Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
4
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

τελικα πηγα media markt νικαιας και το πηρα!

ειχαν μεινει αλλα 3...

τιμη 99ε

αρχιζω δοκιμες!

Reaction score
1
Χαιρετώ την παρέα. Προσωπικά είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την συγκεκριμένη αγορά. Είναι πολύ εύκολο στην χρήση και σε συνδιασμό με τον 1ΤΒ WD μπορεί να παίζει για πάρα πολλές ώρες. Παρ'ολα αυτά παρουσιάστηκε ενα μικρο-πρόβλημα (θέλω να πιστεύω) και γι αυτό θέλω τα φώτα σας. Πρόσφατα άλλαξα PC και μετα απο την αλλαγή ότι ταινείες εχω περάσει στον σκληρό δεν τις αναγνωρίζει το μηχανάκι (ενω όταν το συνδέω με το PC φαίνονται κανονικά και παίζουν ΟΚ). Μήπως παίζει ρόλο οτι τον είχα κάνει φορματ στα XP και τώρα που έχει πάνω τα Vista υπάρχει κάποιο conflict (λέω εγώ ο αδαής...). Τα φώτα σας, Plz!!

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Συγγνώμη που παρεμβαίνω αλλά είναι ενοχλητικό και κουραστικό για μας που παρακολουθούμε την εξέλιξη του θέματος να γίνονται οι ίδιες ερωτήσεις ξανά και ξανά και μάλιστα ερωτήσεις οι οποίες έχουν απαντηθεί.
Τώρα θα μπορούσε κάλλιστα κάποιος να πει ότι είναι κουραστικό να διαβαστούν 654 posts. Αν όμως δεν είχαμε αυτές τις επαναλήψεις δεν θα ήταν 654 posts αλλά λιγότερα και θα ήταν πιο ξεκούραστη η ανάγνωση τους.
Και τι προτεινεις, καποιος που μολις το αγορασε και εχει προβληματα ή αποριες, οπως εγω για παραδειγμα, να φορτωνει 70 σελιδες και να ξεστραβωνεται στο PC? Δεν ειναι δα και βιβλιαρακι το topic να το ξεφυλλισεις. Θα προτεινα καποιος να ανοιξει ενα θεμα με τις αποριες, τα προβληματα και τις λυσεις της συγκεκριμενης συσκευης.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Και τι προτεινεις, καποιος που μολις το αγορασε και εχει προβληματα ή αποριες, οπως εγω για παραδειγμα, να φορτωνει 70 σελιδες και να ξεστραβωνεται στο PC? Δεν ειναι δα και βιβλιαρακι το topic να το ξεφυλλισεις. Θα προτεινα καποιος να ανοιξει ενα θεμα με τις αποριες, τα προβληματα και τις λυσεις της συγκεκριμενης συσκευης.
Και τις τελευταιες 10-20 σελιδες να διαβασεις, θα καταλαβεις πανω κατω τι παιζει... Αν καθενας το κανει αυτο θα καταληξει 200 σελιδες το topic που θα λενε τα ιδια και τοτε ειναι που θα ειναι αδιαβαστο τελειως...

Και κάτι άλλο που παρατήρησα. Κάτω από τους υπότιτλους εμφανίζονται και εξαφανίζονται κάτι μικρές μαύρες κουκίδες. Άλλωτε είναι 5, άλλη φορά 4, άλλη 1. Σας έχει συμβεί αυτό? Μου εμφανίστηκε και σε 720p και σε 1080p video...Τί να πω. Παίζει ρόλο που το βλέπω στην 70αρα μου sony sxrd ή που το βλέπω από usb stick 8gb?
Τα αρνητικα των πολλων ιντσων: ολα φαινονται...

Reaction score
0
Για σας και από εμένα!
Αγόρασα και εγώ πρόσφατα τοWD και εγκατέστησα και το τελευταίο firmware. Είμαι πάρα πολλύ ευχαριστημένος από τους Ελληνικούς υπότιτλους και από το πόσο γρήγορα αναγνώρισε τον 500άρι σκληρό, και ένα 32άρι φλασάκι.
Επίσης υποστηρίζει πολλά αρχεία και φυσικά και mkv. Δεν πάιζει όμως τον ήχο. αν και το δοκίμασα και digital και stereo.
Εδώ τώρα είναι που θέλω τη βοήθειά σας.
Από ότi κατάλαβα αν το συνδέσω με Home Cinema, ο ήχος θα είναι εντάξει.
Εγώ λοιπόν έχω το HC της PHILIPS 3900sa που αγόρασα το 2004, και δεν έχει οπτική ίνα.έχει όμως είσοδο digital in. Ψάχνωντας στο διαδίκτυο βρήκα έναν αντάπτορα μετατροπής ψηφιακού ήχου Optical σε Coaxial.Πιστεύετε να τα καταφέρω και στη συνδεσμολογία, αλλά και να έχω τον ήχο από τα αρχεία mkv?
Παρακάτω σας δείχνω την πίσω όψη του home cinema με την είσοδο digital in και τον αντάπτορα, για να μου πείτε τη γνώμη σας.
Ευχαριστώ.
http://www.imageshack.gr/view.php?file=phlprcnbz6rhvk7fjfab.jpg
http://www.imageshack.gr/view.php?file=jsj395r0agyapo56pk1b.jpg
http://www.imageshack.gr/view.php?file=fufrz548anirnr7xr5vr.jpg
http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=17391&cat=0&page=1
Τελικά τα κατάφερα και απόλαυσα την πρώτη μου mkv ταινία σε 1080, με Dolby Digital ήχο.
Το μηχανάκι σπέρνει!
Από τις αγορές για τις οποίες δεν πρόκειται να μετανιώσω...
Αλήθεια πείτε μου κανά site με rapidshare για να κατεβάζω mkv αρχεία, αν είναι εύκολο!

Reaction score
19
Αλήθεια πείτε μου κανά site με rapidshare για να κατεβάζω mkv αρχεία, αν είναι εύκολο!
Να σε ενημερώσω ότι σε αυτό εδώ το site δε συζητάμε για πειρατικό υλικό, ούτε και ανταλλάσσουμε, μιας και απαγορεύεται από το νόμο και κανείς δε θέλει να βρει τον μπελά του. Ευχαριστώ :126:

Μεγειά το WD και καλώς ήρθες!

Reaction score
0
Άραγε να έχουν ακόμα στο Media Markt Ρέντη? Μπορεί κάποιος να μου πεί που ακριβώς είναι? Είναι δίπλα στο Allou fan park?

Ξέρει κανείς πότε ακριβώς θα έρθει επιτέλους το φορτίο από τη Westrn Digital? Μέχρι και από δίσκους WD Passport έχουνε ξεμείνει.

Reaction score
7
Χθες το πήρα από Media Markt Ρέντη στις 7 η ώρα το απόγευμα. Είχε άλλα 6-7 κομμάτια πάνω σε ένα τραπέζι με ένα χαρτόνι που λέει πάνω 99 ευρώ με κόκκινα γράμματα. Προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις να βρεις σήμερα αν πας. Ο πωλητής μου είπε ότι γίνεται πανικός με αυτά! Και δεν έχει άδικο...

Και μια ερώτηση. Στείλατε email στην WD, για τους πούμε για κάποια λαθάκια στους ελληνικούς υπότιτλους (το Α κεφαλαίο που τονίζεται δεν φαίνεται-το Θ μέσα στον κύκλο του έχει ένα Η στο οριζόντιο αντί για μια γραμμούλα κλπ), όπως και στο ότι, κάποια 1080p βιντεο βγάζουν audio channel 1 (unsupported) και δεν παίζουν ήχο? Και γνωρίζουμε πότε θα βγει ένα πιθανό νέο firmware?

Σόρρυ αν έχουν ειπωθεί πάλι...

Reaction score
0
Για να πάρεις να ρωτήσεις αν υπάρχει ακόμα (μην πάμε και τσάμπα) παίρνεις τηλέφωνο και σου λένε αμέσως ή σε συνδέουν ο ένας στον άλλον μέχρι να καταλήξεις στο σωστό τμήμα?

edit:
Στο insomnia κάποιος έγραψε πως το πρωί δεν είχε μείνει κανένα στου Ρέντη. Μην πάει κανείς αδίκως.

Reaction score
0
Παιδιά κι εγώ κατέβασα το ******* **** ************ 1080p, το έβαλα και μου λέει audio channel 1 not supported! Τί παίζεται? Έχω συνδέση οπτική ίνα στον νέο μου denon 1909 αλλά δεν παίζει ήχο! Το prison break 720p μου παίζει κανονικά με ήχο στα ηχεία μου μέσω του ενισχυτή. Καμία βοήθεια?
Μπορείς να ελέγξεις τι φορμάτ ήχου είναι χρησιμοποιώντας το mediainfo που μπορείς να το κατεβάσεις απο εδώ κατεβασε το πρώτο (v0.7.8 (without installer)). Ανοιξε το αρχειο στο mediainfo και θα σιυ βγάλει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι. μπορείς να ποστάρεις εδω το φορμάτ του ήχου για να δουμε αν πραγματικά είναι unsupported. εμένα αυτό μου το έδειξε μόνο σε wmv αρχεία πάντως.

Reaction score
4
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

λοιπον, το εβαλα και επαιξα λιγακι, μου αφησε ακρως θετικες εντυπωσεις

οτι 1080 και 720 του εβαλα το επαιξε μια χαρα, και δεν εχω το παραμικρο παραπονο απο το μεγεθος των υποτιτλων, στο 40 ειναι μια χαρα, καθολου μικροι δε μου φαινονται...

επισης ενα θεμα που ρωταγα πριν και τελικα μαλλον ειχα παρει παραπλανητικη απαντηση το βρηκα μονος και το αναφερω και εδω για οποιον ενδιαφερεται,

ηθελα να ξερω αν κανει ψηφιακο downmix σε στερεο. Τελικα το κανει! στα settings αν αφησετε την επιλογη σε 'στερεο' τοτε βγαζει στερεο ηχο και απο τις αναλογικες αλλα και απο την ψηφιακη εξοδο!

μια απορια, πως καταλαβαινω ποιες ματροσκες ειναι 24p και ποιες οχι;

εβαλα να παιξει το Dark Knight 1080p, στα 50hz επαιζε ρολοϊ, στα 24hz καθε μερικα δευτερολεπτα εκανα μικροσπασιματα... η τηλεοραση μου ειναι η Panasonic 42pz80, plasma 100hz 24p

Reaction score
0
24p = 24Hz = 24fps = 23,976fps το ιδιο ειναι...
Υπαρχει καποιο γενικο προβλημα στην αναπαραγωγη στα 24p στο WD (τα ιδια αρχεια παιζουν κανονικα στα 50/60Hz), δεν ειναι μονο το δικο σου που το κανει...

Reaction score
0
Και κάτι άλλο που παρατήρησα. Κάτω από τους υπότιτλους εμφανίζονται και εξαφανίζονται κάτι μικρές μαύρες κουκίδες. Άλλωτε είναι 5, άλλη φορά 4, άλλη 1. Σας έχει συμβεί αυτό? Μου εμφανίστηκε και σε 720p και σε 1080p video...Τί να πω. Παίζει ρόλο που το βλέπω στην 70αρα μου sony sxrd ή που το βλέπω από usb stick 8gb?[/quote]

είναι bug, όταν βλέπεις κάτι με υπότιτλους και παράλληλα εμφανιστεί η μπάρα που δείχνει τον χρόνο, από εκεί και μετά θα εμφανίζει αυτές τις τελίτσες. Ο μονος τρόπος να φύγουν ειναι να πατήσεις να φανεί το menu option και αμέσως να πατήσεις να φύγει το menu σε κάποιο σημείο της ταινίας που δεν εχει υπότιτλους

Reaction score
0
24p = 24Hz = 24fps = 23,976fps το ιδιο ειναι...
Υπαρχει καποιο γενικο προβλημα στην αναπαραγωγη στα 24p στο WD (τα ιδια αρχεια παιζουν κανονικα στα 50/60Hz), δεν ειναι μονο το δικο σου που το κανει...
στα 24p δεν παίζουν καλά με ότι ρυθμίσεις και να δοκίμασα στην τηλεόραση, οπότε είμαι πια σίγουρος πως φταίει το WD. Όλες οι ταινίες mkv είναι στα 24p και όταν παίζουν στα 50p παίζουν αρκετά καλά αλλά υπάρχουν μερικά προβλήματα που φαίνονται σε panning της κάμερας (οριζόντια κίνηση). Τότε θα δείτε πως η κίνηση δεν είναι ομαλή. Αυτό θα διορθωθεί μόνο εάν φτιάξει η WD το 24p

Reaction score
0
Έκκληση: έχω πάει σε πλαίσια, mediamarkt, cosmodata, public, ηλεκτρονική etc ψάχνοντας το wd tv και δεν υπάρχει πουθενά πλέον, όλοι μιλούν για παραλαβές 22/1. Το έχω αλλά θέλω να το πάρω και για κάποιον άλλο μέχρι το Σάββατο. Το έχει δει κανείς πουθενά;
Ευχαριστώ

Reaction score
0
Πιστεύω ότι με ένα ακόμη firmware της wd, το μηχανακι απλά θα είναι τέλειο!
(κάτι άσχετο , αλλά που με βασανίζει...Γιατί όποτε πατάω στον υπολογιστή μου σε ένα mkv αρχείο, μου βγάζει αναφορά σφάλματος? έχω xp)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.865
Members
38.508