Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Mάλλον έχεις κατεβάσει την έκδοση που έχει πολλά reference frames.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Εχω το Western Digital TV HD Media Player και εχω ενα προβλημα
εχω την ταινια Tranformers.2007.1080p.BluRay.DTS. και οταν την βαλω να την δω διχνει συνεχεια στην τηλ πιξελ πιξελ
η ρυθμιση που εχω ειναι στο αυτοματο
Πωσ μπορω να δοκιμασω τα αρχεια SAMPLEMάλλον έχεις κατεβάσει την έκδοση που έχει πολλά reference frames.
Εχει να κάνει με τις δυνατότητες του μηχανήματος.
Δεν είναι πρόβλημα.
Για να αποφύγεις παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον μπορείς να δοκιμάζεις πρώτα τα αρχεία αν υπάρχουν και μετά την ταινία ;-)
Σχετικά με τα reference frames ψάξε εδω μέσα αλλα και το media info
Συνήθως στις ταινίες μαζί, υπάρχει και το αρχείο sample που είναιΠωσ μπορω να δοκιμασω τα αρχεια SAMPLE
Απ' οσο γνωριζω το True HD μεταφερεται μονο μεσω HDMI (1.3) ....οποτε ?Ομως δε μου βγάζει ήχο....
Any ideas??
Το έχω συνδέσει με οπτική εννοείται.
Οπότε το χάσαμε το κορμί πατριώτη...Απ' οσο γνωριζω το True HD μεταφερεται μονο μεσω HDMI (1.3) ....οποτε ?
Για να σου λέει μη υποστηριζόμενη εικόνα μάλλον η τηλεόραση δε σηκώνει την ανάλυση που στέλνει το μηχάνημα.Καλησπερa και χρόνια πολλά.Θα ήθελα σας παρακαλώ τα φώτα σας για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω-μου δώσανε δωρώ ένα WD TV HD Media Player και ένα καλώδιο HDMI 1.3-DVI για την τηλεόραση μου,άλλα όταν κάνω την σύνδεση των καλωδίων μου βγάζει μήνυμα στην tv μη υποστηριζόμενη εικόνα.Με composite τον βλέπω κανονικά τον WD.Αν κάτι μπορεί να βοηθήσει η tv είναι μαι 32 lcd του 2005-2006,και στο manual λέει ότι μπορεί να γίνει σύνδεση hd συσκευών.Ζητάω συγνώμη αν έχει ξανααναφερθει..
Ευτυχώς το βρήκαμε με την πρώτη :105:Τελικά αυτό ήταν το πρόβλημα.Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σου,είμαι υπόχρεος.
Ακυρο το request sorry !! Για μια στιγμή νόμισα ότι είναι καινούριο update.....Εχω καρό να γράψω και ίσως έχω χάσει "κάποια επεισόδια" ..... Αυτήν την έκδοση firmware την έχει δοκιμάσει κανείς ? http://www.wdc.com/wdtvprerelease/