Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Εγώ θα πάρω αυτόν
1ΤΒ, 87. :126:
Μου φαίνεται ότι μόλις άλλαξε η τιμή και έγινε 99 ευρώ!!

Εγώ πάντως προτείνω maxtor εξωτερικό. Ωραία στοιβαρή κατασκευή, καλό design, χαμηλό θόρυβο και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες ακόμα και μετά από μεταφορά 100Gb (backups). Οι τιμές είναι πλέον κάτω από 100 ευρώ. Νομίζω Mediamarkt, Κωτσόβολος και αλλού. Δεν πολυ βγαίνουν στα skroutz κλπ, οπότε δεν είναι ίσως τόσο διαδεδομένοι

Reaction score
164
Πάτησε στο link που σου έδωσα, και δες κάτω από την τιμή, με κόκκινα. Η προσφορά ισχύει μέχρι 10/1.

Reaction score
0
Πάτησε στο link που σου έδωσα, και δες κάτω από την τιμή, με κόκκινα. Η προσφορά ισχύει μέχρι 10/1.
Φόρτωσα την σελίδα κάμποσες φορές, και δεν έχω κάτι στην σελίδα όπως περιγράφεις. Μήπως το eShop κάνει στοχευμένες προσφορές βάσει cookies ή user accounts, όπως κάποια αμερικάνικα site?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Κατι ακόμη να ρωτήσω θέλω:

ποιο σκληρο να αγοράσω??
τον Western Digital Elements 640GB External HDD (USB, ,3.5'', WDE1UBK6400E) --> τιμή Πλαίσιο 75 ευρώ
ή τον Western Digital My Passport Essential 320GB Black External HDD (USB 2.0, 2.5", WDME3200TE) --> τιμή Πλαίσιο 92 ευρώ
???

Ο πρωτος ειναι διπλάσιος σε GB, πιο φθηνος και έχει και δικη του τροφοδοσία (ο άλλος παιρνει ρευμα απο το USB).

Προφανως τον 640άρη, ε?
Ρωτάω γιατι βασικά η Western Digital τους My Passport σκληρούς ειναι που προτείνει (δε ξερω για ποιο λόγο...).
H WD προτείνει τους My Passport (2,5'') λόγω της ευκολίας μεταφοράς. Μην ξεχνας οτι θα πρέπει να μεταφέρεις συχνά τον δίσκο από το WD HD TV στο PC και το αντίστροφο, οπότε ένας δίσκος χωρίς εξωτερικό τροφοδοτικό είναι πιο πρακτικός. Από την άλλη οι δίσκοι 3,5'' είναι πολύ πιο γρήγοροι ενώ δίνουν μεγαλύτερες χωρητικότητες με χαμηλότερο κόστος.
Προσωπικά χρησιμοπιοιώ έναν Maxtor Basics 640 GB, απλώς έχω δύο τροφοδοτικά 5V (ένα μόνιμα τοποθετημένο στο WD HD TV και ένα στο PC).

Reaction score
164
Φόρτωσα την σελίδα κάμποσες φορές, και δεν έχω κάτι στην σελίδα όπως περιγράφεις. Μήπως το eShop κάνει στοχευμένες προσφορές βάσει cookies ή user accounts, όπως κάποια αμερικάνικα site?
Παράξενο. Μόλις έκανα την παραγγελία. Ο κωδικός προϊόντος είναι 303502 και ο κωδικός προσφοράς 0830. Δες και εδώ

Reaction score
0
Παράξενο. Μόλις έκανα την παραγγελία. Ο κωδικός προϊόντος είναι 303502 και ο κωδικός προσφοράς 0830. Δες και εδώ
ΟΚ, μέσα από το τελευταίο link, βλέπω και εγώ την τιμή προσφοράς! Καλή περίπτωση, ευχαριστώ πολύ!

Reaction score
0
Κατι ακόμη να ρωτήσω θέλω:

ποιο σκληρο να αγοράσω??
τον Western Digital Elements 640GB External HDD (USB, ,3.5'', WDE1UBK6400E) --> τιμή Πλαίσιο 75 ευρώ
ή τον Western Digital My Passport Essential 320GB Black External HDD (USB 2.0, 2.5", WDME3200TE) --> τιμή Πλαίσιο 92 ευρώ
???

Ο πρωτος ειναι διπλάσιος σε GB, πιο φθηνος και έχει και δικη του τροφοδοσία (ο άλλος παιρνει ρευμα απο το USB).

Προφανως τον 640άρη, ε?
Ρωτάω γιατι βασικά η Western Digital τους My Passport σκληρούς ειναι που προτείνει (δε ξερω για ποιο λόγο...).
Φίλε μου έχω και τους δύο. Για κάποιο λόγο ό 640 δεν αναγνωρίζεται από το WDTV. Εχω στείλει μειλ στην WD και περιμένω απάντηση τους.

Reaction score
0
Μου φαίνεται ότι μόλις άλλαξε η τιμή και έγινε 99 ευρώ!!

Εγώ πάντως προτείνω maxtor εξωτερικό. Ωραία στοιβαρή κατασκευή, καλό design, χαμηλό θόρυβο και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες ακόμα και μετά από μεταφορά 100Gb (backups). Οι τιμές είναι πλέον κάτω από 100 ευρώ. Νομίζω Mediamarkt, Κωτσόβολος και αλλού. Δεν πολυ βγαίνουν στα skroutz κλπ, οπότε δεν είναι ίσως τόσο διαδεδομένοι
Εγω αντιθέτως δεν προτείνω maxtor. Εχω στην κατοχή μου 4 500αριδες από τους οποίους οι τρεις ειναι paperweight.

Αντιθέτως έχω πολύ καλή πείρα με τους WD μια και από τους 6 που έχω όλοι δουλεύουν ασταμάτητα για πολύ καιρό τώρα. Μόνο ο τελευταίος (elements 640GB) μου κάνει σχέδια με το WDTV αλλά θα την βρω τη λύση που θα παει.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

H WD προτείνει τους My Passport (2,5'') λόγω της ευκολίας μεταφοράς. Μην ξεχνας οτι θα πρέπει να μεταφέρεις συχνά τον δίσκο από το WD HD TV στο PC και το αντίστροφο, οπότε ένας δίσκος χωρίς εξωτερικό τροφοδοτικό είναι πιο πρακτικός. Από την άλλη οι δίσκοι 3,5'' είναι πολύ πιο γρήγοροι ενώ δίνουν μεγαλύτερες χωρητικότητες με χαμηλότερο κόστος.
Προσωπικά χρησιμοπιοιώ έναν Maxtor Basics 640 GB, απλώς έχω δύο τροφοδοτικά 5V (ένα μόνιμα τοποθετημένο στο WD HD TV και ένα στο PC).
Ωραία τα λετε παιδιά, μάλλον σε 3.5 θα καταλήξω.

Αλλά ενα τελευταίο ερώτημα:
μήπως όμως οι τριαμισάρηδες σκληροί ζεσταίνονται περισσότερο σε σχέση με τους 2.5?
Μηπως ειναι (και) πιο θορυβώδεις (η συγκριση αναμεσα λ.χ στα δυο μοντέλα που ανέφερα -Elements & MyPassport-)?

Reaction score
0
Εγω αντιθέτως δεν προτείνω maxtor. Εχω στην κατοχή μου 4 500αριδες από τους οποίους οι τρεις ειναι paperweight.

Αντιθέτως έχω πολύ καλή πείρα με τους WD μια και από τους 6 που έχω όλοι δουλεύουν ασταμάτητα για πολύ καιρό τώρα. Μόνο ο τελευταίος (elements 640GB) μου κάνει σχέδια με το WDTV αλλά θα την βρω τη λύση που θα παει.
Τι ακριβώς σου κάνει, φιλε?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

μήπως όμως οι τριαμισάρηδες σκληροί ζεσταίνονται περισσότερο σε σχέση με τους 2.5?
Μηπως ειναι (και) πιο θορυβώδεις (η συγκριση αναμεσα λ.χ στα δυο μοντέλα που ανέφερα -Elements & MyPassport-)?
Οι 2,5'' είναι σχεδιασμένοι για laptops, όπου σημαντικός παράγοντας είναι η κατανάλωση. Χαμηλή κατανάλωση --> χαμηλές απώλειες -->χαμηλή θερμοκρασία. Για να επιτευχθεί αυτό απαιτούνται μηχανισμοί κίνησης με χαμηλότερη κατανάλωση (άρα πιο αργοί) μικρότερα κινούμενα μέρη (μικρότερες επιφάνειες εγγραφής, άρα περιορισμοί στο μέγεθος) και διάφορα άλλα, όλα εις βάρος όμως των επιδόσεων.
Οι δίσκοι 3.5'' ζεσταίνονται περισσότερο αλλά είναι σχεδιασμένοι για αυτές τις θερμοκρασίες. Τώρα αν σε ενοχλεί η θερμότητα που εκπέμπουν στο περβάλλον (ειδικά αν θέλεις να τους στριμώξεις κάπου) τότε έχεις πρόβλημα.
Όσο για τον θόρυβο, ακούγεται λιγότερο από διάφορες άλλες πηγές θορύβου στο σπίτι (PC, παιδιά, εξωτερικοί θόρυβοι, κλιματιστικό, άλλες ηλεκτρικές συσκευές)

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Οι επιδοσεις οταν μιλαμε για USB 2.0 συνδεση ειναι παρομοιες τοσο στους 2,5" 5400rpm (Passport) οσο και στους 3,5" 7200rpm (Elements). Τοσο οι Passport οσο και οι Elements δεν εχουν ανεμιστηρα οποτε θεμα θορυβου δεν υφισταται, και δε ζεσταινονται υπερβολικα.
Η διαφορα τους ειναι οτι:
1. Οι Elements εχουν καλη σχεση τιμης-χωρητικοτητας, αλλα ειναι μεγαλυτεροι, ζυγιζουν ενα κιλο και εχουν δικο τους τροφοδοτικο που πρεπει να το βαζεις στην μπριζα.
2. Οι Passport δεν εχουν τοσο καλη σχεση τιμης-χωρητικοτητας, αλλα ειναι μικροτεροι, ζυγιζουν 180 γραμμαρια και δεν εχουν δικο τους τροφοδοτικο (τραβανε ρευμα απο τη USB).

Reaction score
0
Συνέχεια από τη σελίδα 54.

Το πάω σπίτι το συνδέω και δουλεύει κανονικά με το hdmi.

Το σβήνω από το remote το πάω σε άλλο δωμάτιο σε τηλεόραση με composite av cable και δεν έδειχνε τίποτα αν και άνοιξε η λυχνία μπροστά.

Λέω να το γυρίσω στην hdmi τηλεόραση να δώ τα settings του, το σβήνω από το control το πάω μέσα... και ώ! τι έκπληξη... δεν ανάβει πάλι....

Το τηλεκοντρόλ δεν έχει παρεμβολές γιατί πριν από μισή ώρα λειτουργούσε κανονικά στο ίδιο σημείο..:141:

Reaction score
0

Σε ποιούς Maxtor αναφέρεσαι? Εσωτερικούς ή εξωτερικούς? Για εσωτερικούς θα συμφωνήσω μαζί σου. Αναφέρομαι όμως στους καινούργιους της εξωτερικούς.

Παρεπιπτώντος, θα τους δοκιμάσω με το WDTV απλώς για να επιβεβαιώσουμε συμβατότητα και θα το αναφέρω εδώ...

Reaction score
0
Το τηλεκοντρόλ δεν έχει παρεμβολές γιατί πριν από μισή ώρα λειτουργούσε κανονικά στο ίδιο σημείο..:141:
Έχεις μήπως στον χώρο τίποτα λάμπες οικονομίας φθορισμού? Πολλές από αυτές, ειδικά όταν ξεκινάνε και πριν να έχουν ζεσταθεί καλά, δουλεύουν σε συχνότητες κοντά στις υπέρυθρες των τηλεχειριστηρίων με αποτέλεσμα να μπλοκάρουν συσκευές

Δεν συμβαίνει και τόσο συχνά, αλλά συμβαίνει!

Reaction score
164
Τον πήρα σήμερα και είχε χαλασμένο μετασχηματιστή. :108:
Άντε πάλι καυγάδες με το Eshop...

Reaction score
3
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις σε όσους είναι είδη κάτοχοι του μηχανήματος.

1. Έχετε δει σε κανένα 1080p mkv video file κανένα κόλλημα στην αναπαραγωγή του?
2. τι ακούγετε για την υποστήριξη του dts ήχου?
3. Στα mkv files που έχουν ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους τους υπότιτλους τους δείχνει κεντραρισμένα στην οθόνη ή όχι και με τα τονισμένα ελληνικά άλφα τι γίνετε τα εμφανίζει τελικά ή όχι?

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Reaction score
0
Παιδια να ρωτησω κατι? Σε εμενα μονο δεν δουλευει τοκουμπακι της επομενης και προηγουμενης σκηνης ή σε ολους ?? Οταν παταω για να παει στην επομενη σκηνη αλλαζει αρχειο και πηγαινει στο επομενο. Δηλαδη αν θελω να προχωρησω το εργο πρεπει να παω με το fast forward.

Όσο για τα mkv 1920x1080p σε εμενα παιζει μια χαρα οταν το εχω στο auto. Αν ομως αλλαξω τα settings και το βαλω στα 24p τοτε χανει frames αν και η TV υποστηριζει 24p

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας