- Reaction score
- 0
Εκανα και defrag δοκίμασα και με άλλο σκληρό (με πολύ περισσότερο ελεύθερο χώρο)
και το πρόβλημα παραμένει ακριβώς το ίδιο.
και το πρόβλημα παραμένει ακριβώς το ίδιο.
ναι!Εχουν το ιδιο ονομα;
movie.mkv
movie.srt
ναι!Φανταζομαι θα εχεις βαλει το τελευταιο firmware 1.01.02 και θα εχεις επιλεξει το greek iso απο το system
Ok το κατέβασα , βλέπει τους 2 υπότιτλους του mkv ( αγγλικά & ισπανικά ) όταν όμως πάω να βάλω τον ελληνικό ( από .sub η .srt ) μου λέειE πεστο απ την αρχη:105:
mkvmerge GUI
Αν και δεν αναφέρεις στα χαρακτηριστικά του αρχείου είμαι σίγουρος ότι το πρόβλημα παρουσιάζεται επειδή το video έχει περισσότερα reference frames από ότι υποστηρίζει το WD (αν θυμάμαι καλά 5 ή 6 για αρχεία 1080p, για 720p δεν υπάρχει πρόβλημα). Το θέμα έχει ξαναναφερθεί στο topic αυτό αλλά δυστυχώς νομίζω ότι δεν υπάρχει λύση. Αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα ας μας ενημερώσει.Tranformers 2007 - 1080p
RUNTiME.......: 2:23:27
FRAMERATE.....: 23.976
BiTRATE.......: 10721kbps
RESOLUTiON....: 1920x800 (2.40:1)
AUDiO.........: English DTS 5.1 @ 1.5mbit
AUDiO.........: English Vorbis 2.0 commentary
SOURCE........: Transformers Blu-Ray 1080p AVC TrueHD 5.1
Στο pc (δε σηκώνει 1080p με τίποτα) όσο δείχνει το δείχνει οκ.
Το πέρασα στο WD και μου πιξελάρει απίστευτα... λες και λείπουν κομμάτια απο το video.
Την πρώτη φορά που το περνούσα στο σκληρό είχα ανοιχτό το utorrent
Σκέφτηκα μήπως έφταιγε αυτό.
Το δοκίμασα με τα πάντα κλειστά και πάλι κανει τα ίδια.
640g o δίσκος με 83 ελεύθερα.
Defrag λέει δε θέλει αν και βλέπω κάτι κόκκινα.
Θα το βάλω τώρα να κάνει αλλά μαλλον αύριο το πρωί θα τελειώσει.
Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα;
Είναι όπως όταν κάνουμε preview ενα video αρχείο χωρις να έχει κατέβει ολόκληρο και αφήνει είδωλα... κουτάκια.
Όλα καλά , είχε λάθος format το .srtOk το κατέβασα , βλέπει τους 2 υπότιτλους του mkv ( αγγλικά & ισπανικά ) όταν όμως πάω να βάλω τον ελληνικό ( από .sub η .srt ) μου λέει
File identification failed return code 2
Αν βαλεις στις ρυθμισεις 60hz (και 1080 ή 720, ό,τι 8ες) λογικα θα φτιαξει. Το προβλημα το εμφανιζει στο auto ή σε 24hz και συνηθως σε τηλεορασεις philips ή samsung (!).Χθές το βράδυ πήγαινε σαν τρελό ....
Πατούσα το κουμπί μία φορά και αυτό έτρεχε συνέχεια μέσα στο μενού.
Εφαγε το RESET του και έστρωσε ;-)
Reference frame ???? απο πού τα βλέπω ? media info??Αν και δεν αναφέρεις στα χαρακτηριστικά του αρχείου είμαι σίγουρος ότι το πρόβλημα παρουσιάζεται επειδή το video έχει περισσότερα reference frames από ότι υποστηρίζει το WD (αν θυμάμαι καλά 5 ή 6 για αρχεία 1080p, για 720p δεν υπάρχει πρόβλημα). Το θέμα έχει ξαναναφερθεί στο topic αυτό αλλά δυστυχώς νομίζω ότι δεν υπάρχει λύση. Αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα ας μας ενημερώσει.
Ακριβώς εκεί.. Για αυτό δεν παίζει. Η απορία μου εμένα είναι μήπως είναι δυνατό με κάποιο να τρόπο να γίνει re-encode το αρχείο με λιγότερα reference frames, αλλά μέχρι τώρα δεν έχω βρει κάτι..General
....
Format profile : [email protected]
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 12 frames :112: :112: :118: :118:
Muxing mode : Container [email protected]
Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC
....
Language : English
Mήπως το path οπου βρίσκονται τα αρχεία σου έχουν φακέλους με ελληνικούς χαρακτήρες;;Παιδια Καλησπερα.Κατεβασα το Pop Corn για να κανω τον ηχο απο Dts σε Ac3 τα κανω ολα σωστα οπως λεει και στο Tutorial και οταν παταω στο τελος Run για την μετατροπη μου βγαζει συνεχεια το μηνυμα Unable to execute Mkvinfo. Εχει καποιο προβλημα το αρχειο?Κανω εγω κατι λαθος?Τα Utilities που ζηταει τα εχω κατεβασει και αλλες φορες νομιζοντας οτι αυτα που ειχα ηταν λαθος..αλλα τα ιδια παλι.Οποιος ξερει να βοηθησει τον ευχαριστω εκ των προτερων!