπει το pc, μεταφέρω τα data, και το ξαναγυρνάω να βλέπει το wd tv.

Reaction score
0
Περισσοτερα νεα...

As promised, I am going to release the new WD TV 1.02 firmware to you first! I am arranging a link to provide to you prior to releasing it to the general public on WD's website. I will have it worked out very soon.

Here is a bit more information to share about the upcoming release!

What’s new?

- Enhanced cover art, album art, and thumbnail support for media files and folders
- Additional subtitle languages and decoding support
- Improved media playback and navigation
- Added more audio formats for MKV container
- Fixed several bugs that were reported by the WD TV user community!

More information to be posted later...

-ScottWD

Reaction score
0
...............................

I forgot to mention... As I did in our previous update I have included some special unannounced bonus features. I look forward to the uncover operations and hack fests!

For you people hitting F5 ( Shentao ) the update will not be released this evening. I will keep everyone posted.

-ScottWD

Reaction score
7
Εγώ πάντως τα θεωρώ λίγα και ασήμαντα αυτά που λέει ο Scot για το νέο firmware.

Πού είναι το DVD support, που είναι το DTS decoding?

Λέτε να μην έχουν διορθώσει ούτε τα λάθη στα ελληνικά?

Από ώρα σε ώρα λένε πάντως ότι θα κυκλοφορήσει...Αντε να δούμε

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef