- Reaction score
- 19
Έχω την εντύπωση ότι το dv 400 είναι dvd-player...
Σωστός.Εγω εχω δει στο φυλλαδιο οικονομικων λαμπων (philips και omron) να γραφει οτι δεν πρεπει να συνδιαζονται με dimmer!
Αυτα ειναι divx-HD δεν ειναι απλα divx, γι΄αυτο...Μόλις κατέβασα 2 κομμάτια των metallica με κατάληξη .avi και το hd αρνείται να τα παίξει,στο internet τα είχαν χαρακτηρισμένα hd αλλά παρά το μέγεθός τους (9,5gb) ήταν avi και ενώ στο computer με το vlc παίζουν κανονικά το hd δεν τα παίζει παρόλο που παίζει άλλα avi.Ξέρει κανείς τι γίνεταί;
Παιζει σε ολες, αλλα ποιοτητα θα δεις σε LCD και Plasma.Καλησπέρα σε όλους,
Θα ήθελα να ρωτήσω αυτός ο player παίζει σε όλες τις TV ή μόνο σε όσες είναι HD?
εννοείς αν δεν έχει HDMI?Παντως αν ο ενισχυτης εχει το λογοτυπο DTS, τοτε το αποκωδικοποει κανονικα. Αρα αγοραζεις μια οπτικη ινα (μην ανησυχεις φτηνο ειναι το καλωδιο) και παιζεις το DTS σου σε ολο του το μεγαλειο!!
1-Προβληματα : στους υποτιτλους-καποια αρχεια δεν τα παιζει η τα παιζει με σπασιματα-κακος ηχος(οι διαολογοι ακουγονται πολυυυ χαμηλα}-δεν παιζει απο μονο του DTS-Δεν εχει συνδεση δικτυουκαλησπερα και απο εμενα.
Διαβαζω το αρκετα ενδειαφερον θεμα και εχω καποιες ερωτησεις
1)Ποια ειναι τα κυριοτερα προβληματα του wd player?
2)Εαν ησασταν αναμεσα στον wd και στο PopCorn Hour,ποιον θα επιλεγατε και γιατι?
Αν θες δικτυακές ευκολίες και να παίζεις απευθείας αρχεία που βρίσκονται στον υπολογιστή σου τότε τα popcorn/egreat και λοιπά NMT είναι μονόδρομος.2)Εαν ησασταν αναμεσα στον wd και στο PopCorn Hour,ποιον θα επιλεγατε και γιατι?
Mε το να παιζει απευθειας τι ακριβως εννοεις? Αν καταλαβα καλα μπορεις να συνδεσεις το popcorn μεσω ethernet με το pc,αλλα ποιος ο λογος να γινει αυτο,ενω μπορεις απυεθειας να συνδεσεις την tv με το pc με hdmi--)dvi και ενα καλωδιο με την καρτα ηχουΑν θες δικτυακές ευκολίες και να παίζεις απευθείας αρχεία που βρίσκονται στον υπολογιστή σου τότε τα popcorn/egreat και λοιπά NMT είναι μονόδρομος.
Διαφορετικά το WD είναι πολύ συμφέρουσα πρόταση με την τιμή που έχει. Πάντως, να έχεις υπόψη ότι αν τα NMT παίζουν ένα 90-95% των αρχείων, το wd θα έλεγα ότι παίζει το 80-85%... Εμπειρικά. Αναφέρομαι κυρίως στα 1080p αρχεία όπου έχει παρατηρηθεί ότι κακό/υπερβολικό encoding μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στην αναπαραγωγή τους.
Με το Popcorn μπορείς άνετα να χρησιμοποιήσεις ένα PC πενταετίας για 1080p. Δεν χρειάζεται σχεδόν καμία ρύθμιση. Επίσης το PC μπορεί να είναι κρυμμένο ή σε άλλο δωμάτιο.Mε το να παιζει απευθειας τι ακριβως εννοεις? Αν καταλαβα καλα μπορεις να συνδεσεις το popcorn μεσω ethernet με το pc,αλλα ποιος ο λογος να γινει αυτο,ενω μπορεις απυεθειας να συνδεσεις την tv με το pc με hdmi--)dvi και ενα καλωδιο με την καρτα ηχου