Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Σχετικά με τους ελληνικούς υπότιτλους, η απάντηση που έλαβα από την WD μετά από 2 mail.

Dear sir,
Thank you for contacting Western Digital Customer Service and Support.
my apolagies for the problems you are having, at this point we do not have a solution yet.
We are looking into the problem and as soon as a solution is found there will be a firmware update available via our website.
If you have any further questions do not hesitate too contact us.
Sincerely,
Danny
Western Digital Service and Support

Για όσους δεν το ξέρουν, το πρώτο απαντητικό Mail είναι αυτόματο. Θα πρέπει να κάνετε "Update Question" στην ερώτησή σας για να το διαβάσει άνθρωπος και όχι "μηχανή". Διαφορετικά το Status της ερώτησής σας θεωρείται Solved. Όλα αυτά γίνονται στο Knowledge Base στο "Frequently Asked Questions (FAQ)".

Reaction score
0
Σύμφωνα με το avsforum.com το νέο firmware που αναπτύσσεται έχει προγραμματιστεί για τον Ιανουάριο του 2009. Άσχημα τα νέα...
Quote from WD below:

"Our developers are already working on a firmware update but we don't have any information yet as to which issues this firmware update will address. However when the firmware is available for download on our web site, the issues will be listed. We're not sure if it will include power management yet. The proposed date for this update is January 2009."

Reaction score
0
Ετσι θα χασουν ολη την αγορα των Χριστουγεννων .Εγω παντως αγορασα και το Egreat ....για σιγουρια !!!

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Και εγώ ευτυχώς την μια μέρα το πήρα και την άλλη το επέστρεψα.
Μάλλον για egreatμε βλέπω...

Reaction score
0
εγω λεω να κανω υπομονη, μιας και ειναι τοσο μικρο και φορητο που λεει να περιμενω μεχρι τη καινουρια χρονια!

Αλλωστε μολις βγηκε στην αγορα

Reaction score
0
Λοιπόν, όσοι έχετε αγοράσει το WD HD.... σας έχω νέα. :107:
Επικοινώνησε μαζί μου ένας τεχνικός της WD ο ScottWD που αναπτύσσει το νέο firmware και μου ζήτησε να γίνω beta tester. :111:
Όποιος ενδιαφέρεται για πειραματισμούς ΚΑΙ έχει γνώσεις πάνω σε θέματα firmware update, να μου στείλει PM για να του δώσω το email του και να επικοινωνήσει απευθείας μαζί του για τα περαιτέρω. Φαντάζομαι ότι όποιος γίνει beta tester θα λάβει και κάποιο firmware για να το περάσει και να κάνει testing.

Hello Achileus,
Yes, Greek subtitles are planned for the next firmware update. We are making major improvements in this area.
Are you interested in beta testing this feature for us? If so, please contact me directly at ******@wdc.com
-ScottWD

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Κοιτάτε να είναι κάποιος ψείρας :142:.Και μην ξεχνάτε τα mkv...:107:

Reaction score
0
Aπο ποιότητα εικόνας τι λέει;Θα το συνδέσω με βιντεοπροβολέα.

Οσο για τους υπότιτλους ο Γενάρης δεν είναι μακριά και η WD δείχνει πολύ καλη πρόθεση.

Reaction score
0
τερμα βαρεθηκα να μου ζητανε την μια υποτιτλους την μια τανιες την αλλη ταινια και υποτιτλους και γενικα να βγαλω εγω και αλλα παιδια σαν τον αχχιλεα το φιδι απο την τρυπα σε μενα η isαbelle στον αχχιλεα ο scot ... δεν καταλαβα...εμεις τι χρωσταμε να τους βοηθαμε σε κατι που επρεπε πριν βγει στην αγορα να το εχουν κοιταξει αλλωστε αυτοι πληρωνονται απο την εταιρια τους οχι εμεις...γιαυτο και εγω αγορασα σημερα αυτο το τελειο μηχανημα που τα κανει ολα και πολλα περισσοτερα και δεν εχει καμια σχεση με την προκατ πατατα αυτη το wd
http://www.hdx1080.com/index.php?pa...com_virtuemart&Itemid=115&vmcchk=1&Itemid=115

ασε που ειμουνα η πρωτη που τους εμπιστευτηκε και το πηρε στην ελλαδα και με εχουν πρηξει στα εμαιλ και στην βοηθεια... εγω δεν αγορασα το μηχανημα για να γινω beta tester... και πολυ χρονο αφιερωσα για την πατατουλα αυτη δηλ αυτη η εταιρια που αγορασα το καινουργιο γιατι εχει απο την αρχη πληρη υποστηριξη σε ελληνικους υποτιτλους με αλλαγη χρωματων μεγεθους position κτλ... δεν νομιζω να ειναι καλυτερη απο την wd απλα κατεχει το θεμα..

Reaction score
0
Απο που το αγόρασες; Από Ελλάδα; Μπορείς να μου πεις γιατι με ενδιαφέρει και μένα;
Ευχαριστώ.

Reaction score
0
οχι απο ελλαδα απο ισπανια- μαδριτη αλλα μεχρι 30 του μηνος δεν πληρωνεις καθολου μεταφορικα (προσφορα) και δεν υποκειται σε τελωνειο...το βρηκα και φτηνοτερα σε κινεζικα σιτε αλλα μετα μπλεκεις με μεταφορικα και τελωνεια γιατι δεν ειναι χωρα της ευρωπαικης ενωσης ,συνθηκη σεγκεν και διαφορα τετοια...

http://www.mkvplayers.com/

http://www.mkvplayers.com/HDX/HDX-1000-B-512mb-Ram-Matroska-MKV.html

Reaction score
0
αλλα να μην μιλησουμε αλλο για αυτο γιατι αυτο το θεμα εδω αφορα μονο το wd tv hd media player θα ανοιξουμε αλλο θεμα για το hdx 1000 nmt player

Reaction score
19
Όπως καταλαβαίνω πρόκειται για άλλο ένα ίδιο μηχάνημα με τα egreat/popcorn σε άλλη "συσκευασία". Οπότε λογικά τα threads που υπάρχουν μάλλον θα σε καλύψουν στις απορίες που μπορεί να έχεις. Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου :107:

Reaction score
19
Και τα τρία "φοράνε" το ίδιο λειτουργικό σύστημα :126:
Έχει ανοίξει καινούργια αγορά αυτό το NMT... και εκεί προσπαθεί να μπει σφήνα η WD με τη δική της υλοποίηση! Πιστεύω ότι κι αυτή θα τα καταφέρει μόλις αρχίσουν να βγαίνουν τα firmware updates αφού έχει ατού τη χαμηλή τιμή... αν δεν ενδιαφέρει κάποιον το network streaming!

Reaction score
0
jouanita, έχεις δίκιο που εκνευρίστηκες με το WD. Πάντως το συγκεκριμένο μηχανάκι πιστεύω πως στο μέλλον θα τελειοποιηθεί. Εγώ το αγόρασα ξέροντας ότι δεν παίζει ελληνικούς υπότιτλους με την προοπτική να το φτιάξουν και είμαι σίγουρος ότι θα το διορθώσουν. Κατά τα άλλα το WD είναι value for money, για τις επιδόσεις του. Κάποια 1080 mkv που δεν τα παίζει έχει να κάνει με το mkv profile αλλά και πάλι δεν είναι σοβαρό το θέμα να μην παίζει ένα στα 100 mkv. Ανήκει από μόνο του σε άλλη κατηγορία και όχι στην κατηγορία των Popcornhour, Egreat, HDX και πολλών άλλων προΐόντων εξ' Aνατολών που δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα. Άλλωστε αυτά έχουν υπερδιπλάσια τιμή σε σχέση με το WD. Το WD κοστίζει 99 ευρώ, το EGREAT EG-M31B 215 ευρώ, το Popcornhour A-110 280 ευρώ, το HDX περίπου 300 ευρώ;; Δεν ξέρω. Αν δεν σε ενδιαφέρει το media streaming από δίκτυο ή να βλέπεις YouTube στην τηλεόρασή σου - φαίνεται τίποτα σε μια FullHD TV - ή να κατεβάζεις torrents, ουσιαστικά δεν χρειάζεται να διαθέσεις τόσα χρήματα.Η κατανάλωση του WD είναι ελάχιστη μπροστά στην κατανάλωση ενός PC που είναι δεκαπλάσια. Η ιδέα του WD και των NMT είναι να καταργήσουν τη χρήση PC για παρακολούθηση VIdeo υλικού από Internet ή βιντεοκάμερα στην τηλεόραση με μία μικρή φθηνή συσκευή. Το HDX μήπως κοστίζει ακριβότερα από το Egreat και το Popcornhour; Εφόσον αποφάσισες να διαθέσεις περισσότερα χρήματα, αλήθεια γιατί δεν προτίμησες το Popcornhour Α-110 από την ελληνική αντιπροσωπεία στην Μεσογείων; Ίσως κοστίζει φθηνότερα από το HDX και κάνει και DTS downsampling. Πάνω κάτω όλα αυτά είναι παρόμοιες συσκευές. Σίγουρα πάντως πήρες ένα καλό μηχάνημα juanita. Καλορίζικο.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef