Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Τελικά παρόλο που το μηχάνημα ήταν κλειστό απο χθές το βράδυ η θερμοκρασία του ήταν χλιαρή όταν γύρισα.
Ισως να το αφαιρώ απο την πρίζα τελικά.
Επίσης σήμερα μου έδειχνε όλες τις φώτο κανονικά.
Παρατήρησα οτι μου είχε γυρίσει την ανάλυση σε 720p
Ισως φταίει οτι το έβγαλα προς στιγμή απο το ρεύμα.

Reaction score
8
Τα (-) που εντόπισα είναι:
Στους υπότιτλους το γνωστό πρόβλημα με το τονισμένο κεφαλαίο Ά που εμφανίζεται ώς '
Στους υπότιτλους τα <i> <b> τα εμφανίζει αντί να κάνει italics bold το κείμενο.
κατέβασε το subtitle workshop και διορθώνεις το πρόβλημα καταργώντας τα italics.To λέω γιατί έπεσα σε ταινία που ΟΛΟΙ οι υπότιτλοι ήταν italics και μου έσπασαν τα νεύρα:141:

επίσης με το πάτημα 2 κουμπιών (control+D) διορθώνεις χρονικά ασύμμετρους υπότιτλους.:144:

Αν σε κάποιον ΔΕΝ παίζουν οι υπότιτλοι ας ελέγξει αν το srt έχει ΑΚΡΙΒΩΣ THN IΔΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ με το mkv.Aν έχει ,έστω, και τελείες ανάμεσα στις λέξεις απλά ΔΕΝ θα πάίξει:139:

Reaction score
7.089
Ισως φταίει οτι το έβγαλα προς στιγμή απο το ρεύμα.
Ναι αυττο το κανει οταν το βγαλεις απο τη μπριζα,χανει τις ρυθμισεις και γυριζει στις default απο την εταιρεια (720p)

Reaction score
0
Ναι αυτο το κανει οταν το βγαλεις απο τη μπριζα,χανει τις ρυθμισεις και γυριζει στις default απο την εταιρεια (720p)
Αρα γι'αυτό μάλλον πάλι δεν έβλεπε το HDMI.
Μετά απο μερικά seconds το είδε κανονικά.

Reaction score
0
Ναι αυττο το κανει οταν το βγαλεις απο τη μπριζα,χανει τις ρυθμισεις και γυριζει στις default απο την εταιρεια (720p)
Εμενα γιατι παντα γυριζει στο auto οταν το σβηνω?Και οχι μονο γυριζει στο auto,αλλα παιζει με σπασιματα στην κινηση.Πρεπει καθε φορα να το ξαναρυθμιζω.Πιστευω πως καλο θα ηταν να υπηρχε η δυνατοτητα οταν κανει καποιος μια ρυθμιση, με ενα κλικ να μπορει να επιστρεφει στην ταινια και οχι να ψαχνει να την ξαναβρει.

Reaction score
0
Εμενα γιατι παντα γυριζει στο auto οταν το σβηνω?Και οχι μονο γυριζει στο auto,αλλα παιζει με σπασιματα στην κινηση.Πρεπει καθε φορα να το ξαναρυθμιζω.Πιστευω πως καλο θα ηταν να υπηρχε η δυνατοτητα οταν κανει καποιος μια ρυθμιση, με ενα κλικ να μπορει να επιστρεφει στην ταινια και οχι να ψαχνει να την ξαναβρει.
Στο μενού με τις ταινίες μπορείς να επιλέξεις Recent και πρώτη θα είναι αυτή που έβλεπες :126:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Το κάνει σε όλα τα mkv?Δοκίμασε και άλλα να δείς τι γίνεται και πες μας...
Εγώ έχω δοκιμάσει πολλά mkv χωρίς κανένα πρόβλημα εκτός απο ένα που είχε μεγάλη καθυστέρηση ήχου αλλά δε το έψαξα να σου πω την αλήθεια.Κοίτα και στο manual του home cinema μήπως και βρείς τίποτα.
Δυστυχώς το κάνει σε όλα τα mkv με dts ήχο και έχω δοκιμάσει πάνω από 20 ταινίες και σε όλες η καθυστέρηση που υπάρχει είναι η ίδια, μικρότερη από μισό sec. Το home cinema η μόνη ρύθμιση συγχρονισμού ήχου και εικόνας που έχει είναι όταν αναπαράγω ένα αρχείο μέσω usb από το ίδιο το home cinema οπότε δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω. Μάλλον έχει πρόβλημα με το dts ο ενισχυτής μου. Θα κάνω και μια τελευταία δοκιμή με άλλα καλώδια και θα σας πω αν αλλάξει κάτι..

Reaction score
0
Tο συνδεσα στην τηλεοραση με Composite A/V αλλα σε καποια αρχεια mkv που εχουν ηχο digital -οπως γραφει στο display- δεν εχω καθολου ηχο.Γιατι?
Η τηλεοραση ειναι μια crt 21"

Reaction score
11
Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Δυστυχώς το κάνει σε όλα τα mkv με dts ήχο και έχω δοκιμάσει πάνω από 20 ταινίες και σε όλες η καθυστέρηση που υπάρχει είναι η ίδια, μικρότερη από μισό sec. Το home cinema η μόνη ρύθμιση συγχρονισμού ήχου και εικόνας που έχει είναι όταν αναπαράγω ένα αρχείο μέσω usb από το ίδιο το home cinema οπότε δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω. Μάλλον έχει πρόβλημα με το dts ο ενισχυτής μου. Θα κάνω και μια τελευταία δοκιμή με άλλα καλώδια και θα σας πω αν αλλάξει κάτι..
Καλησπέρα σας και από εμένα :123:.
Είναι το πρώτο μου post σε αυτό το thread, καθότι παρατηρώ μεν προσεκτικά τα όσα αναφέρονται εδώ για το WD TV (του οποίου είμαι και εγώ κάτοχος), αλλά περίμενα κι εγώ να βρω μια ουσιαστική αναφορά για προβλήματα με το DTS output.
Το δικό μου πρόβλημα είναι παρόμοιο, αν και διαφορετικής φύσης. Αληθινά σας λέω, είναι εξαιρετικά εκνευριστικό και συν τοις άλλοις, δεν μπορώ να εντοπίσω κάπου μια λύση ή πόσο μάλλον, κάνω υπομονή για να δω αν η WD το έχει εντοπίσει και το διορθώσει με το επόμενο firmware. Έχω τον LX70 της Pioneer και έχω συνδέσει το WD TV με HDMI (και έχω δοκιμάσει και την οπτική), έτσι ώστε η αποκωδικοποίηση του DTS να γίνεται στον ενισχυτή (μιας και το WD TV δεν ενσωματώνει τον αποκωδικοποιητή). Το πρόβλημά μου λοιπόν είναι πως σε όλα - μα όλα τα .mkv με DTS, ο ενισχυτής χάνει σε τακτά χρονικά διαστήματα το flag του σήματος και "ξεκλειδώνει" στιγμιαία, με αποτέλεσμα συνεχείς και -απελπιστικά- εκνευριστικές διακοπές του ήχου, πολλές φορές το λεπτό, από την αρχή μέχρι το τέλος της ταινίας (φυσικά απλά διακόπτω την αναπαραγωγή, γιατί δεν είναι δυνατόν να απολαύσω την ταινία... :134:). Όπως ανέφερα παραπάνω, αυτό συμβαίνει και με οπτική σύνδεση. Δοκίμασα να αλλάξω τα Hz στην έξοδο εικόνας του WD TV μεταξύ 50 και 60, όπως επίσης και αναλύσεις μεταξύ 720p και 1080i/p, μήπως για κάποιο λόγο έφταιγε ο χρονισμός του σήματος εικόνας/ήχου προς τον ενισχυτή. Τίποτα απολύτως δεν άλλαξε. Έχω καταλήξει πως το φταίξιμο πρέπει να είναι του WD, αλλά τι να πω... :115: Είμαι πολύ προβληματισμένος και δεν ξέρω αν έχετε να προτείνετε κάτι ή σας έρχεται κάποια ιδέα, αν έχετε αντιμετοπίσει ή ακούσει κάτι σχετικό... Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την αγορά μου. Θα χαρώ να διαβάσω τις απόψεις σας! :123:

Reaction score
0
Και εμένα μου έχει τύχει αυτό αλλά μόνο σε δύο ταινίες με DTS ήχο, όλες τις άλλες (με DTS πάλι) τις έπαιζε κανονικά, έχω τον Yamaha RX-V340RDS.

Στις ταινίες με AC3 Dolby Digital ήχο παίζει σωστά ο ήχος?

Μήπως είναι θέμα του καλωδίου οπτικής ίνας? Αυτό μπορεί να γίνεται αν η ίνα είναι τσακισμένη ή σπασμένη κάπου εσωτερικά. Αυτό μπορεί να γίνει αντιληπτό με προσεκτική παρατήρηση.
Επίσης κοίτα αν έχει μπεί σωστά και από τις δυο πλευρές, και αν τυχόν υπάρχει σκόνη μέσα στις υποδοχές.

Reaction score
0
Τα σπασιματα του DTS σε ενισχυτη σε μερικες ταινιες ειναι παλιο προβλημα http://networkedmediatank.com/showthread.php?tid=576&page=16 που μαλλον εχει να κανει με το mkvmerge ενα απο τα προγραμματα που φτιαχνεται το .mkv, και τις συσκευες. Υπαρχουν ορισμενα mkv οπως e-s-i-r που εμφανιζουν συχνοτερα το προβλημα, π.χ. τα 2 αρχεια που αναφερει ο φιλος gtsamour παραπανω...

2 λυσεις υπαρχουν: μετατροπη σε AC3 με το popcorn audio converter ή remux σε m2ts με το tsmuxer (παλι DTS ηχος -καμια διαφορα στην ποιοτητα ηχου και εικονας).

Reaction score
0
Εχω τοn LX 70 της Pioneer κι εγώ και είμαι από τους πρώτους αγοραστές του WD TV . Δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα με τα .mkv αρχεία . Μάλλον κάτι φταίει στο WDTV του φίλου του Restorator.

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Τα σπασιματα του DTS σε ενισχυτη σε μερικες ταινιες ειναι παλιο προβλημα http://networkedmediatank.com/showthread.php?tid=576&page=16 που μαλλον εχει να κανει με το mkvmerge ενα απο τα προγραμματα που φτιαχνεται το .mkv, και τις συσκευες. Υπαρχουν ορισμενα mkv οπως e-s-i-r που εμφανιζουν συχνοτερα το προβλημα, π.χ. τα 2 αρχεια που αναφερει ο φιλος gtsamour παραπανω...

2 λυσεις υπαρχουν: μετατροπη σε AC3 με το popcorn audio converter ή remux σε m2ts με το tsmuxer (παλι DTS ηχος -καμια διαφορα στην ποιοτητα ηχου και εικονας).
Ναι αλλά αν δεν το έχεις συνδέσει με ενισχυτή δεν μπορείς να τον ακούσεις ακόμα και σε m2ts να είναι το αρχείο σωστά?
Αυτή η λύση που προτείνεις είναι για να εξαλειφθούν τα σπασίματα ήχου σωστά?

Reaction score
8
Εχω τοn LX 70 της Pioneer κι εγώ και είμαι από τους πρώτους αγοραστές του WD TV . Δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα με τα .mkv αρχεία . Μάλλον κάτι φταίει στο WDTV του φίλου του Restorator.
και εγώ έχω τον HARMAN KARDON AVR-255 και δεν έχω παρατηρήσει κάποια ανωμαλία σε αρχεία mkv με DTS εκτός απο ΄μια ταινία που δεν άκουγόταν καθόλου ήχος.Ολα τέλεια κατα τα άλλα.

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

SOS εαν ειναι καποιος απο αιγαλεω η εδω γυρω και εχει την ευγενη καλωσυνη να επικοινωνιση μαζι μου.δεν μπορω να βγαλω ακρη με τους υποτιλους εχω κανει το τελευταιο up-date εχω βαλει greek iso και παρ'ολα αυτα συνεχεια μου λεει no subtitle και οι ονομασιες των αρχειων ειναι ιδιες,διαφεροθν μονο στη καταληξη.avi,srt.Χιλια συγνωμη παιδια αλλα δε παει αλλο θα το σπασω οποιος μπορει....ευχαριστω

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef