- Reaction score
- 0
Εχω και εγω καποιο προβλημα με το media player πρωτης γενιας, ξαφνικα σταματησε να μου παιζει τα mkv και οποιαδηποτε αλλα αρχεια (avi,...), δοκιμασα διαφορα "κολπα" μηπως και συνελθει, μια φορα επανηλθε και επαιξε κανονικα αφου εβγαλα και εβαλα την τροφοδοσια αρκετες φορες αλλα τωρα ξανα τα ιδια.Το μενου παιζει κανονικα αλλα μολις πατησω play μαυριζει τελειως και δεν προχωραει, επισης παρατηρησα οτι τα αρχεια δεν τα εμφανιζει με τα κανονικα τους gigabytes η' megabytes πχ σε mkv αρχειο ενω κανονικα ειναι 3.28gb μου γραφει πως ειναι 328.35 mb (κουφο!) το οποιο αρχειο το ειχε παιξει πριν καποιες ωρες.Εχω την εντυπωση οτι κατι φταιει με τις θυρες usb του media player.
Οποιαδηποτε διαφωτιση ειναι ευπροσδεκτη.
Υ.Γ. Ευτυχως ειναι ακομα μεσα στην εγγυηση παρα εναν μηνα κ ετσι θα κινηθω. Γνωριζει καποιος για ελληνικη αντιπροσωπεια της WD? Η΄ στο καταστημα που το πηραμε παμε?
Ευχαριστω!
Οποιαδηποτε διαφωτιση ειναι ευπροσδεκτη.
Υ.Γ. Ευτυχως ειναι ακομα μεσα στην εγγυηση παρα εναν μηνα κ ετσι θα κινηθω. Γνωριζει καποιος για ελληνικη αντιπροσωπεια της WD? Η΄ στο καταστημα που το πηραμε παμε?
Ευχαριστω!