Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
7
Πάντως χωρίς πλάκα, από στιγμή σε στιγμή βγαίνει το νέο firmware. Όλοι τον περιμένουν σαν τρελοί τον Scott στο avforums!

Reaction score
1
Πάντως χωρίς πλάκα, από στιγμή σε στιγμή βγαίνει το νέο firmware. Όλοι τον περιμένουν σαν τρελοί τον Scott στο avforums!
Άσε τα .. πσόφια!!!

Σήμερα δεν σε ....πιστεύουμε!!!

ούτε τον ... Scott!!!

*** ΑΥΡΙΟ ... ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!***

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Το RAM εχει τεστ εξωτερικων δισκων - δεν χρειαζεται φυσικα να σας πω ΠΟΙΑ σειρα διακρινεται:138:

Reaction score
0

Reaction score
4

μαλιστα... παντως mybook δεν ξαναγοραζω... εχω δυο και ο ενας τα τιναξε στους 6 μηνες πανω... ειχα χασει και την αποδειξη και οχι μονο εχασα 500 γιγα αρχεια, αλλα μου εμεινε και αμανατι το κουφαρι...

οσο αναφορα το νεο firmware, οντως λιγο απογοητευτικο... υπηρχαν πολυ πιο σοβαρα πραγματα να φτιαχτουν απο τα thumbnails, απορω δλδ ποιον απασχολουσαν αυτα... εγω παντως ουτε μια φορα δεν εδωσα σημασια σ'αυτο το θεμα. Υπηρχε το θεμα μεγαλυτερης γραμματοσειρας για χρηση στις μικρες τηλεορασεις, το auto-eject/off του δισκου, καλυτερο iso support κλπ

βεβαια φτιαξανε το συγχρονισμο των υποτιτλων, αρκετα σημαντικο, και το 24p, πολυ σημαντικο, οποτε σε καλο δρομο ειμαστε...

τωρα για οσους ονειρευοντε DTS μαλλον λαθος μηχανακι πηρανε... δε νομιζω να εταξε ποτε η WD το DTS.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

μαλιστα... παντως mybook δεν ξαναγοραζω... εχω δυο και ο ενας τα τιναξε στους 6 μηνες πανω... ειχα χασει και την αποδειξη και οχι μονο εχασα 500 γιγα αρχεια, αλλα μου εμεινε και αμανατι το κουφαρι...

οσο αναφορα το νεο firmware, οντως λιγο απογοητευτικο... υπηρχαν πολυ πιο σοβαρα πραγματα να φτιαχτουν απο τα thumbnails, απορω δλδ ποιον απασχολουσαν αυτα... εγω παντως ουτε μια φορα δεν εδωσα σημασια σ'αυτο το θεμα. Υπηρχε το θεμα μεγαλυτερης γραμματοσειρας για χρηση στις μικρες τηλεορασεις, το auto-eject/off του δισκου, καλυτερο iso support κλπ

βεβαια φτιαξανε το συγχρονισμο των υποτιτλων, αρκετα σημαντικο, και το 24p, πολυ σημαντικο, οποτε σε καλο δρομο ειμαστε...

τωρα για οσους ονειρευοντε DTS μαλλον λαθος μηχανακι πηρανε... δε νομιζω να εταξε ποτε η WD το DTS.
Ενας εξωτερικος 250αρη (μαλλον δυο, με του γιου μου) που εχει δουλεψει υπερωριες, δεν εχει παρουσιασει τιποτα εδω και τρια(;) χρονια - οπως και αλλοι δυο εσωτερικοι. Τελικα ολα ειναι θεμα συμπτωσεων.
Οταν λετε "συγχρονισμο υποτιτλων" τι ακριβως εννοειται; απλη επιλογη απο τους υπαρχοντες (χ Αγγλ/1, Γαλλ/2, Ελλ/3 κλπ), ή τι αλλο;
Τελικα να μεινω με το παλιο σοφτ, δεδομενου οτι η θεαση γινεται με προβολεα 720 και τηλεοραση CRT (σπανια);

Reaction score
4

για "συγχρονισμο" εννοουμε κειμενου και εικονας, μεχρι προσφατα σε πολλους οι εξωτερικοι υποτιτλοι εμφανιζονταν με μια μικρη καθυστερηση, ισως μισο δευτερο ή ενα δευτερο, οχι παντα ενοχλητικο αλλα σε ταινιες με πολλους διαλογους γινοταν κουραστικο

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

για "συγχρονισμο" εννοουμε κειμενου και εικονας, μεχρι προσφατα σε πολλους οι εξωτερικοι υποτιτλοι εμφανιζονταν με μια μικρη καθυστερηση, ισως μισο δευτερο ή ενα δευτερο, οχι παντα ενοχλητικο αλλα σε ταινιες με πολλους διαλογους γινοταν κουραστικο
Κατι τετοιο υπεθεσα κι εγω (υπαρχει ηδη στο Egreat!), απαραιτητο, και αρα παμε για...φρεσκαρισμα.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Οι συζητήσεις για το καινούργιο firmware μετακόμισαν σε νέο thread για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων:

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=64732

Παρακαλώ συνεχίστε εκεί :123:
Κώστα θα πρότεινα καταρχήν το θέμα να γίνει sticky...

Επίσης αν μπορεί κάποιος να γράψει ένα faq με τα κυριότερα προβλήματα και λύσεις γιατί είναι πλέον αδύνατον κάποιος να διαβάσει τόσες σελίδες...

Reaction score
0

Reaction score
8
Tελικα αυτοι στη WD ή εκαναν πλακα(λογω πρωταπρηλιας) ή τα εχουν "παιξει", αλλιως δεν εξηγειται αυτο που βγαλαν!!!!!

Reaction score
0
Το μετάνιωσα μέσα σε 5 λεπτά που το έβαλα το καινούργιο firmware και τώρα ψάχνω τρόπο να γυρίσω στο παλιό.:104:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.991
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas