Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Μαλλον θα βολευτω με καποιο προγραμματακι που κανει τη μετατροπη.Μολος αρχισει η digea θα παρω ενα m. player που τα κανει ολα .Προς το παρων, καλη χρονια και ας ειναι και χωρις dts.

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Εχω το Western Digital TV HD Media Player και εχω ενα προβλημα
εχω την ταινια Tranformers.2007.1080p.BluRay.DTS. και οταν την βαλω να την δω διχνει συνεχεια στην τηλ πιξελ πιξελ
η ρυθμιση που εχω ειναι στο αυτοματο

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Εχω το Western Digital TV HD Media Player και εχω ενα προβλημα
εχω την ταινια Tranformers.2007.1080p.BluRay.DTS. και οταν την βαλω να την δω διχνει συνεχεια στην τηλ πιξελ πιξελ
η ρυθμιση που εχω ειναι στο αυτοματο
Mάλλον έχεις κατεβάσει την έκδοση που έχει πολλά reference frames.
Εχει να κάνει με τις δυνατότητες του μηχανήματος.
Δεν είναι πρόβλημα.

Για να αποφύγεις παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον μπορείς να δοκιμάζεις πρώτα τα αρχεία sample αν υπάρχουν και μετά την ταινία ;-)
Σχετικά με τα reference frames ψάξε εδω μέσα αλλα και το media info

Reaction score
0

Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα με υγεια......εχω το μηχανημα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με μονο μια εξερεση....οι περισσοτερες ταινιες σε φορματ mkv, ειναι σε μορφη σινεμα σκουπ με τις γνωστες μπαρες πανω-κατω....υπαρχει καποιος τροπος με καποιο προγραμμα να μπορουμε να επεμβουμε σε αυτο? πχ στον υπολογιστη και με το media player home cinema classic, kai to kmp player υπαρχει η επιλογη αυτη δηλαδη απο 1,85(σινεμα σκουπ) σε 2,35.......υπαρχει καποιος τροπος? και οχι με το ζουμ το γουεστερν γιατι παραμορφονει αρκετα..... ευχαριστω!!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Mάλλον έχεις κατεβάσει την έκδοση που έχει πολλά reference frames.
Εχει να κάνει με τις δυνατότητες του μηχανήματος.
Δεν είναι πρόβλημα.

Για να αποφύγεις παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον μπορείς να δοκιμάζεις πρώτα τα αρχεία αν υπάρχουν και μετά την ταινία ;-)
Σχετικά με τα reference frames ψάξε εδω μέσα αλλα και το media info
Πωσ μπορω να δοκιμασω τα αρχεια SAMPLE

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.671
Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Πωσ μπορω να δοκιμασω τα αρχεια SAMPLE
Συνήθως στις ταινίες μαζί, υπάρχει και το αρχείο sample που είναι

ένα απόσπασμα ταινίας 2-3 λεπτά.

Κατεβάζεις μόνο αυτό και άμα στο παίζει καλά, κατεβάζεις έπειτα και την ταινία.

Reaction score
0

Καλησπέρα,

Μόλις πριν απο μερικές μέρες πήρα την 2η γενια WD HDTV, όπου σε σχέση με της πρώτης γενιάς είμαι πολύ περισσότερο ευχαριστημένος (στο πρώτο μηχάνημα σε αρκετές ταινίες το μηχάνημα «κολλούσε»)…
Μήπως κάποιος γνωρίζει ή να μου πει αν κάνω κάτι λάθος? Οταν πάω να διαγράψω μία ταινία από τον συνδεδεμένο δίσκο η επιλογή είναι ανενεργή…

Reaction score
0
Δοκίμασα το παρακάτω sample

Audio
ID : 2
Format : TrueHD
Codec ID : A_TRUEHD
Codec ID/Info : Dolby TrueHD
Duration : 1mn 0s
Channel(s) : 6 channels
Sampling rate : 48.0 KHz
Title : Dolby TrueHD/AC3, English, 5.1 channels, 48khz
Language : English

Το rip αναφέρει:
Το rip είναι από BluRay. Η εικόνα είναι σε x264 1920x816 ενώ ο ήχος είναι ανέγγιχτος, lossless True-HD 5.1!

Εχω Home cinema bd2r samsung το οποίο το υποστηρίζει.

http://www.samsung.com/gr/consumer/...x.idx?pagetype=prd_detail&tab=spec&fullspec=F

Ομως δε μου βγάζει ήχο....

Any ideas??

Το έχω συνδέσει με οπτική εννοείται.

Reaction score
0

Ομως δε μου βγάζει ήχο....

Any ideas??

Το έχω συνδέσει με οπτική εννοείται.
Απ' οσο γνωριζω το True HD μεταφερεται μονο μεσω HDMI (1.3) ....οποτε ?

Reaction score
0

Απ' οσο γνωριζω το True HD μεταφερεται μονο μεσω HDMI (1.3) ....οποτε ?
Οπότε το χάσαμε το κορμί πατριώτη...
Κρίμα....

Ευχαριστώ.
Λίγο που το έψαξα τώρα φάινεται οτι έχεις δίκιο.

Reaction score
0

Καλησπερa και χρόνια πολλά.Θα ήθελα σας παρακαλώ τα φώτα σας για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω-μου δώσανε δωρώ ένα WD TV HD Media Player και ένα καλώδιο HDMI 1.3-DVI για την τηλεόραση μου,άλλα όταν κάνω την σύνδεση των καλωδίων μου βγάζει μήνυμα στην tv μη υποστηριζόμενη εικόνα.Με composite τον βλέπω κανονικά τον WD.Αν κάτι μπορεί να βοηθήσει η tv είναι μαι 32 lcd του 2005-2006,και στο manual λέει ότι μπορεί να γίνει σύνδεση hd συσκευών.Ζητάω συγνώμη αν έχει ξανααναφερθει..

Reaction score
0

Καλησπερa και χρόνια πολλά.Θα ήθελα σας παρακαλώ τα φώτα σας για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω-μου δώσανε δωρώ ένα WD TV HD Media Player και ένα καλώδιο HDMI 1.3-DVI για την τηλεόραση μου,άλλα όταν κάνω την σύνδεση των καλωδίων μου βγάζει μήνυμα στην tv μη υποστηριζόμενη εικόνα.Με composite τον βλέπω κανονικά τον WD.Αν κάτι μπορεί να βοηθήσει η tv είναι μαι 32 lcd του 2005-2006,και στο manual λέει ότι μπορεί να γίνει σύνδεση hd συσκευών.Ζητάω συγνώμη αν έχει ξανααναφερθει..
Για να σου λέει μη υποστηριζόμενη εικόνα μάλλον η τηλεόραση δε σηκώνει την ανάλυση που στέλνει το μηχάνημα.
Σύνδεσέ το με composite βάλε μια πολύ χαμήλη και δοκίμασε μετά.

Reaction score
0

Τελικά αυτό ήταν το πρόβλημα.Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σου,είμαι υπόχρεος.

Reaction score
0

Τελικά αυτό ήταν το πρόβλημα.Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σου,είμαι υπόχρεος.
Ευτυχώς το βρήκαμε με την πρώτη :105:
Εννοείται πως απο τη στιγμή που πήρες εικόνα με τη σύνδεση HDMI - DVI δοκιμάζεις μία μία τις αναλύσεις να δείς μέχρι ποιά σηκώνει η τηλεόρασή σου.
Είναι όπως στα windows. Επιλέγεις μία πιό ψηλή ανάλυση και αυτή αλλάζει, σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί τίποτα μετά απο μερικά δευτερόλεπτα επανέρχεται.
Απλά κάνε τα βήματα αργά αργά γιατί μου έχει τύχει να αργήσει να ανταποκριθεί το μηχάνημα και να πατήσω ΟΚ σε πολύ μεγάλη ανάλυση.
Και μετά αντε πάλι απο την αρχή.

Reaction score
0

Παιδια προβλημα
Αγορασα ενα usb kingston 128gb data traveler 200 και οταν το συνδεω στο Western Digital TV HD Media Player δεν μου το αναγνωριζει!!
πηγα να του κανω διαμωρφοση και μου λεει οτι ειναι exfat μορφη !!!
προσπαθησα να το κανω σε ntfs αλλα δεν γινεται με τον κλασικο τροπο (δεξι κλικ και διαμωρφοση)
Σας παρακαλω παρα πολυ πειτε μου τι να κανω ?
ευχαριστω πολυ

Reaction score
25

Καλησπερα και καλως σας βρηκα παιδια.
προσπαθησα να διαβασω οσο πιο πολλες σελιδες μπορουσα αλλα ειναι 230φευγα οποτε ειναι λιγο δυσκολο. συγνωμη αν ξαναγραψω κατι
1. ερωτηση- το νεο firnware 1.03.01 εχει λυσει το κομμενο Α απο τους υποτιτλους (ενσωματομενους) αν και νομιζω καπου την ειδα την απαντηση οτι οντως διορθωθηκε..
2 ερωτηση- οι υποτιτλοι στην εκδοση που εχω 1.02.10 μενουν κανονικο διαστημα ωστε να τους διαβαζω στην νεα εκδοση ειναι οκ με το χρονο αυτον?

3 ερωτηση- σε μια ΗD 1080p (G.I.Joe.The.Rise.Of.Cobra.2009.1080p.BluRay.DTS.x264-WiKi) κολλαγε αρκετα η ταινια απο τα πρωτα λεπτα , εχει διορθωθει με τον νεο firmware?
(name video x264_L4.1 16000Kbps, codec V_mpeg4/ISO/AVC, pixel resolution 1920x800 klp)

ευχαριστω για οποια απαντηση:137:

Reaction score
112
1. Το Ελληνικό τονισμένο Α έχει ήδη λυθεί αν επιλέξεις στο
menu :
System > Additional encoding support > greek (Windows-1253)
και όχι Greek ISO.
2. Και στην τελευταία έκδοση οι υπότιτλοι διαβάζονται το ίδιο καλά.
3. Το πρόβλημα με την συγκεκριμένη ταινία θα παραμείνει. Είναι πιστεύω θέμα chipset που φοράει το συγκεκριμένο μηχάνημα. Δοκίμασε κάποια άλλη έκδοση της ταινίας.
4. Δεν έχεις να χάσεις κάτι όμως αναβαθμίζοντας.

:114:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης