Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Εκανα και defrag δοκίμασα και με άλλο σκληρό (με πολύ περισσότερο ελεύθερο χώρο)
και το πρόβλημα παραμένει ακριβώς το ίδιο.

Reaction score
140
Παιδιά για βοηθήστε λίγο
Έχω τον ταξιτζή σε mkv έχει ενσωματωμένους υπότιτλους ( αγγλικά & ισπανικά μάλλον ) το western τους βλέπει αυτούς αλλά δεν βλέπει τους ελληνικούς που είναι σε .sub το μετονόμασα και σε .srt αλλά δεν
Τι να κάνω?
Το πρόβλημα με τον ήχο το διόρθωσα ( που έκανε διακοπές ) με τις πληροφορίες που βρήκα σε αυτό το thread
Στο pc παίζουν οι ελληνικοί,

Reaction score
8
Φανταζομαι θα εχεις βαλει το τελευταιο firmware 1.01.02 και θα εχεις επιλεξει το greek iso απο το system

Reaction score
140
Φανταζομαι θα εχεις βαλει το τελευταιο firmware 1.01.02 και θα εχεις επιλεξει το greek iso απο το system
ναι!
βρε δεν ειμαι ασχετος , υπαρχει κανενα soft να βαλω και τους ελληνικους υποτιτλους στο mkv ?

Reaction score
140
E πεστο απ την αρχη:105:
mkvmerge GUI
Ok το κατέβασα , βλέπει τους 2 υπότιτλους του mkv ( αγγλικά & ισπανικά ) όταν όμως πάω να βάλω τον ελληνικό ( από .sub η .srt ) μου λέει
File identification failed return code 2

Reaction score
0
Tranformers 2007 - 1080p
RUNTiME.......: 2:23:27
FRAMERATE.....: 23.976
BiTRATE.......: 10721kbps
RESOLUTiON....: 1920x800 (2.40:1)
AUDiO.........: English DTS 5.1 @ 1.5mbit
AUDiO.........: English Vorbis 2.0 commentary
SOURCE........: Transformers Blu-Ray 1080p AVC TrueHD 5.1

Στο pc (δε σηκώνει 1080p με τίποτα) όσο δείχνει το δείχνει οκ.
Το πέρασα στο WD και μου πιξελάρει απίστευτα... λες και λείπουν κομμάτια απο το video.

Την πρώτη φορά που το περνούσα στο σκληρό είχα ανοιχτό το utorrent
Σκέφτηκα μήπως έφταιγε αυτό.
Το δοκίμασα με τα πάντα κλειστά και πάλι κανει τα ίδια.
640g o δίσκος με 83 ελεύθερα.
Defrag λέει δε θέλει αν και βλέπω κάτι κόκκινα.

Θα το βάλω τώρα να κάνει αλλά μαλλον αύριο το πρωί θα τελειώσει.

Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα;
Είναι όπως όταν κάνουμε preview ενα video αρχείο χωρις να έχει κατέβει ολόκληρο και αφήνει είδωλα... κουτάκια.
Αν και δεν αναφέρεις στα χαρακτηριστικά του αρχείου είμαι σίγουρος ότι το πρόβλημα παρουσιάζεται επειδή το video έχει περισσότερα reference frames από ότι υποστηρίζει το WD (αν θυμάμαι καλά 5 ή 6 για αρχεία 1080p, για 720p δεν υπάρχει πρόβλημα). Το θέμα έχει ξαναναφερθεί στο topic αυτό αλλά δυστυχώς νομίζω ότι δεν υπάρχει λύση. Αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα ας μας ενημερώσει.

Reaction score
140
Ok το κατέβασα , βλέπει τους 2 υπότιτλους του mkv ( αγγλικά & ισπανικά ) όταν όμως πάω να βάλω τον ελληνικό ( από .sub η .srt ) μου λέει
File identification failed return code 2
Όλα καλά , είχε λάθος format το .srt
Μια χαρά δουλεύει

Reaction score
0
Χθές το βράδυ πήγαινε σαν τρελό ....
Πατούσα το κουμπί μία φορά και αυτό έτρεχε συνέχεια μέσα στο μενού.
Εφαγε το RESET του και έστρωσε ;-)
Αν βαλεις στις ρυθμισεις 60hz (και 1080 ή 720, ό,τι 8ες) λογικα θα φτιαξει. Το προβλημα το εμφανιζει στο auto ή σε 24hz και συνηθως σε τηλεορασεις philips ή samsung (!).

Reaction score
0
Αν και δεν αναφέρεις στα χαρακτηριστικά του αρχείου είμαι σίγουρος ότι το πρόβλημα παρουσιάζεται επειδή το video έχει περισσότερα reference frames από ότι υποστηρίζει το WD (αν θυμάμαι καλά 5 ή 6 για αρχεία 1080p, για 720p δεν υπάρχει πρόβλημα). Το θέμα έχει ξαναναφερθεί στο topic αυτό αλλά δυστυχώς νομίζω ότι δεν υπάρχει λύση. Αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα ας μας ενημερώσει.
Reference frame ???? απο πού τα βλέπω ? media info??

Reaction score
0
General
Complete name : C:\Documents and Settings.....My Videos\Transformers.2007.1080p.BluRay.DTS.x264-ESiR\Transformers.2007.1080p.BluRay.DTS.x264-ESiR.mkv
Format : Matroska
File size : 12.3 GiB
Duration : 2h 23mn
Overall bit rate : 12.3 Mbps
Movie name : Transformers (2007)
Encoded date : UTC 2008-09-18 20:25:36
Writing application : mkvmerge v2.0.2 ('You're My Flame') built on Feb 21 2007 23:40:55
Writing library : libebml v0.7.7 + libmatroska v0.8.1
Cover : Yes / Yes / Yes

Video
ID : 1
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : [email protected]
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 12 frames :112: :112: :118: :118:
Muxing mode : Container [email protected]
Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC
Duration : 2h 23mn
Bit rate : 10.2 Mbps
Nominal bit rate : 10.7 Mbps
Width : 1 920 pixels
Height : 800 pixels
Display aspect ratio : 2.400
Frame rate : 23.976 fps
Resolution : 24 bits
Colorimetry : 4:2:0
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.277
Writing library : x264 core 60 r877M c74a8e2
Encoding settings : cabac=1 / ref=12 / deblock=1:-3:-3 / analyse=0x3:0x133 / me=umh / subme=7 / me-prepass=0 / brdo=1 / mixed_ref=1 / me_range=50 / chroma_me=1 / trellis=0 / 8x8dct=1 / cqm=2 / deadzone=8,8 / chroma_qp_offset=0 / threads=6 / nr=0 / decimate=1 / mbaff=0 / fgo=9 / bframes=16 / b_pyramid=1 / b_adapt=1 / b_bias=0 / direct=3 / wpredb=1 / bime=1 / keyint=250 / keyint_min=25 / scenecut=40(pre) / rc=2pass / bitrate=10721 / ratetol=1.0 / rceq='blurCplx^(1-qComp)' / qcomp=1.00 / qpmin=10 / qpmax=51 / qpstep=4 / cplxblur=20.0 / qblur=0.5 / ip_ratio=1.40 / pb_ratio=1.16 / aq=2:0.80
Language : English

Reaction score
0
General
....
Format profile : [email protected]
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 12 frames :112: :112: :118: :118:
Muxing mode : Container [email protected]
Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC
....
Language : English
Ακριβώς εκεί.. Για αυτό δεν παίζει. Η απορία μου εμένα είναι μήπως είναι δυνατό με κάποιο να τρόπο να γίνει re-encode το αρχείο με λιγότερα reference frames, αλλά μέχρι τώρα δεν έχω βρει κάτι..

Reaction score
0
thanks για την ενημέρωση...
Φοβόμουν μήπως είχε κάποιο πρόβλημα ο σκληρός ή το WD HD TV

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Παιδια Καλησπερα.Κατεβασα το Pop Corn για να κανω τον ηχο απο Dts σε Ac3 τα κανω ολα σωστα οπως λεει και στο Tutorial και οταν παταω στο τελος Run για την μετατροπη μου βγαζει συνεχεια το μηνυμα Unable to execute Mkvinfo. Εχει καποιο προβλημα το αρχειο?Κανω εγω κατι λαθος?Τα Utilities που ζηταει τα εχω κατεβασει και αλλες φορες νομιζοντας οτι αυτα που ειχα ηταν λαθος..αλλα τα ιδια παλι.Οποιος ξερει να βοηθησει τον ευχαριστω εκ των προτερων!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Παιδια Καλησπερα.Κατεβασα το Pop Corn για να κανω τον ηχο απο Dts σε Ac3 τα κανω ολα σωστα οπως λεει και στο Tutorial και οταν παταω στο τελος Run για την μετατροπη μου βγαζει συνεχεια το μηνυμα Unable to execute Mkvinfo. Εχει καποιο προβλημα το αρχειο?Κανω εγω κατι λαθος?Τα Utilities που ζηταει τα εχω κατεβασει και αλλες φορες νομιζοντας οτι αυτα που ειχα ηταν λαθος..αλλα τα ιδια παλι.Οποιος ξερει να βοηθησει τον ευχαριστω εκ των προτερων!
Mήπως το path οπου βρίσκονται τα αρχεία σου έχουν φακέλους με ελληνικούς χαρακτήρες;;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Πολλες σελιδες για διαβασμα, αλλα απαντειστε μου σας παρακαλω συγκεντρωτικα:
Εχω το Egreat αλλα καπου μου την σπαει γιατι α) δεν παιζει ολους τους υποτιτλους των ταινιων, β) αργει να αντιγραψει απο εξωτερικο USB σκληρο, και γ) ενω το πισι παιζει τις ταινιες+ υποτιτλοι με το VLC, αυτο δεν..., οποτε σκεφτηκα το μηχανακι που αναφερεται εδω (δεν με απασχολει το δικτυο γιατι το θελω για ανεξαρτητη χρηση, πχ στο εξοχικο).
Η (εμπειρη) γνωμη σας ειναι να το παρω το μηχανακι; Η εικονα σε 720ρ ειναι ιδια με το Egreat; οι υποτιτλοι srt σε ανεξαρτητο αρχειο μεσα στον ιδιο φακελλο με την ταινια δουλευουν ενταξει; Γενικα...ευχαριστημενοι; Αν ναι, θα δωσω το Egreat με τον 640αρη σκληρο (με καμια 140αρια ταινιες, πολλες σε 720ρ) και θα παρω δυο WD:137:

Reaction score
50

παιδιά ... την βοήθειά σας!

πήρα πρόσφατα το WD (τελευταίο firmware), η μόνη αποστολή του είναι να παίζει DVD rips (VOB) που έχω για τα παιδιά.
Το πρόβλημα που έχω είναι στους Ελληνικούς υπότιτλους οι οποίοι δεν εμφανίζονται καθόλου.
Στα settings έχω βάλει Greek ISO. Τους αγγλικούς τους εμφανίζει κανονικά.
Επίσης υπάρχει τρόπος να αλλάζω κεφάλαια?

Ψαχνωντας παλαιότερα Post δεν βρήκα λύση, τι να κάνω?

χρησιμοποιώ dvd shrink & Clone dvd (παλαιές εκδόσεις)

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Πάτα option και άλλαξε τους υπότιτλους!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508